Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu R.I.P.D. - URNA: Útvar rozhodně neživých agentů

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 17
Jiftach
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.1.2014
Já se skvěle bavil, Jeff   Bridges excelentní, Ryan   Reynolds skvělej. Zábava od   začátku do konce. Některý   triky dobrý, některý trochu   horší, ale na mě tenhle   film fungoval. Oddechovka jak   má být ;)
knww
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.7.2013
Jak si jistě všichni   všimli, že tento film je   hodně podobný Mužům v   černém. Je to vtipný   pohodový film, nad kterým   nemusíte tolik přemýšlet.   Myslím si, že tento film je   vyrobený pro 3D a jít na   normální 2D, nemá smysl,   protože tak moc nevyniknou   efekty. Je to docela dobrá   zábava.
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.10.2016
Na první podívanou super   zábavička. Jen mi tam   přišlo místy hlucho, sice   jen po chvilkách, ale přece.   A také trošku nevyužitý   potenciál, těch potvor tam   mohli jistě napráskat více.   Ale to jsou drobnosti, já se   bavil a zcela jistě kouknu   znovu a hodnocení možná   upravím.
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.8.2013
Muži v duchovním...
A mě se to líbilo! Skvělá   popcornová zábava, plná   skvělých efektů a dobrých   hlášek. Byl by nesmyl hledat   u filmu tohoto typu, nějakou   hloubku nebo poselství. Film   jako dělaný na vypnutí   mozku a relaxace u TV,   nejlépe s lahvinkou a   nějakou dobrotou. Pan   spisovatel Peter M. Lenkov   hodně miluje "Muže v   černém", pač   ústřední motiv příběhu,   obšlehnul ze známe trilogie,   akorát svět ufíků, změnil   na svět duchů a to já   můžu, v jakékoliv podobě.   A i pánové z filmového   světa, se snažili o podobný   vizuál jako měli "Muži   v černém".Herecké   obsazení mě taky bavilo,   Ryan Reynolds je můj   oblíbenec už dlouho, Jeff   Bridges mě nechává   chladným (tady huhňal jak   debil) a Kevin Bacon a jeho   záporní slizouni, ti nikdy   nemají chybu. Tak se hezky   usaďte a nechte se bavit,   světem neživých agentů.   Já dávám 70% :-D
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.3.2015
Prava URNA...
Malo propagovane,o to viac   prekvapujuce.Vtipna adaptacia   komiksu s hviezdnym hereckym   obsadenim ma dobre   pobavila.Rezisersky a trikovo   nesklamala.Scenar o nieco   slabsi,ale ak sa drzal   predlohy,tak sa neda nic robit   /komiks som necital,tak
ma mozete opravit alebo   napisat/.
Kazdopadne sa   jedna o nadpriemernu   komediu,ktoru
jednoznacne doporucujem.
Buckmister
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.6.2015
R.I.P.D.
Pro mne normální film který   přesně vystihuje určení (   akční - sci-fi - komedie )   nelze očekávat složité   zápletky a ani srdcervoucí   romantický příběh . Efekty   odpovídají době ve , které   je film tvořen herci také   zahráli dobře . Celkem   vtipné momenty a proběhlo to   jak jsem očekával a jsem byl   spokojený za 7 bodů ;)
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.11.2013
Tak trestuhodně promrhaný   potenciál už jsem dlouho   neviděla!
Níže je   zmíněná podobnost s Muži v   černém. Moc dobře si   pamatuji, jak jsem byla   nadšená z prvního dílu,   který mne okouzlil spoustou   detailů z prostředí MIB a   tady...nic. Deset minut navíc   se seznamováním v   "cizím" prostředí   by určitě neuškodilo,   prostor by byl, stopáž není   dlouhá. Škoda.
Ryan   Reynolds v roli hezounka   postačil, Jeff Bridges s   naprosto otřesným   přízvukem, který mě jako   měl bavit, mě fakt nebavil,   vtipné prolínání s   pozemskými alteregy -   vyvinutá blondýna a   čínský strejda, Kevin Bacon   standardní, zbytek   zapomenutelný.
Někdo   by měl amíkům poradit, aby   pustili na toto téma   Žambocha s Kulhánkem:-)
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.12.2013
Ucházející na jedno   podívání dobrý mix   akce,sci-fi a   komedie.Hláškující a   věčně něco mluvící Jeff   Bridges je slušnej.Pobaví i   sympaťák Ryan Reynolds a   nebo Kevin Bacon když se   změní v nemrtvého.Triky a   akce je natočena solidně a   některé scény nemají   chybu,škoda jen,že film   nemá vyšší potenciál,je   to taková neškodná   podívaná na jedno odpoledne.
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.1.2021
Buddy film v plné palbě, ve   které odlišné charaktery   obou protagonistů v daném   kontrastu jejich osobností   vytvářejí tak výbušnou   dynamiku, až se tomu nechce   ani věřit. Akční   popcornový snímek je   tentokrát zpracovaný na   základě stejnojmenného   komiksu od Dark Horse, který   v Česku bohužel nevyšel,   takže není s čím porovnat.   Po dějové stránce se jedná   o mix všeličeho, takže po   obsahové stránce není nic,   co bychom už odněkud   neznali. Jako první   jistojistě napadne motiv   snímku ´Muži v černém´   (1997). Rozdíl je jen v tom,   že se jedná o svět duchů.   Další komiksový film pro   Ryana Reynoldse a Jeffa   Bridgese, kteří sjíždějí   dějství takovým švihem,   že dá hodně práci se   vyznat v tom, co se vlastně   právě děje. Ano, svižná   akční komedie je to každým   coulem, ale s tou rychlostí   se to zdá být až moc   přehnané. I ta užvaněnost   Jeffa je tak markantní, že   Eddie Murphy, Martin Lawrence   i Chris Rock blednou   závistí. Snímek je dle   námětu samozřejmě   stavěný hlavně na   speciálních efektech, kde   zarmoutí už CGI animace   postav. Skutečně bída s   nouzí. Vizuální efekty jsou   ve stavu, jakoby vypadly s   filmových osmdesátek.   Vážně je to z roku 2013? Co   se týče scénáře, opravdu   by to chtělo mít v rukou   onen původní komiks. Ale jo,   o akční zábavu postaráno   je, ale chtělo by to během   sledování ani nemrknout,   jinak se může stát, že   mnohé vtípky budou   přehlédnuty.
enejčel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.11.2013
Jak už tady bylo řečeno,   film je velice podobný MIB.   Opět tu máme dva genty,   jednoho skoro dědu a jednoho   mladíčka. Příběh filmu   mohl být ještě   zajímavější. Opravdu mě   nadchla ta myšlenka, co se   děje po smrti, buď si   člověk vybere URNu, nebo   Boží soud. Snímek je   postupem času podle mýho   názoru špatně natáčený,   já bych ho točil jinak,   myslím to z pohledu těch   postav, někdy je Jeff v   záběru vidět jako žena a   někdy jako jeho normální   podoba. To střídání se mi   opravdu nelíbilo.
A   když už jsem u Jeffa, tak   jeho výkon mě zklamal hned   po filmovém zpracování.   Furt mele nesmysly, jeho   postava je prostě   nesmyslená. Již zminěné   zpracování příběhu   hrůza, jinak efekty ok. S   postavami ani nějak nebude   hrát za jedno, Raynolds i   Bridges vám budou ukradeni.   Kevin Bacon opět v roli   hazjla, co také od toho herce   čekat. Ale krásky snímku   Stephanie Szostak a Marisa   Miller se mi opravdu líbily,   ale snímek je nudný a   nepřekvapí. Prakticky nic   nového vám nenabídne a   rozhodně to není komedie do   slova.
Pecik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.1.2014
Skvělé herecké obsazení,   dobrý scénář s dostatkem   výborných hlášek a vcelku   ucházející a zajímavý   děj, sice chvílemi trochu   přitažený, ale celkově ok
goranchorvat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.1.2019
Nenáročná zábava
Za mě kvalitní jednohubka,   trochu mix Muži v černém a   Krotitelů duchů, ale hezky   to odsýpá, a oproti   většinovému názoru, mi tam   úplně neseděl Jeff. Jinak   občasně vtipné. Na jedno   zkouknutí ok.55%
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.7.2015
R.I.P.D.
