Duben
ohodnotit

Mission: Impossible - Fallout

Další název:
Mission: Impossible VI
Rok:
2018
Délka:
147 minut
Premiéra v ČR:
2.8.2018

Komentáře k filmu Mission: Impossible - Fallout

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 14
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.3.2019
Nejsem žádným zvláštním   fanouškem série Mission:   Impossible a Toma Cruise už   vůbec ne, ale musím uznat,   že každý ze šesti   dosavadních filmů má   úroveň a určitě pobaví   každého diváka, pokud není   snob anebo si nehraje na   "znalce" filmového   umění. I Fallout má svoje   tempo, které kromě asi dvou   zbytečných dialogů,   nenechá diváka vydechnout.   Pro mě zvlášť bylo   přitažlivé prostředí   milované Paříže, kde se   odehrávají všechny   automobilové (motocyklové)   honičky. Připomněl jsem si   tak zase pařížské památky   a bulváry, kde jsem strávil   několik dovolených. Film je   opět dobře obsazený, kromě   známých opakovaných figur   se objeví i několik nových   postav.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.12.2018
Agent Hunt nám měkne a i   když ve svém věku stále   běhá a skáče a pere se na   plné pecky a když tak se ze   všeho vykecá, tak zbytečné   mrtvoly nemá rád a má své   slabé místečko. Tedy dvě,   z nichž Michelle má naprosto   bezkrevný výraz po celou   dobu a to, i když odjišťuje   bombu. Henry „Superman“   Cavill se snaží svoje svaly   nacpat do standardních   obleků a je to dost těžké,   za to mlátit Hunta mu jde   docela dobře. Akce má spád,   mě se líbila scéna v   katakombách, kde byl chycen   hlavní záporák na   švestkách, ono není radno   podceňovat klauny s maskami a   helikoptéry už trochu   přetahovaly stopáž.   Normálně vybuchují při   prvním střetu se zemí a   tady jim to trvalo o dost   déle. Uvidíme, jak dlouho   ještě Cruise uběhá svého   Hunta, a i když nejsem   přímo příznivcem jeho   agentury, klidně se znovu   podívám, i kvůli hercům v   druhém plánu, kteří   obstarávají humor a slušné   podívání = Pegg, Rhames,   Ferguson.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.12.2018
Šestý filmový zářez   agenta Ethana Hunta s tváří   Toma Cruise a jak jinak, v   plné parádě. Scénáře a   režie se opět ujal   Christopher McQuarrie a   kupodivu zašel ve vývoji   stylu pojetí o nějaký ten   kousek dál. Zkrátka se v   ničem neopakuje a přináší   výbornou akční podívanou,   která nám dopřeje zase o   něco delší stopáž,   činící takřka dvě a půl   hodiny. Místy je to však   bohužel znát, neboť   určité scény vykazují   dojem umělého a zcela   zbytečného natažení.   Příběh je jednoduchý a   nijak originální, ale jakoby   o to ani nešlo. Co nejvíce   uchvátí, jsou akční   realistické sekvence plné   adrenalinu a ctižádosti.   Chybky se v tom tak docela   ztratí. Jistě, ne všechny   akční scény skutečně   budí dojem důvěryhodnosti,   ale jsou závratné a    dechberoucí. Šestý   snímek zaznamenává   výrazné body a na tom má   samozřejmě podíl i samotný   Tom Cruise, který během   natáčení opět překvapil   svou přítomností na   většině akčních scén.
PROCESOR
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.10.2018
PROCESOR!
Tak akce je parádní o tom   žádná. Tom podává na   svůj věk zdrcující výkon   na hranici lidských   možností a na to, že je to   jenom herec, tak má určitě   natrénováno. Vypadá, jako   by vůbec nestárnul a   kdejaká „herečka“ mu   může jen tiše závidět,   takže proč hodnotím jen   lepším průměrem? Já sem   si pustil film, kde chci také   kromě akce, vidět i děj.   Kdybych chtěl jenom akci tak   si pustím You Tube a   nejlepší sekce z filmu. A   děj je překombinovaný   troufám si tvrdit, že jen   málokdo na poprvé stačil   sledovat, kdo jaký zájmy   sleduje a proč. Drtivá   většina se spokojila s tím,   že jim byl přestavený   hlavní padouch a tím to   zhaslo. Co mi dále vadilo,   byl scénář z konce   devadesátých let, kdy jsme   byli krmeni tím, že k   sestrojení atomovky stačí   potrhlý zběhlý vědec,   který jí sfoukne do dvou   hodin, jak stoleček z Ikei a   ještě je to kapesní verze   co se vejde do kufříčku.   Plutonium je roztomilá   kulička se kterou se dá   pinkat. A deaktivaci pořád   ještě stačí,   přestříhnout ten správný   drátek v poslední vteřině.   Za dvacet let se to nikam   neposunulo, kdyby to všechno   bylo možný, tak už tady   dávno nejsme a nenadáváme   na to, jak to nejde….
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.8.2018
║Rozpočet   $178miliónov║Tržby USA   $134,937,443║Tržby   Celosvetovo $359,697,869▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ Štandard posledných   dielov dodržaný, Christopher   McQuarrie to zvláda, aj keď   dejovo to nemusí byť úplne   prehľadné, košér. Príbeh   ponúka klasické zvraty, dá   sa povedať kto s koho medzi   zlými a dobrými až nevieme   kto na koho strane je. Vizuál   opäť ohromí, rovnako tak   akčné vychytávky   (nahánačky na motorkách,   či vrtuľníkoch vedú),   Huntov bez a skoky cez budovy   dokonca aj pobavia, nechýba   šplhanie po skalách, troška   to pripomenie takú   rekapituláciu z ostatných   dielov. Súboje sú veľmi   fyzické, dych berúce,   kameraman si dal fakt   záležať. Rebecca Ferguson   si zas kradne svojim výzorom   scény pre seba, je ozdobou, s   Michelle Monaghan sú ako   sestry podobné. Občas tu   sadne aj nejaké to   odľahčenie. 3D efekt v kine   mi prišiel trocha zbytočný,   možno otravný, rozdvojovalo   obraz, veľa tmavých scén v   tých tuneloch bolo až   bolestných cez okuliare.   /videl v kine 3D verziu: 90%/
