Zari
ohodnotit

Underworld: Evolution

Další název:
Underworld: Boj v podsvetí 2 (SK)
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
2.3.2006
„Boj zapovězené lásky a čas na velkou pomstu.“

Komentáře k filmu Underworld: Evolution

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 38
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.9.2009
A válka pokračuje......
.........opět jedna povedená   dvojka.
Skvělé   pokračování, dobře to na   sebe všechno navazuje.
Nečekal jsem, že to tak   pěkne vyjde.
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2013
Pokračování opět   výtečné.Čím dál víc   krvežíznivých zrůd a tím   pádem dost akce v čele s   kráskou K.Beckinsale.
johnny-rk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.8.2008
A probudil se stvoritel   upiru... jak jej zastavit.. to   nam ukaze opet Selene a   Michael. Povedene pokracovani   upirskeho hororu
Peykka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.7.2010
Skvělé pokračování.   Možná i lepší než první   díl, řekla bych. Perfektně   na sebe navazují, trojka je   už něco jiného. Kdo   neviděl jedničku, nebude   znát souvislosti v tomto   díle. Akčně vypjaté scény   jsou lepší než v   Underworld, celkově dějově   je na tom druhý díl lépe.
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2009
Dvojka mě velmi překvapila,   je to moc pěkne natočené a   celý děj je přímo   skvělý!! Nádherný film!!   ačátek povedený a tento   film se takto táhne až do   konce!! BOMBA!!
Kaaza
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.10.2011
Underworld: Evolution   začíná přesně tam, kde   končí první film, takže   celkově působí jen jako   jeho "lepší"   finální dojezd. A to pouze   díky lépe zvládnutým   akčním scénám, povedené   kameře. Stejně naproti tomu   si myslím že není o nic   lepší a ani o nic horší   než první díl. Dal jsem 10*   protože si myslím, že tak   nízké hodnocení si tento   film od Vás nezaslouží,   ale na těch 80% = 8* krázně   vystačí.
Ba.tista
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.2.2008
Další pokračování   úspešného   upíro/vlkodlačího akčního   hororu. Na vizuální efekty   ještě lepší než jednička   a ke konci se objeví drsnej   týpek (první vlkodlak na   světě)
Isabella116
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.11.2007
stejně dobrý, možná i   lepší než první díl,   více akčních scén i   romantiky=)zvláštní efekty   jsou dobré...
ellis
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.4.2008
super film !!!!!!!!!!
škoda že jsem neviděla   jedničku, ale jak tu čtu ty   komentáře tak kdo viděl   jedničku a pak dvojku tak v   tom měl zmatek:)(první jsem   myslela že když jsem   neviděla jedničku budu mít   problém se v tom vyznat ale   bylo tomu spíš NAOPAK)
už se těším až se   podívám na jedničku
vřele doporučuji   schlédnout těm co mají   rádi upíří tématiku,   sci-fi, něco akčnějšího a   taky nechybí milostná   zápletka
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.2.2006
Výborné pokračování   nedosahuje kvalit jedničky,   ale komu se líbila, bude   spokojen i s dvojkou. Celý   film je jedna veliká bitka,   kde stříká krev a mrtvoly   se počtají na desítky. O   akci není nouze, což malinko   ubírá ději, ale ještě je   to v míře únosné. Myslím,   že zážitek bude o 100%   lepší v kině, či na   domácím kinu s prostorovým   zvukem.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.3.2021
