Jeden svět
ohodnotit

Kick-Ass 2

Další název:
Nářez 2; Kick-Ass 2: Balls to the Wall; Kick-Ass 2: Na plné gule; Superhrdinovia
Žánr:
Rok:
2013
Délka:
113 minut
Premiéra v ČR:
22.8.2013
„Vlastní osud neporazíš.“

Obsah filmu Kick-Ass 2

 
Když chceš být superhrdina, jen kostým nestačí. V neskutečně zábavné akční řeži Kick-Ass, která před třemi lety zazářila na filmovém nebi, to bolestivě na vlastní kůži pocítil její hrdina Dave alias Kick-Ass/Nářez (Aaron Taylor-Johnson). Díky jeho zápalu pro věc a oblíbenosti jedničky se pokračování ujalo studio Universal, které se rozhodlo přitlačit na pilu, a to ve všech směrech. Pomoci mu v tom má i Jim Carrey jako maskovaný klaďas s vlčákem, jimž byste určitě nechtěli přijít do cesty.
Kdyby se Dave v prvním díle neseznámil s Mindy/Zabijačkou...
 
Související odkaz
 
Recenze: Kick-Ass 2

Superhrdina bez superschopností znovu zasahuje! číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Kick-Ass 2 >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.1.2020
Mindy Macready coby Hit Girl a Dave Lizevski coby   Kick-Ass nám krapet zestárli, ale jinak se u   nich nic nezměnilo. Jejich zápal a nadšení i   nadále přetrvává a inspiruje ostatní.   Příběh si ale tentokrát všímá spíše   Mindy, která po smrti svého otce je u   opatrovníka, dnes už nepřekvapí, že bílou   holku vychovává černý chlap, která se   potýká s typickou nevraživostí skupinkou   spolužaček. Prostě taková obyčejná klasika   ze střední školy, která byla u   teenagerovských filmů použitá   nesčíslněkrát. Vrací se i Chris D'amico coby   The Mothrfucker, který všem zase pořádně   zatopí. Příznačné je hlavně to, že se   atmosféra plně drží nastavené zábavnosti   předchozím snímkem. Mínusem může být snad   to, že je tentokrát daleko větší důraz na   pěstní souboje, než efektové přestřelky.   Patřičnou energii však mají stejnou.   Překvapuje Jim Carrey, pro kterého je to další   zásah do komiksového filmu. Jeho poručík   Stripes sice neoplývá pro něj typickou   komediálností, ale jistou zásadovost a um   stále má. Snímek jako takový je těžké   hodnotit, poněvadž se od předchozího   skutečně nijak moc neliší a je otázkou,   jestli je to špatně nebo dobře. Zábavný   fanouškovský potenciál komiksových hrdinů   však stále má, čímž plní svůj účel.  
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.8.2018
Jednička pro mě byla rozhodně lepší, ale i   dvojka v sobě snoubila tu zábavnost a   krvelačnost, která z toho všeho dělala   zajímavou podívanou. Naštěstí od jedničky   kterou jsem po prvním shlédnutí moc nepochopil   a potřeboval jsem ještě druhé zkouknutí,   abych to pochopil, dvojku jsem zapínal s jistotou   o co přesně tam půjde a jak to bude   zobrazováno. Herce bych hodnotil převážně na   průměr, ty nadprůměrné si bohužel nezahráli   tolik kolik by měli a to možná tím, že   dávali prostor téměř každé postavě. Co se   mě moc nelíbilo byla ta scénka kdy Chloë Grace   Moretz skákala po jedoucí dodávce a   "pomale", sebejistě tam kropila své   nepřátele jako by nic... Nejvtipnější mě   přišla ta scénka s těma puberťačkama co se   rozplývali nad videoklipe jedné chlapecké   skupiny :) ... HODNOCENÍ: 70%
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.8.2018
║Rozpočet $28miliónov║Tržby USA   $28,795,985║Tržby Celosvetovo $63,286,788▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,235,178 //počet   predaných kusov 273,216║ Tržby za predaj DVD v   USA $5,485,712 //počet predaných kusov   257,060║ samozrejme že Matthew Vaughn ostáva s   prvým dielom troška nedostižný ale Jeff Wadlow   si nepočína najhoršie a ponúka veľmi   podarené urvalé pokračovanie, kde nechýbajú   drsné frky, brutalita, nadávky, výborná akcia   a hlavne množstvo super hrdinov, spokojnosť,   bavil som sa /videl v kine: 80%/
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.1.2017
