Duben

Komentáře uživatele mijala

mijala

mijala zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 35
Battlestar Galactica
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Tak trochu jiné sci-fi, než   na které jsme zvyklí.   Přesto je to dobré sci-fi.   Stroje, které se vzbouřili   proti svým stvořitelům.   Proto se poslední   přeživší vydávají najít   jiný domov, bájnou Zemi.   Seriál je plný překvapení,   hlavně když nevím, kdo je   další lidský Cylon. Seriál   pro všechny, kdo má rád   sci-fi.
Čarodějky (Charmed)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.11.2007
Tento seriál jsem sledovala   už odmala a moc se mi líbil.   Miluju takovéhle seriály s   nadpřirozenými věcmi.   Nejlepší na tom je, že   hlavními hrdinkami jsou   ženy, je tedy vidět, že   nejen muži můžou dokázat   takovéhle věci.
Červený trpaslík (Red Dwarf)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Tento seriál je nejlepší   komediální seriál. Můžu   ho vidět několikrát za   sebou a nikdy se mi neomrzí.   Řekla bych, že je to hlavně   kvůli skvělým hereckým   výkonům Craiga Charlese a   Chrise Barrieho. Příběh o   lodi, která je 3 miliony let   ve vesmíru, kvůli špatně   opravě pláště, která   zabila celou posádku, až na   Davida Listera, který byl v   tu dobu ve stázi. Jeho   společnost mu dělá tvor,   který se vyvinul z mláďat   jeho kočky a hologam Arnolda   Rimmera, jeho   "kamaráda". Podle   mě je Rimmer prostě   magoooooooor, ale srandovní   magoooooooooor. Vždycky   řekne něco srandovního. A   proto tenhle seriál patří k   mým oblíbeným.
Ďábel nosí Pradu (The Devil Wears Prada)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Tento film se hodně točí   kolem módy, tak že si   myslim, že nejvíc zaujme   holky. Oblečky jsou fakt   pěkný a každý, kdo ten   film viděl, by si je chtěl   určitě vyzkoušet. Meryl   Streep svou roli mrchy   zahrála opravdu skvěle a   Anne taky tak. Tak že kdo se   chce zasmát, ať si tenhle   film nenechá ujít.
Den poté (The Day After Tomorrow)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.5.2007
Podle mě dobře natočený   film. Sice se v tomto filmu   objevují nějaké chybičky,   ale děj je docela dobrý.   Dobře udělané triky,   tornáda a zatopení New   Yorku. Akorát vlci se jim tak   trošku nepovedli, nezdají se   mi moc opravdový. Kdykoli se   na tento film podívám, tak   můžu říct, že se mi   pořád líbí.
Dokonalý trik (The Prestige)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Prostě dokonalý film. Děj   je dobrý, i když jsem se   někdy ztrácela, ale pak mi   vždycky všechno došlo. Hugh   Jackman a Christian Bale se   své role zhostily dobře.   Všechno bylo dobře   promyšlené a závěr pro mě   byl hodně nečekaný. Všem,   kdo mají rádi kouzla,   doporučuji.
Eragon
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Každý,kdo četl knížku, se   už na film určitě těšil.   Ale pro některé to bylo   zklamání. Film toho má s   knížkou málo společného.   Některé události se tu   staly jinak než v knížce.   Ale přesto bych řekla, že   je to dobře natočený film,   který se mi líbí čím dál   tim víc.
Fantastická čtyřka (Fantastic Four)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.5.2007
Film, na který sem se hodně   těšila. A řekla bych, že   se docala i povedl. Dobré   jsou vtipné scény s Chrisem   Evansem. Mohlo tam ale být   víc akčních scén. Takhle   tam byla akorát jedna na   konci, a ke všemu nebyla moc   dlouhá. Doufám, že dvojka   bude víc akčnější.
Futurama
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.11.2007
Musím se přiznat, že jsem   nikdy moc nesledovala   simpsnovi. Pak jsem slyšela o   futuramě a myslela jsem si,   že to bude na stejný brdo.   Ale když jsem si to pustila,   tak jsem musela souhlasit se   svými kamarády, kteří   tvrdí, že je to vynikající   seriál a lepší než   simpsnovi.
Harry Potter a Ohnivý pohár (Harry Potter and the Goblet of Fire)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.5.2007
Podle mě film dobrý, ale moc   krátký na to, jak je   knížka tlustá. Dursleovy se   tam už vůbec neobjevují,   což mě docela naštvalo.   Kort když jsem v kinoboxu   viděla scénu z filmu, kde   vylézají Ron a ostatní z   krbu, nevim, kam se ta scéna   poděla. Mistroství světa ve   famfrpálu bylo strašně   krátký a to mě zklamalo. A   to jak se k sobě Harry s   Ronem chovali, když se   pohádali, mi přišlo   trapný. Film to není   špatný, ale také né   nejlepší
Harry Potter a vězeň z Azkabanu (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.5.2007
Podle mě nejlepší   natočený díl ze všech   Potterů. Řekla bych, že   změna režiséra prospěla.   Tenhle díl se sice nejmíň   podobá knížce, ale za to je   tam hodně vtipných scén.   Mozkomorové a Klofan se   obzvlášť povedli. Už to   není takový dětský film,   jako byli předchozí díly, a   to je na tom podle mě to   nejlepší.
