Duben
ohodnotit

Scary Movie 3

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
84 minut
Premiéra v ČR:
25.3.2004
„Podaří se reportérce rozluštit záhadu smrtící videokazety a její souvislost s invazí mimozemšťanů?“

Komentáře k filmu Scary Movie 3

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 52
SvoKar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.9.2010
Stejná střelenost jako   předchozí díly, každý   paroduje jiné filmy, takže   mají trochu jiný styl, ale   humor (opravdu VTIPNÝ humor)   už tu poněkud vyprchává...
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.2.2008
Od podobných filmů nelze   čekat zázraky. Jen doufat v   dobrou nenáročnou zábavu.   Je potřeba znát původní   dílka, která jsou   parodována. Pak je váš   smích u televize umocněn.   Trocha kanálního humoru a   je na světě takové dílko   jako Děsnej biják 3. Já   osobně jsem se u tohoto filmu   bavil.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Scary Movie 3
Scary Movie 3 nám opět   servíruje řadu vtipných   scének a hlášek a přesto,   že se místy určitě   pobavíte po většinu času   je trapné, i když ohánět   se tímto slovem je asi   zbytečné, přece jen každá   parodie je svým způsobem   trapná. S určitou částí   filmu nemám nejmenší   problém, ale....
Za   nejlepší díl ho   nepovažuji, i když mezi   nejhorší ho řadit také   nemohu.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.8.2009
Podle me zatim nejlepsi dil   serie.....ten se opravdu   vydaril.
A navic je   skvele herecky obsazen.
Byl to dost dobry tah   povolat Charlieho Sheena a   Leslieho Nielsena.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.7.2012
Nemíte od podobných filmů   čekat nic duchaplného, jen   změť spousty nesmyslů u   kterých se ale zasmějete,   parodie mám rád a Scary   movie patří k těm   nejlepším
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.8.2011
Parodie tentokrát nejvíce na   film Kruh. To byla bomba. Jak   zachraňovali Samaru nebo jak   vylezla z televize. A takhle   bych mohla psát do   nekonečna, protože   zábavných scén a hlavně   hlášek tam bylo opravdu   spoustu. Úplně nejlepší   byl ale prezident. Ten byl tak   srandovní, že jsem se smála   ještě tři dny.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Na určitých miestach s kapucňou opatrne
Kedysi sa mi to páčilo   oveľa viac, dnes už ma to   tak neohuruje. Ale lepšie ako   štvorka. V podstate celkom   obligátne vtipy, chvíľami   trápne, chíľami nudné, ale   zasa chvíľami niečo fakt   vyšlo a celkom bomba. Čo by   som hlavne vyzdvihol tak   pobláznení psi, skvelý   Charlie, skvelý pán   prezident a podarené   stretnutie s mimozemským   životom a odovzdanie si   pozdravov. Som zvedavý ešte   na skoršie dve
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.7.2009
docela slušné parodie snad   na vše
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Scary movie dostala v rukou   mistra žánru jiný rozměr a   rozhodně jí to hodně   prospělo. Skvělá zábava ve   stylu parodií 80. a 90. let.
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.1.2012
Nejlepší díl ze série   Scary Movie si tentokrát   dělá srandu z Kruhu,   Znamení a už zase z Matrixu.   Fakt se smíchy svalíte na   koberec, to mi věřte...
Geniální hlášky a   ještě lepší scény. Boží   byla hlavně hláškující   Samara, ze které se nakonec   vyklubala... Michael   Jackson.
Zapomenout se   nedá ani na scény s   čurajícími a zdravícíme   se mimozemšťany. Nejlepší   výkon podává ostřílený   parodijní matador Leslie   Nielsen jako popletený   prezident USA.
100+10%.
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.12.2018
║Rozpočet   $48miliónov║Tržby USA   $110,003,217║Tržby   Celosvetovo $220,673,217║   Tak ako je to vo svojej   "tupej" podstate   praštené, tak to je   zábavné, nie je to   samozrejme žiadna veľká   komediálna výhra ale nájdu   sa tam nejaké úlety čo   slušne pobavia. Pre mňa   najlepší diel z paródie   Scary Movie. Pobaví aj   alternatívny koniec, Hulk vs.   mimozemštany. /60%/
