Zari
ohodnotit

Sucker Punch

Další název:
Sucker Punch: An IMAX 3D Experience
Rok:
2011
Délka:
109 minut
Premiéra v ČR:
31.3.2011
„Zavřeli ji proti její vůli. Babydoll je ale rozhodnuta bojovat za svou svobodu.“

Komentáře k filmu Sucker Punch

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 31
cerfik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.12.2014
Co tohle jako bylo? Je to jako   když se tne žiletkou do   živého, ještě to budu   chvíli rozdýchávat,   protože tohle jsem opravdu   ale opravdu ani v nejmenším   nečekal. Nevím co si mám o   filmu přesně myslet, ale   zážitek hluboký. Vážení,   kdo napsal, že je to jako se   koukat na počítačovou hru,   se opravdu moc pozorně   nedíval, o těch tom ten film   rozhodně není. Původně   jsem si říkal, že zkouknu   vizuálně našláplou   akčňárnu a dám tomu   takový ten lehký nadprůměr   za vizuál, který Zack Snyder   prostě umí, ale vše je   jinak. Jedno z největších   filmových překvapení, co se   musí zkrátka vidět.
Roux
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2011
Po tom co jsem četla pár   škaredých komentářů jsem   měla strach si na tento film   zajít. Ale nelituji, je to   pro mě něco nového, troufnu   si říct, že až   nadčasového. Tento film se   okamžitě řadí mezi mé   nejoblíbenější. Pro   určitý lidi to bude pořád   ptákovina s holkama v   minisukních, co střílí jak   diví, sekají katanou a   sekerou kolem sebe. Pro mě to   bude parádní   "jízda". Tak dlouho   jsem z filmu nebyla nadšená.
LetztesBiest
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2014
Na tenhle film jsem měl   zálusk už dlouho dopředu,   protože mě uchvátil trailer   a ještě to režíroval   Snyder, který má na   svědomí geniální Watchmen,   což se nedalo jen tak   opomenout. Celkem pečlivě   jsem sledoval recenze a   komentáře, které se často   názorově dost lišily, ale   nějak jsem nabyl dojmu že   já budu patřit mezi ty,   kterým se tohle dílko bude   líbit - a nemýlil jsem se.  
Zkusím to vzít   nějak popořadě - úvodní   scéna připomíná spíš   hudební videoklip a je   prostě dokonalá (podobně   jako třeba u již   zmíněných Watchmen, hned   nám připomene, že za tím   stojí ten samý člověk).   Stejně dokonalé jsou i   akční scény - všelijaké   zpomalovačky, detailní   záběry a ignorace   fyzikálních zákonů (jenže   my se nacházíme ve fantazii   hlavní hrdinky, takže na ně   můžeme vesele zapomenout a   užít si tu podívanou).   Původně jsem čekal, že   bude Baby Doll jen tak   fantazírovat a její   představy nějakým způsobem   zasáhnou do reality, ale je   to tu trochu jinak (následuje   lehký spoiler, který   nevyzrazuje přímo děj, ale   vysvětluje tuhle zákonitost,   takže případně tenhle kus   vynechte): do toho   fantazijního světa se   dostane při tanci (ze   kterého jsou všichni   unešení, ale my jej bohužel   neuvidíme) a zatímco ten   její tanec odláká   pozornost, ostatní holky   realizují část plánu -   vždy musí získat nějakou   věc, kterou chtějí použít   k úniku. Tu věc zároveň   musí získat i Baby Doll ve   své fantazii, přičemž je   možné, že fantazie může   ovlivnit realitu a naopak.   (KONEC LEHČÍHO SPOILERU)
Co mě později ve filmu   zaskočilo, bylo celkem   depresivní ladění (které   občas trochu špatně nesu,   ale není to výtka, někdo to   naopak může i ocenit) a   vlastně i celkem nečekaný   konec. Jako menší mínus   vidím to, že o ostatních   děvčatech nevíme témeř   nic, ani to, jak se do ústavu   dostaly. Celkově na tomhle   filmu oceňuji hlavně   originalitu a stylistickou   dokonalost a rozhodně   nesouhlasím s tím, že by   Snyder neměl psát vlastní   scénáře - kdyby chystal   nějaký další, rozhodně   budu zvědavý.
reby
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.8.2011
Dobrej, zajímavej film, se   super kočkama :-) efektama a   super hudbou která jen   umocňuje drsnou atmosféru,   musím říct že se pan   režiser po 300 a strážcích   opět vyznamenal, už se   nemůžu dočkat xerxese,   němci, skřeti, draci, roboti   a pěkný kočky v jednom   filmu, kdo to má?
Orin002
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.4.2018
Film mě mile překvapil. Je o   tančení,šílenství a   intelektu mladé dívky,   která vlastně netančí,   není šílená a jedná   spíše impulzivně než s   rozvahou. Nejdříve jsem si   myslel že dám 4*, ale po   několika nečekaných   zvratech a skvělých   nápadech tvůrců, jsem se   rozhodl dát 9*. Prostě: Kdo   neviděl, nepochopí.
ergotoxin
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.1.2012
Rána pod pás
Film, ve kterém se   prolínají tři reality - a   každá se svým způsobem jak   tématice eskapismu a   nalezení síly, tak i   genderovým tématům, ať   již emancipaci, objektivizaci   či viktimizaci žen. Nutno   říci, že samotný závěr   vyzní ve vztahu k této   tématice dosti pesimisticky,   což je pravděpodobně i   důvod, proč jej mnoho   rozhořčených kritiků   označuje za misogynní - což   v době "politické   korektnosti"   nepřekvapuje. Asi není   třeba dodávat, že samotní   autoři s tímto označením   nesouhlasí.

