Zari
ohodnotit

Kick-Ass

Další název:
Nářez
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
118 minut
Premiéra v ČR:
6.5.2010
„Svět potřebuje nové hrdiny!“

Komentáře k filmu Kick-Ass

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 42
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.11.2012
Tak tento film jsem   nepochopil. Jestli to měla   být komedie nebo parodie - co   je tu komické? Vydržel jsem   se dívat do konce jen proto,   že jsem čekal, jakou další   hovadinu si tvůrci vymyslí,   a každá mě utvrdila v   přesvědčení, že   hollywoodští pohlaváři   mají v hlavě vymyto, když   na tohle dají 30 mega. Akce   jsou sice ucházející, ale   míchat do toho malou holku mi   přijde na hraně.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.1.2017
Tohle přece nemohlo zaujmout   ani teenagery. Nebo jo? No,   asi jo, dle hodnocení, já se   rozepisovat nebudu, Nebavilo   mne to a Nicolas Cage mne tedy   hodně zklamal. Ani ne   projevem, jako svou účastí.   Snad jediná pořádná akce   je potmě, za neustálého   blikání. Jediné co stálo   za to, byl závěr, kdy za   zvuku westernové hudby   přichází pomsta. A to je na   skoro dvě hodiny fakt málo.   Ne, takový film si fakt   strčte do otvoru.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.2.2011
Po první třetině jsem se   přistihla, že se dívám s   otevřenou pusou a občas mi v   mysli projde...ty....!
Je to nářez, ale ne jako   Machette nebo Postradatelní,   je to prostě o tom, jak   najít svoje místo v   životě.
A občas u   toho někoho zabít.
Postavy projdou takovou   proměnou, jakou jsem už   dlouho neviděla. A nejen   hlavní hrdina, o kterého by   si ze začátku spolužačky   neopřely ani kolo. Akční   scény - likvidační scéna   mafie malou holkou, perfektní   věc. Nicolas Cage taky hraje,   s knírem mu to nesluší a   Mark Strong v roli hlavního   mafiána je dost velký pošuk   a jeho syn ho bude určitě   zdárně následovat.
A   pak to všechno skončí a   říkáte si- jaká to byla   blbina. Ale zábavná.
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.6.2011
Kick-Ass
Komixový superhrdinové   patří k mým   nejoblíbenějším. Vytvořit   tedy hlavního hrdinu jako   obyčejného kluka bez   superschopností byl dost   dobrý nápad. Navíc všechny   ty odkazy nejen na   legendární superhero, ale i   na nejrůznější filmy a   seriály, no prostě   báječné. Jediné co se mi   moc nelíbilo byl český   překlad. Kick-Ass jako   Nářez (pro ty co neumí moc   anglicky, tak je to spíš   Nakopávač prdelí)? A to   nebyl jediný překlep, co   takhle Hit-Girl a Red-Mist?   Jediné jméno, které by tak   trochu sedělo bylo to pro   Nicolase Cage, jeho role   opravdu výborná, a líbil se   mi i s tím knírkem.
Jinak ještě jednou k   námětu. Smál jsem se od   začátku do konce, navíc   skloubit vše ještě s   výbornými akčními   scénami, to byl opravdu   dobrý tah. Na druhou stranu   chápu, že to mnoho lidí   může pobouřit. Ovšem   vyrostli-li jste na komixech,   nemůže vás nikdy nic   překvapit a budete si   užívat tuto jízdu od   začátku až do konce. Já   osobně se nemohu dočkat   druhého dílu "Kick-Ass   2: Balls to the Wall",   jestli bude aspoň tak z   poloviny dobrý jako jednička   (přičemž závěrečná   věta tomu dost naznačovala),   máme se opravdu na co   těšit...
