Jeden svět
ohodnotit

Captain America: První Avenger

Captain America: The First Avenger

Další název:
Captain America: Prvý Avenger (SK)
Žánr:
Rok:
2011
Délka:
125 minut
Premiéra v ČR:
4.8.2011
„Stačí být vytrvalý a můžete se stát superhrdinou.“

Obsah filmu Captain America: První Avenger

 
Steve Rogers je idealistický mladík, který touží vstoupit do armády a pomoci Americe porazit nacisty. Nemá však nejmenší šanci, je neduživý a odvodové komise po celé zemi ho odmítají. Při jednom z pokusů si jeho vytrvalosti a zarputilosti všimne doktor Abraham Erskine a nabídne mu účast v tajném vojenském experimentu, jehož cílem je vytvořit pro Ameriku skupinu supervojáků. Ze Steva se tak stane dokonalá lidská bytost. Na boj s nacisty přesto nedojde. Objeví se mnohem větší a nebezpečnější nepřítel, tajná organizace HYDRA, vedená všeschopným gaunerem Johannem Schmidtem, který má svůj vlastní plán na ovládnutí světa. Jeho součástí má být i...
 
Související odkazy
 
Recenze: Captain America: První Avenger

Aneb další film o dalším komiksovém superhrdinovi … číst dál

 
 
RECENZE: Neprůstřelného Kapitána Ameriku ubil dabing a 3D

Ve Spojených státech o premiérovém víkendu porazil i nového Harryho Pottera. Zrodil se zázrak? Kdeže, Kapitán Amerika je průměrný film, jen vyživovaný legendou. číst dál