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.12.2005
Pokracovania filmov su   zvlastne.Cumime vlastne na to   iste "v   bledoruzovom" ,ale paci   sa nam to,lebo vieme,co od   toho filmu mozme ocakavat.Aj   preto su take uspesne.Nemozem   si pomoct,ale takto skvelo som   sa pri komedii nezabavil ani   nepamatam.Zabava od zaciatku   az do konca s minimom hluchych   pasazi.Vyber parodovanych   filmov Kruh,Signs,8   mile,Matrix,LOTR/posledne dva   som tam nespoznal-ale videl   som SM 3 uz davnejsie/ bol   skvely.Vyber Pamely Anderson   do pre tuto seriu typickej   komedialnej predohry tiez   sadol.Best pasaz-posledna   rozlucka/kar/ s tou ciernou   kamoskou Cindy Cambell+Eminem   ako KKK rapper :)
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.7.2010
Scary Movie 3
Vynikající parodie z   populální série filmů   Scary Movie. Tentokrát si   tvůrci berou na mušku řadu   dobře známých,   profláknutých filmů. Najde   tu spousta srandovních, z   nichž většina je opravdu   bláznivých a jsou to   vyloženě ptákoviny.   Nicméně tenhle humor mě   prostě baví, protože se u   něj pořádně zasměju.   Situační komika je dále   doprovázena neméně   povedenými hláškami. A ani   se mi nezdá, že by byly   některé fóry trapné.
hejtman
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.10.2006
slušný mix,ale na můj vkus   co se týče parodií málo   seků a vtipů co zvedají ze   židle,tak trochu ubohé a o   ničem.Výběr herců slušný   bez výrazných   výkonů,režie nic moc.
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.4.2019
Šílená parodie, která mě   vždy dobře pobaví.   Samozřejmě, že je lepší   pokud člověk zná   originální filmy, z kterých   si Scary Movie střílí,   protože leckdy tak nějaké   velmi vtipná scéna   neznalému divákovi unikne.
Tom_Hardy
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.4.2006
Nadějná budoucnost žánru
Slušný příslib toho, že   má v dnešní době ještě   ZAZ parodie šanci.   Nechutnosti konečně   ustoupily, nicméně   pořádných vtipů, které k   žánru patří, je stále   zoufale málo (mezi nejlepší   patří vtipné obrazy a   scéna „psi se chovají   divně“). Z parodií   posledních let jde přesto o   to lepší…
bobo336
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.4.2013
Scary Movie 3 (2003)
treti diel neprekvapil humor   je obcas na zaplakanie.celkom   prekvapil sheen ale inak nic   moc.tentoraz si vybrali zly   humor prilis sileny.
netopir55
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.7.2009
Parodie jsem nikdy neměl v   lásce,ale tohle bylo trapný   už tehdy,když se tam   napísal název   filmu.Jednička dobrá   zábava,tohle celkem ušlo,no   rozhodně to stačí   shlédnout tak tři krát,víc   ne.Nevím proč parodie na mě   nikdy nezapúsobila,je to jen   pouhé zesměšňováni   púvodnich,věčšinou jsou to   hity,filmů.
johnny-rk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.12.2008
Treti dil se da jeste   prirovnat ke druhemu..   zasmejete se, ale uz to neni   takove jako v jednicce.   Horory, ktere take povetsinou   zname ve srandovnim kabatu...
Peykka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.7.2010
Podle mě nejlepší díl z   celé tetralogie. Nejvíc jsem   se u toho nasmála. Prostě   parodie na Kruh, 8 Mile a   Znamení je bomba. Když se   totiž potom podíváte na   Kruh, nepřijde vám to už   vůbec děsivé ani jako   horor, protože si vybavíte   tento film. :)
lebowski
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.10.2004
Mě se to hodně líbilo ale   bylo tam hodně věcí   kterých jsem viděl v jiných   filmech.
Ale je to   ftipný (hodně).
Vídžej
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.2.2004
Meze se nekladou
Ne, opravdu. V parodii se meze   nekladou a to je dobře.   Trojka je toho jasným   důkazem. Zdrbnout největší   trháky roku je fakt terno,   ale ptám se, co parodie na   Pána prstenů, že by měli   producenti strach se pustit do   giganta jeho formátu. Nebo   jsou to všechno fanoušci   Tolkiena?