Hrdinové (Heroes)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Lidé, kteří mají   zvláštní schopnosti, to už   je otřepané téma jako v   X-menovi. Ale musim říct,   že tohle je vynikající   seriál. Už od prvního dílu   se tam něco děje. Každý   hrdina má jinou schopnost a   využívá ji podle svého.   Děj je plný zvratů a   každý končí pokračování   příště. Po každém   skouknutí se těším na   další díl. Je to prostě   seriál, který je napínavý   od začátku do konce.
Hvězdná brána (Stargate SG-1)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Tento seriál je typický   představitel sci-fi.   Cestování bránou na jiné   planety na velké   vzdálenosti, to je supr   téma. Prvních 8. sérií   bylo o porážce Goa'uldů a   hrál tam Richard Dean   Anderson. Podle mě jsou   nejlepší díly, když se   bojuje, jako byl závěr 7.   série. Od 9. série se už   objevují nový nepřátelé   Ori a podle mě se seriál   hodně změnil. Bude to asi   tím, že už tam není   Anderson. Nejlepší bitva z   celého seriálu byla podle   mě na konci 9. série. Řekla   bych, že Andersona tam do   značné míry zastupuje nový   člen SG-1 Claudia Black,   která je tam od 10. série.   Od 9. série je tam místo   Andersona Ben Browder, ale ten   je takový nevýrazný. Tento   seriál mi bude hodně   chybět, protože 11. sériu   už nebude. Aspoň se ale   můžu těšit na filmy o   zakončení bitvy s Ori.
Hvězdná brána: Atlantida (Stargate: Atlantis)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Hrozně se mi líbila Stargate   SG1 a nečekal jsem, že se mi   bude tenhle spin-off líbit.   Ale opak byl pravdou. Podle   mě je ještě lepší. Už   od začátku jsou všichni   seznámení s nějakou   technologií. Na konci 1. se   už bojuje s Wraithy. Každý   se mi líbil. Herci jsou také   skvělý. Joe Flanigan a David   Hewlett jsou správná dvojka   a vždycky je s nima sranda.   Všem fanouškům sci-fi   doporučuji. Už se nemůžu   dočkat 4. série a doufám,   že budou i další, aspoň   těch 10, jako má SG1.
Hvězdný prach (Stardust)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.11.2007
Musím říct, že jsem se na   tento film hodně těšila,   doufala jsem, že mě   nezklame. Po 15 minutách jsem   si říkala, ře to docela   ujde, ale potom jsem z filmu   nemohla odtrhnout oči.   Herecké výkony byli   výborné, hlavně Robert de   Niro. Efekty jsou tady dobré.   Je to prostě klasická   fantasy, která se musí   líbit každému milovníkovi   tohoto žánru. Myslím si,   že jsem tedn film neviděla   naposled.
Já, robot (I, Robot)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.5.2007
Willa Smitha mám velmi   rádá, tak že sem doufala,   že mě tento film nezklame.   Naštěstí se tak nestalo.   Willovi tahle role sedla. Je   to hodně povedený film.   Dobrý děj s nečekanými   zvraty. Vizuální efekty se   jim podle mě fakt povedli,   roboti jsou jako živý.
Let's Dance (Step Up)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Film se hodně líbil. Začal   se mi líbit už od začátku,   když jsem slyšela uvodní   písničku. Dobrou hudbou se   to ve filmu jenom hemží.   Film je hodně energický, až   na jednu smutou scénu, kdy   tam zemře kámoš hlavního   hrdiny. Ta scéna mi tam   vůbec neseděla. Závěr byl   vynikající, i když mohli   tancovat o trochu dýl.
Lovci dinosaurů (A Sound of Thunder)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Řekla bych, že zápletka ve   filmu je fakt dobrá.   Cestování časem a co se   stane, když se změní   budoucnost, a to všechno   jenom kvůli zašlápnutí   motýla. Nově stvořená   zvířata se podle mě dobře   povedla. Ale velkou chybu   vidím v tom, když se   procházejí ulicí, tak jde   vidět, že to není reálný.
Mrtví jako já (Dead Like Me)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Seriál je o jedné dívce,   která náhle zemřela. Ale k   její smůle se po smrti stala   smrtkou a musí lidem brát   před jejich smrtí duše.   Nejdřív se tomu brání, ale   nakonec se musí podřídit.   Seriál je plný černého   humoru a dokáže každého   pobavit. Tak že jestli chcete   vědět, co běžně dělají   smrtky, tak si to pusťte
Mumie (The Mummy)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.5.2007
Filmů o oživlých můmiích   už tady bylo dost, ale tenhle   film trošku jiný. Pokaždé,   když si ho pustim, tak se mi   libí pořád stejně a nikdy   se mi neokouká. Triky jsou   docela dobré a herec, co   hraje Imhotepa, zahrál svou   roli fakt dobře. Ani v tomhle   filmu nechybí humor. Tak že   všichni, co to ještě   neviděli, by to měli   napravit.
Mumie se vrací (The Mummy Returns)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.5.2007
Jednička se mi moc líbila,   ale dvojka je mnohem lepší.   Děj je vynikající, triky   ještě lepší. Nechybí   staří známí hrdinové a   přibylí i noví. Opět je tu   i Jonathan, který se jako   vždy postará o zábavu.
Docela se těšim i na   trojku, ale bez Imhotepa to   prostě nebude ono.
Muzikál ze střední (High School Musical)
 
