Zari
ohodnotit

Školní výlet

Další název:
The School Trip
Rok:
2012
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
23.2.2012
„...v jiné době prožili nejkrásnější léta života, ve zcela jiné době zestárli...“

Komentáře k filmu Školní výlet

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 13
klasifikátor
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.9.2021
Nemůžu si pomoct, ale   všechno čeho se dotkne   Tomáš Magnusek mi silně   zavání neupřímnou a   vykalkulovanou   vyumělkovaností a ani tenhle   jeho výtvor není výjimkou.   Tento pán dělá herce,   režiséra, producenta,   scénaristu a já nevim co   všechno, ale buhužel dobře   neumí ani jedno. A výsledkem   je jen další filmová   makulatura "Made in   Magnusek".
argenson
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.11.2012
Po pěti minutách jsem si dal   bojovej úkol dokoukat, jestli   to bude do konce tak debilní.   Bylo. A je smutné, že   někteří ze zúčastněných   již zemřeli a jako poslední   zásek v jejich filmografii se   bude vyjímat zrovna tohle.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.10.2016
Ále zase tak hrozné to   nebylo, jak se zde píše.   Některé scény byly   podařené. Asi proto jsem je   obě zapomněl. Zde   pomlouvaná kamera mi   nevadila, zvuk byl fakt   hrozný. Ve scéně v baru   něco Magnusek huhlá a   barmanka také cosi mele, ale   moc je není slyšet, Zato   stupid hudba je tu slyšet až   moc. Odporné Bendigovo   vřískání hned filmu u mne   strhlo dvacítku. Mně totiž   až ke konci došlo, že tu   jde především o propagaci   těch lidiček, které jsem   kdysi zahlédl v jakési   soutěži. Film se v pohodě   přečkat dá, jen to chce   klid a nohy v teple. Flaška   špiritusu neuškodí,   nenechá to stopy na vašem   duševním zdraví.
hvezdyn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.5.2014
Ten Magnusek bude skutečně   velkým prznitelem české   kinematografie. Snad jej doma   netýrali a ve škole   nešikanovali, že se tak   mstí české společnosti. Je   obdivuhodné, kdo všechno je   ochoten se propůjčit hrát v   těch jeho sračkách. A   bohužel jsou to i naši   herečtí velikáni. Ty už   nemají tolik příležitostí   a tak jsou doslova nuceni   poníženě účinkovat v   takévoto slabotě. K důchodu   je každá koruna dobrá.
Podobné téma, jako je   tady bylo i v Pamětnici.   Skoro znovu byl natočen ten   samý film. Černobílost   postav je klasicky rozdělena   na hodné (emigrantka) a zlé   (komunisti). Zase tu máme   tajemného udavače. Pak jsou   tu i kradnoucí cikáni. Tu   epiuzodu s kradeným alkoholem   jsem vůbec nepochopil,   protože to do děje nijak   nezapadalo. A mělo to vůbec   nějaký děj?
martin.stusak.9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.2.2014
Vcelku povedený snímek   'Pamětnice' byl zřejmě   důvod natočit s hereckými   legendami ještě jeden   takový film. Opět se jedná   o školní setkání, ale   tentokrát se to týká   školního výletu. Jenomže   se to ale, tak nějak, moc   nepovedlo. Vznikl neskutečně   ponurý výtvor. Je to sice   hezké, že se takhle všichni   opět setkali, ale mělo to   být daleko důstojnější.   Nelogičnost a trapnost   příběhu strhává veškerou   snahu do netečných pekel.   Námět by sice nebyl zase až   tak špatný, ale mohl by být   daleko více   propracovanější.   Především mi tam chybí   jistá poetičnost, jaká byla   patrná u předešlého   snímku. Seniorům se to bude   jistojistě líbit pro   klidnost a jemnost. Ostatní   nechť se poohlídnou po   něčem jiném. Je to opravdu   hrůza.
beneva
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.12.2015
Přečetla jsem si všechny   komentáře a je mi z vás,   lidi, smutno. Já tento film   vůbec nehodnotím z hlediska   kvality scénáře, kamery,   režijního vedení či   jiných obvyklých úhlů   pohledů. Já to vnímám jako   dar všem starým hercům,   kteří své herectví nebrali   jako práci, ale jako   neoddělitelnou součást   svého bytí a pro které role   v tomto filmu byla jednou z   posledních příležitostí,   jak ještě jednou dávat své   herectví lidem a současně   užít si to hraní i sami pro   sebe.
