Duben
ohodnotit

Zastav a nepřežiješ

Crank

Další název:
Zastav a zemřeš; Crank: Zastaň a neprežiješ! (SK)
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
8.2.2007
„Jed v žilách, pomsta v srdci.“

Komentáře k filmu Zastav a nepřežiješ

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 59
veverka-zrzka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.2.2009
SUPER TŘÍDA!
Tak tomuhle říkám nářez.   V tomhle fimu je vše, co si   od filmu představuju.   Napětí, akce, sex a hustý   nadávky. Nevětší grády to   mělo, když si to rozdávali   na ulici. Fakt hustý. A těch   diváků u toho. No prostě   prvotřídní film.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2009
zastav a nepřežiješ je   skvělej akční thiler od   začátku do konce strhující   dech beroucí tempo dává   tomuto filmu velkou jedničku   a proto doporučuju
seagal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2011
Jednoznačne takéto filmy ako   sú : Zastav a nepřežiješ   alebo Kurýr od Jasona   uznávam.

Zastav a nepřežiješ -   najviac ma pobavilo, jak ten   koniec bol dobre spravený.  
Jason letel dolu a   ešte si stihol aj zavolať.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.3.2008
Dosti vtipný film, se   spoustou akce a vtipných   scén. Hodně dobré herecké   obsazení a napínavý děj,   dělají z tohoto snímku   kvalitní podívanou.
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.4.2012
crank
temnto film ma vsetko akciu   adrenalin a tak dalej jeden z   cool filmov jasona statham   pacilo sa mi aj ten koniec na   dvojku
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.7.2009
Myslim, že koho baví akční   filmy, bude bavit i tuto.   Hodně mě bavil hlavní   hrdina - co on občas   vytvářel, to byl prostě   fakt mazec :) A úplně   nejlepší hlod z filmu:   "Chceš podat ruku?"   No tomu sem se tlemila asi   půl hodiny :D
Koimisto
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.4.2007
Zběsilá zběsilost ... :@)
Titulek a s ním mé   hodnocení určitě mluví za   vše!!! Totální jízda na   třetí!To je CRANK!!! Není   tomu co vytknout, vážně   není!
Adrenalin do mě   tekl stejně rychle jako do   Cheva Cheliose (JASON STATHAM)   a myslím si, že do každého   kdo dokázal přizpůsobit   tlukot svého srdce této   zběsilé jízdě! Pravdou je,   že na začátku jsem měl   trochu problém ... :@)
Tomuto kousku opravdu   smekám a smekám před   dokonalým JASONem STATHAMem,   pro kterého jsou podobné   zběsilosti šité na míru   (odhodlání z něho v tomto   filmu opravdu cáká na   všechny strany).
Kam   se člověk jen podívá   všude dokonalost sama (hudba,   rozumné vyústění Chevovi   situace - publicity), takže   bravóóó a už mi natočte   další podobný zběsilý   kousek!!! :@)
Petr406
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2012
Akcí nabitý film s   oblíbeným Jasonem Stathamem.   Výborný soundtrack i dabing.   Úctyhodná podívaná. Jistě   doporučím.
Markst
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Tenhle film vás nenechá ani   na chvilku vydechnout od   začátku až dokonce se něco   děje.Tohle bude jednou   kult,nic takovýho tady   ještě nebylo, už chci   pokračování.
Brcko.GOS
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.12.2008
Šokující
až neuvěřitelně mě film   doslova   "sežral"...od   začátku až do konce jsem   byl přibitej k obrazovce a   hltal každou minutu... chtěl   jsem dát 9/10, ale pohled na   Amy Smart mě donutil ještě   jeden dílek přidat, jak psal   kolega níže, ta holka je k   nakousnutí...
Puhdys
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.4.2009
tenhle film mě opravdu   dostal.Už dlouho jsem   neviděl něco tak   skvělýho.Jason tam byl   výbornej jako vždy.Nemohu   jinak než deset bodů.
