Zari

Komentáře uživatele d.p.

d.p.

d.p. zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Diagnóza: Šampión (Concussion)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.6.2017
Za mě je to skvělý film,   zajímavý příběh, dobrý   herecký výkon, odraz   reality, určitě doporučuji.   Je to jeden z těch filmů, co   ukazuje věci tak jak   skutečně jsou a nehraje si   na nějaký nesmysly, jak je   všechno cool, černo bílý   anebo o penězích. 9/10 a   myslím si, že by si klidně   i tu 10 zasloužil.
Hledá se Dory (Finding Dory)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.4.2017
Nebylo to úplně ono
I když je tam spousta   kladných okamžiků, celkově   to bohužel zdaleka nemá   takový vysoký standard, jako   dnešní nejlepší animaky   mají.
Jupiter vychází (Jupiter Ascending)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.5.2017
Vesmírný twighligt, co   dodat, pro mužské publikum   příliš nedoporučuji. Po   poměrně slibném začátku   vyjde najevo, že hlavní   hrdinka je dosti   nesympatická, hlavně svým   chováním, a od té doby to   jde z kopce dolů. Když myla   na začátku záchody, líbila   se mi tak nejvíc, kdyby   pořád tak neremcala. Mnoho   jakoby emocí, ale spíš   takových, o které nikdo   nestojí a nakonec happy end,   který člověka moc neoslni.   Asi se do toho může trochu   vcítit nějaká náctiletá   fanynka sci-fi a to je podle   mě naprosto v pořádku, ale   pro jiné publikum to úplně   není. Efekty fajn, scénář   se snažil být dobrý, ale   tak od čtvrtky se to už tak   nedařilo. 5/10.
Krotitelé duchů (Ghostbusters)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.4.2017
Cílová skupina je   pravděpodobně dětské   publikum kolem 12-13 let.   Dokážu si představit, že   téhle skupině by se to mohlo   líbit, ale pokud je ale   člověk mimo cílovku, no,   není to to pravé ořechové.   Charaktery jsou poměrně   nesympatické, působí to   hodně naivním dojmem, se   zaměřením na efekty a snahu   být cool. Pár odkazů na   původní díl je   příjemných, ale jako film   na hlavní večerní čas   určitě ne, vyjma případu,   kdy má člověk uvedené   věkové kategorie doma.
Nový život Paula Sneijdera (La nouvelle vie de Paul Sneijder)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.4.2017
vynikající
Velice příjemný film.   Dlouho jsem neviděl film s   tak sympatickým obsahem.   Herecký výkon hlavního   hrdiny byl perfektní,   rozhodně doporučuji jako   film pro posílení pocitu,   že ne všichni o morálce jen   mluví, ale někteří jí i   skutečně praktikují   tváří tvář ke zdánlivým   katastrofám a možným   "výhodám". 10/10
Podfukáři (Now You See Me)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.7.2017
iluze dobrého díla
Film je pozlátko s cílovou   skupinou teenagerů. Lidi nad   20+ už asi malinko   prokouknou, že se film   snaží být tak moc cool, až   tam nezbude místo pro   žádnou tu skutečnou   kvalitu. Pokud se někdo rád   nechává tahat za nos bude se   mu film líbit, ale tak   vysoké hodnocení jaké film   má si podle mě úplně   nezaslouží a určitě se na   něho už podruhé nepodivam.

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny

19:56 - 20:10

4 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Pluk mizerů

20:00 - 21:00

0 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

30 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Showtime (2020) [TV pořad]

19:55 - 20:15

5 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce