Duben
ohodnotit

Lovecká sezóna

Open Season

Další název:
Jagdfieber
Rok:
2006
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
23.11.2006
„Jelen za všechny, všichni za medvěda“

Komentáře k filmu Lovecká sezóna

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 31
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2009
opět animovaná pecka   která nemá tu nejmenší   chybičku jak v původním   znění tak v české lokaci   skvěle namluveno zas pecka   pro celou rodinu
Masoks
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2019
Vtipný, dobrodružný animak   o Boogovi a Elliotovi, kteří   se ze začátku nemusí, ale   potom se z nich stanou   kamarádi. Miluju tenhle   animak protože má vtipné   hlášky, a výborné animace.
Medousek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.3.2008
Jedna z mých   nejoblíbenějších   "pixarovek".Nejoblí   benější postavička z filmu   je jelen Eliot,kterého   výborně nadaboval Ondra   Brzobohatý.
jozko69
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Milé
Perfektný príbeh a veľmi   slušná grafika. V tomto   filme je množstvo gagov,   ktoré ma rozosmiali. Príbeh   kamarátstva medveďa a   jeleňa je netradičný, ale   veľmi humorný. Podarený je   aj dikobraz s tým svojím   "Milouši". Ako   všade v rozprávkach dobro   víťazí nad zlom.
konicekbanicek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Opravdu krásný animovaný   film. Splnil naprosto má   očekávání o dobrém   příběhu skloubeným se   spoustou humorných scének.   Nasmál sem se u toho celkem   dost a to nejsem dítě,   takže doporučuju všem   věkovým kategoriím. Je to   příběh medvěda   vychovaného v zajetí, který   musel, donucen okolnostmi do   volné přírody, avšak měl   toho nejlepšího průvodce   jelena Elliota, bez kterého   by se to všecko neobešlo,,,   prostě paráda
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2011
První Lovecká sezóna se mi   velmi líbila.Mělo to tu   správnou šťávu.Dobrý byl   ne konci ten boj zvířat   proti lidem.Ovšem nejvíc se   mi líbil ten lovec -   záporák :-).
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.7.2014
Další z velmi povedených   animáků s výborným   výběrem jak animovaných   postav tak jejich dabérů.   Rád se někdy podívám znovu
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.2.2011
Mezi šreky a managaskary se   určitě tento animák   nestratí.Dostala mě hláška   každej vostrej ocas je   dobrej.Děj a hlášky filmu   sluší jen to chtělo něco   navíc.Třeba více   králíků.
suil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Milouš je prostě dokonalej.   Nechybí tu spousta vtipných   scén, které má na triku   medvěd Boog, ten je nucen   vyměnit pohodlíčko garáže   za divočinu, kde na něj   číhá spousta nebezpečí a   hlavně začíná   "lovecká sezóna"!   Ale spolu s ostatními   zvířátky vše překoná a v   divočině se rozhodne   zůstat.
sarf
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.8.2008
Celkem chutná polévka   uvařená z tradičních   ingrediencí - boj dobra se   zlem /dobro = zvířátka,   která se snaží zachránit   les pro zvířátka, zlo =   aktivista hnutí za les bez   bobků s obří kulovnicí/,   střelenej parťák   obstarávající veselí,   přiměřeně akce, špetka   sentimentu, a samozřejmě   všudypřítomný happyend.   Ale dohromady to celkem ladí   a rozhodně nenudí.
jedlickaj
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2007
Malý , velcí hybaj do IMAXU   . ze všech filmů je tenhle v   repertoáru 3D filmů jasně   nejlepší a nejen dějem což   je dané že film běžel i v   2d verzi. Grafika filmu   nezaostává ani o píď. Děj   je samozřejmě přizpůsoben   dětem ale i dospělý se bude   skvěle bavit a vtípku se   zajíci nebo obědvajícími   bobry se zasměje každý
jirca
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.5.2007
Pěkný film, u kterého se   dá vydechnout a pobavit se...   příběhů mluvících   zvířat už tu bylo celkem   dost, zde je i jistá   podobnost se Shrekem (někdo   velký zachrání něco   malého a hrozně   ukecaného)... díky   počítačovým animacím   není dnes prakticky nic   nemožné... snad se   nedočkáme remakeů známých   a oblíbených filmů do   animované podoby v podobném   duchu... ale tento film se mi   fakt líbil...
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.8.2010
Lovecká sezóna
Poměrně dobrá animovaná   komedie o rozmazleném   medvědovi a otravném   jelenovi. Film nabídne   několik animovaných triků,   které jsou už ovšem pro   novodobé animáky tak trochu   samozřejmostí a klíček k   úspěchu. Je pravda, že jsem   se párkrát pěkně zasmál a   dobře pobavil, ale jinak mě   děj nijak zvlášť   neoslovil. Potěšil mě však   povedený konec, který   hýří nespočtem   vynikajících nápadů.
Snura
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.4.2008
Jsem na animáky tak trochu   ujetej, ale na druhou strranu   díky tomu možná i trochu   přísnější, takže se mi   jen tak něco nelíbí. Tohle   se mi ale líbilo, ačkoliv   ten příběh už je   několikrát omletý. A   přesto jsem se ani trochu   nenudil, dobře se bavil a s   chutí se několikrát   zasmál, protože vtip tomuhle   filmu určitě neschází.
Pardal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.9.2007
Musím upozornit, že jsem se   na tento animák koukal po   požití nemalého množství   stravy jež obsahovala   rostlinu, která lehce   zamávala s mým jinak dobrým   úsudkem. Přesto musím   Loveckou sezónu pochválit,   přes obvyklý   "roztomilý" patos   pro děti se ve filmu objevuje   řada velice povedených   momentů, kdy mi smíchy tekly   slzy jak hrachy... Nevím   jestli to bylo tou ganjou ale   myslím že kdyby to byla nuda   tak bych se ani tak neusmál.   Navíc je vidět že   konkurence pixaru roste   každým daším počinem,   protože zde byla úroveň   animace exceletní (mrkněte   na medvědovu srst).
Phreaker
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.6.2011
Zajímavej animák, který   ničím neurazí, ale   zároveň ani ničím extra   nepřekvapí. Každopádně   pro mě byli rozhodně   největším pobavením   bobři. :)