Hodnocení: 50 %

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Joe JohnstonJoe Johnston  
hraje:
Chris EvansChris Evans.....Steve Rogers / Captain America [29]   
Hugo WeavingHugo Weaving.....Johann Schmidt / Red Skull [50]   
Sebastian StanSebastian Stan.....James Buchanan Bucky Barnes [27]   
Hayley AtwellHayley Atwell.....Peggy Carter [28]   
Samuel L. JacksonSamuel L. Jackson.....Nick Fury [62]   
Toby JonesToby Jones.....dr. Arnim Zola [43]   
Tommy Lee JonesTommy Lee Jones.....plk. Chester Phillips [64]   
Dominic CooperDominic Cooper.....Howard Stark [32]   
Neal McDonoughNeal McDonough.....Dum Dum Dugan [45]   
Stanley TucciStanley Tucci.....Dr. Abraham Erskine [50]   
Anatole TaubmanAnatole Taubman.....Roeder [39]   
Natalie DormerNatalie Dormer.....Lorraine [29]   
JJ FeildJJ Feild.....Montgomery Falsworth / Union Jack [32]   
Derek LukeDerek Luke.....Gabe Jones [36]   
Richard ArmitageRichard Armitage.....Heinz Kruger [39]   
Kenneth ChoiKenneth Choi.....Jim Morita [39]   
scénář:
Christopher MarkusChristopher Markus  
Stephen McFeelyStephen McFeely  
námět:
Jack KirbyJack Kirby.....komiks Captain America z nakladatelství Marvel (poprvé 1941, česky BB art, Praha 2011)   
Joe SimonJoe Simon.....komiks Captain America z nakladatelství Marvel (poprvé 1941, česky BB art, Praha 2011) [97]   
hudba:
Alan SilvestriAlan Silvestri  
Dave JordanDave Jordan.....supervize   
kamera:
Shelly JohnsonShelly Johnson  
střih:
Jeffrey FordJeffrey Ford  
Robert DalvaRobert Dalva  
dvd obal trailer
Distributor v ČR:
Bontonfilm Česká republika
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Captain America: První Avenger >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.4.2021
Hubený , statečný , neústupný a přeci ho   strýček Sam nechce. Jenže se ukáže že trocha   tý cizí energie ze stroje pana Starka a vše je   rázem jinak. Jednoduchý a srozumitelný   příběh plný akce a jedné krásné ženy.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.1.2021
Ještě předtím, než na stříbrné plátno   vtrhla partička superhrdinů ze stáje Marvel pod   názvem ´The Avengers´, byl nám představen   ještě jeden z nich, známý jako Captain   America. V komiksech se začal objevovat od roku   1941, takže vlivem jeho charakteru nepřekvapí,   že byl dějově použit i v boji proti   německému nacismu a Japoncům. Že nechávám   pozdravovat českého Péráka. A v tomto směru   také vyznívá i filmové zpracování.   Vizuálně skutečně vypadá, jakoby ze   čtyřicátých let pocházel, ať už jde o   módu, stylu účesů, dobových automobilů,   architektury, atd. Doba obtížné situace, ve   kterém vlastenectví dosahovalo ohromných   výšek, prostě nemohla být vynechána. To by   bylo vůči předloze nefér. Mladistvá   zapálenost vstoupit do armády není nic   ojedinělého. Týká se to i střízlíka Steva   Rogerse, který svou vyhublou postavou spíše   vyvolává úsměv. Ale jak už to u americké   armády bývá, i zde je snaha vyprodukovat tzv.   supervojáka bez bázně a hany, k čemuž se   Steve přimotá a změní se k nepoznání. Ke   svému superhrdinství má však ještě stále   cestu trnitou, ale jak si říká, kdo si počká,   ten se dočká. A kde je superhrdina, tam je i   superpadouch. Dějový vývoj tedy vede k   očekávanému střetu a v tom je asi ten   největší problém. Spousta již provařených   motivů vede po divácké stránce k   předvídavosti vývoje děje, což kazí   překvapení a hlavně napětí. Vnímavý divák   také rozpozná občasné nejrůznější odkazy   na ´The Avengers´. Ano, není to pouze HYDRA,   která dělá starosti snad všude. Pro   zajímavost, Captain America je vybaven oblekem a   štítem od Howarda Starka, což není nikdo   jiný, než otec Tonyho Starka aka Iron Mana. Jeho   prezentace létajícího auta je ve filmech o Iron   Manovi k vidění také. Marvelovský vesmír se v   takovémto nejrůznějším propojení prostě   nezapře. Pokud se na film podíváme hlouběji,   hodně to připomíná etudy ze stejné doby   jiného hromotluka a tím je Wolverine. Podobnost   čistě náhodná, úmyslná nebo se jen jedná o   inspiraci? No nic. Nejdůležitější je, že   snímek slouží jako poslední díl skládačky   do uvedení zmíněného ´The Avengers´, což   nám na samém konci filmu tvůrci dávají   monstrózně najevo. Nebyla ta reklama na   příští film ještě moc malá?
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.3.2020
Všecko postavené na tom, že se stanete Stevovo   fanouškem, tak jako všichni američani. K tomu   Vám dopomáhej celá první půlka. Pokud ne,   máte problém. Já jsem přivřel oči vzhledem k   tomu, že jde o prvního avengera, skousnul i to,   že se Kapitánovi všecky kulky, záblesky a   bůhvíco ještě, zázračně vyhýbaly a nakonec   se i docela bavil.
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.12.2019
První film Captain America: První Avenger mě   při prvním promítání nijak neohromil. Dobré   zpracování, kvalitní akce a působivé   zpracování komiksu. Při další projekci jsem   pak dokázal ocenit příběh v rámci celého   marvelovskýho světa a musel jsem svoje   hodnocení poopravit. Klobouk dolů před tvůrci,   kteří dokázali přetavit tolik filmů během   dlouhých let v jeden velký příběh.
Hodnocení:
Přidáno: 7.8.2018
Hneď idem do prostredia. Podľa mňa štvorica   (Ch. Evans, H. Weaving, T.L.Jones, H. Atwell) bola   veľmi dobrá voľba. Neviem, kto bol zodpovedný   za casting, ale trafil do čierneho. Čo sa týka   samotného filmu, tak tam už to nie je také   jednoduché a jednoznačné. Ja osobne som cítil,   že technika a počítač opäť mali trošinku   väčšiu úlohu ako herecké umenie. Na druhej   strane, príbeh bol spracovaný a režírovaný   celkom slušne (asi by som povedal, že podľa   očakávania dnešného sci-fi orientovaného   diváka). Keby bol ľudský faktor (myslím   herecké umenie) aspoň o jeden stupeň lepší,   tak by to mohlo byť nadpriemerné dielo. Keby,   Keby....... P.S.: H Atwell je veľmi sexi... :).   Osobné hodnotenie: 75%
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.7.2018
║Rozpočet $140miliónov║Tržby USA   $176,654,505║Tržby Celosvetovo $370,569,776▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA $82,548,356   //počet predaných kusov 2,904,785║ Tržby za   predaj DVD v USA $46,462,378 //počet predaných   kusov 2,075,663║ Prvá tretina filmu veľmi   slušne spracovaná, príbeh a akcia si ide ruka v   ruke ale potom odrazu akoby režisér Johnston   stratil chuť a dejovo to rapídne odbíja a   zráža miestami na béčkovú jednoduchosť,   postavy začnú byť nezaujímavé, vzťahy   suché, pri snahe ždímať emócie evokuje skôr   úšklebok, proste prišlo len na klasicky   rutinérsky jemu blízky dojazd, len priemer,   škoda. /videl v kine: 60%/ (videl na festivale   Comics Salon 2011)
Izzy8635
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2018
Tohle byl jeden z nejpovedenějších filmů o   jednotlivých Avengerech. Od začátku bylo   úsměvné jen to, že Steve vypadal jako by mu   usekli hlavu a posadili ji na cizí tělo,   protože ta hlava ke zbytku nepasovala. Bylo to   prostě komické pozorovat. Ačkoli film neměl   moc hluchých míst, přišlo mi, že se na vývoj   vedlejších postav a vztahy mezi nimi mohli   trochu více soustředit. Dobrý byl ten konec. Jo   a Schmidt mi strašně (nevím proč a nemůžu si   pomoc) připomínal Deadpoola. Ale asi to je   hlavně tou červenou. Paradoxní je, že mi   připadal strašidelnější s lidskou maskou na   začátku než ve své skutečné červené   podobě. I když nejsem velká fanynka Chrise   Evanse, nelze říct, že tady není sexy.
goranchorvat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.3.2018
Kvalita s pár "ale"
Zábava, zábava, zábava tak pokud hledáte jen   tohle, tak jste na správné adrese.   Pokračování CA se určitě povedlo, opět jsou   vidět na filmu vložené peníze, navíc je tam   pěkná chronologie s 1.dílem. Herecky lze   málokdy u Marvelů něco hodnotit, ale mírný   nadstandart lze odsouhlasit. Jednoznačně by ale   filmu prospěl výraznější prostřih, a   zkrácení minimálně o 20 minut. Zvláště   prostřední pasáže neuměrně vaří z vody.   Závěrem nikoli nejlepší, ale v galerii   podobných snímků ten slušný. 70%
majkronyk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.10.2017
Za mě je tohle prostě film, který asi Marvel   musel natočit, aby tam byla ta chronologie, ale   jinak je to hodně vlažné, myslím, že stejně   špatný.í už jsou jen Avengers Age of Ultron,   od kterého jsem čekal bombu jako bbyla jednička   a dostavilo se něco úplně jiného. Nic méně   úplně hrozný to samozřejmě není. Naproti   tomu dvojka a trojka kapitána jsou naprosto   někde jinde a to o mnoho líp.
MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.2.2015
Captain America: První Avenger
Pro mě ze všech Marvelovských superhrdinů ten   úplně nejhorší. A to k tomu mohu připočítat   i ty které se neodehrávají v Marvel Univers,   jako je třeba "Blade",   "X-Meni" nebo "Spiderman".   Prostě Kapitán Amerika byl stvořen celkem   nudně, nekousl ho totiž žádný zmutovaný   pavouk, ani sám sebe nesestrojil, není ani   bohem. Jenom ho americká armáda vylepšila a na   rozdíl od "Hulku" se jim pokus nevymkl   kontrole. Ani herec který super bojovníka   představuje, Joe Johnston, není tak   charismatický jako ostatní komiksáci. A budu-li   pokračovat v kritice, tak Hugo Weaving alias Red   Skull nebyl nikdo kdo by naháněl nějak extra   strach a u kterého byste předpokládali, že má   Steva šanci porazit. To když na "Iron   Mana" vyšel Micky Rourke, nevěřil jsem že   se z toho Tony Stark dostane živí. Nebo když na   Edvarda Nortona útočila celá americká armáda   se všema těma tankama, vsadil bych na ten   nejtragičtější konec. Zkrátka své   záporácké charisma si Weaving vyčančal v   "Matrixu" a teď už mu jsou   předurčeni pouze role elfů...
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih21046minih21046Jezdec v čase (1982) 
Timerider: The Adventure of Lyle Swann n
minih22843minih22843Vražda v Ostrovní ulici (1933) 
Vražda v Ostrovní ulici n
minih131094minih131094Kluci z hor (2018) 
Kluci z hor n
minih41250minih41250Křest ohněm (2005) 
American Soldiers n
minih46394minih46394Organizm (2008) [TV film] 
Living Hell n
minih117391minih117391Den D (2008/1) 
Děň "D" n
minih35896minih35896Kučírek versus Kučírek (1991) [TV hra] 
n
minih47075minih47075Sedmipírek (1985) [TV inscenace] 
Sedmipírek n
minih116686minih1166863 dny na zabití (2014) 
3 Days to Kill n
minih45405minih45405Vlčice (1983) 
Wilczyca n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Marvels (2023)

