Duben
ohodnotit

Bastardi

Rok:
2010
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
28.10.2010
„Každé zlo musí být jednou potrestáno, jen to někdy trvá déle.“

Komentáře k filmu Bastardi

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 38
MARi0
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.4.2012
Bastardi
Tak jsem se po dlouhé době   nechal přemluvit svým   líným tělem k večeru u   televize, odmítl jsem   kamarádovo pozvání na   koncert a pustil si večerní   pořady. Chyba, teď už vím.   Nejdříve "Román pro   muže" a pak ještě   horší Bastardi.
Tenhle film se nás   snaží šokovat skaženou   společností, ale bohužel na   to jde tak tvrdě a   nedůvěryhodně, vše je tak   moc přehnané a nereálné,   že nakonec režisérova   myšlenka zůstává ztracena   bůh ví kde. Herecké výkony   jsou také tak amatérské, z   Magnuska asi pořádná star   nikdy nebude. Jedno pozitivum   tomu ale nechávám. Konečně   jsem aspoň viděl Rytmuse, o   kterém se všude poslední   dobou tolik mluví. Nejen že   zde bylo pár jeho songů   (teda nic moc, představoval   jsem si to lepší, hip hop a   rap sice nepatří k mým   oblíbeným žánrům, ale sem   tam si něco dobrého taky   poslechnu, ale tenhle chlápek   poztrádá ten hlavní smysl,   tu sdělovací myšlenku,   podobně jako celí Bastardi)   ale navíc se tu i objevil   jako herec.
Takže   jestli měli Bastardi nabádat   k rasismu, tak u mě   nepovedeností spíš vzbudili   opačné pocity...
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.11.2011
Film který není žádný   majstrštyk,ale téma je   aktuální.Nevím jak je to   věrohodné,někteří smradi   se takhle určitě   chovají!Ale myslím že   maličko přehnané a   nevěrohodné,,,
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.4.2014
Faktem je, že témata jako   třeba problematika chování   a kriminalita nezvladatelných   dětí se v české   kinematografii dlouhá léta   opomíjela. A tak tento   snímek doslova přišel jako   zjevení. Do této doby   poměrně neznámý Tomáš   Magnusek se toho chopil s   vervou sobě vlastní. Napsal   scénář, vzal si do parády   hlavní roli a nechal natočit   snímek s čistě českých   reálií. No a dopadlo to jak   to dopadnout mělo. Film je   nízkorozpočtový a tak jsou   velice znát mnohé neduhy.   Příběh není napsán   špatně, ale přeci jen mi   vtom chybí více tý   psychologie. Tlačí se tu moc   na pilu, což je bohužel   velice na škodu. Chování   dětí z dřívější   zvláštní, dnes praktické   školy je tu sice zachyceno   bezpochyby věrně, ale   celkově to vyznívá až   přehnaně drsně. Na   začátku příběhu mi chybí   rozjezd, což znamená   postupné seznámení s   hlavními aktéry příběhu.   Ono se tu hned jde k věci.   Tři sígři přepadnou,   znásilní a zabijí mladou   učitelku a divák vlastně o   ní nic neví. Abych nebyl   zase tak přísný, určitá   zoufalost a bezmoc učitele a   bratra oné zabité učitelky   v jedné osobě tu naznačena   je, ale je to prostě hodně   málo. Kriminální zápletka   není na škodu. Scénář ale   měl být daleko více   propracovaný. Že by to byl   ale zase až tak špatný film   se taky rozhodně říci   nedá. Dali by se jmenovat   daleko horší snímky, na   které se dnes už moc ani   nevzpomíná. Tomáš Magnusek   coby neherec se s rolí popral   velice bravurně. Ano, snímek   má spoustu chyb a   nedokonalostí, ale přesto   díky za něj.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.5.2014
Jestli to je takové v našem   školství, tak ty učitele na   jednu stranu lituji, ovšem na   straně druhé nechápu, že   jsme to takhle daleko dovedli.   Rodiče se staví za své   dětičky (grázly), kterým   se nic nestane. Děti vládnou   škole místo ředitele   (dobrý L.Potměšil) a takhle   bych mohl pokračovat dál -   opravdu neradostný pohled na   naši společnost, nehodnotím   zde filmové zpracování, ale   spíš odvahu to vůbec   natočit.
Robinson
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.6.2011
Není to špatné. Od   příchodu Magnuska na scénu   mě to docela vtáhlo,   působí přirozeně a   souhlasil jsem s ním každé   slovo. Závěr povedený.   Nebýt hnusné hudby a camea   kokota Rytmuse, dal bych i   víc.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.5.2011
Hnus, přístupné od 12? to je vtip, ne?