Jméno Selene znamená bohyně   měsíce, známá svými   nesčetnými milostnými   vztahy a čistotou. Je toto   jméno ve spojení s hlavní   upírskou hrdinkou tohoto   příběhu čistě náhodné a   nebo z této charakteristiky   trošičku těží? Tentokrát   bude s hybridem vlkodlaka   Michaelem pátrat po stopách   původu svých ras a důvodu   války mezi nimi. A tak tu   máme další příběh   okořeněný intriky, akcí a   samozřejmě zakázanou   láskou, který nás   především zavádí do boje   v zájmu ukončení všech   válek. Plně se navazuje na   konec snímku předchozího a   jak to bývá u pokračování   pravidlem, snaží se být   dramatičtější a   samozřejmě o něco   akčnější. Možná to na   první pohled nevypadá, ale   tento koncept je splněn.   Majstrštykem je úvodních   asi tak dvaceti minut nás   striktně připravující na   určitý počet zápletek,   které se později v ději   objeví. Ledasco se také   více dozvíme o některých   postavách, jako například o   vztahu mezi Viktorem a   Marcusem, atd. Příběh se   může zdát složitější,   ale opak je pravdou. Scénář   je tentokrát zpracován o   něco lépe, takže je   dějství zábavnější a o   něco rychlejší. Skvělý   vizuál, úžasné akční a   dechberoucí závěrečný   souboj. Co chtít víc? Temné   akční pokračování bez   bázně a hany především   pro ty, kteří se snaží   vyhnout filmové sérii   'Twilight saga' (2008-11),   která je určena především   pro dámskou část publika.
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.2.2011
Pěkná podívaná.Pro   záchranu zlého uvězněného   Williema udělá Markus   vše.Na Selen je aby tomu   zabránila s pomocí Michaela   zničí oba dva.Pěkné masky   a scény jen to chtělo trochu   více tajemna a napětí.
aegis
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.4.2007
9/10
I když je film o něco   horší než první díl,   přesto je to výborná   podívaná - skvělý zvuk,   vynikající akční scény a   super výkon Seleny (Kate   Beckinsale) v hlavní roli. Je   tam sice pár logických   úletů (už tady v   komentářích zazněly), ale   dívám se na film pro zábavu   a ne abych hledal chyby. Pokud   se je na co dívat (a tady   je), má to spád a nenudím   se je to film pro mě.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.2.2009
Evolution byla trošičku   slapší než jednička, ale   rozhodně né špatná.   Pokračování opět o Selene   a příteli Michaelu , který   má více síly díky tomu,   že je napůl upír a lycan.   Celkové efekty jsou lepší   než v prvním díle což je   právě plus proč se dvojka   povedla. A Kate byla super.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.1.2012
Boj pokračuje
Keď som sériu videl   prvýkrát, dvojka mi   pripadala najlepšia. Odstupom   času, je to naopak, ani sám   neviem prečo. Príbeh   pokračuje tam, kde skončil v   predchádzajúcom filme.   Selena a Michael sú na úteku   a vedia, že Marcus ich bude   hľadať. Tomu však   predchádza neskutočne   famózna, a možno jedna z   najlepších filmových scén,   aké som kedy videl, a to ten   boj v lese ešte zo   stredoveku. Upíri nájdu   dedinu, ktorú zmasakroval   William. Aby sa nepremenili,   musia ju vypáliť, avšak   neskoro. Strhne sa boj a   všetko je v tejto scéne   dokonalé. Amélia exceluje.   Viktora nakoniec v lese lapia.   Všetko má takú zvláštnu   auru, atmosféru, temno. Les,   sneh, krv. Viktor nemá   zľutovanie, William musí   byť naveky zatvorený, preč,   ďaleko. Potom sa prenášame   do dnešnej doby, zasa skvelá   temná atmosféra, ale ubudlo   gotična, skôr pribudlo   modernej prítomnosti, akoby   sa to odohrávalo niekde v   Rusku, má to takú príchuť   (reštaurácia, policajti s   baranicami, bežní ľudkovia,   krásna, nekonečná príroda,   nakladiaky). Marcus ich   hľadá, a má stále hlad po   krvi a neukojiteľnú chuť po   maximálnej moci. Chce   naspäť brata Williama, vie,   že keď sa spoja, nik ich   neporazí. Objavuje sa otec   Marcusa i Williama Alexander   Korvín (zaujímalo by ma, či   brali tvorcovia inšpiráciu v   uhorských dejinách, viď   Matej Korvín) - oni sú   vlastne prví, jeden z jednej,   druhý z druhej rasy. Všetko   je podrobne vysvetlené vo   filme, ako a prečo k tomu   došlo. Obsadili veľkého   herca (ale už v jednotke bol   významný herec a to Bill   Nighy, vlastne objaví sa i v   dvojke) a tým je Derek Jacobi   ako už spomenutý Alexander   Korvín. Všetko postupne sa   objasňuje, graduje a   približuje sa k vyvrcholeniu.   