Duben
ohodnotit

Doktor Strange

Doctor Strange

Rok:
2016
Délka:
115 minut
Premiéra v ČR:
27.10.2016

Komentáře k filmu Doktor Strange

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 26
Deviant_Girl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2022
Tak trochu cynický čaroděj
Povedený netradiční komiks   od Marvelu ve stylu Harryho   Pottera a s triky alá   kaleidoskop. Ovšem taky   výbornym Cumberbatchem v roli   Strangera a sarkastickým   vtipem který neunaví ale   pobaví. Za mě povedený   origin. Tak trochu připomína   film Batman začíná.
Frolíček
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.11.2016
Devítku Benedictovi za to,   že sedm měsíců makal, aby   bylo pět vteřin na co   koukat=jeho hrudník:-)
Marvelovka jako vyšitá,   aby zas byl další díleček   do skládačky. Příběh   jednoduchý, nebylo co v   základní fázi zvláštního   vymýšlet, drobné úpravy,   které neznalec neposoudí,   že Prastará má být chlap,   mě nějak netrápilo,   protože jsem to stejně   nevěděla. Technicky slušné   a zároveň jsem se   neztrácela, nejen ve   světech, ale i v tom   kaleidoskopu, co na mě   čekal. V podstatě Počátek   s DiCapriem byla jenom taková   ochutnávka. Více vtipu než   v jiných komiksech..Beyoncé!   Dvě potitulkové scény, jdu   na pivo:-)
Karius
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.8.2020
Ty marvelovky jsou vesměs na   stejné brdo, ale tohle je   velká vyjímka. Je to taková   kombinace Harry Pottera, Green   Lantern, Počátku a nevim   čeho dalšího. Nicméně   největší síla filmu nejsou   ani tak efekty, jako tempo a   takřka žádná hluchá   místa. Benedict Cumberbatch   umí upoutat pozornost a   záporák Mads Mikkelsen do   filmu sednul, jak p*del na   hrnec. Já ten film vcelku   žral. 90%
bobo336
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.11.2016
Doctor Strange
Podarený Marvelovský Origin   so všetkým čo k tomu   patrí... to znamená   jednoduchá zápletka (Ale od   Marvelu nič zložité čakať   ani nemôžete) , vizuálne   orgie (Tentokrát doslovne   keďže pri akčných scénach   som si nebol istý či sa mám   pozerať na neustále   pohybujúce sa a meniace   prostredie alebo na výborne   zvládnutú, prehľadne   natočenú a choreograficky   kreatívnu akciu) a   sympatického hlavného   hrdinu. Osobne sa za   najzaujímavejší bod filmu   považujem finále filmu kde   už naozaj neplatia žiadne   fyzikálne ani   časo-priestorové pravidlá a   všetko sa tak nádherne a   kreatívne porušuje s   bez-chybnými (Bez-chybnosť   sa ale týka len prostredia)   vizuálnymi efektami (Časová   slučka je perfektný   Mind-Fuck na záver).   Záporák (V podobe Madsa nie   ten vizuálny) bol   dostačujúci typu : Ultron   čiže myslím si, že   zachraňujem svet. Záverom   len dodám, že ide po   DeadPoolovi n...ší origin od   Marvelu.

PS:   Stan Lee sa už stáva pomaly   TradeMarkom Marvelovských   filmov.