smíšek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.4.2007
Zábavná trojka, alternativní závěr je lepší!
Stále docela zábavné, řekl   bych, že i o dost lepší   než dvojka. Parodie, která   si dělá srandu z Kruhů,   Znamení, 8 miles, Šestého   smyslu a dalších filmů sice   zdaleka nedosahuje   zábavností Zuckerových   Bláznivých střel, ale   patří k těm lepším.   Ovšem delší alternativní   závěr ( na DVD ) se mi   líbil určitě mnohem víc,   než ten oficiální. Doufám,   že v tomto duchu také   natočí nějakou parodii na   Harryho Pottera a Pána   prstenů.
kamicek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.4.2009
je to zatím poslední díl,   který jsem ze všech filmů   scary movie viděla, ale   docela se mi líbil příjezd   mimozemštanů i čím jsou   nám podobní!! :D taky   charlie sheen je výborný v   tomto filmu!!
AcidBurn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.1.2006
No, Scary movie bylo dobrý,   Scary movie 2 taky ušlo, ale   pokud jste se zasmáli u   Trojky, tak klobouk   dolů...nezasmál jsem se ani   jednou - jediná dobrá   scénka je parodie na Znamení   - psi se chovají nějak   divně...ale jinak totální   ****. Nemá cenu ji ani   stahovat, na tenhle film bych   se už podruhý nepodíval.   Prostě, vyřaďte děj,   vyhoďte vtipy, u kterých   potřebujete aspoň trochu   myslet a parodujte už tak   debilní filmy - výsledkem je   Scary movie 3 - je to děsnej   biják, ale v poněkud jiném   významu...
bouncer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.11.2003
Scary Movie 3
Úplně klasická parodie -   smícháte několik známých   filmů z poslední doby a   uděláte z toho obrovskou   legraci. Určitě to   nepřekonává jedničku Scary   Movie (Děsnej biják), ale   pokud jste viděly Kruh,   Znamení, 8 Mile a Matrix, tak   se báječně pobavíte. Pro   otrlejší pobavy, kterým   nevadí, že si ze svých   oblíbených filmů můžou   udělat srandu...
artcrime
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.2.2005
dobrej vyber filmuuu na   zparodovani..kruh a znameni..a   to byl fakt pravej dzeksn?
sokeres777
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.7.2019
Další skvělá ulítlá parodie
Strašně uhozená ale   naprosto skvělá parodie na   všechno možné, od osmé   míle až po kruh. Třetí   díl této série udržuje   stejnou laťku a opět nám   servíruje skvělé ulítlý   humor, který je pro   "Scary Movie" tak   typický. Velmi vtipná a   příjemná podívaná, která   jen tak neomrzí.
Mr.Kluzo
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.12.2007
Po skvělé jedničce a ubohé   dvojce jsem se opět   nezřízeně bavil. Charlie   Sheen je můj oblíbený herec   a cením si na něm, že   dokáže dělat i   ztřeštěnou parodii stejně   jako zahrát vážnou roli   (např. v Četě). Není to   film na Oscara, ani na   Globusy, ale na pobavení.
Pauleta
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.2.2008
Třetí díl je srovnatelný s   těmi předchozími, i když u   tohohle jsem se asi smál   nejvíc. Charlie Sheen   nezklame, akorát od Leslieho   jsem čekal trochu víc.
Markst
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Od třetího dílu,kdy   proběhla změna režiséra   tak většina lidí už   přestala mít tuhle parodii v   oblibě,ale já si myslím že   i přesto že už to nemá ani   hlavu a patu, tak je ta laťka   pořád vysoká.
Rosomak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.1.2006
Tenhle film ja úplně něco   jinýho než předchozí dva   díly... ale musim říct, že   je prostě skvělej! řezal   jsem se smíchy od začátku   do konce... no, prostě pokud   máte rádi parodie, tak   tenhle film je přímo pro   vás, vřele doporučuji...
Endre-silentname
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.7.2008
Na tomto Scary Movie som sa   smial skutočne najviac...   Najlepšie sú asi scénky,   kde je Jackson pod plachtou,   ďalej mimozemšťania, ktorí   sa lúčia kopancom do gulí a   posledné čo som myslel, že   umriem od smiechu bolo:

