Duben
ohodnotit

Hancock

Další název:
Tonight, He Comes
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
3.7.2008
„Existují hrdinové... Existují superhrdinové... A pak je tu Hancock.“

Komentáře k filmu Hancock

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 60
rimmerova-motorka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.2.2018
Nesympatický, laxní hrdina a   opileckými sklony...trošku   neobvyklý námět, ale   určitě zajímavější, než   jiní superhrdinové. Trošku   už mi začíná vadit to   věčné ukrývání za auty   při přestřelkách. Beru,   že lepší, než nic, ale   když do něj přímo praží   ráží .50? Hancock by   přežil, ovšem ta policajtka   těžko.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.10.2015
Já chci dvojku! Já chci   dvojku! Já chci   dvojku!.......................   ..............................
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.9.2014
Super-hrdina trochu jinak. Je   to ožrala a když zachraňuje   svět, udělá více škody   než užitku. Will Smith v   netradiční roli, která mu   sedla jako každá jiná. Se   superhrdinama se ve filmovém   světě roztrhl pytel a   všichni se blýskají   dobrosrdectvím. Tento je   jiný. Efektový snímek o   jednom napravení povahy plný   akce, ale bez sebemenšího   napětí. A je to škoda,   mělo to na víc.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.7.2013
Dobrá práce! ...trotle
Ze začátku je to taková   zábavná parodie na   supermana, ale jakmile se   Hancocka ujme píárista,   udělá z něho klasickýho   ulízanýho superhrdinu a   veškerý kouzlo a s ním i   humor jdou do háje. Když k   tomu přidám debilní   mávání s kamerou, na víc   než sedm hvězdiček to   určitě nebude. Sorry kámo.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.6.2013
Komedie to byla asi tak do   půlky, potom už ani moc ne,   ale nijak to nevadí.
Mám ten pocit, že   tvůrci dobře věděli, co   dělají, když obsadili do   hlavní role Willa S.. Myslím   si totiž, že kdyby tady   nehrál on, tak ten film za   moc nestojí.
Každopádně ty efekty -   radost pohledět.
Naki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Tak tohle je naprostá bomba a   ani jsem nečekal, že se budu   takhle bavit. Hlavně ten   šmrncovní rozjezd na   začátku na lavičce a jeho   osobitý IMAGE. Hancock tu je   něco jako Superman, kdy   největší slabinou je   vlastně láska. Divím se,   že tento film nemá tolik   fanoušků, určitě by si   zasloužil větší obdiv...   ne pro velké rány, výbuchy   a efekty, ale především,   že nám konečně režiséři   přinesli něco nového na   plátno. Parádní hudba,   parádní děj. Je to takové   Akční sci-fi s citovkou v   závěru. Tohle jsme   potřebovali. Příště jdu   na dvojku do kina! Takže   Hancock má pro mne   budoucnost, především po   dějové stránce, který je   naprosto jednoduchý.
prvosenka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.9.2012
HANCOCK

Další   z praštěných komedií,   které já vážně nemusím.   Mám teď dovolenou,   vyčerpala jsem zásobu   slušných filmů a toto mi   nějak zbylo na konci řady.   Aspoň už vím, proč jsem to   tak dlouho odkládala,   nejspíš intuice. Zpočátku   jsem spíš čekala, co z toho   vyleze, tak jsem viděla pár   slušných akčních scén,   sem tam nějaké hlášky a   pokus o fórek, ale obecně   nic moc. Film jednoznačně   táhlo charisma Willa Smitha,   které v podání antihrdiny   působilo docela pěkně.   Jenže od doby, kdy se   přeměnil do role   rehabilitovaného superhrdiny   se jeho cool image začne   postupně vytrácet. Po   klasické střední části   uhnul konec filmu někam do   jiného žánru a definitivně   tak potopil celý projekt. Nic   nezachránil ani slušný   herecký výkon Willa Smitha a   Charlieze Theronové.

