Jeden svět

Komentáře uživatele CHiPoun

CHiPoun

CHiPoun zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Michal

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 13
Hledejte Anthonyho (Anthony Zimmer)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.8.2008
Kdo chce vyprat několik   milionů Euro naprosto   legálně, může se   inspirovat. Jen mi nebylo   jasné proč po něm šla   Policie, když vše bylo   "legální". Proč   po něm šla mafie musí být   zcela jasné! Na můj vkus až   moc zamotané!
Hory mají oči (The Hills Have Eyes)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.7.2008
Ty amíci jsou tak blbí jenom   ve filmech nebo i ve   skutečnosti? Na pochybné   benzince ještě od   pochybnějšího pumpaře si   nechat poradit zkratku, která   není ani na mapě? Já bych   teda do toho nikdy nešel, ale   pak by nebylo co točit a   nebylo by se u čeho bát :o)
Karcoolka (Hoodwinked)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.8.2008
Není to klasická pohádka o   Červené Karkulce. Je to   animovaná komedie s prvky   detektivky. Celý děj se   během filmu skládá jako   skládačka z výpovědí   svědků - Karkulka, vlk,   dřevorubec, babička, ...   Mohla to být dokonalá   loupež, nebýt detektiva   Žabáka!
Krutá Aljaška (To Brave Alaska)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.7.2008
Zbytečně natahovaný film.   Kdyby to sestříhali, bylo by   z toho příjemných 60 minut.   Ale koukat se pořád dokola   nato jak se někde koupou,   fouká na ně, je jim zima,   šlapou ve sněhu, ... hodně   hluchých nudných míst,   škoda.
Lovecká sezóna (Open Season)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.7.2008
Parádní podívaná pro malé   děti. Ani dospělí se ovšem   nudit nebudou! Šťastný   konec u kterého ne z jednoho   dětského očka ukápne   slzička. Jedinou výtku co   bych měl, je pocit, že   někde jsem film již viděl.
Mission: Impossible III
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.7.2008
Po průměrné jedničce,   podprůměrné dvojce je tu   velmi nadprůměrná trojka.   Moc jsem se na tento film   nehrnul, ale svojí akcí,   napětím, zápletkami mě   dostal. Bude čtyřka? :o)
Populace 436 (Population 436)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.7.2008
ROCKWELL FALLS -   Nejdokonalejší místo na   Zemi. Bohužel i ta   nejdokonalejší věc na   světě má nějaké mouchy.   Tak i v Rockwell Falls se   nějaké objevit musely.   Jednoduchá rovnice, 436 + 1   narozené dítě = někdo   musí zemřít! Kdo s tím   nesouhlasí, tomu je   zapotřebí vymýt mozek,   ovšem ne vždy se to povede a   tak zasáhne sám Bůh.
Scary Movie 4
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.8.2008
Pobaví a o to jde na prvním,   druhém, třetím, ...   místě! To že děj   pokulhává, nedává úplně   smysl ... někdo by řekl, že   děj to nemá žádný, ale   nevadí. Stále se smějící   plný sál v kině, to bude   jistě inspirovat tvůrce i k   dalšímu pokračování.   Určitě se bude na co   těšit!
Underworld: Evolution
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.8.2008
Svůdná Kate Beckinsale   "dodává filmu co mu   chybí." Když se nic   neděje, nechájí se alespoň   pozorovat její křivky těla.   Na konci divák popřemýšlí   o čem že to vůbec bylo ...   divák ženského pohlaví   pochválí nejspíš jenom   dobré efekty, divák   mužského pohlaví hlavně   hlavní hrdinku, pak efekty a   možná si i matně vzpomene   nato o co tam šlo.
V jako Vendeta (V for Vendetta)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.8.2008
Naplánovat dokonalou pomstu,   realizovat jí dvacet let a   pak vše klapne tak jak má   ... no ve filmu je to možné,   každopádně záleží na   provedení. V jako Vendeta   Vás vtáhne do děje tak, že   pustí až na samém konci!   132 minut filmu uteče   strašně rychle.
Wolf Creek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.7.2008
To co první polovině filmu   chybí, toho je ve druhé až   moc. Ze začátku to vypadalo   spíš na komedii.   Netrpělivě jsem očekával,   kdy se začnu bát.   Nenápadně, ale pomalu lezl   strach pod kůži. Celý   útěk party lidí ze zajetí   byl naprosto úžasný.   Ještě teď, když si   představím, že zítra jedu   pryč autem, tak zvažuji,   zdali nebude lepší zůstat   doma.
X-Men: Poslední vzdor (X-Men: The Last Stand)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.7.2008
Všeho moc škodí - moc   dílů, moc mutantů, moc   efektů, moc schopností, moc   .... je to škoda a velké   zklamání.
Za rozbřesku (Day Break)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.4.2008
Nedokázal jsem si vůbec   představit, jakým směrem se   bude seriál vyvíjet. Byl   jsem mile překvapen a s   čistým svědomím mohu   prohlásit: Povedlo se na   výbornou! Rozlousknout velmi   zapeklitý případ, během   "jednoho" dne se asi   jen tak nepovede. Vzpomínky   hlavního hrdiny na to co se   stalo "včera" jsou   velmi trefně a vkusně   natočeny. Jak je potřeba   vědět co se stalo minule,   hned se nám to promítne (v   návaznosti na děj). Není   tady žádné "V   minulých dílech jste   viděli". Není to vůbec   potřeba. A mimochodem,   pánové, není nádherný   pocit vědět, že když vám   přítelkyně dá kopačky,   tak se "druhý" den   probudíte vedle ní v   posteli? :o)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190380
Osobností: 697528
Fotografií: 763185
Plakátů: 375848
Obsahů a biografií: 178011
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Gilmore Girls: A Year in the Lif...

Gilmore Girls: A Year in the Life
Zajímavý pohled na postavy   (a herce) po deseti letech.   Někteří se téměř   nezměnili, jiní jo... K   hrdinkám mám rozpolcený   "vztah". Je více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Deník malého poseroutky: Výlet z...

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Narozdíl od předchozích   dílů,tohle byl propadák.   Nesympatičtí herci,   stupidní námět, špatný   scénař, žádný humor,   absolutně nepochopitelné   scény. Prostě bída...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10

Býčí oko (1990)

Býčí oko
Ona je to obsahově vlastně   úplná pitomost, ale je to   taky docela nápadité,   vtipné a má to správný   švih. No a když vám tu   pitomost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10