Vraťme se ale k   samotnému filmu. Rozhodně se   jedná o experimentální   snímek, a propojení   eskapistické akční fantasy   s dramatem nejspíš potěší   jen málokoho; ostatně již   samotný název ("Rána   pod pás") je adresovaný   především divákům,   kteří očekávají (a   chtějí) klišé, ale   namísto něj dostanou   vážnou tématiku a totální   "mindfuck".   Nezbývá než doufat, že se   Sucker Punch neztratí v   propadlišti dějin, a že   jednou snad nabyde kultovního   statusu.
liskamm
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.9.2013
Nemůžu si pomoct a musím   dát téhle   ""future""   věci 90%.!! Celý ten nápad   (s řešením poblémů v   jiné (snové) realitě je   naprosto skvělý) Provedení   ( soubojů,digi. triků,   válečné a fantasy akce   parádně funguje) Hudba   (která navozuje,a připravuje   diváka na   ""Cool"" a   ""future""   (reality kde nic není   nemožné) akce se kterými se   na plátně ještě nesetkal )   Jedíné co bych vytknul, byli   slabší herecké výkony.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.11.2011
Ve filmech Zacka Snydera je na   vizuálnost vždy kladen velmi   velký důraz, takže občas   převládá nad obsahem. Je to   i tentokrát, hlavně ve   scénách, kdy hlavní postavy   bojují o svůj život. Jsem   přesvědčena, že za těmito   scénami jsou nějaké   psychedelické houbičky. To   už jsem si myslela u   Snyderových Watchmenů, kde   to byl těžký vizuální   nářez, to tady se tvůrci   dost mírní a je to i dobře,   divák nemá pocit   přesycenosti. Šok na konci s   tím, kdo je vlastně hlavní   postava se u mě nekonal,   spokojená jsem byla více   než u Watchmenů, příběh   měl větší spád a stopáž   nebyla tak dlouhá.
RM
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2011
No, musím přiznat, že to   bylo hodně - jaký slovo   zvolit - zvláštní?   originální?,   netradiční?
Holky   byly vážně hezký, bitky   šílený a děj? No, musím   podruhé přiznat, že jsem ho   úplně (na první   shlédnutí) nepochopil :-)   Nad tím koncem budu muset   zapřemýšlet (shlédnout   víckrát).
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.1.2013
První myšlenkou je, že film   byl zvláštní. Zároveň mě   ale vtáhl do děje a   probouzel ve mě zvědavost   celých 109 minut. Furt jsem   čekal kdy bude pochopeno   prolnutí a výsledný efekt z   pararelních světů. Mnoho   informací zůstane záhadou,   ale přesto si divák přijde   na své. Především tedy   muž co ocení fantasy,   herečky a soundtrack.
charlie1612
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.3.2022
Temný depresivní příběh   dívky, která se po smrti   své matky ocitne sama v   kruté realitě. Je ustavena   jako nesvéprávná a   odsouzená strávit zbytek   života v zanedbaném ústavu   pro mentálně vyšinuté   jedince po prodělané   lobotomii, která ji do pěti   dnů čeká.
Neutěšenou a krutou   realitu nepřátelského   prostředí ústavu   přetváří ve skvěle   zpracovaný barvitý   fantaskní svět v podobě   komiksového příběhu, v   němž bojuje o útěk. Její   boj je vygradovaný ve   fantaskním střetu s   démonickými středověkými   samuraji, přes boj proti   nepřátelům stylizovaných   jako zombí němečtí vojáci   z první světové války,   probíjí se druhou světovou   válkou a svůj boj končí v   budoucnosti, kde jsou jejími   nepřáteli androidi.