 Marvels (2023)
Marvels n
The Marvels
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Nia DaCosta

(pokračování)

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)

 Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)
Ant-Man a Wasp: Quantumania n
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / mysteriózní / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)

 Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)
Strážci Galaxie: Volume 3 n
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)

 Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství n
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Žánr: akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi

(pokračování)

Thor: Láska jako hrom (2022)

 Thor: Láska jako hrom (2022)
Thor: Láska jako hrom n
Thor: Love and Thunder
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]

 Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]
Ms. Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sharmeen Obaid-Chinoy, Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)

 Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)
Black Panther: Wakanda nechť žije n
Black Panther: Wakanda Forever
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Moon Knight (2022) [TV minisérie]

 Moon Knight (2022) [TV minisérie]
Moon Knight n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Mohamed Diab, Justin Benson, Aaron Moorhead

(pokračování)

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]

 She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]
She-Hulk: Neuvěřitelná právnička n
She-Hulk: Attorney at Law
Žánr: akční / dobrodružný / drama / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Kat Coiro, Anu Valia

(pokračování)

Black Widow (2021)

 Black Widow (2021)
Black Widow n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Cate Shortland

(pokračování)

Eternals (2021)

 Eternals (2021)
Eternals n
 
Žánr: akční / drama / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Chloé Zhao

(pokračování)

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)

 Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)
Shang-Chi a legenda o deseti prstenech n
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Destin Cretton

(pokračování)

WandaVision (2021) [TV minisérie]

 WandaVision (2021) [TV minisérie]
WandaVision n
 
Žánr: akční / sci-fi / drama / fantasy / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Shakman

(pokračování)

Spider-Man: Bez domova (2021)

 Spider-Man: Bez domova (2021)
Spider-Man: Bez domova n
Spider-Man: No Way Home
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]

 Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]
Falcon a Winter Soldier n
The Falcon and the Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kari Skogland

(pokračování)

Loki (2021) [TV seriál]

 Loki (2021) [TV seriál]
Loki n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kate Herron

(pokračování)

Hawkeye (2021) [TV minisérie]

 Hawkeye (2021) [TV minisérie]
Hawkeye n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Bert , Bertie , Rhys Thomas

(pokračování)

Co kdyby...? (2021) [TV seriál]

 Co kdyby...? (2021) [TV seriál]
Co kdyby...? n
What If...?
Žánr: animovaný / akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian Andrews

(pokračování)

Avengers: Endgame (2019)

 Avengers: Endgame (2019)
Avengers: Endgame n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Captain Marvel (2019)

 Captain Marvel (2019)
Captain Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Anna Boden, Ryan Fleck

(pokračování)

Spider-Man: Daleko od domova (2019)

 Spider-Man: Daleko od domova (2019)
Spider-Man: Daleko od domova n
Spider-Man: Far From Home
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Black Panther (2018)

 Black Panther (2018)
Black Panther n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Avengers: Infinity War (2018)

 Avengers: Infinity War (2018)
Avengers: Infinity War n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Ant-Man a Wasp (2018)