Škoda len, že tu je menej   tých Lykanov, ale vynahradili   to tou prvou scénou zo   stredoveku. Každopádne   ďalší skvelý Underworld
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.1.2009
Další pokračování o   upírce Selene a jejího   přítele Michaela, který je   z poloviny upír a z poloviny   lycan.Opět
tmavě   laděné a modré kamerové   filtry a tentokrát s lepší   akcí.
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.3.2013
Já jsem dvojkou docela   příjemně překvapen.   Nejenom, že pokračování   udrželo krok s jedničkou,   ale několik záležitostí je   podle mýho lepších, jak v   případě prvního dílu. A   tou hlavní a bezesporu   nejzásadnější je   propracovanější scénář.   Dále mi to přišlo daleko   přímočarejší a   akčnější + nádhernej song   během milostné scény (na   netu jsem ho našel jako   Eternity and a day). Jinak k   tomu nějak moc psát   netřeba, ale jedna   skutečnost přece. Nejenom,   že Kate Beckinsale žila se   sympaťákem Michaelem   Sheenem, ale momentálně je   vdaná za režiséra s xichtem   modela Wisemana a k tomu   všemu měl idol mnoha žen   Scott Speedman během   natáčení společných scén   s Kate neustále problém s   erekcí :-) Dámy po celým   světě mohou jen tiše   závidět a plakat do   polštáře :-D --->80%
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.2.2012
Underworld: Evolution je nejen   důstojné, ale i o něco   lepší pokračování   prvního filmu.
Neskutečně efektní   stylizace plná tmavých barev   s dost gotickou atmosférou   jsou i tady věci naprosto   bombastické. Jinak se o dost   zlepšil i samotný styl   kamery, ta vizuálnost celého   filmu je naprosto   neskutečná. Hlavně bitky   mezi Lycany a upíry jsou   podle mě mnohem lépe   natočeny.
Masky,   triky, výprava, flashbacky.   To je prostě všechno   super.
Největším   lákadlem ale pořád je   neskutečně sexy Kate v   latexu. 80%.
hejtman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.10.2006
Pěkná a šílená   fantasmagorie s perfektním   zvukem,nádhernmi akční   scénami a spoustou krve   ,která mi vůbec v tomto   podání nevadila a i ten   příběh ujde.Mám však   jeden problém a to když je   vše přehnané až absurdum,8   zásobníků vystřílených   na jednu potvoru během   chvíle a nic /jinak pěkná   scéna/,mrtvola   obojživelníka napíchnutá   nakůl ožije a pár dalších   ne zrovna vhodných rušivých   elementů.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.4.2009
Akčnejší podívaná s více   kříženci.Opět to isté   lykani a upíři svádéjí   válku do které se   zamotávají lidé a další   kříženci.Marcus,kdysi upír   se stal křížencem a chce   oživit bratra   Wiliama,nejsilnejšího   lykana.Dost podobný   jedničce.Dej je skoro stále   v tmě no vlastne ne v tme ale   potemnelé noci tesne před   úsvitem...
leva2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2008
Překvapivě lepší než   první díl... Wiseman jako   režiséř nijak nevyrostl,   ale jeho scenáristické   alter-ego si dává tentokrát   mnohem větší pozor a mezi   vykrádačkami Terminátora   stihne pobavit decentními   akčními scénami i   mytologií věčného souboje   mezi upíry a vlkodlaky. Není   to žádný zázrak a první i   druhý Blade nakopou   Underworldy prakticky v   jakémkoliv ohledu, ale tahle   "evoluce" fanoušky   určitě neurazí. Ať si   klidně Wiseman natočí   trojku... po Hollywoodu se   totiž momentálně pohybují   mnohem větší packalové   než on.