Mohla z toho být   aspoň přijatelná   komiksovka. Jenže tím, že   na poslední chvíli změnila   tvář, vytvořila nečekaný   propadák, který mi přinesl   jen zklamaní.
decepticon
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.7.2012
Totalne nevyuzity potencial -   to co mohla byt skvela parodia   na superhrdinov je nakonec iba   slaby odvar. Urcite je tam par   scen, ktore stoja za to ale su   dokopy asi 3 [likvidacia   zlodejov na zaciatku,   ciastocne suboj s Charlize v   meste a odpal otravneho   frantika]

/8.10.08/ en sub [fs]
/16.7.12/ cz dab LS   Productions, 2008 [pip]
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.6.2012
Rozhodně dost dobrý film.   Superhrdina jak ho neznáte,   opíjí se a během   "chránění" světa   nadělá vždy obrovské   škody.
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.3.2012
Will Smith v další výborné   roli, která mu skvěle sedla,   hláškující postava   Hancocka se tvůrcům opravdu   povedla a nikoho lepšího do   role snad ani vybrat nemohli.   Je to prostě příjemná   akční komedie na   odreagování, na které   kromě příběhu jistě   potěší i výborné herecké   výkony. Akční scény jsou   opravdu povedené, ovšem   celému tomu tady vévodí   humor, který je někdy   opravdu bezkonkureční.   Třeba ta scéna s   plejtvákem... Ovšem zdá se   mi, že ve druhé polovině   film trochu ztrácí dech, ale   jinak jsem se bavil opravdu   dokonale. Teď jen doufám,   že z druhého dílu   nesejde... Jeden z   nejlepších filmů o   superhrdinech i Willa Smithe.   Rovných 80%.
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.3.2012
Super Blb
Tak jsem to konečně viděl   a musím říct, že jsem byl   mile překvapen. Velká   paráda a sranda, super   efekty. Willa mám rád a   Charlize to je prostě ma   láska a ve filmu jí to fakt   seklo. Akorát mě mrzel ten   konec, že nemohli být spolu   .Určitě na to mrknu jednou   znova. Teď 80%:)
Nymeria
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.11.2011
taký horší počin Willa   Smitha...teda dosť nudný, a   nezaujímavý počin...film ma   teda vôbec nezaujal...
jarapara
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.5.2011
Zajímavý nápad natočit   film o super hrdinovi s   takovýmto začátkem. Hancock   byl hrubý alkoholik, kterého   nikdo neměl rád. Až v půli   filmu se z něj stává   kladný hrdina, kterému musí   každý fandit, už proto, jak   moc se snaží zlepšit se.  
Film Hancock je   vtipnou akční komedií pro   pohodový večer.
meduska
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.5.2011
Dobrá fantasy akční komedie   u které jsem se v celku   bavila. Ze závěrečného   děje jsem měla trochu   smíšené pocity, trochu to   hraničilo s naivností. Ale   záleží na každém   divákovi, jak film pojme...
Phreaker
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.3.2011
Pokud by byl celý film   natočen v duchu jeho první   poloviny, neměl bych mu až   tak co vytknout. Byla by to   prostě nenáročná komedie   se zajímavým námětem a   dobrým obsazením. Bohužel   tomu tak není a druhá   polovina film celkem slušně   pohřbila.
27Max
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.1.2011
Konečně hrdina který kašle   na zákony! Bohužel jen   dočasně... První chvíle   sledování jsem byl nadšen   ale postupem času jsem se   začinal nudit...
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.8.2010
John Hancock je tak trošku   jiný. Nejen že je jiný než   průměrní, nadprůměrní   či podprůměrní lidé, on   je jiný než kdokoliv z   oněch superhrdinů – svojí   práci sice vždy odvede, ale   na nějakou tu škodu   způsobenou na soukromém či   veřejném majetku opravdu   nekouká. Kromě toho, že   lidi zachraňuje a dbá o   jejich bezpečnost tak mu jsou   lidi docela u řiti, je mu   úplně jedno co si o jeho   jednání myslí (k tomu   chránění nevinných je   nutno podotknout, že dbá jen   o jejich bezpečí před   kriminálními živly,   bezpečí proti němu si musí   zařídit každý občan   města sám – nejlépe tím   že se od něj bude držet co   nejdál). Jeho letitý džob   ho ale příliš nenaplňuje,   je pořád sám, lidé se mu   spíše vysmívají, nebo ho   dokonce otevřeně nenávidí.   Není proto divu že i takový   superhrdina má vlastnosti   typické průměrnému   člověku – prostě začne   chlastat. Pomoci se mu   rozhodne Ray Embrey, jemuž   právě zachránil život –   on je totiž PR pro styk s   veřejností a kdo jiný by   mohl chátrajícímu hrdinovi   pomoci?