Depresivita snímku je   skvěle zdůrazněna   potlačením barevnosti, je   doplněn svižným   soundtrackem, sestaveným z   coververzí známých hitů a   skvěle doplňuje atmosféru   – jako první zazní vtipně   vybraný hit skotské   zpěvačky Annie Lennox   „Sweet Dreams (Are Made Of   This)“ – píseň obsahově   vyjadřuje moto filmu a mimo   jiné psychiatrický ústav,   ve kterém se hrdinka ocitne,   se jmenuje „Lennox House“.  
Film obdržel spíše   negativní kritiku, ale měl   mírný komerční úspěch.   Vizuální efekty ale byly   hodnoceny vždy vysoko a   získaly řadu nominací.
Peykka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.4.2011
Jeden z trikově   nejpovedenějších filmů   tohoto roku. Byla jsem úplně   nadšená z akčních scén,   které byly propracované do   posledních detailů. Celkově   příběh filmu je také   nápaditý. Zack Snyder odvedl   prvotřídní práci, film má   něco do sebe. Soudtrack   super, nejlepší je tento   film vidět na plátně, je   velice efektivní a zanechá   nezapomenutelný zážitek!   :-)
Extraktor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.12.2011
Díváte se pozorně?
Vysněné dílo, které mi   připomnělo zdroj svého   materiálního čerpání   právě z mé dřívější   dětské mysli. Snyderovo   filmy jsem vždy považoval   jen za průměrné, povrchní,   jehož audiovizuální metoda   sloužila jen k atrakční   podívané. Sucker Punch je   však jiný, v jádru   alegorický na současný   svět a jeho působení na   živé duševní nitro. Živé   jsem napsal záměrně, však   i zvířata mají v určitých   chvílích sebevražedné   sklony. Motiv zajetí lidské   duše, jehož vzdor přijímá   fiktivní i filmový divák,   ten filmový je však   uvědomělý. Boj v   představě a jeho stále se   opakujicí zvýšená   obtížnost v pozdějších   pasážích se zrcadlí   vysokou motivací chtěného   osvobození.
vdobes
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.12.2011
Já prostě Snyderovky žeru,   a ani zde jsem na tom nebyl   jinak. Ano, děj je sice   neuvěřitelně stupidní a   naivní, ovšem o ten tu   vlastně ani tak nešlo.   Audiovizuální stránka je   opět excelentní, a Snyderovy   spomalovačky byly opět   úchvatné. Celý filmový   soundtrack mě naprosto   uchvátil, a použitou hudbu   jsem si opravdu užíval.   Navíc mám velmi rád filmy s   komixovým nádechem, takže   nemůžu jinak než 8/10
Caiiiczech
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.8.2012
Před promítáním jsem   neměl nejmenší tušení, co   mne čeká / co mohu   očekávat a první   čtvrthodina mne málem   poslala domů. Co se však   vzápětí rozpoutalo na   plátně, byl nefalšovaný,   HODNĚ vlhký sen   pubertálního nadšence   komiksů, počítačových   her, Matrixu, R.Rodrigueze,   Pána prstenů.... a asi   tisíce dalších věcí,   který dostal peníze na jeho   zfilmování. Přestylizované   vizuální orgie, poslepované   ze scén, nad kterými   zůstával rozum stát, ale   zastydlý puberťák hluboko   uvnitř slastně hýkal. S   vyvalenýma očima jsem zíral   a hlasitě se řehtal   absurditě viděného.   Závěrečná slova   vypravěče dala oné   skrumáži hlavu a patu a už   teď se těším na další   projekci. Tentokrát doma v   HD...
LookE
