Duben

Komentáře uživatele knww

knww

knww zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 5
Hvězdná brána: Archa pravdy (Stargate: The Ark of Truth)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.7.2012
Jako ohodnocení česky   dabované verze tohoto filmu,   dal bych za 5. Protože jsem   fanoušek seriálu Hvězdná   brána, tak jsem si všiml,   že herce dabují jiní lidé   než je to v seriálu a ve   filmu Hvězdná brána:   Návrat. Jak jsem se tolik   těšil na velké vyvrcholení   s Orii, tak ten dabing velice   zklamal. Nevím proč to   nemohli nadabovat stejní   herci, když ve filmu Návrat   je dabují stejní herci.   Takže dabing a zkazil tím   celý film.
Osamělý jezdec (The Lone Ranger)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.7.2013
Tento film celkem splnil moje   očekávání. Je stejně   vtipný jako jsou Piráti z   Karibiku. I když jsem někde   četl různé recenze, který   tento film hodnotily   nepříznivě, myslel jsem si,   že to tak bude, ale mýlil   jsem se. Někdy jsou ty   vtipné scénky až poněkud   potrhlé, jako je např.   scéna s koněm na stromě.   Ale i tak doporučuji tento   film shlédnout, myslím si,   že komu se líbily Piráti z   Karibiku, tomu se tento film   bude líbit také.
Paul
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.1.2014
Tento film bych hodnotil jako   pohodovou komedii s   mimozemským vtipem. Nevěděl   jsem, co bych o tohoto filmu   mohl očekávat. Nakonec se mi   film docela líbil, i když   konec se dal trochu   předpovídat.
Jak si jistě všichni   všimli, že tento film je   hodně podobný Mužům v   černém. Je to vtipný   pohodový film, nad kterým   nemusíte tolik přemýšlet.   Myslím si, že tento film je   vyrobený pro 3D a jít na   normální 2D, nemá smysl,   protože tak moc nevyniknou   efekty. Je to docela dobrá   zábava.
Thor: Temný svět (Thor: The Dark World)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.11.2013
Skvělý film. Byla zde trocha   humoru,což oceňuji, a   parádní akční scény s   efekty, které ve 3D vynikly.   Nejvíce se mně osobně   zalíbila hudba od Briana   Tylera, která tomu   přidávala ohromující   podklad. První díl se mi   docela líbil, ale tenhle byl   podle mého názoru ještě   lepší, a proto uděluji 10   bodů. Doporučuji tento   snímek shlédnout ve 3D.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10