goranchorvat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.12.2018
Akční špička
Pro mě nejlepší akční   film roku 2018. Nevím jak to   ten Tom dělá, ale celý   filmový život, kam zamíří   tam je úspěch , kvalita,   zábava. Trochu jsem měl o   Fallout strach, ale byl   naprosto zbytečný.   Vyvážený mix špičkově   zpracované akce, zábavy,   komplotu a dalších   atributů. Užasný střih,   skvěle vybrané lokace, a   parádní záverečná akce.   Palec nahoru a 90%
Xpojntman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.8.2018
Mission: Impossible - Fallout   je dost slušná Mission:   Impossible, rozhodně nezapře   svůj původ. Tom Cruise   exelentní.
MildaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.11.2018
Další pokračování se   celkem povedlo, je to sice   furt dokola stejné, ale to je   jistě fanouškům série   vyhovuje. Neurazí, nenadchne.
POMOthy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.9.2018
Orgastické nadšení,   lemované chvilkama hořkosti,   kterou může a nemusí   rozmělnit druhé, případně   třetí shlédnutí. Sám   Nolan by se styděl to pojmout   takto dark-knightovsky,   protože by byl obviněn ze   sebekopírování. Hlavně   teda Balfe jenom změnil pár   tónů černorytířských   soundtracků, aby dialogům   dodal napětí a dějovému   vyprávění kontinuálně   pulzující dynamiku.   Většina akčních   mega-scén, které jsou   téměř žánrovou   údálostí, i drsné fyzické   mlátičky, nicméně   trendově nestavají na   hudbě, ale na zvukové   syrovosti, která jim dodává   realičnost. Tyto moderní   prvky ohlušující hudební   naléhavosti a koule rvoucí   realistické akce, tedy   kombinace ze které všichni   nadšeně učuráváme, se zde   potkávají s postavama   zbytečně překombinovanou   zápletkou s opakovaným   strháváním masek a změnami   identit, kdy zvládáme   chápat základní dějovou   linku, ale v pointách   jednotlivých zvratů se   beznadějně ztrácíme. Teda   aspoň já jsem se ztrácel. A   nejspíš ne proto, že bych   byl blbej, ale protože   scénář a jeho snaha   zdramatizovávat za každou   cenu a všude, i tam kde to   není potřeba. Za něj   dávám čtyři, a   umírněnější a elegantně   krásnou Rogue Nation zvedám   na pět. Mimochodem, nejvíce   ze všech scén Falloutu se mi   líbila ta sentimentální s   francouzskou policajtkou. A   vůbec, ženský tu má Cruise   fakt krásné, hezčí než   leckterý Bond.
phs
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.8.2018
phs
Paradni podivana, skvele akce,   Tomovi to opet super   sekne...co vic si prat??? :-)   Mohu vrele doporucit!
emdvojka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.11.2018
Nie som nejaký extra   nadšenec tejto série, ale   táto hyper napraskaná trtina   ma bavila i keď to mohli   trošku skrátiť a ten koniec   z helikoptérou mali   producenti zatrhnúť. Úplne   to pochovalo vážnejší dej,   ktorý však zakaždým dal   poznať, že s realitou   tajných agentov to ma   pramálo spoločné. Akcie   však bolo dostatok, potešili   aj známy herci, len niektoré   dialógy boli strašne   vynútené až toľko, že aj   samotných hercov nebavili a   brali ich, ako povinnosť, aby   sa mohol dej posunúť ďalej,   alebo aby scenáristi mali   alibi na určité scénky,   ktoré sa stali, alebo mali   stať. To, že sa postavy   správali ultra odvážne a   nerozvážne, niekto by   povedal až hlúpo však   zachraňoval fakt, že celý   tento projekt a asi hlavne   tento diel je natáčaní z   určitým nadhľadom a   eleganciou britského   gentlemana. Ako verdikt len   toľko...Hlúpučké, ale ozaj   zábavné, nabité akciou i   humorom, tak snáď o to tu   ide...
Pswat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.8.2018
CRUISE
Tom Cruise opet vali a je to   opet super akce. Jeste lepe se   na to kouka, kdyz vite, ze se   Cruise nenechava zastupovat   kaskaderem a vetsinu kousku   dela sam. Tento dil ze serie   je ume asi druhy nejlepsi. Na   dvojku od John Woo to, ale   nema
danhav
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2018
Supert
Tento film se fakt povedl.   Skvělý výkon Toma Cruise   super záběry akce....   Doporučuji pro každého kdo   se rád podívá na akční   film.
SpeedMura
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2018
Opět skvělý akční film
Tom Cruise exceluje v tomto   filmu, když si vezmete že mu   táhne na 60 a většinu   kaskadérských kousků dělá   sám (kdo nevěří ať se   koukne na mrtě videí z   natáčení na YouTube) tak   klobouk dolů. Vypadá   skvěle, výkon na výbornou a   film je skvěle zpracován.   Akce od začátku do konce