Tahle věc je   převážně akční komedie a   je to docela podařený,   efekty jsou sice tak na   padesáti procentech –   občas ty Hancockovi   „tvorby“ vyráží dech,   chvílema to vypadá spíše   jak záběry z několik let   starý PC hry, což je   rozhodně škoda. Fajn věcí   je obsazení – Will Smith je   stálice, stejně jako   krásná Charlize Theron a i   jméno Jason Bateman mi něco   říká. Kupodivu mě zaujal   docela i příběh a hlavně   postava Hancocka jako hrdiny   – přeci jenom od takového   Supermana nebo Spider-mana se   takovýhodle jednání asi   nedočkámel, tím ale   dostává Hancock alespoň   trochu toho potřebnýho   lidskýho rozměru, nikdo   nejsme dokonalí že? Škoda   jenom že je to vystavený   právě na tom, udělat z   hlavního hrdiny právě   takovou tu klasicky nudnou   celebritu, který k   dokonalosti v podstatě nic   nechybí…Co mi vadilo ale   úplně nejvíc je těch   posledních odhadem dvacet   minut – onen pokus o   dramatičnost byl spíše   trapnej a to z jedinýho   důvodu – chvilková   zranitelnost, pak zase   nezranitelnost a stále   dokola…Nevim třeba jenom   já jsem tady ten blbej, ale   podle toho, co jsem ve filmu   slyšel mi tohle opravdu   nedocvaklo a díky tomu jsem   nakonec přemýšlel, že tu   osmičku ani nedám…ale tak   budu hodnej protože i v   samým závěru se na to   dobře kouká…
Peykka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.7.2010
Will Smith Hancockem - taky   kdo jiný by ho mohl hrát! :)   Obsazení se povedlo, ale   další superhrdina?? No   podle mě už superhrdinům   od dob Spidermana trochu   odzvonilo. Hlášky dobrý.   Líbila se mi ve filmu i   Charlize Theron.
kockak1
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.4.2010
Scénář je hodně slabý,   nedotažený. Film zachraňuje   jako vždy vynikající Will   Smith, efekty a režije.   První půlka je docela   vtipná, skoro jako parodie na   Supermany a jim podobné.   Druhá polovina je trochu   přihlouplá - k superhrdinovi   přibyde superhrdinka.....
filip.marley
Hodnocení:
Přidáno: 4.4.2010
Když jsem se o tomhle fil,u   dozvěděl nevěřil jsem, že   lze natočit film o   superhrdinovi, který by byl   zábavný. První půlka filmu   byla velmi vtipná a ta druhá   zase byla akčnější.
cragel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.2.2010
Hancock
Dobrý film o muži s   nadpřirozenými   schopnostmi.První část byla   docela docela vtipná, což   už neplatí o druhé.Režie   byla dobrá a Will Smith   Hancocka, který ničí vše   kolem sebe zahrál výborně.
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.1.2010
Začátek filmu byl docela   dobrý, neobvyklý námět,   superhrdina chlastá. Dále   už film ztrácí tempo,   opakuje se. Ještěže   stopáž není dvouhodinová.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.1.2010
Film není zas tak špatní   čekal jsem podle obsazení  
o něco víc ale   je to slušné slušné jsou   efekty .
Bara.40
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.1.2010
Kdysi jsem nad létajícím   Supermanem přimhouřil oko a   zasmál se. Při sledování   letícího Willa Smitha jsem   si jen řekl, kam se ubírá   dnešní film. Kdyby dávala   TV Barrandov majora Zemana o   dvě hodiny dříve, tak bez   váhání přepnu na Zemana.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.1.2010
Hancock