 Ant-Man a Wasp (2018)
Ant-Man a Wasp n
Ant-Man and the Wasp
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]

 Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]
Cloak & Dagger n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Álex García López, Paul A. Edwards, Peter Hoar

(pokračování)

Thor: Ragnarok (2017)

 Thor: Ragnarok (2017)
Thor: Ragnarok n
 
Žánr: akční / drama / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Iron Fist (2017) [TV seriál]

 Iron Fist (2017) [TV seriál]
Iron Fist n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Surjik, John Dahl, Farren Blackburn

(pokračování)

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)

 Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)
Strážci Galaxie Vol. 2 n
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Spider-Man: Homecoming (2017)

 Spider-Man: Homecoming (2017)
Spider-Man: Homecoming n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

The Defenders (2017) [TV seriál]

 The Defenders (2017) [TV seriál]
The Defenders n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

The Punisher (2017) [TV seriál]

 The Punisher (2017) [TV seriál]
The Punisher n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Tom Shankland, Antonio Campos

(pokračování)

Runaways (2017) [TV seriál]

 Runaways (2017) [TV seriál]
Runaways n
 
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Katie Eastridge

(pokračování)

Captain America: Občanská válka (2016)

 Captain America: Občanská válka (2016)
Captain America: Občanská válka n
Captain America: Civil War
Žánr: akční / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Doktor Strange (2016)

 Doktor Strange (2016)
Doktor Strange n
Doctor Strange
Žánr: komiks / dobrodružný / fantasy / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Derrickson

(pokračování)

Luke Cage (2016) [TV seriál]

 Luke Cage (2016) [TV seriál]
Luke Cage n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Marc Jobst, Clark Johnson

(pokračování)

Ant-Man (2015) [DCP]

 Ant-Man (2015) [DCP]
Ant-Man n
 
Žánr: komiks / akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Daredevil (2015) [TV seriál]

 Daredevil (2015) [TV seriál]
Daredevil n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Avengers: Age of Ultron (2015)

 Avengers: Age of Ultron (2015)
Avengers: Age of Ultron n
The Avengers: Age of Ultron
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Jessica Jones (2015) [TV seriál]

 Jessica Jones (2015) [TV seriál]
Jessica Jones n
 
Žánr: akční / drama / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: David Petrarca, S.J. Clarkson, Bill Gierhart

(pokračování)

Agent Carter (2015) [TV seriál]

 Agent Carter (2015) [TV seriál]
Agent Carter n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis D'Esposito, Scott Winant

(pokračování)

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]

 Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]
Captain America: Návrat prvního Avengera n
Captain America: The Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Strážci Galaxie (2014) [2k digital]

 Strážci Galaxie (2014) [2k digital]
Strážci Galaxie n
Guardians of the Galaxy
Žánr: komiks / dobrodružný / akční
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: James Gunn

(pokračování)

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]

 Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]
Agenti S.H.I.E.L.D. n
Agents of S.H.I.E.L.D.
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Iron Man 3 (2013)

 Iron Man 3 (2013)
Iron Man 3 n
 
Žánr: akční / komiks / thriller
Země: Spojené státy americké / Čína
Režie: Shane Black

(pokračování)

Thor: Temný svět (2013)

 Thor: Temný svět (2013)
Thor: Temný svět n
Thor: The Dark World
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Alan Taylor

(pokračování)

Avengers (2012)

 Avengers (2012)
Avengers n
Marvel’s The Avengers
Žánr: akční / dobrodružný / komiks / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(spin-off)

Thor (2011)

 Thor (2011)
Thor n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Kenneth Branagh

(pokračování)

Iron Man 2 (2010)

 Iron Man 2 (2010)
Iron Man 2 n
 
Žánr: akční / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Neuvěřitelný Hulk (2008)

 Neuvěřitelný Hulk (2008)
Neuvěřitelný Hulk n
The Incredible Hulk
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

Iron Man (2008)

 Iron Man (2008)
Iron Man n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Captain America: První Avenger (2011)Captain America: První Avenger (2011)Captain America: První Avenger (2011)Captain America: První Avenger (2011)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190278
Osobností: 697376
Fotografií: 762979
Plakátů: 375680
Obsahů a biografií: 177918

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10