Duben

Komentáře uživatele ancaz

ancaz

ancaz zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 214
25. hodina (The 25th Hour)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.6.2011
Tak tu máme další ze   zvláštních filmů, kterým   kraluje Edward Norton. Silné   psychologické drama o   posledních okamžicích na   svobodě drogového dealera,   nad kterým musíte   přemýšlet. Hodně   přemýšlet. Brilantní   herecké výkony. Postavy   opět nejsou černobílé a   většinou nevíte, jestli   máte někoho odsuzovat nebo   mu fandit. Bohužel proto   snižuji hvězdičku. Montymu   nelze úplně rozumět, což   je klad i zápor.
2Bobule
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.5.2011
Film jsem zapínala zcela   neovlivněná jedničkou ani   komentáři těch, kteří už   měli možnost film řádně   zdrbnout. Díky bohu za to.   Naše filmy z dnešní doby   příliš nemusím, protože   český humor mizí a snaží   se kopírovat úspěšné   amíky či brity, což mě   nebaví. Když dva dělají   totéž, není to totéž.
Když jsem viděla   2Bobule, ovládl mě   optimismus, že ti češi snad   ještě umí točit filmy.
Afričan (L'Africain)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2011
Docela pěkná komedie s   nádhernou africkou   přírodou. První polovina   filmu byla krásná, ta druhá   už tak trochu splynula.
Agentura Jasno (Psych)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.4.2011
Celkem vtipný a nápaditý   seriál. Určitě ho   nevynechám, když ho dávají   v sobotu odpoledne, ale   vzhůru kvůli němu do   jedenácti nezůstanu.
Akta X (The X Files)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.10.2011
Klasika, která nezestárne.   Není snad člověk, který by   neznal hesla jako Mulder a   Scullyová, akta x, nebo   Pravda je někde venku. Po   nich přišla ještě řada   podobných seriálů, ale   silně pochybuji, že kdy   některý z nich získá   takovou pověst. Jednoznačně   kult, kterému dám s chutí   10.
Akta X: Film (The X-Files: Movie)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.1.2012
Děj byl jako kříženec   reklamy na akční filmy a mix   toho nejlepšího z akt x.   Chyb tam bylo tolik, že jsem   je přestala po deseti   minutách počítat, ale...
Vím, zní to divně, ale   konečný efekt byl ten, že   mě to vážně chytilo. Hory   drsných hlášek, dobré   efekty, docela vypracované   příšerky, napjatá atmoška   a romantika. Na jednu stranu   neskutečná konina, na tu   druhou tohle všechno dává   dohromady překvapivě   skvělý film. Navíc mi   upřímně řečeno ti dva   chyběli a bylo fajn je   vidět. Ač ve večerních   hodinách na slabším   kanále, ale stejně...
Jednoznačná bomba.
Americká krása (American Beauty)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.6.2011
Americká krása patří k   filmům, které viděl snad   každý z nás a kdo neviděl,   aspoň si vybaví památný   pohled na dívku pokrytou   plátky růží. Co dodat?   Prostě špička.
Amerika hledá topmodelku (America's Next Topmodeli)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.7.2011
Doma tento seriál nese krycí   název Slepičky.Proč asi   není nutné psát. Přesto se   na to díváme už jen z toho   prostého "Schválně   jestli ta mrcha vypadne"   a "Jen si jděte po krku,   hlavně že to nemusím   řešit"
Andělé a démoni (Angels & Demons)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.3.2012
Po první hodině jsem to už   chtěla vzdát. Všude   přišli pozdě, všechno   stejné. Konec to ale všechno   trumfnul. Herecké výkony   jednoznačně skvělé, hudba   příjemná(možná mírně   tuctová, a
Anglické jahody
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.4.2011
Na film jsem se dívala jen a   pouze kvůli zvědavosti, zda   bude můj oblíbený zpěvák   Klus i stejně dobře hrát.   Bohužel nebylo dost prostoru,   abych to zjistila. Jeho   písničky mám ráda, ale   proč tam museli kruci dát   jedinnou, která mi vadí?   Zbytek byl neralistický a   divný ksichty. Tome, Tome do   čeho jsi to vlezl?