Skvělý film, který   poměrně bravůrně kombinuje   prvky komedie, akčního filmu   a sci-fi. Zaujaly mě hlavně   některé trefné hlášky,   které se opravdu povedly.   Potom stojí za zmínku   perfektní triky, které jsou   dobře zmaknuté po technické   i vizuální stránce. Dále   oceňuju velmi dobrou   myšlenku, kdy hlavní   superhrdina působí poněkud   neobvykle, než jsme zvyklí.   Byl jsem ovšem dost   překvapen, jak se film   fantasticky zapletl a v druhé   půli přinesl taky trochu   toho tajemna. Nicméně konec   se mi zdál trochu přehnaný.
puol
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.1.2010
Očakával som jednoduchú   zábavu a bol som prekvapený   odlišným smerovaním filmu v   druhej polovici. Chcelo by to   ešte zapracovať na   mytológii superhrdinských   postáv, scénaristicky mi to   prišlo značne nedotiahnuté.   Will Smith je OK, triky sú   užasné a Charlize Theron   veľmi pôvabná (škoda že   ju neobliekli do latexu).
Laila
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.1.2010
will smith je excelentni herec   ktery se od fresh prince dost   vypracoval a i proto me tenhle   film dost zklamal,je to   sletanina o nicem:-(
Warrior7
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.1.2010
Tohle dílko se Hollywoodským   scénáristům rozhodně   povedlo. Už jenom ten   nápad, že superhrdina je   ochlasta, je prostě   originální. Podařilo se   jim zkombinovat komedii s   prvky dramatu na konci. Na   tento film jsem se těšil a   můžu říct, že mě   nezklamal. Jestli se chcete   dostat z každodenní   reality, je Hancock pro Vás   tou správnou volbou ;-)
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.10.2009
Hancock
Peter Berg a jeho práce mi   není vůbec cizí, většinu   jeho filmu mám ráda a tahle   akční podívaná v hlavní   roli s Willem Smithem je na   tom stejně. Parádní   podívaná, akčních hrdinů   jsme viděli už mnoho, ale   žádný není jako   Hancock.
Je to   zábavné, akční a celou   dobu je na co koukat. Měla   bych jen jednu připomínku a   to v podání Jasona Batemana,   ten chlap děsnej suchar,   nevím proč, ale ten mi kazil   celkový dojem filmu, jinak   další plus za mou oblíbenou   Charlize Theron.
Salám
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.9.2009
Viděl jsem filmů s Willem   Smithem opravdu hodně,   bohužel musím nezaujatě   říct, že tohle byla blbost   na n-tou. Hancock- největší   drsňák na světě, který se   tváří, že na celej svět   kašle, ale přitom v hlouby   duše chce být uctivaný   hrdina....To se fakt někdo   nadřel tohle   vymyslet...Nechybí ani   ženská, nezdařená   láska...najednou se zjistí,   že ta kočka je taky   superhrdinka a oba si jsou   souzeni, ale jak je ve filmu   řečeno, když jsou spolu,   taxou oslabeni a proto spolu   vlastnĚ být nesmí...Pro 5ti   letýho jistě zajímavá   zápletka..ale já říkám,   podívejte se na cokoli   jinýho, to je lepší se   podívat na některý díl   přátel po sto padesáty   miliontý osmý..Škoda Wille,   tos mě teda zklamal(poprvé a   doufám, Že naposledy...)(asi   mu za to slíbili hodně   peněz..jinak si to vysvětlit   nedovedu..)
lidri10
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.7.2009
Hancock
Další skvělý trhák podle   komiksové předlohy!   Stvárněný pro mě jedním z   nejlepších herců, kterým   je Will Smith! Každý kdo   miluje filmy jako Hellboy,   Spider-man, Iron Man nebo Hulk   by si Hancocka neměl nechat   ujít a bude z Hancocka   nadšený!
pataamat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.5.2009
Smith ako super hrdina Hancock   sa poriadne upíja a myslí si   , že je jediný čo má   schopnosti ako on , ale   neskôr sa ukáže , že Mary   má rovnaké ako on a aj to ,   že bola jeho ženou , celkom   fajn .
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.4.2009
Hancock je netradiční film o   superhrdinovi,no né tak   docela o superhrdinovi.To se   mi na filmu hodně líbilo a   do hlavní role obsadili Wila   Smithe,který byl určitě   skvělou hlavní volbou.K tomu   ješte okouzlujíci Charleze   Theron,hezký   efekty,nenáročný příběh   a hlavně sranda,které je tam   dostatek.