Všichni tu zmiňujou Muže v   černém, mě zas tenhle film   přijde jak kopie Sedmýho   syna v provedení ze   současnosti. Minimálně   postava Bridgese je jak přes   kopírák, včetně samotnýho   Jeffa. Nakonec proč   vymýšlet furt nový   příběhy, když se dá jeden   recyklovat furt dokola, žejo.
Sanchez
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.9.2013
Další z řady nedotažených   filmů s velkým potenciálem   .. jak něco tak přirozeně   zajimavého může obsahovat   takovou řadu chyb,   nesrovnalostí a dokonce   místy i okatě nepovedenou   vizualizaci. Což je také   důvod celkově nízkého   hodnocení, poněvadž tvůrci   šli očividně proti   divákovi a nabídli hlavně   mistrovsky klišoidní dílo   (hrdina-padouch-žena).   Herecky obsazeno na pohodu,   ale také jsem zvětřil pár   pasáží, kde Ryan   přehrával až moc. Tudíž   těch samotných negací   nabízí "URNA"   nespočet .. kde hledat klady.   Pro milovníky scifi žánru   určitě skrz samotný nápad   zajimavá volba, také je zde   k vidění pár povedených   hlodů a vlastně celý film   má takový humorný nádech,   což asi zachraňuje kladné   body. Akce také není k   zahození ... vem to čert,   ale já se nenudil .. takže i   přes obrovský výčet chyb   ... vlažná žánrovka.
T2
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.9.2018
║Rozpočet   $130miliónov║Tržby USA   $33,618,855║Tržby   Celosvetovo $78,324,220▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   //počet predaných kusov ║   Tržby za predaj DVD v USA   //počet predaných kusov ║   až príliš ukecané a   príbehovo povrchné až   hrôza, akcia nemá čím   zaujať a akákoľvek   zábavnosť sa tam stráca,   utopené peniaze a absolútna   zbytočnosť /25%/
Svarcneger
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.1.2019
Kecy, kecy a zase dalsi zbytecny kecy...
Defacto trapna napodobenina   Muzu v cernem, sice slusne   obsazena, ale proc tolik kecu,   zase! To je doslova mor   soucasne, americke produkce,   az me to desi. Nezbyva nez   stejne trapne srovnani s   Rambem, ktery aspon drzel   hubu!!! A tom ma byt akcni   film, proto se mu tak rika a   ne venezuelska, ukecana   telenovela. Radsi si prectete   knizku, jdete ven, nebo si   zahrajte sachy, nez tahle   silena blbost!
Rastaman33
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.2.2021
Chvílemi v tom i hrála hudba   z MiB. Totálně bezpohlavní   asi komedie (?) s unavně   žvanícím vojákem   konfederace Jeffem   Bridgesem...zbytek zapomenu za   pár minut. Nic mě nezaujalo.   Bez nápadu, jiskry, vtipu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih161975minih161975Jak si Honza postavil vzducholoď (1966) [TV inscenace] 
Jak si Honza postavil vzducholoď n
minih9993minih9993Kariéra matky Lízalky (1937) 
n
minih9214minih9214Já už budu hodný, dědečku! (1978) 
Já už budu hodný, dědečku! n
minih69770minih69770Perfektní plán (2010) [TV film] 
Perfect Plan n
minih19705minih19705Stopa (1985) 
Clue n
minih46233minih46233Červený pás (2008) 
Redbelt n
minih5025minih5025Cesta do hlubin študákovy duše (1939) 
Cesta do hlubin študákovy duše n
minih38775minih38775Cellular (2004) 
Cellular n
minih21626minih21626Ukradená bitva (1972) 
Ukradená bitva n
minih117142minih117142Očista: Anarchie (2014) [2k digital] 
The Purge: Anarchy n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10