George zatlačí   Tomovi sochor do guli:   "Au moje koule."
Dá mu na ne bowlingové   gule - "Tyhle ne...   Ježíši."
Prináša sochu Ježiša.   :D:D:D
Laila
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.1.2010
nevim co je blbyho na tom   zesmesnuji zy zminene   ,,hity´´
myslim ze je   prave dobry ze si z toho   dokazi udelat legraci,me   osobne se 3 libila nejvic
Anilvap6
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.3.2012
Podle mě je tento film   úplně nejlepší ze všech   dílů. Moc jsem se u toho   nasmála. Nezapomenutelné   hlášky!! :D
Tarik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.11.2004
Příběh stojí za nic, ale   je tam spousta a spousta   vtipných hlášek a scén...   A co byste ve Scary Movie   čekali víc...
Já   jsem se prostě bavil a víc   jsem od filmu ani nečekal...
LordPagi
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.5.2004
blbost která nemá konce...
Vlnik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.8.2018
Bude to určitě částečně   tím, že jsem tenhle díl   viděl dost dlouho po   ostatních a dost brzy po   původním Kruhu,   každopádně mi ale tenhle   přijde nejlepší. Je to   samozřejmě hrozná kravina,   je to většinou tak blbý až   je to vtipný, ale přesně to   od parodie čekáte :-) První   polovina a kousek by byla na   10/10, je to naprosto   dokonalá přehlídka   jednoduchého, ale účinného   humoru. Ke konci už dobrých   vtipů ubývá nebo se   opakují, ale pořád dobré.
xmafianx
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.9.2008
Výborný nápad, jak   parodovat americký filmy.   Jelikož si víc vážím   našich filmů a nemám rád   usa filmy s dialogama. Sakra,   bouchne to.. Co budeme dělat.   Aspoň, že to někdo   paroduje.. Skvělý..
Bruno1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2007
Komentář
Tento film je slátanina   parodií na všechny   scifi,horory,které   existují(Matrix,Znamení,Kruh   ........).Když před tím   než uvidíte Scary movie 3 se   podíváte na ty z kterých   byla udělána parodie tak se   opravdu zasmějete.Nelepší   jeto,že Mel Gibson turoli ve   Znamení bral vážně a tydy   si z těch mimozemšťanů   udělali srandu.Průměrný   film
mandus
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.5.2004
ať nevychází 4
Je to fakt hrozný, jednička   byla ještě docela slušná,   až na to že okopírovala   Vřískot (skoro   bezezměn-hlavně začátek).   Dvojka klesla a trojka už se   máchá až dole v sra...ch!   Případný čtvrtý díl už   nemá co ztratit.
misalka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.1.2008
tak u tothohle filmu se   zaručeně pobavíte   .........případ s   nedevirající ledničkou   vzkazy na telefonu a SAMARA s   motorovou pilou vas   100procentně dostanou jedna z   nj parodijí kterou sem kdy   viděla a i když sem po   ubohé 2 nečekala nic   oslunujícího byla sem dost   překvapená
IceCold
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.8.2006
Trápny americký shit,ktorý   snáď s výnimkou dvoch scén   nemá ani štipku humoru a už   zďaleka nie kvalitu prvých   dvoch dielov!
mijala
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Podle mě nejlepší z celé   série Scary movie. Film si   bere na paškál hlavně kruh,   ale objevuje se tam i pár   dalších filmů, jako je   třeba bláznivá střela.   Musim říct, že sem se   nejvíc nasmála na konci, kdy   Tabita předstírá proměnu a   pak se najednou zmení zpátky   s dobrou hláškou. Tak že   všem doporučuji.
jozko69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2007
3>2
Po zhliadnutí   "Dvojky" a   "Trojky" si myslím,   že "Trojka" je   vtipnejšia a vypracovanejšia   a dosť som sa nasmial, hoci   ide o totálne blbosti, ale   perfektne podané divákovi.   Film určite oživili aj   známi herci, ktorí v   predchádzajúcich častiach   nehrali. Tento film je O.K.
jet20
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.11.2009