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.1.2020
Snad každý měl v nějakém   příběhu svůj vzor a chtěl   být jako on. U chlapců to   jsou filmoví akční   hrdinové a komiksoví   superhrdinové. A právě s   takovou myšlenkou pracuje   tento snímek, který je   taktéž natočen na základě   komiksů znající čtenáři   i v Česku. Reálný je i   použitý charakter takového   zasněného chlapce, neboť   svého hrdinu mají   převážně ti, kteří jsou   ve společnosti soukmenovců   spíše k posměchu. A tak tu   je nějaký Dave Lizewski,   který se jednoho dne rozhodne   splnit si svůj sen. Stát se   superhrdinou a bojovat proti   bezpráví. Komiksoví   fanoušci poznají mnoho   motivů z mnoha komiksových   příběhů, z nichž   nejvýraznější je   charakterový motiv   Spider-mana a podle masky   samozřejmě každý pozná   vliv Batmana. Co se týče   dívky motající se kolem, v   tomto případě, Kick-Asse,   je to jasné. Mindy Macready,   neboli Zabíječka, je v   podstatě ztělesněním,   nikoho jiného než, Batmanova   parťáka Robina. A funguje   to. Tvůrci se v žádném   případě neodvrátili k   lecjaké složitosti a naopak   se drželi jednoduchého   teenagerovského nadhledu.   Stále se jde k věci a   zbytečně se odbočuje do   zbytečných vedlejších   linek. Záležet si dali   hlavně na akčních   scénách, které si   zaslouží jenom chválu. Je   poznat vizuální styl tzv.   krále akčního filmu John   Woo. Takže vlastně není   náhoda, že je o něm na   začátku zmínka otázkou,   jak se jmenoval jeho první   film. Snímek by se dal   považovat jako film určený   pro komiksové fanoušky a   pocta komiksům jako takovým.   Má ryze popcornový   potenciál, svěží   uvolněnou atmosféru a   poslední dobou nejlepšího   padoucha.
Lienocka22
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.3.2011
Násilný, krvavý, prehnaný,   trápny ... jednoducho   ďalší americký žvást,   ktorý som dopozerala len   horko-ťažko a popri tom som   musela len krútiť hlavou nad   tým, ako sa toto môže   niekomu páčiť a hlavne   načo bola táto hlúposť   natočená?!
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.12.2011
zalezi jak se na to clovek   kouka,v celkovem dojmu je to   docela blbost ale ma to cosi   do sebe. spatne to neni, neco   noveho
volam.sa.pistik
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.11.2013
...všetci, čo sa chytajú meča, mečom zahynú
Najväčší problém asi je,   že mi nepríde ako vtipná   postava trinásťročného   vraždiaceho decka. My čo   máme skostnatené myslenie si   myslíme, že zločincov by   mala dostihnúť a súdiť   spravodlivosť v rámci   platných zákonov a nie sa   vykonávať exekutíva akú   nariadi dcére podarený   taťulda. Ja viam film, ale   keď si to pozrie neurotický   pubertiak, ktorého otec je   vášnivý poľovník a vedľa   v trezore je celkom slušný   zbraňový arzenál, na   strednej škole potom robí   podobnú exekutívu tiež,   pretože v jeho nevyspelom   zmanipulovanom mozočku je   spravodlivosť jasná - tá   jeho. Táto zlátanina bola   príšerná, prakticky skoro   všetko tam bolo zlé a možno   by sa mali vrátiť tvorcovia   do reality. Nepáči sa nám   to, ale možno je to tým, že   sme boli ušetrení podobných   komiksových odpadov a   vyznávame skutočný komix v   podobe arizonského rituálu   Red Meat so skutočnými   superhrdinami - Earl, Ted   Johnoson a najväčší frajer   na zemeguli Mliekar Dan. Ten   bod je asi za tú   angličtinárku
PORTER
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.5.2016
Pro mě osobně nepovedená   komiksová teenagerovská   komedie,hlavní představitel   který si hraje na jakého si   hrdinu a nemá na to,trochu to   zachránil N.Cage se svou   nemilosrdnou dcerou,jednou   stačilo.
