Jeden svět

Komentáře uživatele Cardigan

Cardigan

Cardigan zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 51
3:15 zemřeš (The Amityville Horror)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.3.2008
Me se tenhle horor líbil.   Urcite je stokrát lepsí nez   ozivlí zombíci, který   "sympatictí"   hrdinové ze strechy pro   pobavení strílejí do   hlav...
Je veliká skoda, ze se u nás   nevysílali vsechny rady   seriálu Buffy a ze se muzeme   jen z ruzných blogu na   internetu docíst, jak vlastne   vsechno pokracuje...
Já osobne tenhle seriál   miluju, upíri, tajemno,   démoni - to je moje. A Sarah   Michelle Gellar podala v   seriálu bájecnej výkon!!!
Cesta do zatracení (Road to Perdition)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.3.2008
Kdyz Tom Hanks zacínal,   nejspís by málokoho napadlo,   ze z nej jednou bude dokonalej   profesionál. Pocínaje   Philadelphií az po   soucasnost, co film, to bomba.   Road to Perdition me nadchl.   Je to úzasnej príbeh.
Dawsonův svět (Dawson's Creek)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.3.2008
Tímhle seriálem se dala   zabít nuda. Pokud teda se   prekousne pár vecí.   Rozebírání pididetailu   casto nemozných problému   hlavních hrdinu, situace,   který se nestávají, a   hromady dalsích s prominutím   pitomostí. Dve rady mozná i   sly, ale ruku na srdce, to co   se delo potom...
Den poté (The Day After Tomorrow)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.3.2008
Zajímavý katastrofický   snímek typu Co by se mohlo   stát, kdyby... Je to film, u   kterého se urcite nebudete   nudit...
Donnie Darko
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.3.2008
Bezchybná Mad World
Film mel moc dobrý obsazení,   abych se priznala, nejvíc me   dostal konec filmu krátce   pred titulky, kdy hrála   písen Mad World, to nemelo   chybu.
Důkaz (Proof)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Film s bájecným obsazením a   dobrými hereckými výkony,   od kterého jsem ale cekala   trochu víc. Ve filmu jsem   hodne tápala a chvílemi   prílis nerozumela, co ze se   to tam vlastne deje...
Obsazení herci predcili   príbeh samotný. To je muj   názor.
Hellboy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.3.2008
Ac tedy tohle skutecne není   muj sálek caje, nedokázu   vysvetlit, proc me tenhle film   zaujal. Byla jsem spokojená a   okamzite se rozhodla, ze tohle   musím mít ve svý sbírce   DVD. No - zázraky se dejou...
Hellraiser: Návrat mrtvých (Hellraiser: Deader)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Nic extra, chvílema jsem se   ztrácela v deji, herecký   výkony nic moc, nejspís se   to bude líbit tem, který si   smlsnou na tomhle zánru, ale   to já nejsem. Zase me   pritáhl jen Marc Warren.
Holky při tom nepláčou (Grosse Mädchen weinen nicht)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.3.2008
Není to komedie pro   teenagery, je to drama a   docela drsnej príbeh dvou   nejlepsích kamarádek, ve   kterým hraje hlavní roli   zárlivost, zrada, bolest,   láska a nenávist... Me se to   líbilo. Je to ze zivota. A   ríkám si, ze bych to zase   mohla videt.
Hooligans (Green Street Hooligans)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Na tenhle film jsem se sla   podívat puvodne jen proto, ze   tam hraje Marc Warren, ale   nakonec me to celkem vcuclo do   deje a musím se priznat, ze   jsem nakonec litovala, ze jsem   kolem toho v pujcovne tak   dlouho chodila a nepujcila si   to drív.
Chirurgové (Grey's Anatomy)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.3.2008
Zezacátku me seriál moc   nezaujal, ale s postupem casu   jsem se do nej zakoukala a   dneska jsem na nem skoro   závislá. Moc se mi líbí,   videla jsem víc seriálu z   lékarského prostredí, ale   tenhle je jeden z nejlepsích   a má taky moc dobrý   obsazení.
Johanka z Arku
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.3.2008
Miluju muzikály a tenhle je u   nás jeden z nejlepsích.   Ne-li úplne nejlepsí.   Napríklad Monte Cristo mel   obrovský drahý kulisy,   oproti tomu v Johance nebyly   prakticky zádné a presto se   tyhle dva muzikály, které se   hráli ve stejnou dobu,   nedají srovnat. Lucie Bílá   tady excelovala, myslím, ze   za roli Johanky dokonce   dostala divadelní cenu   Thalie. A role byla napsána   prímo pro ni. Kdo Johanku   nevidel, o hodne prisel.
Jurský park (Jurassic Park)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.3.2008
Tenhle film je pro me   naprostá senzace!!! Miluju   dinosaury, ctím Spielberga,   tohle pro me byla vázne   podívaná jak se patrí.
Jurský park 3 (Jurassic Park III.)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.3.2008
Trojka se mi líbila víc nez   dvojka a méne nez jednicka,   ale i tak to bylo super.   Dostali tu prostor noví   dinosauri a skvelí herci z   prvního dílu. A zase se tu   potvrzuje jedno nepsaný   pravidlo amerických filmu:   deti jsou za vsech situací   nesmrtelné!!! :o)
Kanibalové (Cannibal Holocaust)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.3.2008
Tohle je vázne hnus, je to   sadistický, perverzní a   ubohý. Je to pár let   zpátky, co jsem to videla,   ale dodneska mám pred ocima   ty chudáky trpící zaziva   porcovaný zvírata. To bylo   fakt drsný.
Kráska a zvíře (Beauty and The Beast)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.3.2008
Jedna z nejkouzelneji   natocených pohádek, myslím,   ze dokonce dostala Oskara.   Strasne moc se mi tu líbí   hudba, jak je zapracována do   deje a potom cit, který mezi   Kráskou a Zvíretem pomalu   vzniká. Je tu i rada   komických situací. Moc   hezký.
Kvaska
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Myslím, ze se tenhle film   prehnane kritizuje. Hudba je   tu urcite to nejlepsí, s tím   souhlasím, ale me se vcelku   líbil i príbeh, i kdyz za   hudbou klopýtá trochu v   povzdálí. Po vsí tý   kritice od ostatních já byla   po zhlídnutí hodne mile   prekvapená, muzu ríct, ze   podobný projekty jsou muj   sálek caje...
Kytice
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Pamatuju si, ze jsem byla   naprosto unesená z básnické   sbírky Kytice a filmový   zpracování nekolika básní   bylo pro me vítaný. Nejvíc   se mi líbila balada Vodník s   Danem Bártou, který opet   predvedl, ze není jen   výborný zpevák, a potom   Svatební kosile s Karlem   Rodenem. Pri sledování   Kytice mi chvílema mrazilo v   zádech. Je to neco, co by mel   kazdý ceský divák videt.   :o)
Lady a Tramp (Lady and the Tramp)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.3.2008
Hlavním hrdinou klasického   animovaného filmu z produkce   Walta Disneye je psí tulák   Tramp, který se zatoulá az   na predmestí a potká psí   krásku Lady. A láska je na   svete...
Medvěd (L'Ours)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.3.2008
Nejkrásnejsí film o   zvíratech vubec. Prinutí   cloveka jak k smíchu, tak k   pláci a práve to delá film   dobrým. Mel by v cloveku   vzbudit nejaký emoce.
Million Dollar Baby
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Kdyz se dívám na nejakej   film, vzdycky od nej neco   ocekávám, ze me pobaví,   rozesmeje nebo rozpláce.   Milion Dollar Baby dokázal   vsechno a donutil me, podívat   se jeste nekolikrát. A   vzdycky jsem se dobre bavila.
Mraky nad L.A. (Right at Your Door)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.3.2008
Dalsí z filmu, který   ukazuje, jak je Amerika   posedlá teroristickými   útoky. RAYD je   nízkorozpoctový film, který   profituje dobrým hereckým   výkonem Roryho Cochrana.
Neodolatelná (Simply Irresistible)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.3.2008
Mám strasne moc ráda Sarah   Michelle Gellar, ale tenhle   film byl opravdu dost mimo   dráhu. Pokud bych o nejakým   filmu mela ríct, ze je to   pitomost, je to práve   tenhle...
Peklo (In Hell)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.3.2008
J. C. van Damme zrovna   nepatrí k mým   nejoblibenejsím hercum a jeho   filmy nevyhledávám, Peklo mi   doporucili a já od nej ani   moc necekala. A to je mozná   duvod, proc me tolik nadchnul.   Tohle je jeden z nejlepsích   filmu z vezenskyho prostredí.
Pelíšky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Muj vubec nejoblíbenejsí   ceský film. Zboznuju scénu,   kdy Kodet sejme holí Duska   na chodbe ve skole za otázku:   Hledás nekoho, soudruhu?
Sladkej humor se v tomhle   filmu strídá s chvilkama,   kdy je cloveku az do pláce.   Treba kdyz Jindrisce umre   maminka, nebo scéna na konci,   kdy Kodet hraje na klavír   státní hymnu.
Proste   celej tenhle film je   dokonalost sama.
Philadelphia
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Excelentní Tom Hanks
Philadelphii jsem poprvé   videla asi pred deseti lety   jeste na základce a byl to   pro me obrovskej zázitek. Byl   to první film, kterej se me   vázne dotkl. Dodneska ho   uvádím jako svuj úplne   nejoblíbenejsí, i kdyz uz   jsem za ty roky videla urcite   nejakej o neco lepsí. To ale   nic nemení na tom, ze Tom   Hanks byl v tomhle snímku   naprosto brilantní a právem   si zaslouzil vsechny ceny,   který za roli Andrewa   Becketta dostal.
Podfukáři (Hustle)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.3.2008
Konecne chytrý seriál, na   který se dá koukat. Vtip,   zábava, dobré námety,   skvelý herci a jejich   výkony. Nemám co dodat!!!
Půlnoční míle (Moonlight Mile)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.3.2008
Neprílis zázivný snímek,   vlastne témer nudný,   vévodí mu jen hvezdné   obsazení ovsem dá se ríct v   té dobe trochu   uhasínajících hvezd. Ale   rozjízdí se tu kariéra   Jakea Gyllenhaala a treba i   Ellen Pompeo.
Rukojmí (Hostage)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.3.2008
Tenhle film ve me vzbudil   samá pozitiva, i kdyz jsem se   na nej puvodne podívala jen   proto, ze mi byl doporucen.   Nezklamal me, spís nadchnul.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10