Přidáno: 1.11.2007
I když už jsem trošku   starší, tak jsem se přece   na tenhle film podívala.   Hlavně mě zajímali   písničky. Řekla bych, že   je to film dobrý, ale přece   jenom je pro menší. Musim   ale říct, že písničky   jsou výborné
Noční hlídka (Nočnoj Dozor)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.5.2007
Musím říct, že když jsem   zjistila, že to je ruský   film, tak jsem moc nečekala.   Ale když se si to pustila,   tak mě to příjeměn   překvapilo. Boj světla a   temna, lidé, kteří se   mění na zviřata, upíři a   mnoho dalších   nadpřirozených věcí. Co   víc si přát. Je to prostě   dobrá podíváná a všem   doporučuji.
Pelíšky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Pro mě je to jeden z mála   českých filmů, na který se   ráda podívám. Pokaždé,   když se na film podívám,   tak se nasměju a film se mi   líbí čím dál tím víc.   Podle mě je nejlepší scéna   s nerozbitnými skleničkami a   s bramborovými noky. Herecké   výkony jsou také dobré,   Donutil je prostě HEREC.
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.5.2007
Je to dobrodřužný film jak   se patří. U tohohle filmu se   prostě nemůžete nudit. O   to se hlavně postará Johnny   Depp, který pokaždé vyvede   něco vtipného. Děj je   dobře napsaný a triky jsou   supr. Tenhle film se prostě   povedl a řekla bych, že   dvojka na něj nemá.
Saw 3 (Saw III)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Viděla jsem předchotí díly   a na trojku jsem se hodně   těšila, dokonce sem na ní   šla i do kina. Film dobrý,   ale stejně se mi jednička   líbila víc. Sice tam byli   nové pasti, ale hlavně se to   točilo kolem Jig Saw. Dobrá   ale byla scéna, kdy mu   doktorka otevřela lebku, to   už se vedle mě kámoška   málem složila. Zajímalo by   mě, o čem bude čtyřka, a   už se nemůžu dočkat.
Scary Movie 3
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Podle mě nejlepší z celé   série Scary movie. Film si   bere na paškál hlavně kruh,   ale objevuje se tam i pár   dalších filmů, jako je   třeba bláznivá střela.   Musim říct, že sem se   nejvíc nasmála na konci, kdy   Tabita předstírá proměnu a   pak se najednou zmení zpátky   s dobrou hláškou. Tak že   všem doporučuji.
Shrek 2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Řekla bych, že je mnohem   lepší než jednička.   Grafika je jako vždy dobrá a   příběh ještě lepší.   Nechybí ukecaný oslík,   který vždy provede něco   vtipnýho. Objeví se i nová   postava, kocour v botách,   který každého dostane svým   smutným kukučem. Podle mě   to je film pro děti i   dospělé, protože se   všichni nasmějí stejně.
Silent Hill
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Na film se sem velmi těšila,   protože už i hra mě zaujala   svou atmosférou. Film má   vytvořenou podobnou   atmosféru jako hra. Ale   docela mě zklamalo, že   hlavní roli dostala žena,   zatímco ve hře je to muž. A   také konec byl trošku jiný.   Přesto se mi ten film líbil   a doufám, že bude i druhý   díl.
Star Trek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.6.2009
Tak musim říct, že ačkoli   nejsem moc velký fanoušek   seriálu (viděla jsem jenom   pár dílů), tak je tenhle   film podle mě výborný.   Hlavní role jsou zahraný   skvěle, výborný byl hlavně   Chris Pine a Zachary Quito.   Film všem doporučuju, i   když nejste fanoušci   seriálu.
Jenom   malinkatej dotaz mám. U   recenze Star treku na těchto   stránkách je fotka se   scénou, u který si nejsem   tak jistá, že by se ve filmu   objevila. Je možný, že tam   tahle scéna opravdu nebyla,   nebo mi něco uniklo???

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

55 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - --

19:50 - 20:00

5 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

25 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Showtime

19:55 - 20:15

0 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190569
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376599
Obsahů a biografií: 178287
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10