ancaz
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.5.2011
Jeden z mála slušných   hororů. Velice pěkní   upíři, ale co je skutečně   hodně povedené byl ten   pravlkodlak. Jak to   třímetrové monstrum vylezlo   ze "sarkofágu" tak   jsem si řekla:"Dost   dobrý!"Exteriéry   obecně jsou celkem dobré.   Výkony herců relativně   dobré.
Ocean
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.10.2009
Underworld: Evolution je   dôstojným pokračovaním   svojho predchodcu, aj keď   príbeh je občas   komplikovaný a vizuál nie   vždy ohromujúci. Dlhoročný   spor medzi upírmi a vlkolakmi   začína naberať obrátky,   čo medzi oboma stranami   vyvolá krvilačné hody, že   kto z koho. Kate Beckinsale si   tu zase zahrala rolu upírky   Seleny. Pre tento diel dostal   režisér Len Wiseman oproti   prvému dielu už   dvojnásobný rozpočet, čo   sa malo prejaviť najmä na   lepších trikoch tohto filmu,   no opak sa stal pravdou, že   prvý diel bol oveľa lepší   než tento.
kcobain
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.1.2008
Říkal jsem si že by nebylo   špatný i omrknou žánry   které moc nesleduji a tak   volba padla na tento film,   stopáž se mě zdála moc   dlouhá ale řeknu vám už od   prvních minut filmu jsem se   naplno ponořil do děje a   dokoukal to poctivě až do   konce. Ä máte pravdu hrdinka   je sexy :-).Jistě uznávám   že je fůra filmů co   nestojí za nic ale tenhle k   nim rozhodně nepatří a   pokud máte rádi upíří   tématiku vřele doporučuji.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.3.2012
Underworld: Evolution
Tak konečně jsem se dokopala   k druhému dílu téhle   upírsko-vlkodlačí série.   Začátek příběhu mi   přišel tak nějak hrozně   roztahaný a opravdu jsem   měla co dělat abych u filmu   vydržela. Když pominula ta   nejhorší část nastala   dosti slušná akce a přesně   v takovém duchu se měl   odehrávat celý film. Hlavní   hrdinka Selena v podání Kate   Backinsale je naprosto k   sežrání, ale ani ona spolu   se Scottem Speedmanam nemohou   utáhnout celý film. Já po   shlédnutí těchto dvou   dílů nemohu tvrdit, že bych   byla fanouškem Underworldu,   samozřejmě podívám se na   další dva díly už jen ze   zvědavosti co se bude dít   dál, když už jsem se do   toho pustila. A ještě jedna   poznámka, chyběl mi tam Bill   Nighy v podání Victora.
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.8.2009
Prvý časť Underworld bola v   podstate o čosi lepšia, ale   aj tento film nebol zlý. Dej   tohto filmu bol napínavý a   dramatický, nechýbali tu ani   desivé scény.
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.4.2007
Obrovské překvapení. Takhle   nějak měl vypadat první   díl. Skvělé akční scény   a i příběh už je   srozumitelnější
rankinfitch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.4.2009
Děj o trochu zamotanější   než u prvního dílu, ale ty   efekty byly výborný, to se   musí nechat. Takže celkovej   dojem je v podstatě dost   podobnej jako u Underworldu   1.
Milovníkům všech   možných druhů upírů   vřele doporučuju.
luca-luciano
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.12.2009
No... no film balancuje na   hranici s propastí. Najisto   vás připoutá tak, že   sledujete každý kousek   filmu. Nevím jestli   označení za horor je   přijatelné když tam nic   strašného není, ale to   záleží na názoru. Kate je   výborná herečka a v roli   drsňačky je   "zajímavá".   Příběh se mi líbí, díky   tomu, že je smysluplně   propracovaný. Ten kdo nemá   rád nadpřirozeno není v   tomto filmu vítán.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.4.2014
