Zari
ohodnotit

Jupiter vychází

Jupiter Ascending

Další název:
Jupiter na vzostupe
Rok:
2015
Délka:
125 minut
Premiéra v ČR:
5.2.2015

Komentáře k filmu Jupiter vychází

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 21
prokes
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.2.2015
Myslím si že tento film co   se týká vesmírného   prostředí nemá chybu.   Každopádně stejně jako   ostatní filmy, i drobné   nedostatky bychom tu mohli   najít.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.8.2015
Jedná se o mix několika   žánrů. Sci-fi, pohádka,   fantasy, legenda a romance.   Příběh je napsán   srozumitelně, takže k   správnému uchopení děje   nic nebrání. Veliký   přínos je hlavně v   netlačení v ničem na pilu.   Vývoj hlavní postavy od   ponurého života až po   výbušnou akci si tak lze   dobře vychutnat a trochu se i   do hlavní hrdinky samovolně   vcítit. Monstróznost a   efektivnost překonávající   veškerého dosaženého   klišé nelze očekávat.   Wachowští směle ubrali   plyn, což je jedině   dobře,protože stereotypnost   tvorby a neustálé   překonávání sebe sama   může jedině uškodit. Vše   má svou hranici. Snímek se   tedy nedá považovat za   excelentní dílo, ale to   neznamená že by bylo nějak   špatné. Naopak. Je to   snímek kouzelný,   romanticko-dobrodružný a tak   nějak určený pro dámské   divátsvo. A proč by taky ne.
Movie.Anonym
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.2.2015
Jupiter vychází byl pro mě   osobně skvělý zážitek.   Nelituji toho, že jsem   zhlédnul tento film. Tento   kousek má samozřejmě své   slabé, ale i silné stránky.   Ale vše popořadě : z   traileru jsem pochyboval   jestli opravdu mám jít na   tento film, ale potom jsem   sebral odvahu a šel jsem do   toho! Začátek byl pomalý,   při střetech a bojích byly   scény někdy až   nepřehledné. Taky mě trochu   zklamalo, že se rodina   Abrasaxů neoběvovala více   na scéně a navíc   jednotlivě se svými   vlastními záměry s Jupiter.   Chtělo by to trochu víc akce   dohromady, jako rodina!   Další věc je, že některé   pojmy pro mě nebyly   dostatečně vysvětlené, a   nebo že ( to je ovšem chyba   našich kin (: ) titulky byly   v některých chvílích   zkrácené, takže postavy   neříkali uplně vše.   Celkově, byl v tom pěkný   nepořádek. Mohl bych   pokračovat, ale dost kritiky,   film o sobě není špatný,   jen má pár chyb. Na druhou   stranu se mi líbili design   všech mimozemských věcí,   interiérů, planet a v   neposlední řadě lodí.   Lodě se mi opravdu líbili se   svým připomínajícím   kubistickým stylem. Taky mě   překvapil jejich systém   odlišný systém, jak na   úřadě, tak na svadbě.   Ovšem v dobrém slova smyslu,   uměl bych si takhle   představit mimozemský řád.   Balem a Titus byli správní   záporáci. Jejich styl byl   jiný, ale záměr v podstatě   stejný ! Titus byl ten typ,   který jde na to šarmem a   lhaním, aby dostal, to co   chce a naopak Balem jde na to   tvrdě a rovnou, bez jakého   koliv váhání. Vážně je   škoda, že spolu nebyli více   na scéně. Opravdu mě však   dostali posluhovači Balema,   ještěři s křídly.   Perfektně udělaní a jejich   hlasy byli takový, jak bych   si je představoval ! Nakonec   mohu dodat, že jsem doufal v   scénu, že právě   neohrožený Tatum se zakousne   do Balemova krku, ale nadruhou   stranu, je dobře, že se to   tak nestalo. Pro mě osobně   bylo převratný, že hrdinka   bojovala sama za sebe, a že   ji nemusel zachraňovat její   milenec....Film o sobě měl   své kouzlo, ale není to nic   převratného, co by se   zaznamenalo ve světě filmů   ani fantasy. K hereckým   výkonům nemám žádné   výhrady, všichni se mi do   rolí hodili a hlavně   odvedli dobrou práci. Pro   velké fanoušky fantasy   doporučuji, ale pro   průměrné diváky to asi   nebude velký zážitek. I   přesto moje hodnocení je   vysoké.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.2.2015
