Zari
ohodnotit

Princ a Pruďas

Your Highness

Další název:
Vaša výsosť
Rok:
2010
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
16.6.2011
„Dva princové z fantaskního světa se vydávají na misi zachránit svou zem.“

Komentáře k filmu Princ a Pruďas

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 25
Pitryx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.5.2015
Zpočátku se mi to moc   nelíbilo, ale pak jsem si   začal pomalu zvykat a nakonec   jsem se velmi dobře bavil. Na   (vcelku zbytečné) vulgarity   jsem si zvykl a bylo po   ptákách. Velmi mile   překvapily efekty, ve snímku   tohoto ražení jsem je   nečekal a co už vůbec ne   byla hudba pana Jablonskeho.   Takže nakonec z očekávané   „capiny“ se stala super   věcička, která si počká   na další zhlédnutí a asi i   přidání plusového   hodnocení. Zatím pro mne   dost nadprůměrný filmík.   2015054189737/10224
clara.bow
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.6.2011
I když jsem očekávala   nenáročnou podívanou - byl   pro mě tento film hodně   velkým zklamáním, nehledě   na vulgární slova,kterými   byl protkán :o)...protože   mám ráda N.Portman, dávám   filmu 5*, jinak opravdu   groteskní podívaná na film,   který kdyby nebyl natočen,   divák by o nic nepřišel :o)
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.12.2019
Kam na to ty amíci choděj?   Na druhou stranu jsem se   celkem bavila. Nebo to možná   bylo kvůli velmi pozdní   hodině, kdy jsem na film   koukala. V každém   případě, když vezmete   základní hrdinský   příběh, přidáte něco   sprosťáren a úchylností,   trochu krve a něco   sprosťáren a úchylností a   něco akce a sprosťáren a   úchylností, vyjde vám Princ   a Pruďas. A nevím, proč to   má v češtině tak pitomý   název.
hvezdyn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.7.2011
(Varování, následující   text obsahuje sprostá slova,   takže by jej neměly číst   děti). Velké zklamání. Asi   marně jsem se těšil na   komedii zesměšňující   fantasy žánr. Čeho jsem se   dočkal? Trapnosti plné   vulgarit. Zcela zbytečný   film, u kterého se evidentně   publikum v kině nebavilo.   Možná je to výsledek   špatného překladu - ale,   když se na platně mluví   sprostě, kdy létájí slova   typu píčovíny, mrdat,   kurva, čurák, kunda,   sračky, pochcat apod. a to v   podstatě stále dokola, tak   mi to k smíchu nepřipadá.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.6.2011
Your Highness
Hlavní důvod proč mi tenhle   film nesměl ujít byla   Natalie Portman. Během   začítečních titulek jsem   se docela dobře pobavila a   tak film sliboval, že se bude   na co koukat. Tenhle snímek   je třeba idět v originále,   protože jinak divák bude   ušetřen několika solidních   vtipů a hodně sprostých   slov, které vypouští ze   své nevymáhané huby Danny   McBride. Dannyho jsem viděla   v jednom televizním seriálu   a musím říct, že jeho   slovník je nejspíš jeho   nedílnou součástí. Komedie   nebo tedy spíš parodie   zesměšňující rytíře   nemůžu říct, že bych se u   ní chytala za hlavu a trhala   si vlasy. U filmu se myslím   člověk nenudí, myslím, že   si ho někdy třeba zase   pustím, ale bohužel děj ani   herecké obsazení nestačí   na 8. Jen ještě Zoey   Deschanel mi tam nějak   nepasovala. Ale Natalie jako   vždy božská.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.12.2018
Dlouho jsem se snímku bál,   ale tahle pohádka pro   dospělé nedopadla vůbec   blbě. Dobrý hlášky,   vtípky i souboje, celkově   jsem se docela bavil. Škoda   jen občas je to malinko   ukecaný, ale jinak slušný   mix dobrodružství / fantasy   / parodie.
superfilmar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.1.2012
Opravdu dost velká a   povedená zábava s naprosto   ujetými hláškami. Mě   komedie opravdu bavila, smál   jsem se od začátku do konce.   Ačkoliv děj není moc   originální, myslím, že to   vůbec nevadí. Danny McBride   je určitě skvělý komik a   jeho role byla ve filmu   nejlepší. Takže co jsem   čekal, to jsem dostal, takže   další povedený film   uplynulého roku a výborná   fantasy.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.12.2011