Boj upírů a vlkodlaků   pokračuje a jenom proto, že   je to klasika, tak dávám   šestku, jinak je to film   plný krve a mrtvol. Tento   druh filmů nepatří mezi mé   oblíbené, ale tento film je   výjimka potvrzující   pravidlo.
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.8.2018
║Rozpočet   $50miliónov║Tržby USA   $62,318,875║Tržby   Celosvetovo $113,417,762▐   Tržby za predaj DVD v USA   $61,762,221 //počet   predaných kusov 2,912,867║   /videl v kine: 60%/
Snura
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.12.2007
Na to, že nemám moc upíří   horory rád, tak tohle bylo   pro mne docela příjemné   překvapení. Líbilo se mi to   možná ještě o chloupek   víc než jednička, i když   je asi fakt, že ten, kdo   neviděl jedničku, se ve   dvojce jen stěží vyzná a   bude pracně hledat rodové   linie jednotlivých postav.   Každopádně u mne Kate   Beckinsale znova navlečená   do latexového oblečku   zabodovala.
Cash89
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Když jsem psal názor na   jedničku, napsal jsem že to   bylo béčko s nadhledem...O   dvojce to platí   dvojnásob...Film začíná   tam kde skončila jednička,   tomu bych dal plus, jen to co   jsem nepochopil bylo to že se   octli někde v Rusku...Další   nepochopitelná věc...když   se Marcus probudí zabije   všechny okolo a jde hledat   bratra...proč to neudělal   už dřív?...A teď zpátky k   filmu a jeho provedení, akce   byla to bez debat byla opravdu   přesvědčivá ale někdy to   hraničilo s kýčem,   vizuální provedení mi   přišlo jako z 80   let...upíři vypadali celkem   dobře ale ty vlkodlaci   hrůza, (zatím film kde se mi   vlkodlaci líbili byl Van   Helsing)...nicméně musim   pochválit režiséra který   se s tím vypořádal celkem   slušně a vytřískal z toho   co to šlo...Příběh byl   taky slušný a nesmim   zapomenou že Kate Beckinsale   to v tom latexu fakt seklo   :)...ale pořád to je film na   odpočinek který neurazí ale   ani nenadche, možná tenhle   film ocení fanoušci upírů   a podobných svinstev :   )...Jak jsem řekl na   začátku béčko s nadhledem   je pořád béčko...a jestli   si chcete pustit film před   spaním, tak tenhle radši   nepouštějte na světě jsou   lepší filmy.
huron
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2006
Dvojka nabízí   propracovanější a   efektnější triky než   jednička a některé scény   jsou fakt povedené. Bohužel   se už tak nepodařilo   zopakovat atmosféru (JENOM   tma na to nestačí), navíc   nelogismů tam je už trochu   moc.
CHiPoun
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.8.2008
Svůdná Kate Beckinsale   "dodává filmu co mu   chybí." Když se nic   neděje, nechájí se alespoň   pozorovat její křivky těla.   Na konci divák popřemýšlí   o čem že to vůbec bylo ...   divák ženského pohlaví   pochválí nejspíš jenom   dobré efekty, divák   mužského pohlaví hlavně   hlavní hrdinku, pak efekty a   možná si i matně vzpomene   nato o co tam šlo.
Halleluja
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.1.2009