PS2:   Po titulkoch nasledujú ešte   2 potitulkové scény.
GeorgeB
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.11.2016
Pod vlivem právě   shlédnutého filmu ve 3D na   velkém plátně v českém   dabingu. Od začátku do konce   jsem se bavil.
Nová   dimenze "Sherlocka   Holmese", trochu   šmrncnutá doktorem Housem.   Až půjdete z kina budete   všichni otáčet rukama v   kruhu před tělem - vsaďte   se. Každopádně děj   odpovídající Marvelu,   animace perfektní, ve 3D to   hraničilo mnohdy až se   závratí. Dobře vyvážený   humor i akce, Komu se ve filmu   Počátek líbilo ohýbání   města, tak bude nadmíru   spokojen. První polovička   filmu je decentní, ve druhé   se to rapidně rozjede. Já   jsem odcházel z kina spokojen   a moje děti též.
sokeres777
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.4.2019
Čaroděj od Marvelu
Marvel nám do své ságy   přinesl úžasný nový   přírůstek. Stephen Strange,   alias Doctor Strange, vypadá   jako typický arogantní   vzděláný týpek, ale po   vážně nehodě spadne na   úplné dno a pomocí   mystických věd se v jednom   chrámu v Tibetu naučí své   tělo ovládat a pomocí   jakéhosi vzácného kamenu   (který má větší význam,   než mohl kdokoliv z nás   čekat) získá   neuvěřitelné schopnosti,   právě z hlediska již   zmiňované mystiky a magie.   Rozhodně stojí za   shlédnutí a dokonce bych   snímek doporučil i těm,   kterým žánr sci-fi nic moc   neříká. Naprostý skvost!
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.3.2023
Vstup Doktora Strange do   filmového světa byl ohledně   již známých marveláckých   postav dobře načasován. Ono   to už v těch   nejrůznějších   pokračováních již   poměrně známých   superhrdinů pomaloučku   začínala být nuda. Prostě   už všechny dobře známe, a   tak také víme, co od nich   očekávat. Doktor Strange   přináší změnu, takže   dobře naplňuje   očekávání. Prezentace   této postavy je samozřejmě   schématická, ale s   patřičnou intenzitou a   hravostí. Vypráví se   morální příběh o nadaném   muži posedlém vlastním   talentem, který byl   náležitě potrestán za   megalomanství, a je   následně a poměrně rychle   uveden na pravou míru ponorem   do mystických paralelních   světů, které jsou v   kontrastu s mýty a legendami.   Všímavý divák dokonce   postřehne i určité motivy   srovnatelné s Iron Manem,   Thorem či Captainem Amerikou.   Doktor Strange má tedy s   ostatními něco málo   společné a přesto hodně   odlišné. Je to další   superhrdina, který svou   výraznou odlišností nemusí   nadchnout, ale je dobře, že   je tady. Vyobrazuje to   alespoň další filmové   plány Marvelu. Snímek je   dostatečně zábavný a   superhrdinsky patřičně   okázalý. A tak vedle   geneticky pozměněných,   božských a bohatých hrdinů   přibyl prostý čaroděj,   který k poražení svých   protivníků pro změnu   používá sílu magie. Akce a   humor se drží standardu.   Vše je suverénní, ale ne   výjimečné. Každopádně se   prezentuje zajímavý   příběh s dobře odvedenými   vizuálními efekty. A to se   počítá.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.3.2018
Ten nápad a hlavně obsazení   Benedikta do této role.   Nejenom jeho - Mads byl taky   super záporák. Líbilo se   mně to zpracování filmu.   Nemám žádnou výtku.   Dávám s lehkým srdcem 8.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.7.2018