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.8.2012
Zajímavá komediálně   akční fantasmagorie,která   rozhodně nenudí...chvílema   sice člověk naprosto   přesně ví,co bude   následovat,jak to bylo   předvídatelný,ale   minimálně za excelentní   bojové schopnosti Zabijačky,   si to 80% zaslouží :)
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.12.2012
Tak tady hodnocení zhruba   odpovídá tomu, čeho se mně   dostalo! A příběh toho   Supermagora ve farmářkách   stvořil kdo? Nějaká   Tarantinova přízeň? Ať to   je kdokoli, je hodně   učenlivý, když ani s   obsazením nešlápl nijak   zvlášť vedle, dokonce i   Nicolas Cage zapadl a jeho   finální vřeštění (ať   už bylo předsmrtné či   vítězné) bylo bez chyby.   Zkrátím to - mělo to   šťávu, náboj i vtip, a   takhle nějak si, vážení   přátelé, představuji   filmovou hudbu. Wow!
RM
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.9.2010
Wow, tak tohle jsem teda   nečekal. Těžko   zařaditelné, klame první   půlkou ale pak to zařadí   rychlost a vy nestačíte   sledovat. No, to je hustý.
Pecik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.4.2011
Překvapuje mě nadšenost a   naopak znechucenost   komentářů. Film byl dle   mého naprosto přesným   vystižením průměru.   Chvílemy nudné, pak vtipné,   nejdřív spíše   teenegerovská komedie a   postupně parodie na hrdiny.   Některé hlášky parádní   jiné řekl bych hodně   nevhodné k situacím.   Příběh zajímavý, ale   zároeň chvilkama ne zcela   navazující a pochopitelný   vůči předchozím scénám.   Prostě klasická   pětihvězdičkovka na které   si nic moc nevezmete...
T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2018
║Rozpočet   $30miliónov║Tržby USA   $48,071,303║Tržby   Celosvetovo $97,527,535▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $14,408,936 //počet   predaných kusov 847,222║   Tržby za predaj DVD v USA   $24,266,569 //počet   predaných kusov 1,196,143║   __SUPER-SUPER-SUPER   NÁREZ!!!__ Roztomilo drsný   superhrdinský úlet. Matthew   Vaughn je fakt macher. /100%/
goranchorvat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.5.2010
Super Kop do rozkroku
Kick-Ass je skvělý mix snad   všech druhů žánru filmové   tvorby co se dá do skoro 2   hodinové stopáže   dostat.Výborná zábava bez   výrazně hluchých míst,   vygradovaná do naprosto   dokonalé druhé poloviny   filmu.Nápad jakkoli   zpočátku šílený, mix   hlášek, akce, výrazných   dějových postav a   originálně napsaného   scénáře se povedl dokonale.   Dlouho jsem se takhle   nepobavil, a když nad tím   přemýšlím s čím dál   větším odstupem přijde mi   to lepší a lepší. Kick Ass   je naprosto originální, je   cool a i když to není jeho   cílem, má dokonalé   parodující partie. Ty se   zaměřují na comiksové   hrdiny, ale úplně jinak než   by jste čekali.Krom jiného   má ovšem také famozní   akční scény, na které se   nemuseli utratit statisíce   dolarů, Stačila invence,   nápad, a trocha   novátorského pohledu který   mě naprosto bavil.Velká   porce nadhledu, vždy   přítomná nadsázka, looser   v roli superhrdiny, a   neskutečná Hit Girl v   podání Chloe Moretz. Drama?   Komedie? Parodie? Akčnák? Ne   to je Kick Ass on nechce být   zařazen on je prostě cool a   musí se vidět.Uznání za   odvahu a potlesk za   originalitu podání a dokonce   i herecké zmrtvýchvstání   N.Cage. 85% a když to dám   ještě jednou, možná   přidám na 90%. Kick Ass si   zaslouží.
vojtam
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.6.2013
Nářez?