Arsene Lupin - zloděj gentleman (Arsène Lupin)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.12.2010
Upřímně řečeno je to   pěkná hovadina. Tak hezky to   v programu vypadalo a taková   ptákovina se z toho   vyklubala. Fuj fuj fuj!
Asterix a Olympijské hry (Astérix aux jeux Olympiques)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.11.2011
Vím, že je to kýčovité,   ne zcela přesné zobrazení   komixu a mírně primitivní,   leč... řehtala jsem se od   začátku do konce. Alain   Delon jako Cézar neměl   chybu. Dobré hlášky a   nápadité.
Deset z   deseti.
Banditi (Bandits)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.1.2011
Určitě to nepostrádá   nápad ani dobré obsazení,   ale něco tomu prostě chybí.   Pravda ale určitě je, že   ač to zrovna není nic extra,   mezi usakomediemi to docela   zaujme. Hlavně díky ne moc   velké konkurenci v té době.
Barevný závoj (The Painted Veil)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.1.2011
Mám ráda dramata s Nortonem,   má totiž dar. Dokáže   každého hrdinu přdělat   tak, aby bylo jasné, že to   je jen člověk. Žádná z   jeho postav nebyla   černobílá. Tady to myslím   film zachránilo. Díky němu   se ubulená romantika   proměnila v lidský   příběh. Naomi Wats zde byla   příjemná. Prim hrála i   krajina. I když ráda   brečím u smutných konců   filmů, tady se mi líbilo,   že se příliš nepatlali v   hudbě a kulisách jen aby to   bylo dost smutné. Tady to   působilo realisticky a   rozumně. Určitě to stojí   za vidění a snad i koupi.
Bílý drak (Fei hap siu baak lung)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.12.2011
Velice zvláštní film.   Nemůžu kritizovat zápletku,   ale co ty parodické pokusy?   Působí trapně a jsou mimo   mísu. Jinak, když tyto   člověk pomine, se dá mluvit   o celkem zdařilém snímku.
Brainiac: Šílená věda (Brainiac: Science Abuse)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.12.2010
Je to dost dobrý, respektive   bylo. výměna moderátora   umí pořad pěkně pokazit.   Hammond byl jednička, nevím   koho napadlo ho vyměnit za   toho...
Bridget Jonesová: S rozumem v koncích (Bridget Jones: The Edge of Reason)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.12.2010
Uznávám, že to te kravina,   ale stejně tak uznávám, že   je to jedna z nejlepších   romanických komedií, co jsem   kdy viděla. Asi nejvíc jsem   si užila chvíli, kdy se   perou Firth a Grant.
Byl jednou jeden člověk (Il était une fois l'homme)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.7.2011
Skvělý seriál pro všechny   věkové kategorie. Pro   každého člena rodiny se tam   najde něco. Na tomto seriálu   jsem vyrostla. Zvláště   milé bylo, když však   nedávno naše   středoškolská   dějepisářka zvolila tento   seriál coby učební   pomůcku. Fakta jsou zobrazena   veselým, vtipným a přitom   poměrně přesným způsobem.
Byla jednou jedna planeta (Il était une fois... notre terre)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.7.2011
Viděla jsem všechny řady   Byl jednou jeden.. ale tato   věc se k nim ani z daleka   neblíží. Chápu hodnotu   tohoto dílka pro děti, ale   mně mrazí v zádech, když   slyším ekologické žvásty   a děti zachraňující svět   a ukazující všem okolo, že   právě ony jsou mnohem   chytřejší a všichni okolo   je musí poslouchat.
Co žere Gilberta Grapea? (What's Eating Gilbert Grape)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.7.2011
Hodně zdlouhavý film.   Jasně, dobře ukazuje   těžkosti života s   postiženými, ale upřímně   řečeno, po zhlédnutí   tohoto snímku jsem byla krok   od nenávisti k těmto lidem,   což je chyba. Určitě to   není snadné, ale nenávist   by to vyvolávat nemělo.   Uječený Leonardo mnám   nepomůže je pochopit. Co   nějaké klady? Co když si to   někdo vyloží jinak a   prohloubí to propast mezi   námi a postiženými?