Aaaa   what do you got?
Wood.
What do you   got?
Wood.
You   wanna trade?
basi
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.6.2007
Lovecká sezona je slušný   animák. Sympatický medvěd   Boog a jeho kámoš ukecaný   jelen Elliot se snaží   prchnout před lovci. I když   je dvojka hlavních hrdinů   šablonovitá(Shrek vs.   Osel),nechybí jejímu humoru   šmrnc.Les je zaplněn velice   zajímavými postavičami,ať   už jsou to samurajské   veverky, bobři nebo věčně   otloukaní zajíci.Filmové   vtípky budou chápat děti,   ale pobaví se u nich i   dospělí.Animace je na   vysoké úrovni,to už ale   nikoho nepřekvapí.Suma   sumárum patří Lovecká   sezona k tomu lepšímu co   žánr animovaných filmů   nabízí.
Henry123
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.10.2009
První díl Lovecké sezóny   je o napadení lesa a s hrdiny   filmu se teprve seznamujete. V   první polovině jasně   sólují Boog a Elliot, a   Elliot vám po čase může   přijít otravný a protivný.   To je ale jeho účel a tak si   vychutnávejte Booga. Ve   druhé polovině přicházejí   i ostatní a na konci se   ukáže i hvězda dvojky   Buřtík. Zasmějete se a   upřímně, vtipy lovecké   sezóny totiž naštěstí   jsou určeny i těm   starším...
ane15
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.1.2008
jasně, není to zrovna   mega-animák, ale to snad ani   nejde, když se pořád točí   další a další.
bylo   ale fajn vidět ho ve 3D   podobě, je to rozhodně   větší zábava než ty   přírodopisný filmy, co tam   běžně vidíte:-)
Laila
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.1.2010
Dobra a vtipna pohadka,eliot   je dobry pako,ktery doplnuje   rozmazleny medved,kterymu se v   divocine nakonec zalibi
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.9.2017
Upřímně jak už jsem   několikrát zmánil   "animáky" nejsou   můj šálek čaje a sleduji   je okrajově. Tenhle filmeček   není pro mně osobně   žádnej zázrak, ale na   druhou stranu je pěkně   udělaný, technická stránka   slušná a několik scének a   vtípků a hlášek to zvedá   na 60%.
hejtman
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.4.2007
Za devatero horami,mnoha   řekami a jedním   oceánem,žil byl jeden   scénárista,který asi viděl   moc animovaných a   úspěšných příběhů   mluvících zvířat a rozhodl   se,proč toho nevyužít a   nenatočit něco   podobného,nějaký pěkný   mix co by mu vidělal a   zabezpečil ho na důchod.No a   tak vzal péro a papír a   napsal něco co je sice místy   velmi vtipné,místy i   origální,ale jinak je to   těžká vykrádačka   různých animáků v čele s   Madagaskarem.A právě to ho   tězce sráží dolů,protože   všechny náhodné záblesky   bezva zábavy, v jinak těžce   stupidním příběhu, jsou   jinde provedeny daleko   lépe.