Neměl jsem na co koukat,   když jsem narazil na   Kick-Ass, všude možně   vychvalovaný a výborně   hodnocený snímek, pomalu že   se na něj nepějí   chvalozpěvy. A... chvilkama   jsem měl nutkání to   vypnout, pač mě to opravdu   nebavilo. Ale zvědavost   zvítězila. A po zhlédnutí?   Mno, nevím milí drazí, ale   asi už jsem na tohle starý,   být mi o 17 let míň, tak   jsem nadšený, ale krom pár   dobrých scének a hlášek,   mi to přišlo spíš trapný.   Některé scény opravdu   nereálné a přehnané, pač   to není žádné sci-fi, ale   má to být příběh z   reálného světa, bez   komiksových hrdinů, ne? Na   druhou stranu abych jen   nepomlouval, Aaron Taylor-   Johnson a jeho výkon je   jedním velkým plusem, tak i   malá Chloë Grace Moretz. A   Cage? Tak ten se nacpe všude,   vlastně se mu nedivím, pač   v poslední době točí jeden   patok za druhým. Tak mě   nekamenujte, pro mě blbost   jak vyšitá za 50%.:-D
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.11.2010
Kick-Ass
Velice zajímavě vyvedená   komedie, která si neodpustí   narážky na adresu Batmana   či Spidermana. Film nabídne   řadu povedených srandovních   scén a hlášek. A ne jinak   to je s akčními scénami,   které mají taky šťávu.   Vidět malou holku jak   oddělává bandu mafiánu   bylo opravdu k popukání.   Film dále nabídne celkem   slušnou zápletku a děj,   který má vynikající spád.   Monumentální závěr pak   podtrhuje celkovou kvalitu   filmu.
Máša13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.3.2017
Ne
úplně povedená komiksová   adaptace,ale zase ne úplně   špatná:-)Vytkl bych délku   (divná móda dělat filmy   čím dál   delší),pochválím   "bojové"scény,   hlavně tu msticí   závěrečnou.Herecké výkony   průměrné,pouze malá   holčička vyčnívala (i   díky výbornému dabingu).
karlosphonic
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.1.2013
První čtvrtina filmu byla   výborná.Vtipné scénky na   antitezi hrdinství,jeden   originální nápad střídal   další.Nadsázka z   komiksových filmů přímo   sršela.A pak to   přišlo.První bojová scéna   s Hit girl a celá ta paráda   rázem   odešla.Vyvražďovačka mafie   jedenáctiletou holkou   mluvící sprostě nepůsobí   ani tarantinovsky ani cool,ale   ohromně křečovitě.Ikdyž   starého medvídka s   kamerou,který zachytil   přepadení skladiště z   různých úhlů záběrů   najednou, bych chtěl   také.Zajímavá byla i   inteligence mafiánů,když   viděli on line přenos,že   Kick-Asse osvobodila malá   holčička a pak pustí   neznámou stejně velkou cizí   dívku do opevněné budovy.To   už člověk myslí na to,jak   mozek dostat někam hodně   daleko od televize.
Plus patří   Cageovi,který po dlouhé   době neměl jeho typický   výraz raněné srny.
První třetina snímku   noblesní,zbytek klišovitá   pubertální nuda zabalená do   popcornového obalu.