hodně přehnaný film, kdy   děti vládnou škole.   Doporučila bych tvůrcům   filmu navštívit OSPOD než   budou točit takové   slátaniny... a budu se   opakovat, česká filmová   kinematografie je ostudou   naší země, točíme pouze   kontroverzní snímky, mám   pocit, že nebýt romů, drog   nebo handicapovaných - byli   bychom v p*deli s obsahy   filmu! nechápu, proč si   tuhle už tak zlou dobu   "krášlíme" filmy   o tomhle! Tohle si zapnout ve   svém volnu, tak mám oči pro   pláč, mezi kým to žiji,   ale ujišťuji, že žáden   učitel si dnes nenechá   líbit to, co ti filmoví.   Zkusme natočit raději   stupidní romantickou komedii   na motivy těch amerických   nebo konečně povedený   horor, netahejme romské   násilí do filmu, může se   to v závěru promítnout na   skutečném životě bílé   rasy.
Máša13
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.7.2012
Divné a nereálné
Film postaven na sprostých   slovech a hláškách   "mládeže". Akční   scény přehnané.Prostě   možná zajímavé téma,ale   film opravdu bída
Yontalcar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.4.2011
Sedm hvězd dávám tomuto   snímku především proto,   že ukazuje divákovi bez   jakýchkoliv servítek co se   na zvláštních školách   doopravdy děje. Rovněž si   myslím, že by jej měli   vidět nejen dospívající,   ale také úředníci z   některých měst, kteří   plánují tyto děti   přesunout na učiliště.   Prý z důvodu, aby   nedocházelo k diskriminaci,   což považuji za hloupost.   Jediní kdo na to pak   doplatí, budou studenti,   jenž budou mít vážný   zájem o studium.
bobo336
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.1.2013
bastardi
Toto mal byť film.Bolo to   oničom snažia sa nám toho   ukázať síce vela ale v   konečnom dosledku je to len o   hlúpych vulgarizmoch.
Papaja73
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.11.2011
No naše školství na tom   není zřejmě zrovna   růžově ale toto se mi zdá   přece jen trochu přitažené   za vlasy.Prvoplánová snaha   šokovat za každou cenu.To   takový estonský snímek   ,,Zkažená mládež" je   mnohem uvěřitelnější a   syrovější.Toto je však   dost béčkový film.
legenda
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.9.2011
Film zaujímavo mapuje   nelichotivú situáciu na   školách v súvislosti s   nezvládateľným správaním   žiakov, za ktorými stoja   „vysokopostavení“   rodičia. Príbeh si nedáva   za cieľ zaujať diváka   svojou kriminálnou   zápletkou, ale skôr   upozorniť na narastajúce   násilie, aroganciu a   nezáujem žiakov o školu.   Šoková terapia sa podarila a   so záujmom som sledoval   nevyberané správanie sa a   slovník žiakov. Film ponúka   možnosť širokej diskusie   reformy školstva, zvlášť u   nezvládateľných detí, pri   ktorých učitelia kolabujú.   Súčasný systém školstva a   prevýchovy u týchto detí   zlyháva a môžu z nich   vyrásť kriminálnici, ak   spoločnosť nezasiahne.   Príbeh sám o sebe nie je   žiadnym skvostom, dialógy a   herecké výkony sú veľmi   priemerné, úroveň filmu   kolísa. Charaktery žiakov   ani učiteľov nie sú ani   zďaleka tak vykreslené, ako   si to príbeh zaslúži.   Ďalšou veľkou slabinou   filmu je hudba. Aj keď   reperské texty sú dnes   „in“, nezapadali do filmu   a nedokresľovali príbeh.   Celý scenár sa mi zdá ako   rýchlo spísaný príbeh bez   snahy o preniknutie do   súkromia žiakov (učiteľov)   s ozrejmením príčin ich   správania. V prípade, že by   sa scenárista viac   „pohral“ s charaktermi   postáv, mohol príbeh   vyznieť oveľa desivejšie s   radikálnejším posolstvom   pre spoločnosť.
Sanchez
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.6.2011
Od základu velice suché   drama, které zaujme (ač   nechtěně) svou humornou   stránkou, která je až   smutně a překvapivě   povedená. Celý film je   nejspíš zaměřen na   vážné téma okolo   nevychovaných dětí, které   mají ze školní docházky   doslova holubník a šikanují   učitele. Ale funguje to   opačně, ona sprostá slova a   hrube nadávky od   amatérských herců spíše   pobaví, často i rozesmějí.   T.Magnusek mi do hlavní role   příliš neseděl,   představil bych si právě v   živé komedii.
Lasy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.4.2011
Nemyslím, že je správný   názor typu: "proboha,   proč se to točí" atd.   Před realitou se nesmí   zavírat oči, ale řešit se!   Pakliže se vám to zdálo   přehnané, možná máte   pravdu, ale za pár let už to   bude opravdu realita.

Aneb bude to tu   vypadat podle slov Igora   Hnízda: "do vašeho   rajónu se odvážili jen dva   strážníci a to pouze na   koních"
johnny-rk
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.7.2011
Chcete se dát na   učitelství.?. Ano.?.   Podívejte se na tento film a   rozmyslíte si to. V menším   měřítku a menších   následcích se Vám muže   něco takového přihodit.   Máte rádi děti.?. Tak to   potom nemůžete mít žádné   nervy...
terka69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.7.2011
Jednoduše film o tom kam   spěje naše školství a   celá tahle ***** republika!   Myslím že filmový štáb to   zachytil v dokonalém obraze.
Jarda1420
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.4.2011
SPOKOJENOST!!! Čekal jsem,   že budu šokovaný a povedlo   se. Osobně si libuji ve   filmech o věcech, které jsou   tabu a bastardi jsou na téma,   o kterém se moc netočí.
Taky se mi líbilo, že   herci, co hrají klaďase   hráli "šmejdy" a   naopak...(Štastný,   Holub).Teké jsem byl   potěšen, že jsem po letech   viděl herce, co se už na   plátně neobjevují...
sakro
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.11.2011
děsivá realita
Tenhle film určitě není o   kinematografickém umění ani   o přemíře filmových hvězd   vtěsnaných do jediného   filmového okénka. Je ve své   nejhlubší podstatě o   něčem naprosto jiném. Je o   obrovském problému naší   společnosti, je o těch,   kteří společenský systém   znaužívají, o těch,   kteří jej využívají, o   těch, kteří si sami o sobě   myslí, že jej tvoří a o   těch, kteří jeho slabosti   akceptují a tím jim   dodávají živiny k dalšímu   zhoubnému bujení. Všichni   recenzenti, kterým se nezdá   dost autentický a   realistický zřejmě žijí v   dostatečné a bezpečné   vzdálenosti od ohnisek   podobných sociálních   problémů a mohou mít pocit,   že v reálu snad ani   neexistují a že se jedná o   bujnou fantazii scénáristy.   Věřte, že opak je pravdou a   že některé ze scén se   realitě ani nepřibližují.   I mi samozřejmě vadil   nevyřčený podtext o   převzetí spravedlnosti do   vlastních rukou pradávným   systémem "oko za oko,   zub za zub". Pominu-li   však tento fakt, jedná se o   film mimořádně zdařilý a   po dlouhé době zase jednou   na něco problematického   kolem nás poukazující. Vy,   kteří se zatím cítíte v   bezpečí vězte, že pokud   stát nezačne situaci OPRAVDU   řešit, můžete o své   bezpečí v relativně   krátké době přijít.   Jednoznačně doporučuji   všem, zahrabání hlavy do   písku neřeší nic.
AshT
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.12.2010
Magnůsek jak měl propadák s   Pamětnice kdy měl suprové   obsazení,ale příběh stál   za hodnocení 1 možná 2   když přidám.Tento snímek   určitě byl až moc drsný   takhle úplně to ve školách   není ale chtěl upozornit,že   takhle nějak podobně to   je.Příběh byl takovej   jednoduší herci slušní.Bod   strhnu za surovost až moc   velkou a potom sprostotu a   poslední strhnu za Magnuska   on není herec a podle mě na   95 procent by to zahrál jakej   koliv herec lépe než on   podle mě hrát neumí. Na   českej film hodně slušné.
POMOthy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.10.2018
Bastardi sú lepší v   komediálnej polohe než   dramatickej, v ktorej by   chceli trumfovať. Práve   humor, ktorý do filmu   vnášajú decká–neherci   svojou prirodzenosťou a   uzemňujúcimi hláškami,   odľahčuje drámu, ktorá   vyznieva miestami naivne až   gíčovo (scéna v kostole).   Čo je škoda, pretože sa v   nej stráca tiež istá   výpovedná hodnota bez   servítkov vyslovenej pravdy o   veciach, ktoré sme v českom   celovečernom filme nevideli a   zrejme ani neuvidíte. Tomáš   Magnusek je veľký nadšenec   do procesu tvorby filmov a na   rozdiel od kadejakých kecalov   ich aj nakrúca. Čoby   scenárista sa ale   skutočného úspechu dočká   asi až na poli ľudovej   komédie.
brizaa
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.6.2015
