Zari

Komentáře uživatele Dalimoni

Dalimoni

Dalimoni zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Bastardi
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.4.2011
špatný zážitek
Na film jsem byl v kině,   které bylo plné teenagerů,   kteří to brali jako   výbornou komedii. Smáli se,   jakoby se dívali na Slunce,   seno. Tento film komedie není   ani omylem, vulgarita je   přiliš silná a proto bych   ho vůbec mládeži   nezpřístupňoval. Námět   byl dobrý, ale zpracování a   vulgarita mě nutí dát   průměrné hodnocení. Z kina   jsem odcházel s velkými   rozpaky, hlavně kvůli   mladým divákům, kteří asi   nepochopili o čem to je.....
Dívka, která kopla do vosího hnízda (Luftslottet som sprängdes)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.2.2011
vyvrcholení trilogie
Film završuje trilogii, opět   trošku jiný námět, tajné   služby a vše kolem toho.   Děj má spád, zlo je   potrestáno a dobro   zvítězí. Knihy mě   neuvěřitelně chytly, filmy   byly také zpracovány velmi   kvalitně, i když místy se   neshodovaly s knihou   respektive byly zde mírné   odchylky. Určitě doporučuji   ke zhlédnutí a především   k přečtení, určitě   pořadí kniha a pak film,   protože po filmu to už   určitě není ono.
Dívka, která si hrála s ohněm (Flickan som lekte med elden)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.11.2010
Napínavá podívaná
Druhý díl mě překvapil,   byl akčnější a   napínavější. Jednička je   výborná, kniha nemá chybu,   jen do filmu se to prostě   nedá vše dát. Byla tam   jedna malá odchylka od knihy,   ale jinak to šlo dle knižní   předlohy. Děj strhující,   scény efektní, herecké   výkony byly úchvatné.   Americký remake určitě   nebude dosahovat stejných   kvalit.
Léčka (Les dangereux)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.2.2008
nestojí to za to
Vydržel jsem u tohoto filmu   jen asi 20 minut, déle se na   to dívat nedá, opravdu to za   to nestojí. Proto radím   všem, nepůjčujte si to, je   to velká kravina.
Let's Dance 3D (Step Up 3-D)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.9.2010
Bezva film
Dnes jsem na to byl v kině v   3D formátu, hudba skvělá,   taneční kreace vynikající,   celkem i děj byl strhující,   troška romantiky, prostě   vše, co patří k tomuto   žánru. Moc se mi film   líbil, lepší než Street   Dance 3D, i když ten byl taky   fajn.
Temný stín nad L.A. (Dark Blue)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.2.2008
Na to, že to má hodnocení   pod 70% to byl docela dobrý   film. Kurt Russel nezklamal a   ani dějově nebyl špatný,   scény při rabování části   L.A. byl dost věrohodné.   Proto dávám filmu hodnocení   8.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Pavla Státníková

Státníková Pavla

Naposled navštívené:
Pavla Státníková

Státníková Pavla