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.3.2011
Tahle věc začíná jako na   pohled celkem typická   teenagerská komedie. Jenže   tohle trvá jenom několik   málo prvních minut. Potom se   to transformuje na něco   úplně neuvěřitelnýho. Asi   byla jenom otázka času, kdy   někdo přestane brát ty   superhrdiny vážně. Vzhledem   k tomu že komiksy jdou zcela   mimo mě, o nějaké   „slavné komiksové sérii   Marka Millara“ jsem v   životě neslyšel. Přesto   (právě proto?) jsem se   výborně bavil. Oni už jenom   superhrdinská jména   hlavních charakterů stojí   zato – Nářez, Taťulda a   Zabíjačka. A ty jejich   kostýmy:-) Nářez mi   chvílema připomínal   zmatenou spermii :-)   Největší sranda ale je, že   tihle „superhrdinové“   nemají právě ty schopnosti,   které by měli mít. Tedy v   případě Taťuldy a   Zabíjačky jsou alespoň   perfektně vycvičeni, ale   Nářez...no, mírně řečeno   jeho styl boje je značně   nedoladěný. Jenže je   skutečně radost tuhle   brutalitu skvéle mohutně   prošpikovanou humorem   sledovat. Podle nadšených   reakcí všude po internetu   jsem počítal s tím, že to   asi nebude špatný, ale   Vaughn překonal všechny moje   očekávání. Tahle věc ač   bezmála dvouhodinová nemá   snad jediný slabý místo. No   možná až na ten doják   krátce před závěrem. Jinak   si nebere servítky skutečně   s ničím. Ono obsadit do   hlavní role dvanáctiletou   holčičku, která   neobyčejně brutálním   způsobem uskutečňuje svojí   vendetu je značně   neortodoxní, leč skvělé.   Přesto jsem si nejvíce   užíval právě Nářezovi   eskapády, zřejmě kvůli   tomu, že jemu ten elitní   Taťuldův výcvik chybí…A   nemůžu nezmínit ani   hudební motiv Ennia   Morriconeho z Pro pár dolarů   navíc. Jo zasmál jsem se   více než u velké řádky   typických komedií. Tady jsem   navíc jako bonus dostal   originalitu, brutalitu, pár   dobrých nápadů, efektnost i   efektivnost a docela fajn   bojovou choreografii. Doufám   jen, že nezůstane jenom u   tohoto jedinýho nářezu a   Vaughn nám natočí nějaký   povedený sequel. Vždyť ten   závěr tomu napovídá.
bobo336
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.7.2014
Kick Ass aneb Konečne riadna komédia
O tomto filme som toho moc   nevedel.Pustil som si ho   náhodne ked som nemal čo   pozerat.Nelutujem film srší   nielen vtipom ale aj zbesilou   akciou v ktorej sú litre a   litre krvi.Na vzdory týmto   dvom plusom príbeh je až moc   obohraný.Nie presne tento typ   ale približne takto nejako mi   prišiel príbeh filmu Zelený   Sršen nevravím presne ale   približne. Posledné súboje   vo Vile sú   fantastické.Neostáva mi nič   iné len dufat že dvojka bude   rovnako zbesilá,vtipná a   budem jej moct dat 10   hviezdičiek.
Peykka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.5.2011
Film rozhodně nepostrádal   vtip a humor, ale mně už   takový ty superhrdinové   lezou krkem, je jich moc!   Průměrná zábava :)
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.10.2011
Netradičně pojatý hrdina a   jeho pomsta. I tady je vidět,   jak jsou děti v současnosti   zblblé do akčních hrdinů.
Yahis
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.12.2011
Kick Ass (2010)
Tak tohle byla opravdu sranda!   Dlouho jsem váhal.. měl jsem   ten film už dlouho   připravenej a uběhl nějakej   čas než jsem se na to   podíval.. ovšem pak jsem byl   příjemně překvapenej.
Chápu že se to nemusí   líbit každýmu. Třeba   fandům Nicolase Cage, kteří   ho rádi viděj ve filmech   typu Leaving Las Vegas, kterej   mám i já hodně rád a   vůbec celkově tenhle žánr.   Ale Kick Ass to pro mě byl   skutečně relax a fakt jsem   se u toho bavil. Už jsem ani   nevěděl že existujou taky   jiný filmy než jen   psychologický dramata.
Ze začátku se vám to   bude zdát jako obyčejná   teen komedie, ale potom se z   toho rázem stane fakt   zajímavej akčňák.
Doporučuju všem kdo na   chvíli hledaj něco   "jinýho" a   samozřejmě v původním   znění! :-)
matej69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.2.2011
Po první půlhodině mi to   přišlo jako odpočinková   komedie, ale potom už mě to   spíš dojímalo, než   rozesmívalo...
Fakt   originální film a snad   první komedie nebo film o   superhrdinech (kromě   Watchmen), kde ty hodný   někoho vražděj...