david1987
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.3.2009
tak čo ktomuto filmu   povedať,stary dobry Will   Smith,v ulohe neohrozeneho   superhrdinu.perfektne   spracovanie,vyborne efekty a   ktomu ešte aj krasna Charlize   Theron
Sparta33
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Luke
Perfektní kousek!!! Moc rád   se na něho kouknu znova a   znova !!! W.Smith opět   exeluje!!!! dost mě dostala   ta scéna z banky s tím   prstem!!! "držte ten   palec na spoušti" :)
Defied_Master
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.1.2009
Tohle dílko se Hollywoodským   scénáristům rozhodně   povedlo. Už jenom ten nápad,   že superhrdina je ochlasta,   je prostě originální.   Podařilo se jim zkombinovat   komedii s prvky dramatu na   konci. Na tento film jsem se   těšil a můžu říct, že   mě nezklamal. Jestli se   chcete dostat z každodenní   reality, je Hancock pro Vás   tou správnou volbou ;-)
demon.cz
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.1.2009
Klišé
No popravdě řečeno není to   špatný film.Co mi však   vadí,tak to je klišovitost   filmu /jak jinak/.
Z   počátku se člověk fakt   dobře baví,perfektní fóry   a efekty ale po cca 45   minutách nastává útlum a   film už ničím novým   nepřekvapí,ubývá humoru a   naplno se projevuje klišé   Amerických filmů,které už   mě osobně přestává   bavit.film je podle mě určen   spíše dětem/těm jsem ho   také koupil/
Jedno   vím jistě,utratil jsem 499   kč za tento film na DVD ale  
pravděpodobně se na   něj již nikdy   nepodívám.
U mých   dětí je to obráceně ,ty   už ho skoukly   několikrát.
Pro mě   vyhozené peníze,pro děti   úžasný film.
J-CoB
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.12.2008
Film ničím nepřekvapil a   taky ničím nezklamal, kdo si   chce u filmu odpočinout a   nemuset zbytečně uvažovat   tak to je právě ta dobrá   volba pro něj.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.12.2008
Konečně je Hancock na dvd a   mužu si jej pustit v   originale s titulky a ještě   v prodloužené verzi v kině   s dabingem to nebylo ono ale   chapu že pro menší je v   kině dabing nutnost. Hancock   v podaní Willa Smithe je   vynikající rozhodně kdyby   jej hrál někdo jiný neměl   by takový úspěch. I   alkoholika umí zahrát   perfektně a jakmile mu řekne   někdo že je trotl špatně   to sním dopadne. Efekty jsou   druhým tahákem po Willovi a   příběh bych řadil k těm   jednoduším. Díky dobrému   výdělku se určitě brzy   dočkáme Hancocka 2.
georginaa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.12.2008
Po shlédnutí jsem měla   docela rozpoluplné pocity.   Mělo to tak rychlý spád,   že když byl konec, jsem si   řekla co to je???? Myšlenka   někoho zachraňovat tu už   byla natočená mockrát, ale   čekala jsem hlubší   vysvětlení, a né až na   konci když jako umírá,   dozvídá se kdo je a konec.   Něco tomu chybělo, bylo to   natočené jak horkou jehlou.
rankinfitch
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.12.2008
Já teda nevim, co na tohle   napsat. Čekal jsem cokoliv,   ale takovou slátaninu bez   myšlenky vážně ne. Co se   teda musí nechat, jsou ty   vizuální efekty, ty jsou   teda třída! Ale to je podle   mýho to jediný. Jinak nuda,   chaos, skutečně žádná,   ani sebemenší myšlenka.   Prostě až na ty efekty je to   divnej film.
ValaMalDoran
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.11.2008
Podle mě odpočinkový   filmeček, který nabízí   zajímavé dějové spády a   pěkné triky. Trochu mi to   připomínalo supermana a pak   se tam ještě objevila jeho   manželka. Nakonec všechno   dobře dopadne.
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.11.2008