Sci-fi Popelka, která čistí   záchody a její kmotřička   má létající boty a časem   i křídla. Nebo vlastně   nový žánr – romantická   sci-fi. Namlsána trailerem   jsem se na Jupiter dlouho   těšila a vydržela jsem, i   když byla premiéra posunuta   o velmi dlouho.
Film   jsem si užila ve 2D, 3 a   více déčkům jsem nikdy moc   na chuť nepřišla. Stylizace   zajímavá, ale nic   objevného. Část vykradená   v Thorovi, část ve Znamení,   část ve Strážcích   galaxie, kterým nelze upřít   více humoru. Těsně před   představením jsem si   přečetla jednu   „strhávající“ recenzi,   ale už jsem byla rozhodnutá   jít. Nelituji, Jupiter je   film, který je třeba vidět   na velkém plátně. Občas se   zbytečně filozofuje, méně   vysvětluje, což sice   nechává prostor na fantazii,   ale některé akce jsou poté   trošku nejasné. Např. Aegis   by zasloužili více   vysvětlení. Bojové scén,   byť jich je pomálu,   slušné, hlavní herecké   dvojici to pasuje, i když mi   ze začátku Mila připadala   „blbá“ a to není   blondýna. Ale strhávat   Jupitera do bažin nebudu.   Viděla jsem horší.
PS: A navíc Sean Bean   vydržel do konce filmu!
PSS: Doufám, že do   sklizně je ještě daleko!!!
Izzy8635
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.5.2018
Nový typ scifi - trochu od   všeho. Jsou tu Strážci   galaxie, Thor, Star wars,   dokonce Twilight a mnoho   dalších filmů, které jsem   ještě neviděla. Nejlepší   byl na filmu příběh, zaujal   mě už při sledování   traileru, a taky Romeo.   Channing Tatum vypadal jako   vlkodlak křížený s upírem   a člověkem a když tam   běhal, nebo spíše létal, v   těch botách a polonahý ani   jeho svaly jsem přes ty uši   nepozorovala. Mila Kunis   podala normální dobrý   výkon a Sean Bean je stále   dobrý. Nejvíc mě překvapil   Eddie Redmayne. Filmu chyběl   vtip a hodně se táhnul.   Trošku energie a bylo by to   skvělé.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.6.2015
MEGA průser Roku, co Vaše Výsosti??
Píčovina a ještě   neuvěřitelně nudná a   dlouhá. Ale ten audiovizuál   a triky jsou dechberoucí!   Poprvé co takovéhle sračce   dávám 60%,,,,
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.2.2015
Poprvé na 3D, takže - wow! -   chápejte, ještě lítám...   Až se z toho kulturního   šoku zmátořím, začnu (v   duchu, rozumí se) odečítat   hvězdy... za totálně   vybrakovanou scifáčovou   rekvizitárnu, chasníka   Tatuma... a tak vůbec, za   všechen ten n(v)esmírný   bordel a těžko uvěřitelné   bláboly o sklizni,   nesmrtelnosti... Takže my   jsme farma !!??
mikee007
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.9.2018
Tak asi takhle...
Kdybych za tuhle věc dal   peníze. Jakékoliv peníze.   Byl bych naštvanej.
Ale, protože jsem to   viděl zdarma, tak mi ani moc   nevadí, jak moc je to   přiblblý.
Je mi   Wachovských líto. Matrixem   si dali laťku tak vysoko, že   třeba jen se jí dotknout je   stojí obrovské množství   sil.
A tak hrdinka   filmu Jupiter vychází,   nehraje o nic menšího, než   o to, stát se majitelkou   celého vesmíru. (To by mohlo   těm tlučhubům v kinech,   kteří se ládují hrstmi   popcornu, stačit.)
Ke   cti Wachovských je třeba   přičíst fakt, že   vizuální stránka snímku je   naprosto uchvacující.   Jenže. Za prvé, tohle už   dnes nikoho neohromí. A za   druhé, když tyhle vizuální   orgie zabalíte do   umaštěného papíru od   sekané, nikdy se z nich   kaviár nestane.