ValaMalDoran
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.5.2010
Film není vůbec špatný.   Má to sice už několikrát   ohraný děj, ale výkony   herců jsou dobré. Hlavně   malé Chloe, která tam hraje   drsňačku zabiječku fakt   suprově - to jak si hrala s   těma nožema mě fakt dostalo   :-) . Jinak Nicolase Cage jsem   tam vůbec nečekala :-)
Naki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Dokud jsme sami sebou, tak   jsme každý hrdinou. Co   předváděla, ale mladá   talentovaná herečka Chloe   Moretz to se jen tak   nevidí(velká spokojenost).   Jinak rozjezd byl famózní,   ale postupem času na   procházejícího se hrdinu v   zeleném nedalo moc koukat.   Čekal jsem, že se něco   přiučí, a že nebude jen   ten přihlížející, aby se   pokaždé chladnokrevně do   něčeho pouštěl a pak si   uvědomil, že udělal   vlastně chybu, to mě přijde   trochu na palici. Jinak   myšlenka vcelku   slušná(především   reálnost hrdinů, že to   nemusí být jen   nadpřirozené postavy), ale   není to film, ke kterému se   budu vracet. Byl to mix všeho   Batman s robinem, kill bill,   charakter Spider-mana. Efekty   šarvátek dobrý "Chloe   Moretz" to celé   zachraňuje.
movie-freak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.9.2010
Wow
Tento film je opravdu   "Nářez". Na   začátku jsem čekal nějakou   teenagerskou komedii na téma   "jak si obyčejnej kluk   hraje na hrdinu", ale ono   se to pomalu rozjíždí v   docela slušnou parodii a   akční film. Chvílema mi to   připomínalo i horor. To   vždycky když na scénu   vstoupil N.Cage ve svém   převleku, hrůůůza. Vypadá   v tom děsně, katastrofa.   Doufám, že šlo o záměr   filmařů. Hudba ve filmu mi   chvílema připomínala tu ve   snímku Collateral.   Největší hvězdou filmu je   každopádně Chloe Moretz,   alespoň pro mě. To co   předvádí je naprosto   úžasné, jen doufám, že to   děvčeti nenaruší její   dospívání.
Mimochodem příjde vám   normální pověsit si na   oblek granáty, když se   chystáte jít do skladu   plného gaunerů? Chápu, že   to vypadá drsně, ale   normální člověk by   určitě počítal s tím, že   jeden z granátů může   protivník zasáhnout a   super-hero je in super-heaven.
Honey0105
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.8.2011
Po prvním zkouknutí jsem   byla vážně zklamaná.   Čekala jsem úplně něco   jiného!!!
Teď s   odstupem času jsem na film   koukla znovu. A víte co?   Natlemila jsem se a film si   opravdu užila. Myslím, že   to je povedená, bláznivá   komedie.
Kaaza
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.9.2011
Vaughn má komiksy rád a je   to poznat - se stylizací si   pohrává přímo s lehkostí   a umě ji komponuje do   filmu.Stejně tak naráží na   jeden z momentálních   společenských problémů,   totiž problém lidské   lhostejnosti k osudům   ostatních. Slovy hlavního   (super)hrdiny: je jednoduché   dělat, že nic nevidíme.   Film se nese ve dvou liniích:   1. "Hrdinství"   Kick-Asse, což film drží v   jakési humornější poloze -   vzhledem k jeho heroickým   kouskům. 2. Hrdinství Big   Daddyho a Hit Girl, což filmu   dodává tu pravou akčnost,   ačkoliv občas něco působí   spíše směšně. Skvělou   atmosféru doplňuje výborný   výběr hudby a herec Nicolas   Cage.