Po tom co se týhle sagy   vzdali bratři Wayansové to   už nestojí za nic,otřepaný   fory který spíš pěkně   lezou na nervy než pobaví,ta   filmová atmosféra co měla 1   a 2ka už je taky tu a   tam,prostě už to není to co   bylo.
Beruska123
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.5.2007
Velice zábavná komedie u   který se pořádně   zasmějete         Doporučuji!!!
Maeglin
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.2.2004
Celkem blbost
Bohužel jako skoro každá   serie o vice dílech ztrácí   postupně svoje kouzlo. Takže   3-ka nezklamala. Už nemá ani   moc děje. Neobsahuje ani   takové hlody jako 1 a 2.   Opravdu mě mrzí, že jsem si   dal tu práci a stahoval jsem   jí z netu. A do kina mě ani   nenapadno na ní chodit.   Parodie na Kruh, znamení a   další dobré filmy mohla   být rozhodně lepší, né   že tam přiletí banda   mimozemšťanů v blbých   maskách. THX MAEGLIN
neriah
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2013
prostě cool hlášky. Myslím   si,
že tohle byl jeden   z nejlepší dílů scary   movie. Hlavně se mi líbil   ten začátek, kdy se tam   spolu baví ty blondýnky   XD.
Tomu to filmu   dávám 10*
sledovactelky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.4.2014
Scary
Podle mne je to nejlepší   film ze série spolu s pátim   dílem v trojce nejvíc   nemnelo chibu mimozemšťani a   to jak ten netvor řekl   "Vaše láska zlomila   kletbu už víc nemusím   zabíjet" "   Vážne" "Né jenom   sem si z vás delala   prdel" nebo nejak tak to   bilo bezchibné :-D
Feebr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.6.2012
nepřemýšlet!!!!!
Uvolnit, poddat se stupidnim,   méně stupidnim, ale   inteligentním hláškam. Kdo   chce umění, nehledá   správně, ale kdo se chce   smát totální kravine, ten   musí vidět. Stále   používáme s přáteli mnoho   hlasek. Psi se chovají   divně, jasně křeslo nebo   "jmenuje se Linda, je pro   dva a vibruje." :-D   naprostá pecka, co vždy   zlepší náladu! Za 10*!
cernoska123
Hodnocení:
Přidáno: 29.10.2007
doporučuji všem co se   chtějí odreagovat od   každodenních problámů a   starostí v běžném životě   a hodně se zasmát.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih5009minih5009Ceremoniář (1996) 
n
minih33335minih33335Návštěvníci: Cesta do Ameriky (2001) 
Just Visiting n
minih24283minih24283Železný stisk (1977) 
The Gauntlet n
minih83384minih83384Tajemství kruhu (2011) [TV seriál] 
The Secret Circle n
minih29248minih29248Tygr a drak (2000) 
Wo hu zang long n
minih43547minih43547Sestra Amáta (1989) [TV film] 
n
minih27468minih27468Aféra Thomase Crowna (1999) 
The Thomas Crown Affair n
minih35386minih35386Utržený ze řetězu (2005) 
Danny the Dog n
minih40262minih40262Čarodějky (1998) [TV seriál] 
Charmed n
minih46270minih46270Krvavá pomsta (2007) 
Missionary Man n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Scary Movie 5 (2013) [2k digital]

 Scary Movie 5 (2013) [2k digital]
Scary Movie 5 n
 
Žánr: komedie / parodie
Země: Spojené státy americké
Režie: Malcolm D. Lee

(pokračování)

Scary Movie 4 (2006)

 Scary Movie 4 (2006)
Scary Movie 4 n
 
Žánr: komedie / parodie
Země: Spojené státy americké
Režie: David Zucker

(pokračování)

Scary Movie 2 (2001)

 Scary Movie 2 (2001)
Scary Movie 2 n
 
Žánr: komedie / parodie
Země: Spojené státy americké
Režie: Keenen Ivory Wayans

(pokračování)

Scary Movie - Děsnej biják (2000)

 Scary Movie - Děsnej biják (2000)
Scary Movie - Děsnej biják n
Scary Movie
Žánr: komedie / parodie
Země: Spojené státy americké
Režie: Keenen Ivory Wayans

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:40 - 05:10

45 minut již uběhlo
105 minut zbývá do konce

ČT2 - Vatikánský rozhlas

03:00 - 03:30

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

03:10 - 03:55

15 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

02:45 - 03:40

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297

Poslední komentáře

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10