Přiznám bavil jsem   se,ale i nudil,párkrát jsem   vyprskl smíchy a párkrát to   málem vypnul.
Honey0105
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.11.2010
Docela fajn film.. Ráda se na   něj někdy podívám a   pobavím se, ale přeci jen to   není úplně to nejlepší.   Některé scény mě pobavily   dost a některé jsem ani   nevnímala, protože zase   tolik se toho nedělo. A na   to, že jsem film viděla asi   desetkrát, tak si ho nikdy   moc nepamatuji. Ale přesto   jako animák u mě docela   obstál
CHiPoun
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.7.2008
Parádní podívaná pro malé   děti. Ani dospělí se ovšem   nudit nebudou! Šťastný   konec u kterého ne z jednoho   dětského očka ukápne   slzička. Jedinou výtku co   bych měl, je pocit, že   někde jsem film již viděl.
Sanchez
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.2.2007
Stále dokola.
Opět obehraná písnička,   mluvící zvířata a pěkná   animace. Nevím, zda je   podobnost ze starších   animovaných filmů spíše   náhodná nebo záměrná -   např. osel ze Shreka se   velice podobá jelenovi   Elliotovi, mědvěd Boog   jakoby z oka vypadl lvovi   Alexovi z Divočiny a celý   příběh se je neméně   podobá Madagaskaru. Určitě   má Lovecká sezóna své   originální prvky, malou   dávku vtipu a nějaký ten   nápad navíc, ale to z ní   nedělá nic vyjimečného.   Pro menší děti jistě   pěkná podívaná, pro   ostatní spíše další z   řady animáků, který si   mele staré známé téma.
SvoKar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.3.2012
Jak se snažím od filmů   předem nic nečekat, tohle   mě i tak zklamalo. Bylo to o   něčem jiném, než jsem   myslel, a samozřejmě se   nevyhli mnohým klišé v   daném žánru.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.11.2007
No, musím uznat, že animáky   mám rád. Nemusí mít ani   nějaký originální nápady   nebo tak ale musí umět   zabavit. Avšak ne všem se to   podaří a tohle je zrovna   jeden z nich. Je vidět, že   se tvůrci hodně inspirovali   Shrekem ale co se kvalit   týče "sezóna" mu   nesahá ani po kotníky. Ale   pro děti od 10 let níže to   určitě bude fajnová   záležitost. A kvůli nim se   taky animáky točí.
MARi0
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.12.2009
Lovecká sezóna
Na můj vkus už trochu moc   ohrané téma. Mám animáky   rád, ale ne zas na tolik,   abych na ně chodil do kina,   ale poslední dobou je jich   velký přehršel a tak by si   měli vybojovat své místo na   slunci alespoň originalitou,   což se moc Lovecké sezóně   nepovedlo. Bylo vidět, že je   snímek určen hlavně   menším dětem (kdo jiný   taky na pohádky chodí) a i   vtípky tomu byli   přizpůsobeny.
Co mě   dost pobavilo, tak v   závěrečných titulkách, na   místě kde je v hraných   filmech obvykle napsáno   "při natáčení nebyli   zraněny žádná   zvířata", tak zde   filmaři vytvořili jeden joke   pro starší a napsali   "při natáčení nebylo   ubližováno žádným   králíkům".
Rumenka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.2.2009