PS: Nevíte proč   se dělaj ty velké mezery v   komentářích (né mezi, ale   v textu).
p.a.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.4.2020
Bomba - co dál dodáva?   Komiks jak vyšitý. Kladní   hrdinové, záporní hrdinové   - perfektní stylizace. Vaughn   to má u mě na střídačku,   buď paráda nebo podprůměr   - nbic mezi tím. Ale tenhle   snímek doporučuji.
petr-bures
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.2.2015
10/10
Tohle byl opravdu Nářez.   Jeden z mála filmů, na   který jsem zíral s   otevřenou pusou. Hlavně   závěrečná scéna, to bylo   něco. A skvělá hudba,   která vždy vše dokonale   dokreslovala. Film na   začátku vyvolá dojem   běžného teenegerského   filmu, ale později na vás   dýchne atmosféra Killa Billa   a buď vás to nadchne nebo to   nezkousnete. Za mě skvělý   počin!
BiTch_
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.10.2010
Tenhle film má opravdu od   všeho tak trochu.tak trochu   komedie,tak trochu komixová   parodie a taky tak trošku   víc akční thriller se   spoustou   střílení,bodání,mlácení   a všelijakejch   hovadinek.Dobrá muzika v   některých scénách a v pár   momentech mi film přišel   dokonce jako nějaká   konzolovka.Prostě guláš ale   notně povedenej a to   především díky té malé   fialové Killerce..(vskutku   rozporuplná osobnost:-))   Kick-Ass je především ne   tak náročná recese a   možná i trošku ironie   nicméně v líbivým   kabátu.Pro mne osobně velký   překvapení a dobrej   nápad...
Ell3
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.5.2010
Super komedie,která stojí za pozornost
Na film jsem se koukla na   doporučení,nelituji toho,ale   podle mě je to trochu   přeceněné.Některé scény   jsou opravdu brutální.Přece   jen dívenka,která vypadá na   8 (nevím kolik ji   je),brutálně vyvraždí   všechny,kteří se jen blbě   usmějí,nevím na mě je toho   v celku moc.No,ale takovýhle   filmy asi chce svět a má   je.Alespoň,že patří mezi   ty lepší 'moderní' komedie   -
Leeslie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2010
V dnešní době,kdy nás   zahlcují filmy vytvořené z   komiksů je zatraceně   těžké natočit něco   originálního a   nevšedního.Tak proč prostě   nevytvořit něco,co se   tváří jako komiks,ale ve   skutečnosti to s pravými   komiksovými hrdiny nemá nic   společného.Proč z   hrdinů,jako Superman,nebo   Spiderman nevytvořit úplně   normální lidi?Kick-Ass se   zařazuje velmi těžko.Na   komedii jsem se moc nesmál,na   ryze akční film tam zas   tolik akce nebylo.Pár   dramatických scén a tuny   krve a brutality-což   konečné hodnocení   snižuje.Ale jinak   jo,skvělý.A ta fialová   čubka byla stejně   nejlepší:-)
Pjotra108
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.8.2010
Vůbec nic jsem o tomhle filmu   předem nevěděla, takže   jsem neměla vůči tomu   žádná velká očekávání.   Ale jedno je jistý, ani   chvíli jsem se nenudila. Byla   jsem pořád překvapená, ať   už brutálníma scénama, tak   měněním žánrů. Na   začátku jsem si myslela, že   si budou tvůrci dělat srandu   z komiksových předělávek,   ale když se to zvrhlo v   tarantinovskou   vyvražďovačku s proudy   krve, dobrejma hláškama a   dobrým soundtrackem, tak jsem   se ujistila, že tyhle   béčkový sračky maj něco   do sebe. Minimálně je to   prostě dobře našlápnutá   zábava a co chtít víc od   zfilmovanýho komiksu? Navíc   od chvíle, co jsem viděla   Battle Royale, tak mám   prostě slabost pro   vraždící dětičky. Velký   plus za míchání žánrů a   konečně dobrá role pro   Nicholase Cage.
UplneZlo
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.4.2011
:D nasmiala som saa :)
niektore absurdne sceny   fakt nemaju chybu...