Tak nonens volens za blitkobušek dvacku dát   musím, i kdybych měl poblít monitor. Toto   neskutečně pobavilo. Ale i celkově se mi to   líbilo více než první film. Holčina už   dosáhla koukatelného věku, a mělo to i něco   do sebe. Ne, pozor, ne že by to bylo na vysoké   hodnocení, to ne. Ale přece jen jsem se občas   bavil. Takže, jak jsem litoval ztraceného času   u prvního filmu, u tohoto nelituji. Ale nic víc.
movie-freak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.3.2015
Přiznám se, že jsem po pokračování skvělé   jedničky nic extra neočekával. Ona se málokdy   povede dvojka s minimálně stejnou kvalitou. Tady   je tomu bohužel také tak. Nějak to nemá ten   parodický náboj z jedničky. Přibylo několik   nových zástupců dobra i zla. Ale nejvíce   prostoru z nich dostala Muther Russia. Na straně   dobra jsem více očekával od Jima Carreyho.   Zklamání. Kdo ovšem nezklamal byla Mindy.   Výborná jako v jedničce. Školní scénky   trochu nuda. Avšak pro její vlastní   identifikaci asi nezbytné. Nechutná ukázka   vyprázdnění žaludku a střev ve školní   jídelně - fuj, ani trochu vtipné. (Pardon,   mluvím za sebe. Z věku, kdy by mi to přišlo   velice legrační už jsem vyrost). No a pak tu   máme hlavního superpadoucha. Nebo spíše   supersrabíka. Ten mě pobavil. Silné řeči,   když měl kolem sebe bandu mlátiček. Ale jak   přišlo na souboj muže proti muži, tak vzal do   zaječích. Cha cha. Ale nakonec si také svoje   místo našel...
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2014
Slabšia ako Jednotka
Táto dvojka výrazne zaostáva pred   jednotkou.Scény už nie sú tak vtipné a ani   akcia vás nevytrhne zo stoličky.Príbeh ma bavil   na počudovanie viacej.Herecké obsadenie bolo o   niečo honosnejšie ako v 1.diely.Menej krvi ma   tiež sklamalo oproti 1 asi o 5 litrov menej.Pri   poslednej bitke medzi dobrými a zlými v ktorej   malo byt najviac krvi tak naopak je bez   krvi.Súboje si ale užijete sú priam ako z   Japonských akčných filmov jednoducho sú   dobré.Po konci filmu to vyzerá že je to Happy   End ten zlý umrel a dobrý prežil.Po scéne po   titulkoch som si tým nie až tak istý.
mildaaxe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.6.2014
Díky shodě různých náhod a mé (zřejmě   irracionální ale co...) zaujetosti vůči   blockbusterovým komiksovým filmům je tohle   jediné pokračování komiksu na které jsem se   upřímně těšil. První Nářez byl totiž   neskutečnej nářez a já se tudíž dvojky   nemohl dočkat. Že Matthewa Vaughna v   režisérském křesle zastoupil jakýsi Jeff   Wadlow (mimochodem, režisér nečekaně   povedeného Nikdy to nevzdávej) mě nechávalo   zcela chladným. Moje chyba. Trailery mě namlsaly   ještě víc. Moje chyba, že jsem na ně   koukal..
A co že se vlastně tedy stalo? Nejsem   si úplně jist. Film se rozjíždí velmi   sympaticky v hodně podobném duchu jako originál   a zhruba polovinu stopáže pokračuje v tom, co   se tak skvěle dařilo Vaughnovi. Pokud někomu   vadí středoškolská linka (místy skoro   připomínající Protivný sprostý holky) je to   čistě jeho problém. A měl by se podívat znova   na jedničku. Tam je těch prostřihů na to   jisté rovněž relativně dost a jsou v mých   očích asi stejně zábavné či spíše míň,   díky nepřítomnosti Mindy v této vzdělávací   instituci (svojí slabostí pro teenage   splácaniny jsem se nikdy netajil).
Je jistě   skvělé, že kromě režiséra se vrací všichni   důležití herci, kteří přežili jatka z   jedničky. Táhne to samozřejmě hlavně malá   (vlastně už nečekaně velká...a docela kočka)   Chloë Grace Moretz. Její Hit-Girl byla   nej(ne)vděčnější postavou z originálu (nejen   pro fanoušky, především pro různé   mravokárce, mezi něž se také...neřadím).   