║Rozpočet   $165miliónov║Tržby USA   $232,641,920║Tržby   Celosvetovo $677,566,070▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $32,600,391║ Tržby za   predaj DVD v USA $8,502,466║   toto Marvelu v celku vyšlo, z   časti to prišlo celkom   svieže, je tam dobré   obsadenie, namakané triky,   dokonca aj 3D malo čosi do   seba, porovnávanie s   Počiatkom sa nevyhneme ale   dobre, bol to aj v tom   prípade veľký zážitok tá   vyhraná triková stránka ale   aj akcia, škoda že Mads   Mikkelsen a teda jeho postava   nemala viac priestoru /videl v   kine 3D verziu: 80%/
Izzy8635
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2017
Zpracování je super, jeden   nebo dva dobré vtipy, efekty   velmi dobré, ale jinak mi to   připadalo trochu divné.   Kdyby tam nebyly ty efekty   nebylo by moc na co se dívat.   Myslím, že to byl   nepovedený pokus o   zhmotnění astrálního   světa. Několikrát jsem se   ztratila a mnohdy jsem   nevěděla, co se děje.   Vůbec mi nedocházel princip   zrcadlové dimenze, ve které   je možné téměř všechno,   ale jen pro někoho. Ani   poslední "boj" za   moc nestál. Mezi mé   oblíbené marvelovské filmy   tento určitě nepatří.
Wiikii
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.3.2019
Za Marvelovského Harryho   Pottera jsem nakonec musel   dát čtyři hvězdy, i když   jsem přemýšlel i o pěti.   Proč? No líbil se mi ten   vizuál ala Počátek, také   hlavní hrdina se mě líbí   víc než většina co byla   dosud v Marcelovkách, jako   jasně chápu, že kouzelník   "Merlin" není   úplnej superhero jak si jej   většinou představujeme, ale   i přesto má něco do sebe,   nejspíš i díky prvnímu   dílu Strážci Galaxie,   který ještě více   prohloubil ideu vydavatele,   kam se to bude vše   odvíjet... A to do vesmíru a   ještě dál. .... HODNOCENÍ:   80%
Stalhein
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.11.2016
Psychedelické omalovánky
Tak nějak mi připadaly ty   neustále se měnící   obrazce. Ale nic ve zlém,   koukalo se na to dobře a je   to novinka. Výborně zvolení   herci. Pozvedli film na   vysokou úroveň, protože   zápletka standardní,   napětí nic moc. Nevím,   proč je tady Ancient One   žena, možná kvůli   povinným kvótám, protože   jinak by v tomto filmu bylo   moc mužů a feministky by to   kritizovaly. Ale Tilda Swinton   byla dokonalá - má tento typ   nacvičený už od dob Narnie.   Pár povedených vtípků. A   nejlepší postava filmu:   rozhodně Levitační   Plášť!
Worech
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.5.2017
Nová dimenze Marvel Studios
Ačkoli jsem nečekal   příliš, bylo mi   příjemným potěšením.   Některé obrazy jsou poněkud   dětské, nicméně celkové   vyznění je dalším dílkem   do celkového obrazu Marvel   Universe.
Příjemná   akce, kvalitní digitální   ztvárnění, B. C. budiž,   ale dobře pojatá role.
Fajn relax, těším se na   propojení s dalšími S   hrdiny Marvelovského světa.  
Jo a samozřejmě se   mě (osobně) líbí ten   klasický lidský element   promítnutí do   celovesmírného dění,   který nakope vesmírnou   entitu bez větších   obtíží do kuolách.
Jestliže žádáte   sociální studii švédského   typu, pusťte si něco jiného   :-)
Zawareii
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.10.2018
Dr. Strange, asi   nejpropracovanější hrdina v   MCU