Byl večer a já unavená po   plavání. Propadla jsem se do   pohovky a zapla ejčbíou.   Říkám si animák, dám si   mentální oraz. No akorát   jsem pak měla znechucenej   večír. Ani nevím proč jsem   se na to přepínavě koukala.   Ale dost nadávání.
"film" má   klasický komplex. sejdou se   dva vyděděnci společnosti   anebo moderně řečeno   loseři z nichž jeden je   velkej a jeden blbě   žvachtlá.Oba nikdo nemá   rád, všichni je vyděďujou   ale oni se vzmůžou a všem   ukážou co jsou znich za   borci. Nuda, pruda děs.   Takže od té doby naprosto   rozumím tomu jaxe cítila   Wensdy v Adamsových II když   ji mučili disnejovkami.
Shugy
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.5.2007
Ach ty animáky
Čím dál větší nasycenost   tímhle žánrem, tím horší   kusy se dostávají na světlo   boží. Tenhle kousek od Sony   pictures rozhodně nepatří k   těm skvělým kusům, na   které se občas rád   podívám, když potřebuji   vypnout. Prostě příběh o   medvědovi - domácím   mazlovi, který je vypuštěn   do divočiny v době lovecké   sezóny a k tomu ještě s   dost prostoduchým a jedno   parohým jelenem na krku, mě   prostě neoslovil... Nevím   jestli se tvůrci snažili o   analogii Shreka (vztah zlobra   a osla), ale ať byl jejich   záměr jakýkoli vůbec se   jim to nepovedlo.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.4.2016
Medvěd bukvice?
Aspoň tak na mě Bubo   působí. Jeho majitelka   šáhlá aktivistka...celkem   velmi průměrná zápletka,   která nezklame ani nenadchne.   Animace stále stejná. Trochu   mě pobavili králíci a   veverky. Slabota.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih22319minih22319Velký (1988) 
Big n
minih39114minih39114Spartakus (2004) [TV film] 
Spartacus n
minih2342minih23421931 - Tenkrát v New Yorku (1972) 
Piazza pulita n
minih37529minih37529Blade: Trinity (2004) 
Blade: Trinity n
minih44671minih44671Hrdinové a zbabělci (2007) 
Lions for Lambs n
minih25479minih25479Rebelové (2001) 
Rebelové n
minih52748minih52748Roswell (1999) [TV seriál] 
Roswell n
minih11223minih11223Profesionál (1981) 
Le professionnel n
minih12915minih12915Motýlek (1973) 
Papillon n
minih11315minih11315Leon (1994) 
Léon n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Lovecká sezóna: Strašpytel (2015) [Video]

 Lovecká sezóna: Strašpytel (2015) [Video]
Lovecká sezóna: Strašpytel n
Open Season: Scared Silly
Žánr: animovaný / dobrodružný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: David Feiss

(spin-off)

Lovecká sezóna 3 (2010) [Video]

 Lovecká sezóna 3 (2010) [Video]
Lovecká sezóna 3 n
Open Season 3
Žánr: animovaný
Země: Spojené státy americké
Režie: Cody Cameron

(pokračování)

Lovecká sezóna 2 (2008) [Video]

 Lovecká sezóna 2 (2008) [Video]
Lovecká sezóna 2 n
Open Season 2
Žánr: animovaný / dobrodružný / rodinný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Todd Wilderman, Matthew O'Callaghan

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

20 minut již uběhlo
130 minut zbývá do konce

ČT2 - Ta naša kapela

02:15 - 02:40

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

01:45 - 03:05

50 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:55 - 02:55

40 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10