Etymon
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.2.2009
Mazeeec!
Neznam jinej film kterej by   byl tak nadupanej, ani   vteřina klidu, pořád se   něco děje.. já ten film   žeru
tripx
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2007
hehe .. moc pekne .. probudit   se zjistit ze je clovek   otraveny a dohnat pomstu driv   nez umres ... a moc ti casi   nezbejva a nejak potrebujes do   sebe napumpovat adrenalain ..   tak makej .. vcelku povedeny   kousek ktery se proste jede.
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.3.2008
Zábavná jízda, která se   žene kupředu a nemá čas   zabrzdit.Chev Chelios je   napumpovaný činským   sajrajtem a když si neudrží   vysokou hladinu adrenalinu v   krvi tak zemře.A tak   začíná zběsilá jízda za   protilátkou a bastardem,   který mu to provedl.Scénář   není nijak inteligentní, ale   bohatě to nahrazují nápady   jak si zvýšit   adrenalin.Šňupňout koks,   automobilová hončka v   obchoďáku nebo soulož na   ulici uprostřed zevlujících   Číňanů v čínské   čtvrti.No je toho ve filmu   dost.
pigal
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.3.2009
Srthujuca akcia
Tento film patri medzi spicku   akcneho zanru.Je priam nabity   akciou a ani na chvilu nenecha   divaka odpocinut.Jedna akcia   strieda druhu vdaka   vynikajucemu scenaru a v   sprievode perfektnej akcnej   hudby.Jason Staham ma   presvedcil,ze na to ma.Film je   plny odkazov na pocitacovu   tvorbu,co mnohych hracov   potesi.Film jednoznacne   doporucujem a tesim sa na   pokracovanie,ktore je   planovane na rok 2009.
gorous
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.6.2007
Jason Statham je opět ve   formě,akční drtička jakou   jsme u něho zvyklí a   adrenalin ,který   potřebuje,jinak přestane   bít jeho srdce.Rychlé   akční scény,s trochou   humoru,rvačky to jsou   přednosti tohoto akčního   hrdiny.Dobrý film na dobrý   večer.Je tisíc způsobů,jak   si můžeme zvednout adrenalin   v krvi.
hellercz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.12.2009
Parádní akční thriller od   začátku až skoro do konce.   Ke konci semtam film   polevoval. Jinak Statham je   borec, prokazuje to i v   jiných akčních filmech,   tady mu ta role sedí velmi.
yakub
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.4.2007
Dlouho jsem se tak dobře   nepobavil u akčního   thrilleru. A to myslim v   dobrem slova smyslu, protoze   tenhle film je plny cerneho   humoru :) Chvilema mi to   pripominalo humor Bruce   Willise. Kdo odpusti nektere   prehnane sceny, bude velmi   spokojen. Ale oc jde.
Zfetovany najemny vrah,   ktery se po probrani nemuze   skoro hybat a je na pokraji   infarktu, se po zhlednuti   zanechaneho DVD ve svem byte   dozvi, ze mu byl do tela   vpraven jakysi synteticky jed   puvodem s Ciny. Ten pracuje na   bazi adrenalinu a blokuje   receptory .. ??!!?? ...   nicmene bez staleho prisunu   adrenalinu jeho srdce zpomali   a zemre. Cili od teto chvile   skutecne plati ZASTAVIS A   ZEMRES. A jak lepe zajistit   prisun adrenalinu nez pomstou   ??
Ale jsou i jine   zpusoby : rvacka, rychlajizda,   prestrelky, sex na verejnosti   ;-) kradezi efedrinu v   nemocnici atd atd..
Akcni sceny, tvrda muzika,   povedene hlasky a sceny...   doporucuji vsemi ctyrmi palci   nahoru :)
Justik66
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2009
Profesionální zabiják Chev   Chelios (Jason Statham) se   ráno probudí a není mu moc   dobře. Před sebou uvidí DVD   s výstižným nápisem   „FUCK YOU“. Po vložení   zmíněného DVD do   přehrávače se dozvídá,   že během jeho poklidného   spánku do něj jeho rival   napumpoval silný a velice   účinný jed. Jeho jedinou   šancí je udržet hladinu   adrenalinu na nejvyšší   možné úrovni, alespoň do   té doby než se mu podaří   sehnat protijed.