Jde vidět,   že Marvel vážně toho   Benedicta Cumberbatche   chtělo.. a rozhodně   neprohloupili. Benedict tam   sedí jako prdel na hrnec. To   bychom měli obsazení,   všichni tam zkrátka sedí   jako prdel na hrnec.

Ale teď to   přijde, je to zase to   samý.

Nový   hrdina, nový příběh, nová   porce humoru, nový záporák   která se snaží zničit   svět, ale ve skutečnosti nic   nového. Vše jsme přeci   viděli v předchozích   filmech.

Ovšem   kamera,střih a režie jsou   opět udělané výborně, ale   trochu mi tam chybí hudba.

Shrnutí:

- Nic nového
- Repetetivnost
-   Méně vynikající hudba

+ !!Obsazení!!
+ Kamera, střih
+   Humor
+ Záporák
+ Sympatický Hrdina   (alespoň pro mě)

Verdikt: Doctor Strange je   film plný iluzí a klamů   (doslova),který nenabízí   nic nového.
goranchorvat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.8.2019
Další
Další z řady velmi   povedených Marvelů. Na   Strange jsem se těšil   nejvíce, a zvláště v   první polovině jsem se   královsky bavil (paradoxně   více než u akce). Druhá   polovina už jede tak trochu   na vlně stále se   opakujícího schématu, bez   ohledu na daného   "hrdinu". Vše ve   vysoké technické kvalitě,   ale největší přednost je   stejně osoba Strangeho. 75%
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.5.2017
Tak záběry v astrálních   dimenzích jsou tedy   unikátní. To se musí   nechat. Ale celkově je z toho   zbytečný guláš. Zamotané   linie příběhu odváděly   mou pozornost, ale třeba to   bude na druhé koukání   lepší. Zatím dávám   lepších šedesát, a   podruhé uvidím. Bohužel   hluchá místa tam zůstanou i   napodruhé, ale už jej budu   moci přeskákat. Nu, a jako   perličku na dortu – stejně   strhnu čtyřicet za kus filmu   po závěrečných titulcích.
petrusmev
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.11.2016
Je to prostě komiksovka,   takže by bylo naivní čekat   zde nějaký přirozený   příběh. Film stojí na   obrazové podívané a   efektech (které, pravda, po   několikerém opakování   začínají nudit).   Naštěstí se ve filmu po   hodně vážném začátku   objeví i humor v podobě   lehce ironického shazování   situací, a také se to dalo   strávit díky Benedictu   Cumberbatchovi.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.11.2016
Triky a efekty super,herecké   výkony v poho,souboje trochu   nepřehledný,chyběly mi tam   nějaké příšery,vtípky   doktora se tam moc nehodily.
Ostrovan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.2.2017
V tom přehršle akčnosti a   fantasy se mi ztrácel děj a   herecké výkony, a zklamání   přišlo i v otázce   klasických Marvelovských   vtípků, kterých zde bylo   jak šafránu (byť některé   stály za to).
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.9.2018
Skvelo obsadené. Magický   Nepál. Efektne upgradnuté,   vizuálne podmanivé ohýbanie   reality z Inception. Ale   dejovo je to opäť to isté,   ako x-krát predtým.
klasifikátor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.8.2020
Už jsem se zde několikrát   přihlásil k tomu, že   nepatřím mezi příznivce   filmových komiksů a tenhle   film na tom rozhodně nic   nezměnil. Viděl jsem ho už   před cca třemi lety a tak si   jeho zítřejší vysílání   v televizi mohu klidně nechat   ujít protože je to pořád   stejné. Sofistikované leč   naprosto bezduché technické   provedení. Ani tak kvalitní   herec jako Benedict   Cumberbatch tu své nesporné   umění nemůže prodat   protože pro filmy tohoto   druhu je v zásadě   nepodstatné kdo koho a jak   hraje. Tyto filmy nejsou o   hercích. Vím, že probíhá   boom tohoto filmového žánru   a je to všechno hlavně o   penězích, tržbách a   ziscích. Všem fanouškům (a   jsem si vědom,že je jich   opravdu hodně) přeji ten   nejsilnější zážitek ale   já k nim nikdy patřit   nebudu. Já mám rád   opravdovou filmařinu.
wena
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.4.2017
Samá dimenze a divák v tom   chaosu se ztrácí. Ze   začátku moc zamotané ke   konci až moc ohnivé šou   .
Swarcneger
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.11.2016
Hezke obrazky absolutne o nicem...
Moc hezke obrazky absolutne o   nicem, zajimavy uvod se zmeni   v klise, neskutecne unavne.   Chirurg, co ztratil svuj   sobecky smysl zivota a tak   hleda guru, najde kouzelniky   za par dni se nauci, to, co   ostatnim trvalo roky, pak se   objevi padouch a on mu   namlati, pak prijde komicke   ciste zlo a kouzelnik vitezi.   Ufff... zapomnel jsem na neco?   Jak se to lisi od ostatnich   prazdnych pribehu... nijak!!!   chybi tomu napeti, zapletka,   pribeh... proste hezke,   pohyblive obrazky bez duse :).
JendaV29
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.2.2017
Trans dimenzální hovadina
čekal jsem málo a dostal   ještě méně. Ani jsem to   nedokoukal. Chápu, že je to   na motivy určitého   příběhu a že bylo potřeba   se držet tématu, ale tohle   ne.. Zlatí Avengers..
Salám
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.2.2017
Blbost
To byla ale blbost. Vubec   nechapu tak vysoke hodnoceni -   lidi, kam jste dali mozek. V   jeden moment probodnute srdce,   běží za svou holkou, která   mu udělá operaci srdce,   která spočívá ve 2 ranách   defibrilátorem,což ho   uzdraví, potom pár stehů a   jsem zase junák...to ne toto,   tohle ani komix neomlouvá!
Scenář totalně nula.   Takova snaha o Matrix, ktery   se nekonal. Boze, to bylo tak   hloupé, bezduché a   plytké!!!
kocir
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.3.2017
Kočička s pejskem vařili dort
Dějove o ničem, vizuálně   to vypada jak obrazy na   vietnamské tržnici co se   barev týče a tvůrci asi si   kladli za úkol předvést co   nejvice efektů s cílem čím   vice proužků, tím vice   adidas.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih65218minih65218Sucker Punch (2011) 
Sucker Punch n
minih156132minih156132Nejlepší přítel (2017) [TV film] 
Nejlepší přítel n
minih3195minih3195Arabela (1980) [TV seriál] 
Arabela n
minih13269minih13269My z Kačerova (1987) [TV seriál] 
DuckTales n
minih4837minih4837Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje! (1997) 
n
minih6649minih6649Doktor Hollywood (1991) 
Doc Hollywood n
minih58231minih58231Přestupný rok (2010) 
Leap Year n
minih71539minih71539Popelka (2010) [TV film] 
Aschenputtel n
minih18894minih18894Skála (1996) 
The Rock n
minih147027minih147027Westworld (2016) [TV seriál] 
Westworld n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Marvels (2023)