Aaron Taylor-Johnson zůstává sympatickým   geekem (s překvapivě vypracovaným tělem) ale   nic víc. Tudíž se své šance chytil   Christopher Mintz-Plasse (do hajzlu, tří hlavní   herci a mají dohromady devět jmen! Co je to za   divnou módu?). Jeho spíše nenápadný Red Mist   z jedničky se transformoval do   „dospělejšího“ ( :-D ) Mother Fuckera ( :-D   ). Ano, jeho kostým je nyní ještě   radikálnější než Kick-Assova   „Žluto-zelená spermie“ (můj pracovní   název), ale pokud koukáte pravidelně na   nějaké S/M porno, bude vám vemi, velmi   povědomý. Jim Carey se nás v trailerech snažil   přesvědčit, že bude ultimátním, možná   trochu ujetým superhrdinou, který dá zapomenout   na nešťastného Big Daddyho ale bohužel   výsledný snímek dává trailerům zapravdu   jenom z poloviny. Ano Carey je místy zábavný,   ale jeho role nemá příliš prostoru a i když   mám tohoto herce radši než Cage, v tomhle   případě ho nedokázal nahradit. A nevyužití   jeho gumovýho xychtu v tomhle filmu beru jako   velký mínus. Za plus potom považuju některý   další jména a někdy i postavy nových   superhrdinů i superpadouchů. Night Bitch či   Mother Russia mě celkem rozsekaly. Škoda že   kromě Matičky Rusy nedostanou ostatní   „badass“ hrdinové téměř žádný   prostor.
A už se konečně dostávám k tomu,   proč jsem se nebavil zdaleka tak dobře jako u   prvního dílu. Zaprvé mám pocit, že nejlepší   situace jsem viděl už v trailerech, ale   uznávám, že to je čistě můj problém. Mnohem   horší totiž je, že jsem zjistil, že ten film   je na mě příliš drsný. Ne, nevadí mi ve   filmu násilí, ani to přehnané (koneckonců,   jednička nebyla taky zrovna mírná), pokud má   nějaký účel či důvod či do snímku prostě   jakýmkoliv způsobem zapadá. To jsem ale tady   tak nějak postrádal. Proč? Protože to Wadlow   nějak nedokázal poslepovat dohromady. První   půle až do chvíle, kdy Mother Fucker se svojí   bandou navštíví jednu zrzku mi to přijde jako   od Vaughna. Poté co začne úřadovat Matička   Rus je to jako kdyby režíroval (či psal   scénář?) opravdu někdo jiný (Wadlow). Neznám   komiksovou předlohu, pravděpodobně se k ní ani   nikdy nedostanu, tudíž pro mě zůstane   tajemstvím, zda za to můžou filmoví tvůrci   či Mark Millar ale jedno mě bilo do očí –   kam sakra najednou zmizel humor a nadsázka?! Od   týhle chvíle se totiž odehrává jedna   brutální scéna za druhou bez nějakýho   pořádnýho odlehčení. Ano, i jednička v   poslední třetině dost zvážněla, ale přesto   tam byli určité nuance, které mi bránily brát   to nějak moc vážně, to tady, bohužel chybí.   A hlavně mě to nebavilo. Hit-Girl tu toho navíc   předvede zoufale málo a její souboj s MR   považuju téměř až za trapný.
Díky   povedené první půli nemůžu pokračování   úplně zavrhnout i když výsledné dojmy jsou   dost rozporuplné...Jednička je u mě trvalka,   dvojku si pravděpodobně už nepustím. Nebo jí   včas vypnu...
Lusa
Hodnocení:
Přidáno: 9.3.2014
Musím říci, že dvojka se mi líbila mnohem   více, než jednička, Chris je fakt magor,   hlavně ten jeho kostým. Ale myslím, že tohle   se fakt povedlo.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.2.2014
Nářez a kámoši znovu v akci!!
Druhá pokračování bývají ošidná,ale zde to   celkem vyšlo.Ano v mnoha místech je vidět,že   dochází malinko dech a nápady.V jiných   scénách je tomu naopak.Ujetý černý   humor,drsná slušná akce,několik dobrých   vtípků a sympatické osazenstvo.KICK-ASS byl   lepší,ale druhý zářez-Nezklamal-7/10.
PORTER
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.1.2014
Nevím ale nějak jsem tomuhle filmu nepřišel na   chuť,za prvý jsem se vůbec nebavil a za druhý   mi přišly některé scény dětinské až   trapné.Nepomohl tomu ani J.Carrey a jeho sem tam   vtipná hláška,řadím to mezi ne moc povedené   teenagerské komedie s trochou krve.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih49100minih49100Loudilové (2009) 
Fired Up n
minih34043minih34043Riddick: Kronika temna (2004) 
The Chronicles of Riddick n
minih36303minih36303Tlustý pradědeček (1984) [TV inscenace] 
Tlustý pradědeček n
minih126817minih126817Kmeny (2015) [TV cyklus] 
Kmeny n
minih28268minih28268Čert ví proč (2003) 
Čert ví proč n
minih23015minih23015Výstřel (1981) 
Blow Out n
minih79903minih79903Sněhurka a lovec (2012) 
Snow White and the Huntsman n
minih116062minih116062Pachuť pomsty (2014) 
Cold in July n
minih88917minih88917Urban Explorer (2011) 
Urban Explorer n
minih47550minih47550Toy Story 3: Příběh hraček (2010) 
Toy Story 3 n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Kick-Ass (2010)