Constantine
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.4.2011
Máte rádi tajemno? Máte   rádi chlapácké a přitom   jemné týpky? Máte rádi   Reevse s mega dlouhým   černým kabátem? Máte rádi   dobrý hlášky? Máte rádi   tajemnou Weis? Máte rádi   vraždění příšerek? Pokud   jste odpověděli aspoň 3x   ano, tohle je film pro vás.   Můžu vás ubezpečit, že   tohle je film hodný   zkouknutí.
Cvokař (Shrink)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2011
Na filmy Kevina Spaceyho   nemůže koukat ten, kdo   nemyslí. Tady byl prostě   vynikající. Je tam hodně   velkých myšlenek, které se   jakoby topí v bahně reality.   Hodně zvláštní film, po   kterém vás chytí hodně   zvláštní pocit.
Čarodějky (Charmed)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.12.2010
Na tomhle seriálu jsem   takřka vyrostla a tudíž ho   nemohu hrubě kritizovat.   Některé díly byly fajn,   některé hloupé. Asi nejvíc   jsem sledovala příběh Piper   a toho hezkýho blonďáka.   Víc mě moc nebralo.
Červený drak (Red Dragon)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.10.2010
Byl to první díl ságy,   který jsem viděla. Čekala   jsem, že se budu bát a   splnilo se to. Celý film jsem   byla jako na jehlách a byla   jsem filmem naprosto   unešená. Fiennes byl   superděsivý, Watson byla   skvělá a o Nortnovi ani   nemluvím. Byl tip top.   Samosřejmě hvězdou tu byl   opět Hopkins, který   nezklamal. Když jsem pak   viděla mlčení jehňátek,   přišlo mi slabé a   nezáživné. Asi jsem   vyjímka co potvrzuje   pravidlo.
Červený trpaslík (Red Dwarf)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2010
tenhle seriál je úplná   klasika. Dobrý britský humor   a nápaditý děj. Mě   vždycky dostanou ty   přirovnání.
Jedna z nejpovedenějších   her velikánů českého   divadla. Hodně symbolické a   určitě vřele doporučuji   všem.
Čtyři lvi (Four Lions)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2011
Komedie tak černá, jako   žádná jiná. Potěšilo   mě, že se tvůrci nebáli   natočit film na takhle moc   tabulizované téma. Jít do   toho chtělo určitě dost   odvahy, tudíž vzdávám   čest všem zůčastněným.
Čtyři pírka: zkouška cti (The Four Feathers)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.6.2011
Nápad i provedení jsou   celkem dobré a stejně tak i   herecké výkony. Trochu mě   ale irituje zbytečná délka   filmu. Ačkoli mám ráda   Ledgera, nedonutil mě   neposouvat dálkovým   ovladačem jednotlivé   pasáže.
Čtyři svatby a jeden pohřeb (Four Weddings and a Funeral)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.11.2011
Velká dávka britského   humoru. Bohužel pro mě tam   hraje ta velkohubá   američanka, kterou z duše   nemám ráda a její postava   mě kdovíjak nepřesvědčila   o opaku. Naštěstí pro tento   film tam hraje i řada   skvělých dalších herců,   kteří neskutečně   nesympatický hlavní pár   docela srovnali.
Ďábel nosí Pradu (The Devil Wears Prada)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.12.2010
Dost dobrý film, jediná   škoda je, že nikdo se dosud   nezmiňoval o mužských   výkonech, což považuji za   zlo první kategorie. Stanley   Tucci byl jedinečný svým   stylem a lehkostí. Simon   Baker je typický   "klaďas s ďáblem v   těle". Má styl,   charisma i přiměřenou   dávku slizu. Jediý   nanicchlap byl Adrian Grenier.   Nevýrazný a až moc   čestný. Jako protivník sexy   Simona prostě neobstál.   Simon ho setřel jediným   úsměvem.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10