 Marvels (2023)
Marvels n
The Marvels
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Nia DaCosta

(pokračování)

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)

 Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)
Ant-Man a Wasp: Quantumania n
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / mysteriózní / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)

 Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)
Strážci Galaxie: Volume 3 n
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)

 Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství n
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Žánr: akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi

(pokračování)

Thor: Láska jako hrom (2022)

 Thor: Láska jako hrom (2022)
Thor: Láska jako hrom n
Thor: Love and Thunder
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]

 Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]
Ms. Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sharmeen Obaid-Chinoy, Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)

 Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)
Black Panther: Wakanda nechť žije n
Black Panther: Wakanda Forever
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Moon Knight (2022) [TV minisérie]

 Moon Knight (2022) [TV minisérie]
Moon Knight n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Mohamed Diab, Justin Benson, Aaron Moorhead

(pokračování)

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]

 She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]
She-Hulk: Neuvěřitelná právnička n
She-Hulk: Attorney at Law
Žánr: akční / dobrodružný / drama / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Kat Coiro, Anu Valia

(pokračování)

Black Widow (2021)

 Black Widow (2021)
Black Widow n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Cate Shortland

(pokračování)

Eternals (2021)

 Eternals (2021)
Eternals n
 
Žánr: akční / drama / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Chloé Zhao

(pokračování)

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)

 Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)
Shang-Chi a legenda o deseti prstenech n
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Destin Cretton

(pokračování)

WandaVision (2021) [TV minisérie]

 WandaVision (2021) [TV minisérie]
WandaVision n
 
Žánr: akční / sci-fi / drama / fantasy / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Shakman

(pokračování)

Spider-Man: Bez domova (2021)

 Spider-Man: Bez domova (2021)
Spider-Man: Bez domova n
Spider-Man: No Way Home
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]

 Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]
Falcon a Winter Soldier n
The Falcon and the Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kari Skogland

(pokračování)

Loki (2021) [TV seriál]

 Loki (2021) [TV seriál]
Loki n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kate Herron

(pokračování)

Hawkeye (2021) [TV minisérie]

 Hawkeye (2021) [TV minisérie]
Hawkeye n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Bert , Bertie , Rhys Thomas

(pokračování)

Co kdyby...? (2021) [TV seriál]

 Co kdyby...? (2021) [TV seriál]
Co kdyby...? n
What If...?
Žánr: animovaný / akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian Andrews

(pokračování)

Avengers: Endgame (2019)

 Avengers: Endgame (2019)
Avengers: Endgame n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Captain Marvel (2019)

 Captain Marvel (2019)
Captain Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Anna Boden, Ryan Fleck

(pokračování)

Spider-Man: Daleko od domova (2019)

 Spider-Man: Daleko od domova (2019)
Spider-Man: Daleko od domova n
Spider-Man: Far From Home
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Black Panther (2018)