Princ a Pruďas
Trochu netradiční pojetí   pohádky, která se mi ovšem   líbila a svěle jsem se u ní   bavil. Film obsahuje naprosto   výborné hlašky, které jsou   založeny hlavně na   sexuálních narážkách.   Dále se člověk zasměje   mnoha povedených   absurdnostem, na nichž je   celý film postaven.   Samozřejmě co by to bylo za   pohádku, kdyby neskončila   dobře.
lucymat
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.1.2014
Humor hodný pátého   suterénu... a to pátý   suterén ještě urážím. I   herci se musí bavit, což   chápu, avšak Princ a Pruďas   je naprostá ztráta času a   vrchol trapnosti. Nikdy více.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.12.2018
Nápad měl potenciál, ale   jako obyčejně to amíci   podělali. Nevtipná   "komedie" plná   fekálního humoru. Člověk   se diví, že v tom hrají   známí herci a ani kostýmy a   efekty nebyly špatné.   Škoda.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.6.2013
I zhulenci si zaslouží svou   pohádku! Čekal jsem že to   bude totální kravina a   opravdu byla. Na druhou stranu   to byl kus poctivé filmařiny   a svěží vítr do   zatuchlých vod historických   a fantasy filmů, který jsou   většinou patetický až to   bolí.
terka69
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.7.2011
Dle traileru jsem se na tento   film těšila, ale už na   začátku jsem věděla že je   to chyba. Trailer ukazuje   komedii, ale film je jedna   velká blbost, kterou   nezachránili ani hvězdy jako   Natalie Portman.
Roux
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.1.2012
Tohle byl tedy extrém, který   jsem téměř nerozdýchala.   Osobně si myslím, že to   mohla být pěkná fantasy   parodie i bez té hromady   vulgárních slov. Nemám k   tomu co dodat... vulgární   propadák roku.
Naki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.1.2013
,,Ouu, Julia nemá   péro!!" Bratři jak se   patří a Portmanka se též   činila. Když přeskočím to   že 70% filmu princ Thadeous   myslí na sex, 20% filmu princ   Fabious na záchranu své   Belladonnu a 10% filmu Isabel   na pomstu své rodiny, tak   říkám nic moc. Celý film   je o hovně, přesto ho ti   tři udělali zajímavým,   sice zvrhle, ale přeci jen   :)). Škoda, že jsem nenalezl   více akce. :( Steve Jablonsky   mi opět prokázal, že je to   super skladatel. P.S. :   Natálce to s lukem sluší.
Nikotyna
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.8.2012
Obrovské zklamání. Podle   traileru jsem se na film   hrozně těšila, dokonce i   herecké obsazení slibovalo   že to bude pecka, kór když   Natalie Portman v poslední   době v žádném hrozném   filmu nehrála. Ale teď?   když podepisovala smlouvu tak   musela být asi mimo. Film je   podle mě katastrofa, samý   sprostý slova, kterých je   už zbytečně moc. Člověk   se zasměje jenom u pár   věcí, jinak zbytek filmu   nechápu jak to mohl někdo   natočit. Můj žánr tohle   určitě není, a zažila jsem   obrovské zklamání.
Albertosaurus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.1.2012
Danny McBride je jeden z   mála, který dokáže podat   podobně hovadský humor,   aniž by zabředl to trapné   stoky a ostatní mu v tom   sekundují více než s   přehledem. Tahle hvězdně   obsazená prasácká jízda   nasáklá litry krve a   nekompromisní brutalitou se   na začátku netváří   příliš přívětivě a   zábavně. Jakmile však   výprava započne, spustí se   lavina, která člověka   strhne a mlátím s ním,   dokud nepřistoupí na její   hru. Nejsem blázen do fantasy   ani do fekálního humoru se   sexuálním poddextem, ale   tomuhle filmu jsem se   neubránil. Nikdy by mě   nenapadlo, že Minoutauři   jsou takoví kanci. Natalii to   zde moc sluší a navíc to   umí s mečem a dalšími   věcmi.
brizaa
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.8.2011
Magic motherfucker!