PROCESOR
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.6.2021
PROCESOR!
Absolutně nadupaná jízda,   kde je plynový pedál   sešlápnutý až k podlaze   celou dobu. Takže je jasný,   že na nějaký hlubokomyslný   děj nezbývá už místo.   Prostě se to valí, jako tank   po ulici a semele všechno   okolo.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Nářez. Do slova a do   písmene adrenalinem   nabušený film. Hlavní   hrdina se jednoho dne probudí   a zjistí, že má pár hodin   života. Později však   zjistí, že pokud bude mít   dostatek adrenalinu v krvi tak   přežije. A tak hrdina   běhá, skáče, střílí a   souloží na veřejnosti:)) Je   sice pravda, že by ve filmu   mohla být ještě nějaká ta   přestřelka nebo nějaká   povedená akce přesto však   film vůbec nenudí. Ale ten   konec mi přece jenom   připadal trochu ulítlej.
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.4.2013
Tak to bylo žrádlo! Rychlí   a zběsilí, taxikáři a   okrskáři z třináctýho   všech zemí - běžte se   zahrabat! Megarychlá zoomová   jízda vyhnaná do krajností   mě napumpovala tak, že jet   ráno do práce na kole,   pustím řidítka - možná i   v zatáčce :-). Pokud hned   zkraje pochopíte, co se po   vás chce a necháte se vést,   proletíte vtipnou akcí až   do přesně načasovaného,   posledním záběrem naprosto   "uzemňujícího"   konce.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2011
Zastav a nepřežiješ
Povedený akční thriller,   který nabídne jednu skvěle   svižnou akci za druhou.   Samotný námět, který je   velmi nápaditý, nahrává   filmu, aby od začátku až do   konce utíkal v pěkně   vražedném tempu. Občas se   zde našla i nějaká ta   vtipnější situace na   odlehčení. No zkrázka   dohromady vše tvoří   výbornou podívanou plnou   vizulních efektů a   nabroušených scén.
hejtman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.7.2007
Bezva adrenalinová   jízda,která nemá konce a je   jen škoda,že tempo a sled   příběhu nasazený v první   části nevydrží až do   konce.Trochu se mi zdá,že   začali docházet i dobré   nápady,ale stejně je to   perfektní podívaná.Slabina   jsou již zmínění   záporáci - jestli tohle má   být mafie,no   budiž.Nejlepší scéna pro   mě byl papoušek v kleci a   kulka jenž ho přiletěla   pozdravit.Perfektní a   nečekaný nápad na   odlehčení prostě nemá   chybu.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.6.2009
Akční film v obrovskym tempu   se sympatickym drsňákem   Stathamem v hlavní roli, s   originálnim nápadem   dostatečně odůvodňujícim   neustálou vysokou rychlost a   s několika skutečně   vypečenýma scénama(na   veřejnou soulož Cheliose s   jeho přítelkyní kdesi   uprostřed jakýsi tržnice   plný vysmátejch   lidiček...na to prostě jen   tak nezapomenu:-)Rozhodně   stojí za podívání...
Faye
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Parádní adrenalinová   šleha, která nakopne a   rozpumpuje srdce a taky   pošimrá bránici. Od   okamžiku, kdy na scénu   vstupuje pravá blondýna,   která se i za svištění   kulek zaobírá   podstatnějšími problémy   „Sakra. Zapomněla jsem si   vzít antikoncepci.“ už to   není jen šimrání. A Chev ?   Ten kudy se řítí, tudy   demoluje, krátí, střílí a   taky ehm …. což mi   připomíná slova moderátora   …. „Dívají-li se s vámi   na televizi malé děti, měly   by odejít“ a navíc vypadá   mužně i v nemocniční   košili, vlastně v ní   vypadá ještě o něco   mužněji :- ). Tak snad už   jen – užijte si to!
Sanchez
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.3.2007
"Upgrade Kurýra"
Ano, vysoká dávka adrenalinu   znamená pro Ch. Cheliose   život a podle toho také   vypadá tenhle akcí   nabouchaný film, který   bezesporu nezklame fanouška   tohodle žánru. Obsazení J.   Statham-a do hlavní role byl   více než dokonalý tah,   protože tenhle   "bouchač" s   tváří zabijáka a pohledem   tygra zapadá do postavení   nájemného vraha, který   musí rozpumpovat své srdce   na plné otáčky aby žil,   musím uznat-opravdu se to   povedlo. U filmu jsem se   perfektně bavil, akčnější   snímek si nedovedu   představit. I když je děj   jednoduchý, omáčka okolo   žářídí vše podstatné a   na víc, místy prokukuje i   pravý "vážný"   humor, který dodává šmrnc.   (Scéna na plném náměstí s   blondýnkou :-)
johnny-rk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.8.2008
povedenej akcni snimek s   konecne aspon kapku realnym   koncem... Snad nejlepsi scena   byla sex pred autobusem, kdy   rozuhavenou Amy nechal   rozhalenou tak jak si ji   rozpracovala utekl dal...   Urcite doporucuji
mirhasik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.6.2007
Velice zajimava akční   jízda, u které se rozhodně   nebudete nudit. Ústřední   hrdina srší charismem a   svoje adrenalinové záchvaty   dokáže celkem příjemně   přenést na diváka. Tvůrci   nás neobtěžují zdlouhavým   začátkem a vysvětlováním,   ani romantikou. Prostě se jde   od začátku hned na věc.   Vypnout mozek..a bavit se!
BiTch_
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.12.2008
Dobrej akčnák s pár opravdu   šílenými kousky a   situacemi.To jak se Jason   Statham řítí ulicemi a   zanechává po sobě spoušt   je   paráda.Rozbíjení,střílen?   ?,honičky,bitky a sex na   veřejnosti.Otom to mělo být   a otom to taky je.
filip.marley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.2.2010
8/10
Pokud hledáte perfektní   akční film, tak jste na   správném místě. Tenhle   film se dá shrnout jako Akce,   Akce a Akce.
Tenhle   film je nadupaný akcí až   pookraj a garantuji vám, že   se u toho nebudete nudit.
dennykr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.9.2008
Mám nějakej sajrajt v krvi a k tomu sem nasranej
TaleTaleTaleTaleTaleTaleTaleTa   leTaleTaleTaleTaleTaleTaleTale   TaleTaleTaleTaleTaleTaleTaleTa   leTaleTaleTaleTaleTaleTaleTale   Tale
Knoxville
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.9.2009
Zajímavosti
Chester Bennington z Linkin   Parku si tu zahrál cameo   muže v nemocnici.
Ve   scéně v restauraci dostala   Amy Smart skutečně   škytavku.
Jason   Statham nevyužil kaskadéra.
pik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.5.2007
Adrenalinová podívaná od   začátku až do konce. Už   název filmu prozradí co   budete celý film dělat,   prostě nezastavíte dokud   film neskončí. Neustálá   akce, která se umírňuje jen   místy je neuvěřitelná.   Myslela jsem, že to tempo do   konce nevydrží, ale   naštěstí vydrželo. Dobrá   kamera, dobré herecké   výkony, prostě kdo má rád   akci ať neváhá.
johnatan15
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.11.2007
pacil sa mi cely film. aj som   sa zasmial aj som prežival   napatie.film pre tých co maju   radi akciu a adrenalin.
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.4.2009
Statham v adrenalinové   jízdě, která je tak   extrémní až neuvěřitelná   co si musel vytrpět aby   přežil. Koukatelné hlavně   díky dnes už akčnímu   hrdinovi J.Stathamu.
Xpojntman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.8.2015
Hustý hustý hustý třikrát   hustý. Adrenalin na třetí   když tady poprvý. A navic   jsou i sexy roštěnky. A   hlašky jedna baseň.
Charlie35
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.5.2009
Z mého pohledu je tenhle film   čistokrevná parodie na   všechny možné akční kusy   a kupodivu to funguje.   Místama jsem se královsky   bavil.
kali.4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.6.2007
Duo režisérů v sobě   nezapře tvůrce klipů a   reklam – stovky střihů,   všemožné nájezdy a úhly   snímání kamer a sem tam   nějaký barevný filtr.   Kromě dutého záporného   bosse a občasného chaosu mi   nevadilo asi nic, hned v   úvodu jsme vhozeni do děje a   následuje vskutku hektická   akční jízda, trvající až   do naprostého konce. Mimoto   námět je originální, Jason   Statham vystřídal Bruce   Willise (nebo někoho jiného,   co já vím) na postu krále   akčních filmů a Amy Smart   – no k nakousnutí!
maciii
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.12.2011
Originální a vtipný   úlet... ale i přes všechnu   tu odvázanost a Stathamovo   charisma jsem se nudila...
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.2.2015
Akce stíhá akci, hluché   místo prakticky neexistuje.   Hudba mi sem tam lezla na   nervy, ale zase na druhou   stranu chápu, že k tomu co   se dělo na plátně asi   těžko bude hrát   funébrmarš. Myslím, že   kouknu podruhé, a když tak   přehodnotím, ačkoli si   myslím, že jsem to trefil   hned napoprvé.   201502217947/8424
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.3.2012
Zastav a nepřežiješ
Patří mezi 501 filmů,   které musíte vidět.
Tak, co k tomu dodat.   Nájemný zabiják je otráven   speciálním druhem jedu,   který ho zabije v okamžiku,   kdy hladina adrenalinu v jeho   těle klesne pod určitou   úroveň. Chev Chelios tedy   musí nepřetržitě něco   dělat. Bojovat, jezdit rychle   autem, krást, a nebo třeba i   souložit se svojí krásnou   přítelkyní na veřejnosti   (jestli o některé scéně   řekneme, že je přehnaná,   je to nic oproti této). Akce   od začátku do konce.   Bohužel je jí tam ale tolik,   že to chvílemi začíná už   nudit. Naštěstí Zastav a   nepřežiješ nebere sebe sama   moc vážně a dělá si z   vlastního příběhu srandu.   To aspoň vše odlehčí a   divák si může podívanou   lépe užívat.
Ve   finále vše vypadá jako   nějaká počítačová hra, s   tím rozdílem, že panáčka   nemůžete sami ovládat.   Trochu jsem se cítil jako ve   hře GTA, protože i zde se   kradli auta, při řízení se   na předpisy nebral ohled a   pouliční rvačky   přicházeli jedna za druhou.   Možná že další rozdíl   vidím v tom, že ve hře GTA   byl asi lepší příběh, ale   jen o trochu...
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.1.2015
Já bych tomu dal nálepku   akční komedie a to doslova   já jsem se pobavil,většina   scén mi přišlo hodně   směšných a   vtipných,nejdřív J.Statham   do sebe láduje jednu drogu za   druhou aby zůstal na   živu,pak se objeví jeho   kámoš buzna který taky   pobavil dobrá hláška byla   "chceš podat ruku"   a spousta dalších   scén(superběh,jízda   autem,soulož na veřejnosti   atd) .
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.12.2018
║Rozpočet   $12miliónov║Tržby USA   $27,838,408║Tržby   Celosvetovo $44,777,321▐   Tržby za predaj DVD v USA   $28,629,647 //počet   predaných kusov 1,620,312║   Sakra práca, asi boli z mojej   strany až moc veľké   očakávania ale štýl,   vrátane odľahčenia v akom   je tento film prevedený, my   až tak moc nesadli.   Samozrejme že sú tam   vydarené a vtipné scénky   ale nemajú to správne čaro   či švih a taký Jason   Statham my určite viac   zapasoval v takom Kuriérovi.   V podobnom prevedení filmu my   jednoznačne zapasoval viac   Shoot Em Up a to skoro   neporovnateľne viac. /65%/
Akana
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.1.2010
Tak nejdřív jsem si brumlal   něco o dryáčnické variaci   Tykwerovy Loly, nechtěné   grotesce a hvězdičkách z   milosti, než mi došlo, že   je to groteska chtěná.   Lacinou klipovou kameru   vyrovnávají stejně   originální jako šílené   vychytávky. Hlavní hrdina mi   byl po většinu filmu svojí   bezohlednou řezničinou   silně nesympatický, ale na   motorce v nemocničním   mundúru a holou zadnicí byl   k sežrání. Rozpory,   rozpory. Je to drzé,   brutální, amatérské,   sebeshazující. Nepamatuju,   kdy jsem naposledy tak   radikálně opravil názor v   průběhu filmu.
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.3.2012
První půlhodina je fakt   nářez, pak to hooodně   zpomalí. Dlaždičská mluva   a některé velmi násilné   scény sice dávají filmu   vlastní styl, ale   ("uhlazenější")   Kurýr je Kurýr, a tomu se   tohle nevyrovná.
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.1.2011
Zastav a nepřežiješ
Čím vidím víc filmů s   Jasonem Stathamam přijdou mi   horší a horší. Tenhle film   mi přijde jako zbytečné   vyhození peněz za   nekvalitní akční chujovinu,   která může potěšit jen   někoho kdo má podobný druh   filmů rád. Každopádně   proti akčním filmům nic   nemám, ale tohle je spíš   akční odpad.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.5.2016
Taková správná blbinka kde   je spousty nereálných scén   a momentů a na druhou stranu   to dobře odsejpá a nechybí   i pár hlášek a černý   humor. Jako celek však tomu   dávám za 50%.
Duri86
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.2.2013
Ono to pobaví a to je   hlavní,ale kravina je to   šílená. Dá se na to koukat   protože se pořád něco   děje, jak mohli natočit   pokračování, když hlavní   hrdina spadl z letadla na   silnici?? :-D to jsem   zvědavej
mikee
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.4.2008
Jedna hvězda je za Amy Smart   (ta holka je k nakousnutí) a   ta druhá za některé   Stathamovy kousky , jinak je   to slabé a neuvěřitelně   přitažené za vlasy. 38%
Antonio.M
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.7.2011
Dívat se na to dalo,ale to je   tak vše. Sice akční spád,   ale Jason S. má na mnohem   lepší filmy, někdo to tu   srovnával s kurýrem.. tak to   ani náhodou!!! kurýr je   dobrý film todle je   s..čka... jediné dobré tu   jsou tak akorát ty hlášky.   (jo a dvojka je takové   plynulé pokračování,   akorát delší a horší)
Hugin
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.4.2010
O čem a co to, sakra bylo?   Zběsilý videoklip na   zběsilou hudbu? Kde se   nacházejí všechny ty   skvělé hlášky a nabušené   akce zmiňované v   komentářích? Já jsem   žádné nezaregistroval. Už   samotný nápad je dost   pofiderní, asi bych někomu   píchl jed, po kterém by   ještě nějakou dobu žil a   mohl něco vykonat, což   takhle kulka do hlavy?   Nadsázka, humor a absurdita?   Ale kdeže, skupina lidí, na   nějakém amfetaminovém   dýchánku si řekla, že   něco podniknou, a v rauši   natočili film. Přemíra   bezduché akce, brutalita,   vulgarismy, trapně drsné   hlášky, sex a drogy, to je v   každém akčním filmu   poslední doby, už to   začíná být pořádná   nuda. Hlavně, že je to cool.
M.A.G.
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.3.2010
No to zas byla blbost.Akční   komedie?Možná jo ale pěkně   pokažená.No to jsem si   myslel,že bude daleko lepší   teda.Co mě tam rozesmálo,tak   byla ta jeho dlouhá   erekce,ale to bylo asi tak   všechno.Zklamalo mě to.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.5.2017