Hrozný,prostě hrozný,víc   se k tomu snad ani říct   nedá. Možná jen to, koho   dokáže Magnusek   přesvědčit k účinkování   v těch jeho sračkách. Být   Přeučil, tak chodím   kanálama.
prediger
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.11.2010
kritik versus divák
To, že si film našel svého   diváka bylo způsobeno   cílenou reklamou. Pokud   soudím z našeho kina, mezi   mladými diváky byl i zástup   z řad pedagogů. Každý   vidí to co vidět chce a   podtext tohoto filmu nebyl ve   vulgárnostech. A pokud chce   někdo přirovnávat film k   programu Tv Nova, vězte tomu,   že dle vyjádření autora   filmu je 80% tvrdá realita.
Luraj
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2011
Tohle byl hodně drsnej film,   bohužel se ale tohle stává   i v realitě a je to hodně   smutné. Kde se stala chyba?   Jak je možné, že někteří   mladí lidé neuznávají ale   absolutně žádné hodnoty?   Když jsou schopni vraždit   jako děti, čeho budou   schopni v dospělosti? Jak z   tohohle začarovaného kruhu   ven? Jak najít nápravu?   Stala se chyba v rodině, v   systému? Tohle je tak   vážné téma, že tímhle by   se měli zabývat snad úplně   všichni. A najde se vůbec   řešení? Je otázkou času,   že i u nás na školach bude   úplně normální, že si tam   děti budou nosit zbraně a   střílet po spolužácích,   učitelích apod.? Je to film   nejen na zamyšlení, ale   hlavně by se mělo něco   dělat, aby se zase vrátily   ty normální hodnoty, které   byly dřív tak samozřejmé!
FuriousG
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.7.2018
Bastardi
Magnuskovy filmy se mi celkem   líbí. Jinak to nebylo ani u   Bastardů. Smutný příběh,   jak to vypadá ve   zvláštních školách ve   vyloučených lokalitách, ač   byl asi oproti realitě   přehnaný. Malí/velcí   bastardi, vypadali jako když   jsou opravdu z Chánova.
Stan.K.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.4.2011
jedinná chyba.../?/
Tento film má jedinnou   chybu,je příliš pravdivý a   mnoho pravdy je divákovi   vždy nepříjemné.Musí   přemýšlet a to bolí.Na   sponsorství filmu je   vidět,že   "státní"sponzoři   neměli zájem.Přesto se   podařilo i tím,že   herci,kteří obvykle nejsou   "už"obsazováni   zahráli jako z partesu.Přeji   II.podobný úspěch.
Rumenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.5.2011
K čemu je bůh, když se   rodí takoví bastardi jako   jsem já? Čistá a bio dávka   toho, jakými hajzli   někteří dorostenci můžou   být.
Fraulein_Holle
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.11.2011
Po přečtení některých   předchozích komentářů lze   dodat jediné: vy, co dáváte   nízké hodnocení, jste ten   film vůbec, ale vůbec   nepochopili. Vůbec vám   nedošlo, že ten film varuje   před lhostejností, která s   sebou přináší takové   problémy jako jednat na   vlastní pěst..? Jak se asi   může cítit ten, komu   znásilnili a zabili osobu,   kterou měl rád, a která mu   byla blízká? Jak se asi   může cítit, když všichni   ví, kdo je vrah, ale   nemůžou (a nebo nechtějí)   to dokázat? Taky byste   seděli na prdeli a drželi   hubu? Asi těžko. Tohle   může napsat jen ten, koho se   to netýká nebo kdo nežije   na severu Čech, kde jsou   věci tohoto typu na denním   pořádku, sice ne v takové   síle, ale - a na to film   naráží - co není, může   být. Film poukazuje na to,   jak to tady bude za chvíli   vypadat, jestli se nespraví   díry v našem systému a   nezmizí lidská lhostejnost.
Alis
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.11.2010
špatní herci
Námět celkem dobrý. Opravdu   se takové věci dějí a je   třeba, aby se netutlaly. Ale   příšerné herecké výkony:   především hlavního hrdiny   a žáků (neuvěřitelně   strojené!!!). zato herci   vedlejších rolí odvedli   skvělý výkon. Ovšem   vtipnost je někdy dost   trapná (jen na základě   sprostých slov). film může   působit jako návod ke   špatnostem, ale i starší   děti, pokud se k filmu   dostanou, by se měly naučit   rozeznat, co je a co není   správné!
McFady
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.4.2011
zajímavý
Tohle je hodně jednoduchej   film. Však se mi fakt líbil,   byl teda hodně drsnej. ale na   Českej film to je dobrý...   prostě 7/10
Dalimoni
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.4.2011
špatný zážitek
Na film jsem byl v kině,   které bylo plné teenagerů,   kteří to brali jako   výbornou komedii. Smáli se,   jakoby se dívali na Slunce,   seno. Tento film komedie není   ani omylem, vulgarita je   přiliš silná a proto bych   ho vůbec mládeži   nezpřístupňoval. Námět   byl dobrý, ale zpracování a   vulgarita mě nutí dát   průměrné hodnocení. Z kina   jsem odcházel s velkými   rozpaky, hlavně kvůli   mladým divákům, kteří asi   nepochopili o čem to je.....
prifuk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.12.2010
Souhlasím s těmi názory,   které uvádějí nutnost   poukazovat na tyto víceméně   reálné problémy dnešní   mládeže. Film mě zaujal od   začátku do konce (na rozdíl   od "komedie"   Občanský průkaz). Některé   herecké výkony nejsou   profesionální a někdy až k   pousmání, ale to nesnižuje   nic na celkovém dojmu z filmu   a popisované tematice.
Šolc
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.11.2011
Muj názor
Kriminální Film kde   dochází ke střetům mezi   učiteli a žáky ..   někteří učitelé tenhle   nápor nezvládají a   odchází ze školy či   dokonce umírají a to vše   díky romské komunitě o   které je tenhle film
milan44
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.9.2010
rOZHODNĚ BYCH NEUVÁDĚL JAKO ŽÁNR KOMEDII
Zdravím všechny ,rozhodně i   dle traileru bych neuváděl   jako žánr komedii,film bude   ukázkou jak to ve školách   chodí ,myslím že vše   vystihuje slogan filmu....
cabalaci
Hodnocení:
Přidáno: 18.4.2012
blbost
Bezduchý děj.Slátanina.   Film který vznikl jen pro aby   se ukázalo jak se podle   tvůrců učí ve školách.To   si mohli někde v garáži   říct tvůrci sami.Hrozný   "dokument" o ničem   ,který se nezakládá na   pravdě.
cutac
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.4.2011
Ne úplně špatný
Je to dost přetažený ale   pár scén tam dobrejch je   Hrát tam pár lepších   herců tak by to asi bylo   lepší
e.hawe
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.4.2011
děs a hnus. co to má za   účel? ukázat veřejnosti   to, čeho sme si stejně   všichni vědomi, nebo těm   malým smradům poradit co   všechno si můžou dovolit   aniž by za to byli   potrestaní??
Tlamohod
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.10.2011
Absolutně nechápu, jak je   možné, že má něco   takového tak vysoké   hodnocení. Dále pak jak je   možné, že se to dostalo do   kina, jelikož romíkům bylo   jen zřídka kdy rozumět,   což by ve video filmu nebyl   až takový problém člověk   by si scénu přehrál   kolikrát by potřeboval.   Nicméně jsem z toho mála co   jsem napoprvé pochytil   pochopil, že to bylo   nejspíš proto, že z nich   nepadalo nic věcného, ale   jen rádoby fórky, které   každého kdo má byť jen   minimální nároky na humor   spíše urazí než pobaví.   Celkově beru film jako   doznání ke všemu, za co   jsou romové odsuzovaní a   jinak se ani brát nedá,   protože tak mizerně napsané   a sebeponižující role by   nikdo komu není takové   chování vlastní nepřijal.   První a zároveň poslední   pozitivum filmu nastane, když   je poslední mladistvý   násilník eliminován.   Nechápu co se film snaží   sdělit, drama se nachazí   pouze v popisu filmu a   celkově jej beru pouze jako   tupou komedii pro nejméně   náročné publikum.
stencl
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.4.2011
Jsem z tohoto filmu   rozpačitý, je to sice   realita, ale je to tak   přehrávané a podivné, až   to působí komediálně. Pro   mě. 60%
rickpick
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.6.2011
hrůůůůůůza
jak se může   "tohleto" dostat do   kina? trapný pokus o film,   který spadá do kategorie   "C" filmů, to   označit za   "béčko" by byla   urážka béčkových filmů

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih55758minih55758Na doraz (2010) 
Due Date n
minih20418minih20418Tajemné zlo (1987) 
The Hidden n
minih31013minih31013Alice, sladká Alice (1976) [TV film] 
Communion n
minih80139minih80139Rodinné zájmy (2011) 
R.I.F. (Recherches dans l'Intérêt des Familles) n
minih40155minih40155Nesvatbovi (2005) 
The Wedding Crashers n
minih11460minih11460Lidé z metra (1974) 
Lidé z metra n
minih42134minih42134Svatba ve třech (2005) 
Imagine Me & You n
minih109040minih109040Záhada Severního moře (2011) [TV film] 
Bermuda-Dreieck Nordsee n
minih85560minih85560Tenký led (2011) 
Thin Ice n
minih22599minih22599Vládce temnot (1987) 
Prince of Darkness n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Bastardi: Reparát (2023)

 Bastardi: Reparát (2023)
Bastardi: Reparát n
Bastardi 4: Reparát; Bastardi 4
Žánr: drama / komedie
Země: Česká republika
Režie: Tomáš Magnusek

(pokračování)

Bastardi (2014) [TV seriál]

 Bastardi (2014) [TV seriál]
Bastardi n
 
Žánr: drama
Země: Česká republika
Režie: Tomáš Magnusek, Jan Lengyel, Petr Šícha

(jiná verze filmu)

Bastardi III (2012)

 Bastardi III (2012)
Bastardi III n
 
Žánr: drama / krimi
Země: Česká republika
Režie: Tomáš Magnusek

(pokračování)

Bastardi 2 (2011)

 Bastardi 2 (2011)
Bastardi 2 n
Bastardi II
Žánr: krimi
Země: Česká republika
Režie: Jan Lengyel

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10