Vesnice plná vyvražděných   lidí, kteří se všichni   postupně začínají   proměňovat ve vlkodlaky. A   to zrovna ve chvíli, kdy do   vesnice přitahne vrchnost   upírských válečníků...   to je solidní námět. Oproti   jedničce je sice příběh   postupně trochu   složitější, ale také   zmatenější. Hlavně   nesrovnalost, jak se vlastně   přenáší „zázračná“   krev Corvinů, je dost   markantní. Pokud Selene   stačilo sosnout si ze   zápěstí starého Corvina,   pak už Lucian na počátku   prvého dílu by se po   hodování na Michaelovi   klidně mohl infikovat i   upírem a být zázračným   „křížencem“, a Selene   zrovna tak - ze stejných   důvodů - na konci jedničky.   Michael, který po prvním   díle ještě nemá ahnung, co   že se to s ním vlastně   stalo, se roztomile snaží   nacpat se v hospodě (já bych   se knedla zela pro pytlík   krve také těžko   vzdávala:-)) ale ve finále   ovládá svoji proměnu tak   skvěle, jak to všem   ostatním lykanům trvalo po   staletí...? Nu nic, dám   sedm, a přeji těm dvěma   přemutovaným hybridům   narození malého muťáčka s   vlčí čumou, netopýřími   křídly a pro změnu třeba   růžovýma očima:-))
Rollage
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.11.2010
A pro dvojku už zbyla jen ta klišé...
Vše co táhlo nahoru   Underworld - díl první, tak   zde postrádám. Tempo je   takové nijaké, příběh se   snaží vypadat promakaný, ve   skutečnosti nijak nezaujme a   i ten nápad, nasoukat Kate do   obleku Trinity z Matrixu, už   to pohromadě neudrží.   Evolution se při tvorbě vzal   vážně a tohle je, bohužel,   výsledek. Poděkujme alespoň   za povedené triky a několik   dobrých akčních scén.   Ještě že hereččin manžel   Wiseman přišel o dva roky   později s kvalitní Die Hard   4, jinak by se propadl mezi   klipaře-ničitele, jako McG.
FLA
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.12.2011
Co se tady děje, člověk   nestačí zírat. Naprosto   zbytečné a né moc   podařené pokračování a   tady samé 7,8 a vyšší   hodnocení. Mě to nebavilo a   jediné co za to stálo byla   Kate v latexu!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih48107minih48107Utopím si ho sám (1989) [TV film] 
Utopím si ho sám n
minih14620minih14620Oběti války (1989) 
Casualties Of War n
minih37183minih37183Lepší pozdě nežli později (2003) 
Something's Gotta Give n
minih29010minih29010Ikarův pád (1977) [TV inscenace] 
Ikarův pád n
minih25008minih25008G.I. Jane (1997) 
G.I. Jane n
minih38878minih38878Den po zítřku (2004) [TV film] 
Post Impact n
minih53206minih53206Mrtvý sníh (2009) 
Død snø n
minih35384minih35384Slzy slunce (2003) 
Tears of the Sun n
minih6936minih6936Duch (1990) 
Ghost n
minih39307minih39307Cesta za Ježíškem (2004) 
In Search of Santa n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Underworld: Krvavé války (2016)

 Underworld: Krvavé války (2016)
Underworld: Krvavé války n
Underworld: Blood Wars
Žánr: akční / horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Anna Foerster

(pokračování)

Underworld: Probuzení (2012)

 Underworld: Probuzení (2012)
Underworld: Probuzení n
Underworld: Awakening
Žánr: akční / fantasy / horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Måns Mårlind, Björn Stein

(pokračování)

Underworld: Vzpoura Lycanů (2009)

 Underworld: Vzpoura Lycanů (2009)
Underworld: Vzpoura Lycanů n
Underworld: Rise of the Lycans
Žánr: akční / horor / thriller / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Patrick Tatopoulos

(pokračování)

Underworld (2003)

 Underworld (2003)
Underworld n
 
Žánr: horor / akční / milostný
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo / Maďarsko
Režie: Len Wiseman

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Místo činu: Drážďany - Parasom...

21:40 - 23:09

76 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Návrat Casanovy

22:25 - 00:00

31 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

21:45 - 23:10

71 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Honeymoon - líbánky k nepřežit...

22:40 - 23:30

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Syndrom smrti

Syndrom smrti

Artistka

Artistka
Artistka

Naposled navštívené:
Syndrom smrti

Syndrom smrti

Artistka

Artistka
Artistka