Pro mě jedno z největších   očekávání letošního roku   a zároveň bohužel i   největší   zklamání.Utahané,nudné bez   funkčních vtipů či   hlášek.Vážně jsem   nečekal,že budu v průběhu   filmu sledovat,kolik času   ještě zbývá do   konce.Jediným světlejším   momentem tak pro mě byla   trofej uzmutá Mínotaurovi a   jméno budoucí   princezny(Belladonna).Nejzába   vnějším na celém filmu pak   shledávám trailer.
prediger
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.9.2011
Jednou větou.
Umělá   komedie, tvořená z   vulgarismů. Nyní plýtvám   slovy jen proto, že musím   nacvakat 100 znaků
JOKER96
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2011
Zdejší uživatelé tento   film zřejmě nepochopili.   Jestli čekali vážné   fantasy se špetkou humoru,   byli velice najivní.Už z   trailerů bylo jasné, že   půjde o parodii na akční   fantasy z 80.let s přemírou   sprostých slov. Opravdu   nevím kam ten svět spěje.   Někomu se fantasy nelíbí,   chápu dá nízké   hodnocení....ale těm co se   fantasy líbí a dají 1-5   hvězdiček....to teda fakt   nechápu. Kam ten svět   spěje.....
MarNej
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.10.2011
Propadák roku 2011
Natálko, Natálko, do   čehopak jsme se to pustili?   Nejenže celý film působí   naprosto trapně a bez   nápadu, ale zároveň   vulgárně. Když si   představím, že by tohle   viděly děti... Naprosto   mizerné herecké výkony,   což nám nezachrání ani   výkon Natalie Portman, který   jako jediný nezklamal.   Někteří tu uvádějí, že   se to nesmí brát vážně,   vážení, kdybych toto bral   vážně, film bych musel   ohodnotit hvězdičkami v   mínusu. Pro mě tedy   jednoznačně propadák roku   2011. 10 %
jan91aaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.5.2012
:)
super film dobrodružný,   komedie trochu ale trošičku   romantický. Dávám 10   hvězdiček pro princ a   prudas.
akrej
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.1.2012
Film jsem vyděl zaujal mě a   vadilimi ty sprosté slova co   tam byli a ty vyrazi jsem   myslel že to bude   dobrodřužny pěkny film dal   jsem 5 hvězd ublná blobost   kdybi tam neblili ty bojové   sceny.
Viky80
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.3.2020
:)
Tak tahle pohádka pro   dospělé je TAK BOŽÍ, že   jsem naprosto přesvědčen,   že lidé, kteří hodnotili   méně jak devět stars museli   být při sledování   střízliví (čti upjatí)   :D. Vážně mě rozčiluje,   že už mi nezbyl jediný,   byť je vzdálený kamarád   (ani bych ho nemusel mít moc   rád), kterému bych tenhle   skvost mohl pustit, protože   ho ještě neviděl. Vzkázal   bych tvůrcům filmu 'jen tak   dál', ale TOHLE se trumfnout   NEDÁ!!! Takže za mě jasná   10, ale jen proto, že víc   dát nejde...:)
hepzibar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.7.2011
Ach jo,co všechno by se s   tím materiálem dalo udělat,   kdyby ho nezkazil ten slovní   průjem a úplně zbytečná   lascivita.
Vynechat tak   všechny ty sprosťárny, byla   by to moc pěkná fantasy   komedie. Ale dlužno říct,   že kino naplněné pubescenty   se po každém sprostém slovu   nebo erotické narážce   otřásalo smíchem, takže   film si evidentně svou   cílovou skupinu našel.   Škoda.
Chrasty
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.10.2011
Ten film není pro každého..   Ale mě se moc líbí a   dávám mu 100% ve filmu je   přesně to co sem   očekával...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih86459minih86459Země bez zákona (2012) 
Lawless n
minih25185minih25185Toto leto doma (1980) 
n
minih24730minih24730Tajemství velikého vypravěče (1971) 
Tajemství velikého vypravěče n
minih54875minih54875O princezně, která pořád vařila (1967) [TV inscenace] 
O princezně, která pořád vařila n
minih37186minih37186Pach krve (2003) 
Wrong Turn n
minih19390minih19390Soukromá vichřice (1967) 
n
minih40761minih40761Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem (2007) 
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford n
minih13946minih13946Nelítostný souboj (1995) 
Heat n
minih73639minih73639Kůže, kterou nosím (2011) 
La Piel que Habito n
minih12879minih12879Moře začíná za vsí (1987) 
Moře začíná za vsí n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama