Duben
ohodnotit

Žhavé výstřely

Hot Shots!

Další název:
Horúce strely (SK)
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
82 minut
Premiéra v ČR:
28.2.1992
„Akce pilota s úsměvem, který rozehřívá, a bojovností, která mrazí.“

Komentáře k filmu Žhavé výstřely

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 36
SvoKar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.1.2011
Když se to tak vezme, tak v   podstatě všechny parodie   jsou vlastně kraviny. Jen   víc nebo míň jetý. Tady to   taky občas hraničí až s   trapností, ale přece jen je   pro mě ze všech parodií   nejpřijatelnější. Už jen   ten začátek - havárie   letadla; pak návštěva   zvonící na týpí,   odemykání X zámků,   helium...
Pitryx
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.1.2011
Squělá zábava!!! Není   třeba myslet, jen vypnout   mozek a smát se a bavit, tak   jak by to mělo u parodie   být.
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2009
Charlie sheen a žhavé   výstřely. Perfektní komedie   připepřená trochou té   laškovné smyslnosti.   ROzhodně se u tohohle filmu   nebudete nudit. Jsou zde   perfektní efekty u kterých   se zaručeně pobavíte.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.11.2020
Stále vtipné výstřely:-)
Tuhle vtipnou komedii, která   paroduje X filmů jsem kdysi   navštívil v kině a od té   doby se po čase člověk rád   podívá. Možná se nesměju   tolik, ale většina vtipů a   narážek funguje stále a   jako parodie to funguje i po X   letech, což se o jiných   říct nedá. Nejlepší je   admirál Benson:-)
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.10.2009
No proste vyborna komedie.
Parodie na hodne   filmu.Nemuzu si pomoct,ale me   se to libilo.
Ch.Sheen   byl vyborny.
Prasoid
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.6.2008
Top gun trochu jinak
hlavně tak, abyste na něj   nikdy nezapomněli. Máte-li   slabší bránici, pamatovat   si jej budete, už kvůli   namožení, kterého se   ještě dlouho po Sheenově   stíhací akci nezbavíte.
Petra.Barbie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.1.2009
Vcelku zdařilá parodie...
...která mi dnes už tolik   neříká jako před pár lety   (spíš taková   "sezónní"   záležitost), ale rozhodně   né špatná. Není to   vyloženě k popukání, ale   svůj humor to rozhodně má.   Nejvíce parodovaný je zde   můj oblíbený film Top Gun a   musím uznat, že se to   "parodování"   tvůrcům docela povedlo.   Vzpomínám si, že mne   nejvíce bavil kapitán   (promiňte, já si tu hodnost   přesně nepamatuji, pokud   byla jiná), jehož veškeré   části těla byly nějakým   způsobem umělé:-)
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.8.2009
Veľmi vydarená paródia, pri   ktorej sa dokáže každý   zasmiať. Dosť dobre tu   zahral Charlie Sheen, sú tu   bláznivé scény, ktoré sú   priam fascinujúce a   úchvatne. Ja som sa pri tejto   komédii veľmi bavil...
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.2.2013
Parodie především na Top   gun. Nejvíc mi utkvěli v   paměti scény jak si usmažil   volské oko na břiše   partnerky, nebo jak na motorce   jezdil vedle toho koně.   Spoustu bláznivých situací
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.6.2012
Chlpatá pacička
Veľmi podarená paródia.   Tými vážnymi výrazmi ako   si robia prču zo všetkého   vôkol. Dočítal som sa, že   zväčša si podávajú Top   gun (ktorý som samozrejme   nevidel), ale nájdu sa frky i   z iných filmíkov. Ćharlie   ako vždy skvelý borec, tomu   jednoducho ide karta.   Stretáva tu dokonca budúceho   brachu Alana. Všetkému však   kráľuje totálne neohrozený   admirál, brutálna postava,   ktorá prežila snáď   všetko. Má to i slabšie   chvíľky, na druhej strane i   neskutočné perly ako   návšteva wigwamu (zvonček   rules), admirálova čapica   alebo posledný let Mŕtvoly,   čo len tomu prechádzalo   (mačka, zrkadlo, životná   poistka, vyriešný prípad   Kennedy, záchrana Zeme pred   ozónovými dierami, či čo   sa mi tak môže v lietadle   stáť). A to ešte príde   dvojka
enejčel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.4.2010
nic moc, o hodně lepší je   dvojka, pár srandiček se tu   najde, ale některé nestojí   zanic, ale veseloher je v   tomhle filmu akorát.
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Výborná parodie utahující   si hlavně z Top Gunu.   Skvělý Charlie Sheen a   skvěle gagy. Jedna z   nejlepších parodií, kterou   překonává jedině druhý   díl.
Karius
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.9.2012
Už když na začátku   zazvonil borec na zvonek u   toho indiánskýho teepee,   věděl jsem,že si zase   smíchem o trošku prodloužim   život :) Parádní parodie na   akční filmy,které nechybí   nic a už vůbec ne   vtip--->100%
Pecik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.1.2015
Klasika u které se bavím   již od střední - sice už   mi dnes většina fórů   přijde podstatně   trapnějších, ale i tak se   dá zasmát...
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.12.2009
Žhavé výstřely
Fantastická parodie, která   přináší obrovské   množství srandy. Jedna   skvělá scénka střídá   druhou, jeden herecký výkon   lepší než druhý.   Perfektní hlášky jsou   samozřejmostí. Některé   scény jsou v dobrém slova   smyslu tak přiblblé, že   nutí diváka se celou dobu   smát. Jde vidět, že tvůrci   neměli o geniální nápady   nouzi. I když to není u   parodie podmínkou, tak má   film poměrně slušný děj,   který má hlavu a patu, ale i   tak jej nemůžeme brát   vůbec vážně.
seagal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.2.2011
Skvelá paródia prvého dielu   dosť zábavná na film Top   Gun.
Paródie na filmy   so stíhačkami ma celkom   pobavia, hlavne keď je v tom   jedinečný Charlie Sheen.
Najviac ma pobavil Charlie   Sheen s motorkou a do toho   pesnička Dream lover.
mildaaxe
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.6.2011
Tahle parodie je dalším z   řady snímků, které se mi   líbí shlédnutí od   shlédnutí méně a méně.   Přitom to není tím, že   bych si je pouštěl příliš   často – tuhle věc   například jsem viděl asi   potřetí v životě a po   několika letech. První   odhadem půlhodina je táhlá   nuda, občas okořeněná   místy menším vtípkem,   který zafunguj. Jejich   výskyt je však velmi   sporadický. Naproti tomu se   nešetří mnoha dialogy či   rádoby vtipnými scénami.   Které, ač nefunkční,   nepůsobí příliš trapně.   Nejlepší je potom asi ta   střední část, kde   několikrát padne výborná   hláška. Mě asi nejvíce   pobavil osudný let   „Mrtvoly“ a to od   loučení s manželkou až po   rozloučení s jeho tělem.   Jinak povedený je též   „souboj“ o Ramadu mezi   Kentem a Toperem (jazyk),   nástup admirála na scénu   (on celkově je asi   nejpovedenější postavou i   když má také několik   slabších průpovídek),   Saddám, prvotní seznámení   Topera s Kentem (a   pokračující konverzace),   taky scéna s doslova   rozpálenou Ramadou se mi   líbila (ona je totiž tak   trapná až nemá chybu:-)   Škoda taky toho pohřbení   některých „vizuálních“   vtipů nevhodnou hláškou.   Některé vtipy zase   nefungují díky přílišné   předvídatelnosti (sem   patří sice i zjevení   admirála, ale to je spíše   jenom výjimka potvrzující   pravidlo). Finální bitva mě   nepobavila ale úplný závěr   opět ano (Kent opět válí,   setkání u indiánů).   Pochválit musím také   obsazení – Charlie Sheen je   správný macho pro roli   Machra. Valeria Golino má   zase jiné přednosti. A teď   zrovna myslím oči:-)   pidlovokej Kevin Dunn nebo   značně senilní Lloyd   Bridges jsou taky fajn.   Každopádně jako celek na   mě snímek nezapůsobil   nejlepším dojmem. Uvidíme   co pokračování…
Akana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2010
Jemný, inteligentní humor?   Ani nápad. Tohle je surová   flákota, která se s ničím   nemazlí, nic nezamlžuje a   jde přímo na věc. Naprosto   fascinující je kadence těch   neskutečných blbin,   prakticky v každém záběru   a v každé větě je něco.   Přiznám se, že mám rád   rafinovanější srandu, ale   tomuhle se nedá odolat.   Kameňák.
Cardigan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.3.2008
Mám moc ráda parodie, tuhle   obzvlást. Jeden neuveritelnej   moment strídá druhej,   chvílema se ani nestacís   nadechnout.
Rocky4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.1.2008
Skvělá parodie na několik   filmů, hlavně na Top gun.   Osobně moc rád parodie   nemám ale tohle je zlatá   výjimka, řehtal jsem se od   začátku do konce ale dvojka   je podle mě ještě o kousek   lepší.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.7.2009
Jedna z mála skvělých   parodií,která mě dokáže   rozesmát pokaždý.Film je   uvolnený,skvělý humor a   Charlie Sheen je v tomto   žánru naprosto skvělý.
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.1.2015
Tak tady se američani   předvedli a dokázali si   udělat legraci sami ze sebe,   což se děje málokdy. Ch.   Scheen je komediální herec.
Vídžej
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.1.2004
Ať žijí parodie
Parodie je jedno z   nejlepších temat filmu. Bez   ostatních filmů by se ale   asi neobešlo. Žhavé   výstřely jsou něčím   kultovní. Je to beze sporu   Charlie Sheen a pak spusta   idiotství, které v sobě   nesou hlavní i vedlejší(ale   hlavně hlavní:) hedinové.   Nechtěl bych mít takového   velitele jako Sheen ale   takové opékání steaků na   břiše svý slečny by nebylo   špatný
P.S. Zkoušel   jsem to, ale nefunguje to. Asi   ji neumím rozpálit na   potřebnou   teplotu:))))))))))))))
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.2.2011
tak já mám strašně ráda   parodie a tady ta je asi   nejpovedenější, jelikož   není tak trapná jako ty   nové americké parodie
Ivett
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.9.2007
Tak tohle je vážně hodně   vtipné dílko. Tolik   karikatur na metru   čtverečním filmového   plátna? Tolik vydařených   scén, při nichž se válíte   smíchy? Ne, to jsme hodně   dlouho neviděla.
Alix
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.10.2019
Tolik scének z jiných filmů   narvaných do jednoho, klobouk   dolů! Baví mne to pořád a   občas si to pustím, abych si   odpočinula a znova se   pobavila.
100000052556420
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.3.2020
Zdarila parodie na jine filmy   a Charlie Sheen je zde v teto   roli dobry...Akce zde take   krom hodne vtipu nechybi.Sheen   v hlavni roli zabijaka docela   boduje a i ostatni herci mu   vcelku dobre   sekunduji...Komickymi scenami   nabyty filmik!
p.a.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.11.2020
Velmi dobrá parodie na   všemožné akční i jiné   filmy. Perfektní výkony od   Charlieho Sheena, Valerie   Golinové, Lloyda Bridgese a   vlastně všech na tomto filmu   pracujících lidí. Doopravdy   perfektní zábava
kamil.ice
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.8.2009
nezapomenutelná parodie na   slavné filmy. Vždy zvedne   náladu :)
Sparta33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.2.2009
Luke
Podle mě vynikající   parodie!!! hodně sem se u ní   bavil!!! Už jako malý sem na   to koukal s údivem...a i po   pár letech mě to vždycky   chytne!!! Zkrátka výbornej   film!! A samozřejmě skvělý   Ch.Sheen!!
Markst
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Kdo by neznal tuhle ulítlou   parodii??Charlie Sheen jako   Harley Tooper.Vynikající,ale   spíš na jeden zkouknutí.
vratik7
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.6.2008
Opravdu povedená parodie. U   tohoto filmu se určitě skoro   každý, kdo ho viděl smál   od začátku. Jinak to   nevidim.
Ocean
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.10.2009
Natočiť tuto skvel paródiu   sa veľmi oplatilo. Charlie   Sheen, ktorý si tu zahral   rolu pilota Topera Harleya. V   podstate mi to dosť   pripomína film Top Gun podľa   ktorého aj bola natočená   táto divácky veľmi   úspešná paródia. Sú tu   bláznivé scény, dej tohto   filmu je v podstate celý   postavený na hlavu, ale aj o   to je zaujímavejší. Pri   jeho sledovaní som sa   nesmierne bavil. Patrí medzi   moje najobľúbenejšie   komédie, ktoré má ešte   nikdy neomrzeli.
Laila
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2010
vsechny dily sou dokonaly,i   kdyz sou nektery dnesni   komedie dost dobry nic   neprekona filmy jako zhave   vystrely,blazbiva   strela,draculoviny.....urcite   se podivejte je to super
papamidnight
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.12.2011
tohohle snimku si vazim   obzvlast proto ze dnes se toci   trapne hloupe parodie bez   spetky napadu jako desnej   bijak atd.
kyushi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.5.2007
fakt sranda
Jo tak na tento filmeček se   rozhodně koukněte. je sice   už trochen starší, ale   myslím si že se vám bude i   tak líbit. není to žádné   vypracované dílko, ale je to   směs zábavný až k   popukání vedoucích   vtípků. Pravda je, že je   lepší když znáte ty fillmy   ze kterých se paroduje, ale   myslím si, že jsou tak   známé, že to pozná každý   a bude se skvěle bavit.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih41226minih41226Larva (2005) [TV film] 
Larva n
minih75311minih75311Ostrov pokladů (1999) 
Treasure Island n
minih38261minih38261Lví král 3: Hakuna Matata (2004) [Video] 
Lion King 3: Hakuna Matata n
minih41056minih41056Pohádka o lidské duši (1986) [TV inscenace] 
Pohádka o lidské duši n
minih29010minih29010Ikarův pád (1977) [TV inscenace] 
Ikarův pád n
minih29628minih29628Dracula (1931) 
Dracula n
minih36924minih36924Stín viny (2003) [TV inscenace] 
Stín viny n
minih48435minih48435Bolt - pes pro každý případ (2008) 
Bolt n
minih60036minih60036Neznámý (2011) 
Unknown n
minih2329minih2329100 000 dolarů na slunci (1963) 
Cent mille dollars au soleil n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Žhavé výstřely 2 (1993)

 Žhavé výstřely 2 (1993)
Žhavé výstřely 2 n
Hot Shots! Part Deux
Žánr: parodie / akční / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Jim Abrahams

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:40 - 05:10

119 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Varmužovci z Mistřína

04:20 - 04:45

19 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

03:55 - 04:55

44 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

04:35 - 06:00

4 minut již uběhlo
81 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297

Poslední komentáře

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10