Začátek vypadal slibně, ale   po chvilce to začalo nudit.   Snad už z toho mačkali   příliš akce...nevim. Jak se   ve filmu objevila jeho   milenka, začalo to dost   připomínat Pulp Fiction a   "blbku". Jenže   chyběl Bruce Willis.
Thomax
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.4.2008
Slaboučký pokus o   adrenalinovou a   časotísňovou jízdu. Jasona   Stathama mám rád, ale tohle   se mu nepovedlo.
Bara.40
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.12.2008
Vulgární super akční film,   který se bude líbit   dnešním teenagerům.   Trafikové DVD jsem dostal,a   po jeho přehrání letělo do   odpadkového koše.
dodoch
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.8.2007
Čeho je moc ,toho je až příliš
Po vzhlédnutí tohoto   akčního škváru jsem si   musel položit otázku,kam až   jsou ochotni tvůrci akčních   snímků a jejich herci   klesnout.Film bez náznaku   úvodu do hlavního   děje.Nesmyslné   střílení,vulgarita,hrubost.   Pointa filmu se musela skrýt   někam do kanálu před   nájemním vrahem,který se   pro nic za nic rozhodl   ukončit svoje dosavadní   poslání.Aby si zachránil   život v honbě za   všespásným adrenalinem,   obrátí vzhůru nohama a bez   povšimnutí všudepřítomné   policie, celé město.
fadomo
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.1.2010
Jeden z nejhorších filmů,   jaké jsem kdy viděl.Celý   film je postaven na stupidní   zápletce, vulgarismech a   brutalitě. Na celkovém dojmu   nic nemění ani fakt, že je   to celé myšleno jako   nadsázka-není to bohužel   ani vtipné. Hlavní   "hrdina" je navíc   velmi nesympatický nejen   fyzicky, ale i svým   vystupováním. Film je   typickou ukázkou odporného   nevkusu amerického diváka.   Vřele nedoporučuji.
kadan7
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.6.2010
Zastav a nepřežiješ
Propadák jako prase!!!! Po   cca 20min se hl postava   ponoří do bazénu a vede   cirka 5 minutový dialog.   Poté vyleze a po vyhození   taxikáře a následné jízdy   autem zvedá mobil, který   tahá z kapsy. Tak nechápu   jak mobil ponořený cca na   5min i méně ve vodě je   následně plně funkční. Po   této scéně jsem film vypnul   a nehodlám se na TAKOVÉ   KRAVINY OD TUPÝCH REŽISERU   ZA LOUŽÍ DÍVAT. Mají   rovnou napsat, že je to   pohádka a né film s   napětím.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih13416minih13416Nepřátelé na život a na smrt (1993) 
Deadly Rivals n
minih27588minih27588Kytice (2000) 
Kytice n
minih53669minih53669Expendables: Postradatelní (2010) 
The Expendables n
minih6823minih6823Dr. No (1962) 
Dr. No n
minih40226minih40226Lovecká sezóna (2006) 
Open Season n
minih49060minih49060Putování do Betléma (1999) [DVD] 
Silent night n
minih25123minih25123Armageddon (1998) 
Armageddon n
minih32833minih32833Profesionálové (1977) [TV seriál] 
The Profesionals n
minih17459minih17459Případ Pelikán (1993) 
The Pelican Brief n
minih41233minih41233Prokletí bohů (2004) 
Immortell (ad vitam) n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí (2009)

 Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí (2009)
Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí n
Crank: High Voltage
Žánr: akční / krimi / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Mark Neveldine, Brian Taylor

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Dcera

09:45 - 10:00

0 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - 24 hodin v životě zvířat

09:45 - 10:40

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:30 - 10:55

15 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

09:10 - 10:30

35 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178293

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10