Jednym slovom parada.Vymysliet   nieco originalne vo svete   komiksu je obrovsky   problem,ale tomuto filmu sa to   podarilo.Ide o odlisny pohlad   na super hrdinu,ktory je   sam,nema miesto v   spolocnosti,ludia si ho   nevazia a pohrdaju nim.Aj ked   zaver sa vracia do klasickej   komiksovej schemy filmu to   neuskodi,prave naopak.Will   Smith je na vrchole a k   absolutnej dokonalosti mu   chybaju dramaticke ulohy a   vymanenie sa zo skatulky   komedialneho herca.Potom sa   moze merat aj s Denzelom   Washingtonom.Film jednoznacne   doporucujem.
Kmotr95
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.11.2008
Superman s whiskey v ruce..   :-)
Celkem dobrý děj,   ale spíše nuda. Film na   kterém se dá zpříjemnit   asi 90 minut.. ale to je asi   tak vše....
mudr.pavlik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2008
Mě se film velmi líbil.
Očekával jsem film o   superhrdinovi, a ten jsem   také dostal.
Zároveň   se skvělým hereckým   výkonem Willa Smithe.
Super triky, slušný   scénář.
Ancient
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.8.2008
Tradičně vynikající Will   Smith v roli totálně   opilého superhrdiny Hancocka   rozhodně nenudí ale také   nikterak nepřekvapí.Nápad   je to dobrý,zpracování   také šlape..ale ten   scénář je možná malinko   děravý.Přesto je to film   zábavný.
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.8.2008
Will Smith v roli superhrdiny,   který když už se odhodlá   někomu pomoci po své   každodenní kocovině, tak   způsobí více spouště než   užitku.Obyvatelé Los Angeles   na něj nadávaj...Peter Berg   u kterého mě zaujalo   Království, tak u Hancocka   nechal větší průchod   akčním scénám a   digitálních efektů.Co se   týče Charlize Theron, tak u   její postavy sem byl trochu   překvapený:-).
Cash89
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.8.2008
Jen těžko v dnešní době   najdete víc vytíženého a   komerčního herce než je   Will Smith, létá z jedné   role do druhé přesně jako   jeho hrdina Hancock, k jeho   hereckému výkonu nemám   opravdu co dodat, snad jen to   že od dob Fres Prince   giganticky vyrostl...Pomalu   ale jistě začínám   přicházet režiséru Peteru   Bergovi na chuť (   Království se mi celkem   líbilo a Světla páteční   noci také nebyli k zahození   ), ale tady v Hancockovi se   nechal krapánek unést ale   zcela jistě představil   nového hrdinu jakého jsem   ještě neviděl, kam se na   něj hrabe Superman - když je   hrdina moc dokonalý není to   ono, Spide man je zase pro   malé děti a nebo pro   fajnšmekry ale Hancock je   prostě jiný,   zajímavý...Hancock měl   našlápnuto vyletět do   slušných výšin, ale díky   děravému scénáři nakonec   dopadl brzo na zem, a to je   myslím velká škoda...Při   závěrečné pasáži kdy   Hancock skočí z mrakodrapu a   běhá mezi auty a do toho   hraje podmanivá hudba, je to   hezká změna ale přišla   trochu pozdě, ale i přesto   to na mě zapůsobilo...Takže   nečekejte od Hancocka nic   světoborného na světě jsou   lepší filmy, ale pokud se   chcete pobavit tak Vám tento   92 minutový snímek určitě   zvedne náladu!!!
iced3wil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.8.2008
Tento film mě zaujal svou   realitou, chováním lidí a   sobeckostí ostatních když   někdo chce pomáhat, ale   ukazuje že ne všichni jsou   takový a že existuje hrstka   lidí kteří dokáží snahu   ocenit a pomoct. Každopádně   skvěle vymyšlený film,   opravdu se člověk 85% filmu   směje a zbylých 15% je k   pláči, ale jak bývá zvykem   vše dobře dopadne.
Clockwork
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Hancock me mile prekvapil   superhrdina s flaskou   Whiskey,to tu jeste nebylo,kam   se harabe Superman.V hancockoj   se najde z kazdeho soudku   trocha,vtip,akce i celkem   slusnej dej.Hlavne cernej   superhero to tu jeste nebylo.
Karoine
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.7.2008