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih38212minih38212Živí a mrtví (1963) 
Živyje i mjortvyje n
minih12879minih12879Moře začíná za vsí (1987) 
Moře začíná za vsí n
minih153424minih153424Sněhulák (2017) 
The Snowman n
minih132039minih132039Ledová zkáza (2014) [TV film] 
Icetastrophe n
minih79457minih79457Kajman (2006) 
Il caimano n
minih25755minih25755Muž, který dopadl Eichmanna (1996) [TV film] 
The Man Who Captured Eichmann n
minih22762minih22762Vrah bydlí v č.21 (1942) 
L'Assasin habite... au 21 n
minih47607minih47607Uštvaný válkou (1969) 
Porta del cannone n
minih49834minih49834Zázrak na ledě (1981) 
Miracle on Ice n
minih50762minih50762Kdybych byl špion (1967) 
Si j'étais un espion n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Mission: Impossible Odplata - První část (2023)

 Mission: Impossible Odplata - První část (2023)
Mission: Impossible Odplata - První část n
Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One
Žánr: akční / dobrodružný / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Christopher McQuarrie

(pokračování)

Mission: Impossible - Národ grázlů (2015)

 Mission: Impossible - Národ grázlů (2015)
Mission: Impossible - Národ grázlů n
Mission: Impossible - Rogue Nation
Žánr: akční / dobrodružný / thriller
Země: Spojené státy americké / Hongkong / Čína
Režie: Christopher McQuarrie

(pokračování)

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

 Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)
Mission: Impossible - Ghost Protocol n
 
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké / Spojené arabské emiráty / Česká republika
Režie: Brad Bird

(pokračování)

Mission: Impossible III (2006)

 Mission: Impossible III (2006)
Mission: Impossible III n
 
Žánr: akční / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: J.J. Abrams

(pokračování)

Mission: Impossible II (2000)

 Mission: Impossible II (2000)
Mission: Impossible II n
 
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: John Woo

(pokračování)

Mission: Impossible (1996)

 Mission: Impossible (1996)
Mission: Impossible n
 
Žánr: thriller / špionážní / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian De Palma

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:40 - 05:10

47 minut již uběhlo
103 minut zbývá do konce

ČT2 - Vatikánský rozhlas

03:00 - 03:30

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

03:10 - 03:55

17 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

02:45 - 03:40

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297

Poslední komentáře

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10