A tak   musíte vytrpět desítky   minut vysvětlivek a   blábolení o tom, jak to   vlastně s tím naším   vesmírem je. Pak opět   přilítne Channing Tatum na   svých sedmimílových   tryskobotách už to zase   všechno bouchá a   jiskří.
Asi jsem   rád, že jsem tuhle sci-fi   slátaninu viděl, ale   víckrát už netřeba.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.6.2015
Wachowští si natočili svůj   Star Trek, bohužel podle   nejnovějšího vzoru, což   obsahuje hroznej scénář,   klášterní hudbu a dialogy,   nudnou akci, která spočívá   v tom, že se jeden druhýho   snaží zamordovat, jak jinak,   ale taky špičkový efekty a   pěkně udělaný kulisy.   Míla Kunis se do role   patetické královny Země   vůbec nehodí. On se tam   nehodí skoro nikdo..
wena
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.12.2018
Od hajzlíků ke trůnu.
Vizuálně tento film   uspokojí nejednoho diváka   ale děj nudí.
Následnice vesmírného   trůnu chce ochránit zemi   před sklizní ( mimochodem   tato myšlenka kde jsou lidé   na zemi pěstováni jako na   farmě se mě velice líbila.)   a v tom jí pomáhá přežít   nějaký geneticky upravený   vlkočlovek.
Vše je   dobré až na konec kde svou   nadrženost Jupiter   neukočíruje a jako   právoplatná majitelka   zeměkoule se spustí se svým   psím ochráncem.
RM
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.5.2015
Tak jsem z toho nějak   nemastnej neslanej. Bez   emocí, snad nějaký ten   bodík za efekty, ale herci   bez pocitů. Hodnocení   subjektvní, ale i na imdb   pětka asi nejvíc odpovídá   :-(
satyr
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.6.2017
Nic moc sliboval jsem si podle   obsazení lepší film.   Nejlepší byl závěr, když   došlo k výbuchu a demolici   města.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.2.2016
Po řemeslné stránce velmi   dobře udělaný film, ale   dějově je tak nějak   prázdný a příběhu jsem   vůbec nepřišel na chuť.   Snad jen lze ocenit pár   vtípků jako jsou kruhy v   obilí atp., ale to skutečně   nestačí.
d.p.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.5.2017
Vesmírný twighligt, co   dodat, pro mužské publikum   příliš nedoporučuji. Po   poměrně slibném začátku   vyjde najevo, že hlavní   hrdinka je dosti   nesympatická, hlavně svým   chováním, a od té doby to   jde z kopce dolů. Když myla   na začátku záchody, líbila   se mi tak nejvíc, kdyby   pořád tak neremcala. Mnoho   jakoby emocí, ale spíš   takových, o které nikdo   nestojí a nakonec happy end,   který člověka moc neoslni.   Asi se do toho může trochu   vcítit nějaká náctiletá   fanynka sci-fi a to je podle   mě naprosto v pořádku, ale   pro jiné publikum to úplně   není. Efekty fajn, scénář   se snažil být dobrý, ale   tak od čtvrtky se to už tak   nedařilo. 5/10.
MildaX
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.6.2015
Jako první díl k seriálu by   to snad šlo, ale jako film je   to nuda pro děti. Obávám   se, že svůj matrixovský   stín už Wachovští nikdy   nepřekročí. Ploché   charaktery a nezáživně   dlouhé bojové scény nejsou   moc povedené. Bruslení   vzduchem. Ach jo.
terka69
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.4.2015
sázeli na efekty
Připadalo mi to jako   béčkové sci-fi s hudbou z   Matrixu. Tohle se moc   bratrům, dle mého názoru,   nepovedlo. Místy mi přišlo,   že tam chybí děj, špatné   střihy scén. Nic jsem od   tohoto filmu neočekávala,   ale že to bude tak špatné   jsem opravdu netušila.
Didinka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.8.2015
Tady se na efektech   počítačové grafiky   nešetřilo. Celý příběh   je ale pro mě naprosto   nepřehledný a stupidní,   obsazení hlavních rolí   odpudivé. Navíc tyhle   samoúčelné mravoučné   linky fakt nesnáším.   Líbily se mi asi tak dvě   scény, to překvapení v   nemocnici a entre Seana Beana   se včelama. Jedna hvězda za   Eddieho Redmayna a jedna za   dinosaury s křídlama.
PROCESOR
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Hezká filmová kraslice.   Vizuální podívaná, ale   uvnitř prázdná. Kde sou ty   časy, kdy jsme si dělali   srandu z Matrixu. Ten vedle   toho působí, jako   filosofické dílo. Jediný co   mě trochu pobavilo bylo, kdy   výsost vnáší nárok a   musí projít kolečkem   úředníků. Skoro, jako v   EU. Film bez děje je prostě   na nic.
enejčel
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.4.2015
Wachowští, kam jste to jen   dali oči? Od takovýchto   sci-fi režisérů bych   rozhodně nečekal béčkovou   pohádku s otřesným   scénářem a   předvídatelným dějem.   Tatum mě poslední dobou   nemůže přesvědčit o své   herecké kvalitě, možná   proto, že žádnou nemá.   Překvapila mě role Seana   Beana, která v pohodě   doplňovala mezery v   příběhu. Redmayne mi jako   záporák přišel hodně   slabý, rozhodně mi zde   nesedl, to mohli obsadit Tima   Rotha a co hlavní hrdinka   Mila Kunis? Holka je to hezká   a rád ji pozoruji na place,   ale když dojde na její   herecké podání v akčních   scénách, tak to bych radši   ten monitor vypnul. Upřímně   nechápu, jak někdo tomuto   filmu může dát víc jak   tři hvězdy. Snímek je jeden   velkej pr*ser a propadák.   Vypadá to, že po tomhle   snímku se potopil Titanic a   Wachowští šli ke dnu s   ním. Jestli v blízké době   nic nepředvedou, tak se to   jen potvrdí. Nejhorší   jejich film. Nuda a hlavně   hodně velká trapnost s   hrozným příběhem, kde vás   nic nepřekvapí. Nebýt   skvělých vizuálních   efektů, byl by tento film   naprostý odpad.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.10.2015
Už jsem pochopila kruhy v   obilí........................   ..............................   ...............
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.3.2018
Efekty, nové obludy, nové   schopnosti...už to začíná   být nuda. Tenhle film jsem   vydržel do poloviny a to mám   sci-fi rád. Jenže tohle   není sci-fi. Hlavně asi jde   o multikulti propagaci. Jako   ve všem poslední dobou.   Hlavní hrdinka akorát kulí   oči a myšlenka hvězdných   "nedotknutelných"   už tu byla ve Flash   Gordonovi. Tam to bylo aspoň   vtipné.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih117702minih117702Nick Cave: 20 000 dní na Zemi (2014) [2k digital] 
20,000 Days on Earth n
minih9423minih9423Záletník 2 (1977) 
Nous irons tous au paradis n
minih103579minih103579Panovník a jeho bratr (1981) 
Shu Jian en chou lu n
minih102672minih102672Zloba – Královna černé magie (2014) 
Maleficent n
minih24700minih24700Strakatí andělé (1964) 
Strakatí andělé n
minih8038minih8038Halloween 3 (1982) 
Halloween III: Season of the Witch n
minih118199minih118199Láska ve hvězdách (2014) [TV seriál] 
Star-Crossed n
minih41415minih41415Policajt v Hongkongu (1975) 
Piedone a Hong Kong n
minih22602minih22602Vládcové vesmíru (1987) 
Masters of the Universe n
minih10058minih10058Každý den odvahu (1964) 
Každý den odvahu n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Chalupa je hra (2005) [TV cykl...

05:05 - 05:30

1 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Jedlý hmyz

04:50 - 05:45

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:00 - 06:05

6 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Casanova (2005)

03:25 - 05:59

101 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
David DeLuise

DeLuise David

Ján Palárik

Palárik Ján

V pasti (Ófærð)

V pasti
Ófærð

Naposled navštívené:
David DeLuise

DeLuise David

Ján Palárik

Palárik Ján

V pasti (Ófærð)

V pasti
Ófærð