 Black Panther (2018)
Black Panther n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Avengers: Infinity War (2018)

 Avengers: Infinity War (2018)
Avengers: Infinity War n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Ant-Man a Wasp (2018)

 Ant-Man a Wasp (2018)
Ant-Man a Wasp n
Ant-Man and the Wasp
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]

 Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]
Cloak & Dagger n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Álex García López, Paul A. Edwards, Peter Hoar

(pokračování)

Thor: Ragnarok (2017)

 Thor: Ragnarok (2017)
Thor: Ragnarok n
 
Žánr: akční / drama / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Iron Fist (2017) [TV seriál]

 Iron Fist (2017) [TV seriál]
Iron Fist n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Surjik, John Dahl, Farren Blackburn

(pokračování)

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)

 Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)
Strážci Galaxie Vol. 2 n
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Spider-Man: Homecoming (2017)

 Spider-Man: Homecoming (2017)
Spider-Man: Homecoming n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

The Defenders (2017) [TV seriál]

 The Defenders (2017) [TV seriál]
The Defenders n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

The Punisher (2017) [TV seriál]

 The Punisher (2017) [TV seriál]
The Punisher n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Tom Shankland, Antonio Campos

(pokračování)

Runaways (2017) [TV seriál]

 Runaways (2017) [TV seriál]
Runaways n
 
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Katie Eastridge

(pokračování)

Captain America: Občanská válka (2016)

 Captain America: Občanská válka (2016)
Captain America: Občanská válka n
Captain America: Civil War
Žánr: akční / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Luke Cage (2016) [TV seriál]

 Luke Cage (2016) [TV seriál]
Luke Cage n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Marc Jobst, Clark Johnson

(pokračování)

Avengers: Age of Ultron (2015)

 Avengers: Age of Ultron (2015)
Avengers: Age of Ultron n
The Avengers: Age of Ultron
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Ant-Man (2015) [DCP]

 Ant-Man (2015) [DCP]
Ant-Man n
 
Žánr: komiks / akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Agent Carter (2015) [TV seriál]

 Agent Carter (2015) [TV seriál]
Agent Carter n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis D'Esposito, Scott Winant

(pokračování)

Daredevil (2015) [TV seriál]

 Daredevil (2015) [TV seriál]
Daredevil n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Jessica Jones (2015) [TV seriál]

 Jessica Jones (2015) [TV seriál]
Jessica Jones n
 
Žánr: akční / drama / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: David Petrarca, S.J. Clarkson, Bill Gierhart

(pokračování)

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]

 Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]
Captain America: Návrat prvního Avengera n
Captain America: The Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Strážci Galaxie (2014) [2k digital]

 Strážci Galaxie (2014) [2k digital]
Strážci Galaxie n
Guardians of the Galaxy
Žánr: komiks / dobrodružný / akční
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: James Gunn

(pokračování)

Iron Man 3 (2013)

 Iron Man 3 (2013)
Iron Man 3 n
 
Žánr: akční / komiks / thriller
Země: Spojené státy americké / Čína
Režie: Shane Black

(pokračování)

Thor: Temný svět (2013)

 Thor: Temný svět (2013)
Thor: Temný svět n
Thor: The Dark World
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Alan Taylor

(pokračování)

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]

 Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]
Agenti S.H.I.E.L.D. n
Agents of S.H.I.E.L.D.
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Avengers (2012)

 Avengers (2012)
Avengers n
Marvel’s The Avengers
Žánr: akční / dobrodružný / komiks / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Captain America: První Avenger (2011)

 Captain America: První Avenger (2011)
Captain America: První Avenger n
Captain America: The First Avenger
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Johnston

(pokračování)

Thor (2011)

 Thor (2011)
Thor n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Kenneth Branagh

(pokračování)

Iron Man 2 (2010)

 Iron Man 2 (2010)
Iron Man 2 n
 
Žánr: akční / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Iron Man (2008)

 Iron Man (2008)
Iron Man n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Neuvěřitelný Hulk (2008)

 Neuvěřitelný Hulk (2008)
Neuvěřitelný Hulk n
The Incredible Hulk
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10