a celkovo je to   kvalitne vtipne... plus dobry   pribeh v pozadi :D
film   o superhrdinskych filmoch,   ktory je zaroven tiez   superhrdinsky film :))

neodporucam vsak   nikomu, kto nema rad maximalnu   ujetost :D
jamesek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.5.2014
až na sin city komiks   nemusím, ale klobouk důle   tohle byl fakt kopanec.svět   potřebuje víc zelenejch   šprcek ! ale i ten armén   měl kule.
LookE
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.2.2013
,,Co jsi kurva zač? Nějaká zelená šprcka?"
,,Tohle nejsem já. Tohle je   nějaký debil z   Arménie..."
A   tohle jeden z nejlepších   komiksových filmů jaký jsem   měl tu čest vidět. Mark   Millar je   vynikajícíkomiksový   scénárista a přepis jeho   komiksu na filmové plátno je   totální drsným humorem   našlapaná pecka.
Obyčejný teenager který   si neustále honí a čte   komiksy si usmyslí, že se   stane superhrdinou. No a co   že nemá superschopnosti? Má   odhodlání, neuvěřitelně   debilní kostým koupený na   E-Bayi a díky autonehodě   půlku kostí prošpikovanou   kovovými implantáty. A my se   skvěle, ale opravdu skvěle   bavíme.
kraxon
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.12.2016
Opravdu Nářez !
Nic pro útlocitné a   úzkoprsé. Ten film je   natolik brutální až je   neskutečně zábavný -   samozřejmě to chce   pořádnou dávku nadhledu a   jen ho proboha nebrat   vážně. CGM coby   "kříženec Dakoty   Fanning s Terminátorem"   neboli Hit-Girl nemá chybu,   na její bojové scény se   rád občas kouknu na YT.   Hudba krásně ty scény   doplňuje, např. scéna   "Eliminace gangu   rotačními kulomety" za   doprovodu sboru zpívajícího   "Glory, glory,   Halleyuah" mě   neskutečně nadchla. Jedinou   výhradu mám k českému   překladu jmen. Hit-Girl jako   "Zabijačka"?,   Kick-Ass jako   "Nářez"? a Big   Daddy jako   "Taťulda"? WTF   ?!
Ale dlabat na to,   překladatelé si občas asi   myslí, že mají více   tvůrčí invence než ti, kdo   dotyčné dílo vymysleli. Ale   to je delší debatu jinde...   Na mém vysokém hodnocení   filmu to nic nemění.
luccy.m
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.6.2010
pořádně našláplá pecka!!!
Chtěli jste vidět po dlouhé   době skvělý akční film,   který se s tím nes*re? come   on ....výborně poskládaný   soundtrack, skvělé herecké   výkony, doporučuji pro ty co   dříve stějně jako já moc   nemuseli Nicolase Cage, tady   si ho zamilujete.Jeho scénu   ve skladu si budete muset   pouštět znova a znova.   Mrazení po zádech zaručeno.   Jak já se nemůžu dočkat   čarodějova učně:0)
ewka69
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.12.2010
tak tenhle film je pro mě   ztráta času. jediné, co mě   pobavilo, je jméno filmové   dcery Nicolase Cage -   ZABIJAČKA.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih40776minih40776Kauza CIA (2006) 
The Good Shepherd n
minih25267minih25267Rozpoutané peklo (1997) 
Dante's Peak n
minih47013minih470135 pekelných mužů (1969) 
5 per l'inferno n
minih36878minih36878Sloužit Sáře (2002) 
Serving Sara n
minih69478minih69478Czech Made Man (2011) 
n
minih198970minih198970Karanténa smrti (2022) 
Sick n
minih59269minih59269Útočiště hrůzy (2008) 
Trailer Park of Terror n
minih55789minih55789Šance jako hrom (1991) [TV film] 
n
minih47145minih47145Zakázané království (2008) 
The Forbidden Kingdom n
minih43606minih43606Sběratelé kostí (2005) [TV seriál] 
Bones n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Kick-Ass 2 (2013)

 Kick-Ass 2 (2013)
Kick-Ass 2 n
 
Žánr: akční / komedie / krimi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Jeff Wadlow

(pokračování)

Reklama