velmi napadity superhero film.   Nez jsem sla do kina, slysela   jsem velmi spatne ohlsy, ale   me film nezklamal. Koncept   filmu je velmi poutavy, jedna   se o superhero movie , bez   baze komiksu, tedy spousta   veci musela byt vysvetlena a   zasazena do bezneho sveta, coz   se velmi vydarilo. Mimojine je   take vtipny. Zaporem filmu je   je casove rozvrzeni, mohl byt   klidne delsi a obsahovat vice   akce. Hahaha, ted jsem se   docetla, ze ono slovicko   ASSHOLE ktere Hancocka vzdycky   tak namichlo bylo prelozeno   jako TROTL. Nesnasim cesky   dabing, asshole znamena neco   opravdu jineho nez trotl a i   cela hancockova postava tak   nabira jiny nadech. jsem velmi   rada, ze jsem film nevidela v   cr, muj nazor by byl   pravdepodobne jiny.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.7.2008
Musím uznat, že na tento   film jsem se opravdu těšil.   Už od prvních ukázek jsem   se tešil na parádní   trikovou podívanou navíc   okořeněnou humorem. A   víceméně jsem dostal to co   jsem očekával. Will Smith je   borec a zvládá jak hrdiny,   kteří zachraňujou svět   před emzáky a jinými   šmejdy z vesmíru, utáhne i   romantickou komedii a s   přehledem zvládne i   "One man show" jako   jediný žijící člověk na   zemi. Tentokrát si do své   pestré sbírky přidal   opravdovou raritu a to   superhrdinu, který když   zachraňuje tak nadělá více   škody než užitku a   pravidelně se dopuje   alkoholem. A věřte nebo ne i   v téhle roli je naprosto   dokonalý. Příběh filmu   není nikterak složitý nebo   zamotaný (i když nějaký   ten zvrat se zde najde) a   divák tudíž nemusí moc   přemýšlet a může se v   klidu bavit. A zábavy je ve   filmu opravdu dost. Smith si   vůbec nebere servítky a   pokud ho někdo urazí   rozhodně si to nenechá   líbit a je mu úplně jedno   jestli ho urazilo třeba   dítě. A samozřejmě je ve   filmu i nějaká ta akce a i   ta se povedla. Peter Berg už   nám dříve ve svých   trhácích jako "Vítejte   v džungli" nebo   "Království"   ukázal, že akční scény   zvládá s přehledem a zde se   mohl vyřádit více než kdy   předtím. Ale i tak bych měl   k akčním scénám nějaké   výhrady. Nejvíce jsem si   vychutnal hned úvodní   automobilovou honičku ve   které Hancock omylem zničí   několik policejních aut ale   například scéna ve které   hrdina bojuje s xyz (ne ve   filmu není žádná postava s   takovým jménem ale přeci   vám to nebudu prozrazovat)   byla sice efektní ale   přišla mi samoúčelná a na   druhou stranu konečná akce   mohla být trochu   "rozmáchlejší".   Ale i tak jsem dostal více   než slušnou porci zábavy a   rád se na film podívám   znovu.
Radek71
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.7.2008
Ahoj.
Dostatečně   nabuzen trailerem jsem vyrazil   do kina a víceméně jsem se   nezklamal.Více se mi Hancock   líbil coby povaleč s   flaškou lítající nad   městem ,než bohem vyvolený   zachránce,ale vše   naštěstí zachraňuje   WILL.Většinu gagů můžete   vidět v reklamě,ale přesto   stojí za to kouknout na film   jako celek.Jistá rozpolcenost   ve mně zůstává v   nejistotě,komu byl film   vlastně určen.Pro děti se   mi zdá dost ostrý,hlavně   střelbou , výrazy a pro   dospělé zase poměrně   infantilní, tak po 30.minutě   stopáže. Hlasuji 7 z   10,hlavně kvůli těmto 30   minutám.Nevím jestli filmu   prospěl český dabing......
sarf
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.7.2008
Hancock v džínách a triku   nebo svetru se mi líbil   daleko víc než Hancock v   něčem, čemu ve filmu   říkali uniforma a co bylo   snad křížencem uniformy a   obleku Darth Waidera. Bohužel   se svetrem odložil Will Smith   i specifickou mluvu, kterou si   vytvářel poněkud záporné   pýár u veřejnosti, ale   bodoval u diváků. Půvab   Charlize Theron také vynikl   tak nějak víc v první   půlce filmu /kdo ji viděl   předtím třeba jen ve   Zrůdě, jistojistě by jí   vůbec nepoznal/. Efekty mi   přišly většinou opsané ze   starších akčních filmů a   závěrečné rozuzlení mě   příliš neoslovilo. Dá se   to vidět, ale dá se to i   oželet.