Každý z nás   (skoro) bude jednou starý. A   čím víc budeme staří,   tím víc budeme tomuto filmu   rozumět.
jmenuji.se.libor
Hodnocení:
Přidáno: 1.9.2011
???
Ať hledam jak hledam, film se   teprve natáčí- našel jsem   jen tuhle zmínku z   letošního srpna - Film   bude vyprávět o partě   bývalých, dnes již   osmdesátiletých,   spolužáků, kteří   společně vyrazili do   lázní. Během pobytu se   však otevřou staré křivdy   a vznikne mnoho komických   situací.
Karius
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.12.2012
A tohle je jako co? Parta   důchodců má na starý   kolena slezinu, tak jedou do   Lázní, kde jim Agáta   předvede svůj nadmutý   poporodní hrudník a Martin   Hranáč z Vyvolených   předvede trapnou ,,gejskou,,   show. K tomu všemu Superstar   Jan Bendig, jako zpívající   pomocník v kuchyni. Bože   můj, i ta dálnice D1 má   větší úroveň, jak tenhle   film---> 10% za mýho   oblíbenýho dabéra Petra   Olivu
sakro
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.5.2013
žalostný konec skvělé herecké ganerace
Dle mého je v životě   nejhorší to, když někdo   dělá něco s obrovským   zápalem a nedokáže   přijmout lidmi kolem sebe   sdělovaný fakt, že k tomu   vůbec nemá předpoklady,   nadání, ani talent. Pan   Magnusek je toho zářným   příkladem. Z celého filmu   mi bylo smutno ne kvůli   námětu, který je určitě   dobrý a jednoznačně by si   zasloužil kvalitnější   zpracování, ale z faktu, že   se tolik hvězd odcházející   herecké generace stalo v   podstatě rukojmími jednoho   diletanta k zaplnění sedadel   v kinosálech. Ty 2   hvězdičky jsem dal alespoň   jako malé poděkování jim.   Pan Magnusek má u mě   čistokrevnou nulu.
MetelskuBlesku
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.5.2016
Vůbec nechápu negativní   hodnocení, mě se ten film   líbil, bavila jsem se. Jako   jediný současný film. ;)
prediger
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.3.2012
žumpa
Extravagance pana Magnuska   stále nedosáhla vrcholu.   Nevím zda mám brečet nad   deb.lním scénářem,   námětem, nebo zvukem.   Mimochodem zvukaři by měli   useknout obě ruce. To že   herci otvírají ústa a zvuk   je slyšet opožděně nebo   že v prostoru je slyšet to,   co má jít od plátna byl   fakt hnus. To že do   vedlejších rolích jsou   umístěni neherci, kteří   vypadají před kamerou   nejistě a uměle působí   komicky. A to že příběh je   směska Magnuskových   Bastardů a Pamětnice ukazuje   pouze vyčerpanost nápadů   tohoto autora. Vsuvka s   homosexuálním zřícencem   byla vykrádačka Troškovýho   Káji ze Slunce, seno.   Tomáši Magnusku dám vám   jednu radu. Svůj um využijte   jako dobrý producent, než   jako špatný herec a autor.   Jediný + z celého filmu byl   pár, který seděl vedle mě   a celkem dost se bavil. Nebo   to byl nářek?
milan44
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.9.2011
Ať se líbí
V dnešní době plné   násilí je filmem který Vás   pohladí po duši a ukáže e   i se staršími lidmi můe   být legrace. Ať se Vám   líbí.......
MOJE_JMENO
Hodnocení:
Přidáno: 15.10.2017
Dobrý film
Nerozumím té bezmezné   negativní kritice. Ano, v   některých místech to trochu   vrzalo, ale celkově ve mě   film zanechal velmi pozitivní   dojem. Bylo zde rozumně   namícháno prolínání   humoru, smutných chvil a   hodně, hodně zamyšlení. Za   mne do fakt stojí za   zkouknutí.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih24515minih24515Zámek pro Barborku (1962) 
n
minih41536minih41536Deštník (1967) [TV inscenace] 
Deštník n
minih183370minih183370Audience u královny (2021) [TV divadelní představení] 
Audience u královny n
minih21830minih21830Útěky domů (1980) 
Útěky domů n
minih24191minih24191Zvíře (1977) 
L'animal n
minih153802minih153802Staříci (2019) 
n
minih37883minih37883Pravidla boje (2004) 
Spartan n
minih19337minih19337Sonáta pro zrzku (1980) 
Sonáta pro zrzku n
minih14649minih14649Obklíčeni slony (1971) 
An Elephant Called Slowly n
minih16834minih16834Práče (1960) 
Práče n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama