Zari
ohodnotit

Iron Man 3

Žánr:
Rok:
2013
Délka:
130 minut
Premiéra v ČR:
2.5.2013
„Excentrický génius Iron Man se postaví nepříteli, jehož dosah nezná hranic.“

Komentáře k filmu Iron Man 3

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 28
vojtam
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.5.2013
Viděno ve 3D!
Jó, Iron Mana já rád, moc   rád. Poté co byl naprosto   největší hvězdou Avengers   (pro mě teda byl), moje   záliba k němu ještě   stoupla, i tady hlásí jednu   perlu za druhou, a tomu teče   pěkně do bot. Jednička byla   výborná, dvojka byla dobrá,   a třetí díl je totální   nářez. Pomalu celý film   jsem měl hubu otevřenou, a   hltal děj jako malý kluk.   Shane Black vdechnul Iron   Manovi nový život, jiný   pohled (pohled tak jak se   vidí Tony Stark sám) a opět   gigantický trikový vizuál.   Jako fanoušek všech   Marvelovských hrdinů, jsem   byl opět ukojen. Taky mě   potěšilo že dostala více   prostoru Gwyneth Paltrow,   její Pepper tu měla pěkný   grády a žhavost, a potěšil   i hlavní záporák, kterého   ztvárnil ďábelsky Ben   Kingsley, nebo za vším   stojí charismatický Guy   Pearce? Já jsem nadšenej,   kdo má rád komiksové   hrdiny, tak šup, šup, do   kina, nebudete zklamaní.   Blockbuster jak má být. Já   nemůžu jinak než dát 10   hvězd.:-D
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2019
Nejlepší Iron Man
Fakž špička. Perfektní   završení trilogie. Dobrý   scénář, příběh, hudba,   postavy, nemám, co bych   vytknul.
Izzy8635
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.4.2018
Já nejsem ten   nejobjektivnější   hodnotící, protože miluju   Iron mana, spolu s Thorem   nejlepší Avenger ever.   Tenhle film mi přijde z těch   tří asi nepovedenější.   Má nejlepšího zloducha,   který není jen černobílý.   Hlavní zloduch byl i celkem   hezký a Mandarin mi trochu   připomínal Třísku z Želv   Ninja. Film překypoval vtipy   a komickými situacemi a   nezapomněli ani na vtipnou   podtitulkovou scénu.   Nejlepší asi byla asi Party   House akce.
POMOthy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.9.2018
Skyfall marveláckych   adaptácií. Temnejší a   dospelejší tón pôvodnej   chlapčenskej zábavke Jona   Favreaua sakra pomohol.   Realista a cynik Shane Black   Irona Mana miluje a čoby   osobnostne   najzaujímavejšieho   marveláckeho hrdinu ho   charakterovo rozpracováva do   hĺbky, akej sa (pri   súčasnom zachovaní   marveláckej hravosti) zatiaľ   žiaden avenger nedočkal.   Starkove city a ochranárske   potreby k Pepper sú   hmatateľnejšie, jeho   existenciálne úvahy   sebakritickejšie a   trefnejšie. K tomu skvelo   rozohraná partia na dobrákov   a záporákov, kde zmysel   dáva ako postava sekundárnej   Starkovej čučoriedky z   minulosti Rebeccy Hall, tak -   a to hlavne! - obaja   záporáci (Raimi, uč sa).   Tí servírujú jeden chytrý,   v rámci vnímania   súčasných kostlivcov   svetovej politiky   provokatívny zvrat, ktorým   zároveň dávajú priestor   lahôdkovej kreácii môjho   obľúbenca Kingsleyho. K tomu   (hlavne v druhej polovici)   kanonáda skvelého humoru a   prehľadnej, ohňostrojovej   akcie, pri ktorej si poviete,   že špeciálne efekty sa už   nemajú kam ďalej posunúť   (všimnite si v záverečných   titulkoch početnost   "Digital Efects   Crew"). Iron Man 3 je   inteligentná blockbusterová   supershow zapálených   nadšencov a perfekcionistov,   ktorej som prepadol tiež pre   množstvo detailov či   jednotlivostí – krehká   Gwyneth v elegantnom bielom   kostýme, nápady s   iron-manovskou rukavicou a   samoobliekacím brnením,   b&w-buddy-teamovka   pripomínajúca zlaté časy   Smrtonosných zbraní, či   famózna aeroscéna s chytrým   využitím 3D rozmiestnenia   padajúcich ľudí v   priestore, efektne vyboostená   Batesovým superhrdinským   motívom (pre mňa highlight   scéna filmu). Marvel by si   mal po vzore “lunaparku”   Universal Studios otvoriť   svoje Marvel Studios a   tretiemu Iron Manovi v nich   venovať samotnú sekciu.
sokeres777
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.3.2019
Iron Man trojka
Celá sága Marvel Comics   Universe se začala pomalu   rozrůstat a Marvel na nás   najednou vytáhnul Iron Mana   trojku. Co k tomuto filmu   říct? Tohle se zkrátka   musí vidět! Perfektní   zakončení série s Iron   Manem s ještě   fenomenálnějším koncem   tohoto dílu. 10/10
milujufilmy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.6.2014
iron man 3 super
super nejlepsi dil iron man.1   dil ten byl výborný 2 se   již tolik nepovedla ale 3 to   už je jiný šálek kávy ale   v dobrem slova smyslu iron man   3 je nejlepší a   nejdramatičtější díl cele   série film je doprovázen   lehkým humorem který   dodává větší šmrnc co se   týce roberta downey jr   zahrál to výborne jako   vždycky. za mě 10/10
Barlockk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.10.2013
Akcí je tam teda plno !!
No tak co dodat, tento film je   pro obyčejné lidi jako jsem   já klasickou popcornovku. Je   super nabitý akcí, ale je   udělán i s vtipem a proto   dávám 10z10 !!! Nej. je Iron   Patriot, který je udělán   podle Kapitána Ameriky.   Pecka..
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.2.2021
Stejně jako 'Thor: Temný   svět' (2013) se i další   dějství Tonyho Starka   odehrává po událostech   snímku 'Avangers' (2012),   což je nakonec nejednou   zmíněno. Iron Man tedy   potřetí a po všech těch   předchozích snímcích to   má o to složitější.   Dokáže opět zaujmout, když   už víme co očekávat? Po   zhlédnutí snímku je   odpověď jednoznačná. Ano.   Po dobrodružství v New Yorku   Tony Stark trpí   paralyzujícími úzkostmi,   jinak samozřejmě žije tak,   jako vždycky. Pepper Potts   je mu stále oporou, takže se   mu stále svým způsobem   daří. Ale najednou se   objeví nový nepřítel,   který je na první dojem   zákeřnější než jak   vypadá, čímž se opět   začnou dít věci. Fakt, že   si jsou některé prvky   podobné jako u předchozích   dvou sólových snímků je   samozřejmostí. Tony Stark se   jen vrátil ke svým   kořenům, takže jaképak   změny. Jedna hláška   střídá druhou, humoru je   dostatek, děj se vyznačuje   pevností už někde v   kramflecích. Dvě akční   scény, napadení sídla   Tonyho Starka a finálový   souboj, bere dech. Obzvlášť   ve 3D je to zážitek. Že by   se ale snímek překonával se   říct nedá. Ono se to už   vlastně ani nedá, neboť i   komiks má své hranice. Svůj   standard si však drží a   svým pojetím na 'Avengers'   (2012) navazuje víc než   dobře. Marvel zkrátka má   stále co nabídnout, takže   na své aktivitě energie   neubývá. Opět se jedná o   důstojné pokračování   dělající komiksové   předloze čest. Apropo, s   kým že se Tony Stark baví v   potitulkové scéně?
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.6.2013
Tak pro mě rozhodně   nejlepší z Iron manů!!!   Výborní záporáci, skvělé   efekty a hlavně grandiózní   finále. Robert Downey JR. je   pro tuhle roli jako stvořený   a Gwyneth mi v tomhle díle   ani nelezla tolik na nervy.
papamidnight
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.6.2013
Iron-man 1 docela dobře   šlapal i tak to nebylo bůh   ví jaké veledílo,upřímně   film zachranovaly herci v   čele z Tonym downeym Jr.

Iron-man 2...no   coment

The   marvel avengers konečně   nadupaná comicsová řežba   se všemi oblíbenci   Hulkem,Thorem,Hawkeyem,Black   widow,Iron-manem...

Á konečně IRON-MAN 3   klaním se a tleskám,nový   režisér vdechl Iron-manovy   novou krev do žil,chvílemi   to vypadalo jako parodie na   Bonda...Ale to vůbec nebylo   na škodu,film se lehce   odlehčil.Na některých   místech jsem nemohl pustit   oči z plátna...No a   Mandarin???To prostě   zabil.:-)Film jen lehce kazí   překombinovaný konec.
TheTomi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.9.2014
Výborný film
Videl som takmer všetky filmy   od Marvelu a myslím si že   tento je jeden z najlepších.   Efekty boli naozaj výborné,   aj príbeh sa mi páčil.   Dúfam že bude aj 4 diel.
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.1.2014
po té, co mne zklamala   jednička, jsem dvojku pro   jistotu přeskočila...na   trojku... a můžu říct, je   to mnohem lepší! Takhle si   já představuju rodinný   superfilm... (nepřeskakujte   slovo rodinný).. klasický   záporák, dobrák, dítě,   sem tam vtípek - funguje to!   také je to tím, že se film   nebere vážně, je to   opravdutakové   "odlehčené" a to   této sérii sluší.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.10.2013
Namlsána loňskými Avengery   jsem si říkala, že mně   nemůže samotný Iron Man   stačit, ale nakonec ano.   Chudinka, má trauma z   průletu červí dírou a s   důvěrou se   svěří...(modří   vědí)..., ne, že by mu to   pomohlo, ale alespoň je k   dispozici slušný příběh.   Vtipu dost, Guy Pearce je   důstojný protivník, Pepper   zakčněla, efektů někdy až   moc, trochu se tlačí na   pilu, ale jako předkrm před   dalšími Avengery Iron Man   postačí.
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2018
Iron Man 3
Tony Stark pomáhá Spider   Manovi, Tony Stark je téměř   vůdčím členem v   Avangerech, Tony Stark sbalil   sexy Gwyneth Paltrow, Tony   Stark už má svůj vlastní   třetí film. No prostě   bomba. Tenhle super hrdina   umí. Opět se utká s   teroristama, opět to bude   vypadat že to nezvládne,   klasika...
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.8.2013
Ani třetí díl nijak   nepolevil,opět zábavná   podívaná s dobrou akcí a   skvělými triky a nechybí   ani občas dobrá a vtipná   hláška.Nový padouch v   podání G.Pearce,skvělý   herecký výkon,celkově má   film dobré,svižné tempo u   kterého se nestačíte nudit.
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.8.2013
Spousta akcí a dokonce to   mělo i slušnej scénář,   kterej měl hlavu i patu.   Radioaktivní vojáci byli   zdatnými soupeři a Guy   Pearce odvedl slušnej výkon,   víc k tomu nemám. Prostě   slušně natočenej comicsovej   akčňák a i když jsem se v   tomhle roce daleko víc   těšil na Man of Steel,   třetí díl Iron Mana byl   určitě lepším zážitkem   --->80%
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.7.2018
║Rozpočet   $200miliónov║Tržby USA   $409,013,994║Tržby   Celosvetovo $1,215,439,994▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $49,648,667 //počet   predaných kusov 1,443,348║   Tržby za predaj DVD v USA   $22,651,027 //počet   predaných kusov 1,086,847║   Shane Black namiešal s   každého rožku trošku ale   dobre, je to o dosť iný Iron   Man než sme zvyklí z prvých   dvoch dielov, akcia je   nabitá, prehľadná, hlášky   sa tu chrlia a rovnako tak   úlety, hlavne tie kde   účinkuje nevyspytateľný   Ben Kingsley, ten teda vie   zamávať s postavou, trikovo   vybrúsené, možno keď si   zvyknem na tento štýl   prednesu príbehu upravím   hodnotenie ale aj tak   spokojnosť. /videl v kine:   85%/ __
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.4.2020
Pozor, spoilery: Proti Tonymu   se tentokrát postaví   zneuctěný magor, co si   vyrobí svou malou armádku.   Proč ne. Má to solidní   vtip, občas nějaký ten   méně očekávaný dějový   zvrat, krásné hrdinky a   jednoho hrdinu, který už   snad dostal rozum. Good job!
Sanchez
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.5.2013
Tak upřímně a na rovinu ..   čekal jsem vlastně úplně   něco jiného, čekal jsem   především IRON mana a   především jsem očekával   strhující finále a   pompézní zakončení   trilogie. Realita je bohužel   posazená o fous vedle a po   většinu filmu mi připadlo,   že sleduji nového agenta 007   - žádný oblek, jen   klasické zbraně, akrobacie a   nebojácnost v roli Tonyho   Starka. Jak jsem předeslal,   očekával jsem IRON MANA ..   dostal jsem akční snímek   okořeněný o scifi prvky.   Nepovažuji to vyloženě za   zápor, ale přeci jen ..   trošinku to zklamalo. Další   negativní posudek - jedna z   nejmocnějších a   zapamatovatelných scén -   zřícení paláce pana Starka   .. tyhle scény jsou famózní   .. jenomže tím výčet   digitálních orgií končí   .. až na finále a pár   dalších scén. V neposlední   řadě mi chyběl Tonyho   šarm, vtip a nadhled .. tady   působil opačně až mrzutě.   Po opakované projekci   hodnotím vesměs pozitivně,   z celkového pohledu je Tony   Stark alias Iron Man výbornej   a jako "zakončení"   série působí tento díl   přinejmenším zajímavě,   ALE propracovaně ...
fanik94
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.9.2013
Neuvěřitelně zábavná   popcornovka, ale, že bych jí   musel vidět znova tak to asi   ne fakt ne. Sice je to nabyté   akcí a vcelku i vtipem.   Zároveň je to ale ovšem   nejtupější marvelovka jakou   jsem kdy viděl. hvězda   navíc za neuvěřitelné   Downeyho charisma.
Medigard
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.6.2013
Pěkné, ale 1 a 2 lepší
I když jsem velký fanda   filmů od Marvel Studia, tento   díl mi připadal přehnaný.   Oproti 2. dílu, je zamotaný,   složitý a celý přehnaný   akcí (např. posledních   10minut filmu). Líbil se mi,   ale trochu to přepískli. :-)
enejčel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.10.2013
Nejlepší díl Iron mana!
V první řadě efekty jsou   bombové! Opravdu dnešní   doba je ukázkou dokonalosti.   Snímku se tentokrát neujal   Jon Favreau, ale Shane Blacvk   a je to poznat. Zatímco   předxhozí díly pod vedením   Jona byly spíše takové   napůl komedie, zde pod   Blackem už je to vážné.   Objeví se sice sem tam   srandovní hlášky a to je   dobře (hlavně pro mě), ale   děj jako takový je brán   vážně a o to přece v   takovýchto akčních   efektových filmech přece   jde, ne?
Viděl jsem i   kreslený seriál Iron mana,   který byl tedy šílený a   proto mě překvapilo, že   Mandarin je zde brán za   islámského teroristu a ne   zelenokožce, co chce   ovládnout svět. Ani mi to   nevadilo a kvůli tomu   nehodlám strhávat body,   protože jak jsem zmínil,   seriál je dementní a komiks   asi taky nebude Bůh ví   jaký.
Stan Lee je   výbornou fantazii, ale filmy   o Iron manovi jsou podle mě   mnohem lepší, než jeho   komiksová předloha, už   kvůli ději a nesmyslů co se   v seriálu, nebo v komiksech   vyskytovali.
Guy Pearce   opět jako záporák. Herecké   obsazení opět výborné a   snímek taktéž. Shane Black   ode mne dostal plus!
lucymat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.2.2016
Spravená chuť po dvojce. O   fous lepší, byť stále   delší, než by bylo nutné.   Sympatický vizuál a více   humoru. Podařený   popcorňák.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.4.2016
Tak já Iron Mana moc   nesleduji tudíž to   žánrově jde spíše mimo   mně, ale včera jsem se   mrknul. Pěkné triky a   vychytávky + pár hlášek a   humorných situací,   ucházející akce. Ale jednou   stačilo....
Pecik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.9.2013
Trojku teda zdobili už jen   efekty,vtip a herecké   výkony. Na vše ostatní už   tvůrci trošku pozapomněli.   Děj byl nesouvislý,   skákavý často nelogický.   Chyběla mi spousta   vysvětlení a nedomyšlených   technologických postupů.   Nerozbitelný oblek se často   stává křehkým a naopak   Stark už často vlastně ani   oblek nepotřebuje...Z vědce   se stal akční hrdina a Iron   Meni vlastně bojují a myslí   sami. Tento dějový krok se   mi vůbec nelíbil.
Koudy16
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.12.2013
Nejslabší díl
Iron mana mam rád, ale tohle   mě nenadchlo. Hodně mě   zklamali záporáci. 1 a 2 tam   byli protivnici s technikou   Iron mana, ale to co vymysleli   tady.... Boha jeho....
M.A.G.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.8.2013
Nejsem fanouškem Iron Man   série, přesto mě jako   nezaujatého diváka zajímá,   čím tvůrci lákají   fanoušky Tonyho Starka do   kin.Takže jsem byl   přirozeně taky zvědavý na   tuto trojku natočenou ještě   navíc po Avengers.
Výsledek byl   přinejmenším ...   zajímavý.Hned jsem si   vzpoměl na Spider-mana 2, kde   to ten pavoučí muž chtěl   pomalu taky zabalit ... ale k   filmu ... efekty a triky tady   byly skutečně úžasné.A v   neposlední řadě - to mi   musí schválit i ten   největší fanoušek této   série - Ben Kingsley jako   "Velký" Mandarin   byl nakonec úsměvná vložka   pro celý film.
Pro   mně osobně zatím z této   série jasně vede dvojka a to   hlavně díky Mickeymu R.
hvezdyn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.5.2013
Stala se mi ta nehoda, že   jsem šel na tento film Iron   Man 3. Svým způsobem jsem   tam šel nedobrovolně, ale co   by člověk pro slečnu, se   kterou se na tento   "skvost" šel,   neudělal. Tak, abych to   shrnul. Neviděl jsem   předešlé díly filmu,   neviděl jsem nic, co by filmu   předcházelo, nečetl jsem   komiks a ani zvacý recenze.   Dále film považuji za   blbost, bez děje a bez kouska   zajímavého místa. Akorát   mně z toho rozbolela hlava.   Uřvaný. Vůbec jsem   nechápal situace, u kterých   se diváci mladší 25 let   smáli. Asi už je to jiný   svět.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih66535minih66535Heartless (2009) 
Heartless n
minih73649minih73649Nevěstinec (2011) 
L'Apollonide - souvenirs de la maison close n
minih13744minih13744Nebezpečná rychlost (1994) 
Speed n
minih155944minih155944Quantico (2015) [TV seriál] 
Quantico n
minih163620minih163620Sexuální výchova (2019) [TV seriál] 
Sex Education n
minih84422minih84422Stuart: Život pozpátku (2007) [TV film] 
Stuart: A Life Backwards n
minih80817minih80817The Caller (2011) 
The Caller n
minih142488minih142488Jason Bourne (2016) 
Jason Bourne n
minih148768minih148768Vetřelec: Covenant (2017) 
Alien: Covenant n
minih39650minih39650Kiss Kiss Bang Bang (2005) 
Kiss Kiss Bang Bang n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Marvels (2023)

 Marvels (2023)
Marvels n
The Marvels
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Nia DaCosta

(pokračování)

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)

 Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)
Ant-Man a Wasp: Quantumania n
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / mysteriózní / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)

 Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)
Strážci Galaxie: Volume 3 n
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)

 Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství n
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Žánr: akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi

(pokračování)

Thor: Láska jako hrom (2022)

 Thor: Láska jako hrom (2022)
Thor: Láska jako hrom n
Thor: Love and Thunder
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]

 Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]
Ms. Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sharmeen Obaid-Chinoy, Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)

 Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)
Black Panther: Wakanda nechť žije n
Black Panther: Wakanda Forever
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Moon Knight (2022) [TV minisérie]

 Moon Knight (2022) [TV minisérie]
Moon Knight n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Mohamed Diab, Justin Benson, Aaron Moorhead

(pokračování)

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]

 She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]
She-Hulk: Neuvěřitelná právnička n
She-Hulk: Attorney at Law
Žánr: akční / dobrodružný / drama / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Kat Coiro, Anu Valia

(pokračování)

Black Widow (2021)

 Black Widow (2021)
Black Widow n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Cate Shortland

(pokračování)

Eternals (2021)

 Eternals (2021)
Eternals n
 
Žánr: akční / drama / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Chloé Zhao

(pokračování)

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)

 Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)
Shang-Chi a legenda o deseti prstenech n
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Destin Cretton

(pokračování)

WandaVision (2021) [TV minisérie]

 WandaVision (2021) [TV minisérie]
WandaVision n
 
Žánr: akční / sci-fi / drama / fantasy / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Shakman

(pokračování)

Spider-Man: Bez domova (2021)

 Spider-Man: Bez domova (2021)
Spider-Man: Bez domova n
Spider-Man: No Way Home
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]

 Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]
Falcon a Winter Soldier n
The Falcon and the Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kari Skogland

(pokračování)

Loki (2021) [TV seriál]

 Loki (2021) [TV seriál]
Loki n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kate Herron

(pokračování)

Hawkeye (2021) [TV minisérie]

 Hawkeye (2021) [TV minisérie]
Hawkeye n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Bert , Bertie , Rhys Thomas

(pokračování)

Co kdyby...? (2021) [TV seriál]

 Co kdyby...? (2021) [TV seriál]
Co kdyby...? n
What If...?
Žánr: animovaný / akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian Andrews

(pokračování)

Avengers: Endgame (2019)

 Avengers: Endgame (2019)
Avengers: Endgame n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Captain Marvel (2019)

 Captain Marvel (2019)
Captain Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Anna Boden, Ryan Fleck

(pokračování)

Spider-Man: Daleko od domova (2019)

 Spider-Man: Daleko od domova (2019)
Spider-Man: Daleko od domova n
Spider-Man: Far From Home
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Black Panther (2018)

 Black Panther (2018)
Black Panther n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Avengers: Infinity War (2018)

 Avengers: Infinity War (2018)
Avengers: Infinity War n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Ant-Man a Wasp (2018)

 Ant-Man a Wasp (2018)
Ant-Man a Wasp n
Ant-Man and the Wasp
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]

 Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]
Cloak & Dagger n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Álex García López, Paul A. Edwards, Peter Hoar

(pokračování)

Thor: Ragnarok (2017)

 Thor: Ragnarok (2017)
Thor: Ragnarok n
 
Žánr: akční / drama / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Iron Fist (2017) [TV seriál]

 Iron Fist (2017) [TV seriál]
Iron Fist n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Surjik, John Dahl, Farren Blackburn

(pokračování)

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)

 Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)
Strážci Galaxie Vol. 2 n
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Spider-Man: Homecoming (2017)

 Spider-Man: Homecoming (2017)
Spider-Man: Homecoming n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

The Defenders (2017) [TV seriál]

 The Defenders (2017) [TV seriál]
The Defenders n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

The Punisher (2017) [TV seriál]

 The Punisher (2017) [TV seriál]
The Punisher n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Tom Shankland, Antonio Campos

(pokračování)

Runaways (2017) [TV seriál]

 Runaways (2017) [TV seriál]
Runaways n
 
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Katie Eastridge

(pokračování)

Captain America: Občanská válka (2016)

 Captain America: Občanská válka (2016)
Captain America: Občanská válka n
Captain America: Civil War
Žánr: akční / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Doktor Strange (2016)

 Doktor Strange (2016)
Doktor Strange n
Doctor Strange
Žánr: komiks / dobrodružný / fantasy / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Derrickson

(pokračování)

Luke Cage (2016) [TV seriál]

 Luke Cage (2016) [TV seriál]
Luke Cage n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Marc Jobst, Clark Johnson

(pokračování)

Ant-Man (2015) [DCP]

 Ant-Man (2015) [DCP]
Ant-Man n
 
Žánr: komiks / akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Daredevil (2015) [TV seriál]

 Daredevil (2015) [TV seriál]
Daredevil n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Avengers: Age of Ultron (2015)

 Avengers: Age of Ultron (2015)
Avengers: Age of Ultron n
The Avengers: Age of Ultron
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Jessica Jones (2015) [TV seriál]

 Jessica Jones (2015) [TV seriál]
Jessica Jones n
 
Žánr: akční / drama / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: David Petrarca, S.J. Clarkson, Bill Gierhart

(pokračování)

Agent Carter (2015) [TV seriál]

 Agent Carter (2015) [TV seriál]
Agent Carter n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis D'Esposito, Scott Winant

(pokračování)

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]

 Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]
Captain America: Návrat prvního Avengera n
Captain America: The Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Strážci Galaxie (2014) [2k digital]

 Strážci Galaxie (2014) [2k digital]
Strážci Galaxie n
Guardians of the Galaxy
Žánr: komiks / dobrodružný / akční
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: James Gunn

(pokračování)

Thor: Temný svět (2013)

 Thor: Temný svět (2013)
Thor: Temný svět n
Thor: The Dark World
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Alan Taylor

(pokračování)

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]

 Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]
Agenti S.H.I.E.L.D. n
Agents of S.H.I.E.L.D.
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Avengers (2012)

 Avengers (2012)
Avengers n
Marvel’s The Avengers
Žánr: akční / dobrodružný / komiks / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(spin-off)

Thor (2011)

 Thor (2011)
Thor n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Kenneth Branagh

(pokračování)

Captain America: První Avenger (2011)

 Captain America: První Avenger (2011)
Captain America: První Avenger n
Captain America: The First Avenger
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Johnston

(pokračování)

Iron Man 2 (2010)

 Iron Man 2 (2010)
Iron Man 2 n
 
Žánr: akční / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Iron Man (2008)

 Iron Man (2008)
Iron Man n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Neuvěřitelný Hulk (2008)

 Neuvěřitelný Hulk (2008)
Neuvěřitelný Hulk n
The Incredible Hulk
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Úsměvy (1997) [TV pořad]

15:25 - 16:05

21 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Bitvy 2. světové války v barvě

15:45 - 16:30

1 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:35 - 16:57

11 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:25 - 16:40

21 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Andrew Bergman

Bergman Andrew

Erika Medina

Medina Erika

Naposled navštívené:
Andrew Bergman

Bergman Andrew

Erika Medina

Medina Erika