Ovšem milým bonusem je   termín "originální   dabing" použitý jedním   z komentujících, LOL.
soul.of.night
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.7.2008
Fajn zábava...žádná nuda
Ahoj musím říct, že jsem   byl příjemně překvapenej,   když jsem na tomto filmu byl   v kině. Čekal jsem americkej   superhero film a dojemnou   vložku a rádoby zápletku...   opak byl pravdou. Je to dobře   zpracovaný film, s   množstvím věrných efektů   a triků, ale hlavně je to   sranda a dost   velká...Výborný hlášky -   ne silácké řeči. zápletka   docela hustá, akorát měl   film po rozfřešení   zápletky moc rychlý spád a   konec...Ale rozhodně to je   film na který je lepší jít   V PŮVODNÍM ZNĚNÍ S TITULKY   a do kina!!!...Nechoďte na   dabing...super zvuk , střih ,   kamera.
Celkový pocit   od 1 do 10 : 8.5
Pitrisek20
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Než jsem se na film byla   podívat,přečetla jsem si tu   recenze k filmu a v   domění,podle recenzí že   film bude nic moc,jsem usedala   v kině.
Moje   recenze:Film by akční,dobře   zpracovaný a chvíli i   dojemný.Je pravda že tak ve   čtvrtině filmu to vypadalo   že už se nic dít nebude,ale   díky neočekávatelné   postavě se vše zase zamotalo   a film dostal šťávu.Takže   kdo se na tento film   chystáte,myslím že se nudit   rozhodně nebudete.
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.7.2008
Byť to není taková pecka   jak jsem čekal a pořádně   do varu mě dostala až ta   závěrečná dramatická   akční pasáž , která byla   famózní , tak jsem se   nenudil , ba naopak bavil a   podle mě se jedná o dobře   odvedenou práci a to hlavně   ze strany režiséra Berga.   Myslím si že film je místy   zbytečně moc sestříhán ,   jednoznačně by mu slušela o   něco delší stopáž a   chybí také některé scény   z traileru. Scénář by snesl   určitě několik vylepšení   , protože je spíše   nedotáhnutý. Také absence   nějaké větší záporné   postavy je kontraproduktivní   a ubírá snímku na kreditu.   Jinak Will Smith byl vybrán   perfektně a jeho postava   hláškujícího opileckého   superhrdiny je vytvořena   skvěle. Neměl jsem problém   ani s vysvětlením Hancockova   původu a posláním , které   nese na svých bedrech a celé   jeho nápravy k lepšímu a   lidmi akceptovatelnému   hrdinovi. Ještě mám výtku   vůči uvedení snímku do kin   s dabingem , který mohl být   lepší. Takové jsou mé   postřehy po prvním   shlédnutí tohoto filmu a   doufám , že na DVD vyjde   nějaká delší a méně   sestříhaná verze , která   nabídne ještě něco navíc.   78%
ICEMAN1979
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Tak tohle tu ještě nebylo po   všech hrdinech a podobne   havěti trochu jinak   podanne:o)Hlášek mohlo bejt   více ale jinak v zasadě   dobrej oddechovej film.Kdo se   rád zasměje ať na to   určitě jde.jinak co vytknout   česky dabing fakt   příšerný tenhle film   doporučuji jen v originále.
Radost
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.7.2008
Titul Hancock me velice   zklamal. Necekal jsem od toho   nejake veledilo, cekal jsem   nejakou akcne komedialni vec s   Willem Smithem v hlavni roli.   Toho jsem se bohuzel nedockal.   Prvni polovina byla vlastne   skoro taka, jak jsem ji   ocekaval. Byla to takova   pohadka s vtipnyma hlaskama,   docela fajn efektama a akce   tam byla taky. Co se ale stalo   v druhe polovine, nemuzu   rozdychat jeste ted. To vam   byl samy nesmysl vedle   nesmyslu. Uz bych na to nesel.   Jo a trotl je v puvodnim zneni   ASSHOLE.
Peace.
MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.7.2008
Tak, film mě trochu zklamal,   už jenom tím že byl v kině   dabovaný. Prostě Will Smith   má pěknej hlas a   originální dabing je   originální dabing. Dále mě   to celý přišlo spíše jako   film pro děti (něco jako v   Kobře 11 kdy při mega   nehodě na dálnici jsou   maximálně dva lehce   zranění). Nejhorší   nadávkou bylo slovo TROTL   (nevím co to mělo být v   originále, ale běžně   použíně to nevipadá...). A   jestli se těšíte na   věčně ožralého super   hrdinu co dělá průsery a   joky každým okamžikem, jste   s filmem také na špatné   adrese. Plus později čím   dál nudnější a   nesmyslnější zápletka,   čekal jsem asi něco víc...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih20309minih20309Špióni jako my (1985) 
Spies Like Us n
minih33392minih33392Prci, prci, prcičky 3: Svatba (2003) 
American Wedding n
minih134787minih134787Zjevení (2003/1) 
The Gathering n
minih43424minih43424Zlo přichází z hlubin (2005) 
Bajo aguas tranquilas n
minih40406minih40406Dům voskových figurín (1953) 
House of Wax n
minih63876minih63876Ledový zásah (2003) [TV film] 
Frozen Impact n
minih145249minih145249Pravidla neplatí (2016) 
Rules Don't Apply n
minih6305minih6305Diktátor (1940) 
The Great Dictator n
minih34796minih34796Ohnivé inferno (2001) 
Inferno n
minih7612minih7612Fenomén (1996) 
Phenomenon n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - BILANCE: Vyplácí se nám EU?

02:10 - 02:40

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Na moll

02:15 - 02:55

0 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

01:50 - 03:10

25 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:45 - 02:45

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10