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Vítejte v úžasném snovém   světě Zacka Snydera, světě   temném a nepřátelském,   světě který na aspoň   částečné pochopení   potřebuje minimálně dvojí   shlédnutí. Vítejte ve   světě který si hned   napoprvé zamilujete nebo   ihned nenávistně zatratíte.   Vítejte ve fantaskním   světě úžasně   zpracovaného akčního   snímku se skvělým   depresivním podtónem,   vítejte ve světě filmu do   kterého se musíte ihned   vžít jinak ho ihned   zatratíte. A to by byla   docela škoda....
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.12.2011
První shlédnutí mě malinko   zklamalo, ale druhé jsem si   užil o poznání více. Je to   zkrátka akční / fantasy a   tak se k němu musí   přistupovat. Vizuál je   výborný, ale číší z něj   až moc digi triků a efektů,   ale to byl tutově záměr.   Jinak akce v zákopech a se   samuraji vynikající, ostaní   ujde .Nakonec si myslím, že   průšvih se nekoná a film   má co nabídnout, líbil se   mi také dojemný konec téhle   pohádky, která vlastně   jenom pohádkou nebyla 7/10.
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.4.2011
Narazit na něco nového,   neokoukaného v dnešní době   prequelů, sequelů, remaků,   comicsových adaptací... je   docela vzácnost.Snyder   přišel s vlastním   příběhem a obohatil jej   opět svým audiovizuálním   stylem a nedílnými   zpomalovačkami.Musím   přiznat, že mám z tohoto   titulu poněkud rozporuplné   pocity.Na holky se tu dívá   pěkně, v mysli Babydoll   fantazie nezná hranic, takže   Snyder se opravdu mohl   pořádně utrhnout ze   řetězu a natočit opravdu   cokoliv.Příběh nebyl   vyloženě špatný, ale   pořádně mě to nevtáhlo do   děje.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.9.2012
Sucker Punch Vas trafi do slabin aj ho hlavy...
Zaujimavy film od vyborneho   rezisera, ktory sa neustale   pohybuje na rozhrani fantazie   a reality.
Dominuje   vizualna zlozka, ktora je   jednym slovom uzasna a typicka   pre Zacka Snydera.Mlade   herecky su neuveritelne sexi,   ale vkusnym drazdivym sposobom   neprekracujucim hranice   dobreho vkusu /pre niekoho   mozno skoda.../.Hudba je   vynikajuca a soundtrack by   stal za hriech.Myslienka   slobody a uteku z reality do   sveta fantazie je fajn a   sprevadza cely film od   zaciatku az do konca.
Film jednoznacne   doporucujem.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.4.2012
Rána pod pás
No teda. Zaujímalo by ma, čo   si mám o tom myslieť. Som z   toho dosť zmätený. Niečo   tak šialené len tak   nevidieť. Ale poporiadku.   Dievča sa dostáva do   blázninca, pomocou tanca,   ktorým uhrančí ostatných   sa v snoch prebojúvava na   slobodu. Bojuje so samurajmi   (niečo japonské tu muselo   byť), zombie nacistami (s   plynovými maskami, i keď   myslím, že sú už   nemŕtvi), ohyzdami a drakmi   (alernatívna verzia Pána   prsteňov) či robotmi kdesi   pri Saturne (vyzerali ako   dáki terminátori). Tvorcovia   notne popustili uzdu svojim   fantáziam, to rozhodne z   filmu cítiť. Absolútne   neviem ako to ohodnotiť, ani   ako to popísať. Zmiešané   pocity. Ale aspoň načrtnem.   Klady sú neskutočné   vizuálne orgie. Všetko mi to   príde ako dáka počítačova   hra, ale je to fakt na   úrovni. Na druhej strane   dosť blbý príbeh,   "nečakaný" zvrat   (mňa zas nejak do kolien   nedostal), boj za dáke   čudné idey a niekedy akési   násilné filozofovanie o   ničom. Boje dobré, grafika   excelentná, hudba celkom   zaujímavá (i keď mám   troška iný playlist v   prehrávači). Na druhej   strane to ako čo bolo,   psychiatria či bordel? Tie   baby trocha divne, svojsky   poobliekané, akoby cieľová   skupina snímku, teda   návštevníci filmu, boli   hlavne pubertiaci. Chvíľami   úchylné, a miestami priam   zdravo perverzné. No   zaujímavý snímok, ktorý   určite nejaký ten zápis   (či už v dobrom alebo zlom   vnímaní a hodnotení) do   dejín filmu urobil. Pre mňa   lepší priemer
Naki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Akční nářez bez většího   prožití. Zack Snyder dal   mladé generaci to po čem   touží( akci, mladé   atraktivní dívky, které se   pro někoho mohou stát idoly,   vizuální efekty a to vše   zabalené do citů, které se   snaží dělat příběh   dojemným), takže svým   způsobem můžeme mluvit o   dokonalém díle (hehe). Pokud   mám vnímat pouze vizuální   stránku, tak bych se obešel   bez popové hudby (vše mi   otrávila). Jestliže všechny   nové filmy budou točeny   pouze na úkor toho být   efektivní, tak už se nemáme   na co těšit. Herci se stanou   pouze loutkami a jediným   požadavkem bude před kamerou   dobře vypadat. :((
Geralt07
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.5.2012
Drogy
Příběh je jednoduchý,   ovšem nikoliv hloupý.   Zvláštní je pouze způsob,   jakým jej režisér uchopil a   zpracoval. Tento druh umění   není zrovna můj šálek   čaje - neberu drogy, proto se   nedokážu vžít do pocitů   tvůrce a plně ocenit jeho   umělecké vize. Celkově mi   děj přijde poněkud   depresívní a ne zrovna   šťastný konec tento dojem   jen umocňuje. Nicméně   musím ocenit kvalitu   vizuálních efektů, hudbu a   také herecké obsazení.
maciii
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.12.2011
Sucker Punch je jako   umělohmotný oříšek ve   vyleštěné, skleněnými   korálky vykládané zlaté   skořápce. Hezky se na to   kouká, ale težko si na tom   pochutná někdo, kdo si   neujíždí na líbivých a   čistě efektních věcech.   Děj je sice neuvěřitelně   hloupý, ale ono si to   vlastně na nic víc nehraje   (doufám), videoherní a   komixová stylizace mi tady   vyloženě sedla.
PORTER
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.7.2014
Fantazy podívaná která je   trochu divná v logice   nejdříve se příběh   odehrává v blázinci pak v   bordelu ,chvílemi pro   mladší generaci a chvílemi   spíš pro dospělý hlavně   co se týče akčních scén 5   mladých holek kteří ve   svém snu bojují s obřími   ninji,pak se děj přenese do   druhý světový na zombie   vojáky a na konec boj s   roboty.
Zimmy871
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.8.2011
Vizuálně dobrý, ale to je   tak všechno. Chápu snímky,   které jsou určeny pro   snadný výdělek, ale také   bych ocenil, kdyby se to   dělalo méně okatě a   kýčovitě. Polovina za   maximálního počtu si   myslím, že je adekvátní.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.7.2013
Dávám pět hvězdiček za   výtvarný zpracování, hudbu   a závěrečný titulky.   Všechno ostatní stálo za   prd. Moc mě nebavilo koukat   na nějakýho kripla, kterej   si chová partu kočiček s   půlmetrovýma řasama,   přičemž jedné z nich se   pravidelně zdá o tom jak   vraždí všechny kolem. Emily   Browning navíc hraje jak   dřevo.
ras84
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.12.2012
Sucker Punch (2011)
ako farebný a vrcholne   šialený videoklip k dokonale   zvládnutým coverom skvelých   pesničiek určite áno. ako   film... nemám šajn, čo to   chcelo byť, šlo to úplne   mimo mňa. príbehová linka   akoby mala len jeden účel a   to vyplniť bezcennou vatou   predely medzi   muzikálovo-videohernými   scénami, z ktorých proste   musíte padnúť na zadok. na   dobrý film mi to ale   nestačí.
dolik.
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.8.2011
Fantas magorie
Komentář píši, jelikož   film ve mě zanechal velmi   rozporuplné pocity. Vím   jistě, že jej vícekrát   nechci vidět, titulek mého   komentáře plně vystihuje   můj pocit ze snímku snad jen   efekty hodné fantasy za něco   stály. Konečné   doporučení: neudělá chybu   kdo tento film vynechá a   raději půjde na letní   procházku.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.10.2018
Mno, podivná trpaslice s   křivýma nožkama žije   napůl v blázinci a napůl v   komixovém světě, kde bojuje   s různými bossy z   počítačových her. Nic moc.
setler
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.7.2012
Vždycky jsem si říkal jaký   by to bylo, kdyby měli v   Pánovi prstenů na jedné   veži v Minas Tirith kulomet.   V tomhle filmu jsem mohl něco   podobného vidět, bohužel to   nijak nepasovalo do filmu.   Vlastně tam nepasovalo nic je   to šílená matlanina   nesrozumitelných obrázků   jdoucích za sebou.Není to   ani fantasy ani   psycho-drama.Pro mě totální   propadák. Jediné plus jsou   efekty, dobře vybrané   písničky a Emily Browning   kterou jsem si poměrně   oblíbil díky filmu Nezvaná,   který doporučuji ke   shlédnutí.
Hugin
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.2.2016
Vizuálně zdařilé, stejně   jako efekty a počítačová   grafika. Nějak jsem   nepochopil, proč tolik   úsilí, umu a dozajista i   peněz, investovat do takové   uřvané slátaniny.   Výtvarně pojaté filmy, což   je moje libůstka, většinou   nadhodnotím, tentokrát však   to ostatní spolehlivě   zničilo jakýkoliv pozitivní   dojem.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih125813minih125813Dvaadvacítka (1998) [TV pořad] 
Dvaadvacítka n
minih64939minih64939Ae-in (2005) 
Ae-in n
minih37934minih37934Maléry pana účetního (1980) 
Fantozzi contro tutti n
minih44168minih44168Houbičky (2006) 
Shrooms n
minih43051minih43051Dreamgirls (2006) 
Dreamgirls n
minih36881minih36881Past (1996) 
Bound n
minih4365minih4365Blues Brothers 2000 (1998) 
Blues Brothers 2000 n
minih3483minih3483Báječní muži s klikou (1978) 
Báječní muži s klikou n
minih79867minih79867Twixt (2011) 
Twixt n
minih27552minih27552Anna a král (1999) 
Anna and the King n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2004) [TV cyklus...

14:00 - 14:50

26 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Dějiny antisemitismu

14:00 - 15:00

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

13:40 - 14:40

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:25 - 15:25

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Reklama