 Kick-Ass (2010)
Kick-Ass n
 
Žánr: akční / komedie / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Matthew Vaughn

(pokračování)

Kick-Ass 2 (2013)Kick-Ass 2 (2013)Kick-Ass 2 (2013)Kick-Ass 2 (2013)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190390
Osobností: 697537
Fotografií: 763185
Plakátů: 375871
Obsahů a biografií: 178018

Poslední komentáře

Chůva v akci (2010)

Chůva v akci
Taková nenáročná   ptákovinka, kde je jasný   děj a konec. Vhodné pro   toho, kdo má rád Jackiho. Za   mě nepříliš povedený   výběr dětských herců...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Rudé růže pro Angeliku (1968)

Rudé růže pro Angeliku
Jacques Perrin v   romanticko-dobrodružném   filmu podle Alexandra Dumase   St., který slibuje vše, co   se má odehrávat za vlády   Ludvíka více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Nemocnice na kraji města po dvac...

Nemocnice na kraji města po dvaceti letech
Kdo viděl, dobře zná a má   rád původní seriál, jeho   precizní provedení,   propracovanost děje i postav   a herecké výkony, ten musel   být, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Gilmore Girls: A Year in the Lif...

Gilmore Girls: A Year in the Life
Zajímavý pohled na postavy   (a herce) po deseti letech.   Někteří se téměř   nezměnili, jiní jo... K   hrdinkám mám rozpolcený   "vztah". Je více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Deník malého poseroutky: Výlet z...

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Narozdíl od předchozích   dílů,tohle byl propadák.   Nesympatičtí herci,   stupidní námět, špatný   scénař, žádný humor,   absolutně nepochopitelné   scény. Prostě bída...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 2 / 10