Zari

Komentáře uživatele Geralt07

Geralt07

Geralt07 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 31
Alexander Veliký (Alexander)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.1.2008
Nudné a dlouhé
Natočit dobrý a divácky   přitažlivý historický film   je asi velmi těžké,   protože Oliver Stone to v   případě filmu Alexander   Veliký řádně pohnojil.   Anebo jsem nepochopil jeho   umělecký záměr... Vydržel   jsem se dívat až do konce,   protože jsem stále doufal,   že se to třeba zlepší. Byl   jsem ale velmi zklamán - 160   minut příšerné nudy.   Jediným kladem tohoto   zbytečného filmu byla   Angelina Jolie, která zde   měla ale jen málo   prostoru.
Mimochodem,   kdo se chce o Alexandru   Velikém něco dozvědět,   doporučuji článek na   Wikipedii:   http://cs.wikipedia.org/wiki/A   lexandr_Velik%C3%BD. Z filmu   se toho zase tak moc   nedozvíte, leda to, že byl   teplouš.
Barbarella
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.11.2007
Jednoduchý děj, kostýmy,   výprava a dekorace   napovídají, že jde o film   pro děti. Odhalené půvaby   představitelky titulní role,   Jane Fonda, ovšem předchozí   popírají. Zařadil bych jej   jako mírně erotickou   komiksovou parodii na sci-fi.
Blízká setkání třetího druhu (Close Encounters Of The Third Kind)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.4.2011
Klasika
Jeden z nejlepších filmů na   téma UFO vůbec. Kdysi jsem   jej viděl v kině, dnes z   Blu-raye. Po tolika letech jej   vnímám jinak, ale líbí se   mi pořád. Jen škoda, že si   nedali víc práce s   digitalizací. Ten obrazový   šum tam nemusel být tak   viditelný...
Dannyho parťáci 2 (Ocean´s Twelve)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.1.2008
Slabší
Obávám se, že výběr a   následná úprava scénáře,   který byl původně určen   pro samostatné zpracování,   nebyla zrovna šťastná   volba. Celý příběh je   krajně nepravděpodobný, v   podstatě jde o sérii mnoha,   po sobě jdoucích nesmyslů,   nepřehledný děj se jen   těžko sleduje.
Příjemným oživením   snímku je účast půvabné   Catheriny Zeta-Jones ve   vedlejší, nikoli však   nevýznamné roli. Ve   srovnání s předchozím   titulem Ocean's Eleven je   tenhle film mnohem slabší.
Hořící Mississippi (Mississippi Burning)
 
Přidáno: 7.3.2016
Bezpochyby skvělý film. Film   o tom, jak to začalo. Jak   levicoví aktivisti popletli   černým hlavu a spustili tak   peklo, v němž se usmažilo   mnoho bílých i černých.
Někdo by měl natočit   pokračování. Film o   současném marasmu politické   korektnosti, o černém   rasismu a zločinnosti. O   utrpení bílých, kteří v   tom musejí žít.
Kosmetička a zvíře (The Beaution and the Beast)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.12.2011
Příjemná komedie
Romantická komedie o tom, jak   krutý vládce jedné   slovanské země podlehl   šarmu milé a půvabné   kosmetičky v podání   okouzlující Fran Drescher.   Přijde mi, že scénárista   se nechal inspirovat seriálem   "The Nanny" (Chůva   k pohledání), který Fran   tehdy dělala, s malým   přídavkem z filmu Anna a   král. Politické motivy byly   trochu mimo, ale nejde o   první případ, kdy   Američané nepochopili, jak   socialismus fungoval. Snímek   si nehraje na velké umění,   jde o příjemnou oddychovou   komedii - ideální na   nedělní dopoledne.
Machete
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.3.2012
Až na ten konec...
Vcelku dobrý akční film s   hvězdným hereckým   obsazením - Danny Trejo jako   velkej tvrďák s mačetou,   Steven Seagal v netradiční   záporné roli, Robert De   Niro, Michelle Rodriguez   (stále krásnější),   Jessica Alba (až moc hubená,   snad nemá nějaké   problémy), Lindsey Lohan...   Výborná hudba a vynikající   zvuk.
Bohužel,   posledních zhruba dvacet   minut dost pokazilo můj   předchozí dojem. Závěr   filmu je dost ujetý, až   komiksový.
Mission: Impossible
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.12.2014
Někteří američtí filmaři   mají vzácný dar - jinak   dobře udělaný film na   závěr pohnojit nějakou   naprosto nereálnou hovadinou.   V případě Mission   Impossible je to závěrečná   část s vlakem TGV jedoucím   po trati bez elektrifikace a   navíc s vrtulníkem   zapřaženým na laně,   nakonec ještě v tunelu.
Muzikál ze střední (High School Musical)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.11.2011
Žádný zázrak
Člověk od tohoto žánru   nesmí moc očekávat a pak   nebude zklamán. Film je   pravděpodobně cílen na   dětské publikum, které má   pobavit, což se vzhledem k   velkému komerčnímu   úspěchu zřejmě podařilo.   Dospělý divák toto dílko   nejspíš asi moc neocení. I   když Vanessa Hudgens za   podívání rozhodně   stojí...
Nádherný holky (Beautiful Girls)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.2.2012
Moc dobré
Tenhle film nebyl tak   jednoduchý, jak jsem   předpokládal po přečtení   obsahu z EPG info stanice   Filmbox, kde jej nedávno   vysílali. Byl jsem   příjemně překvapen.   Snímek o vztazích mužů a   žen na malém městě, o   hledání lásky je velmi   dobře natočený a má   opravdu zvláštní kouzlo,   pro nějž určitě stojí za   to jej vidět.
Nesmrtelná teta
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.12.2007
Průměrná filmová pohádka
Příliš velký prostor zde   zaujímá jediná postava -   Závist v podání Jiřiny   Bohdalové, ostatní postavy   tak poněkud zanikají. Nic   proti Bohdalové nemám, je to   bezesporu skvělá herečka,   ale čeho je moc, toho je   příliš. Další věc,   která mi dost vadí je to   hloupé (v dobách socialismu   tolik používané)   oslovování panovníka   "pane králi". Když   už, tak snad "Vaše   Veličenstvo", ne?
Ocelové magnolie (Steel Magnolias)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.2.2011
Zvláštní kouzlo
Ocelové magnolie mají pro   mě zvláštní kouzlo, které   neumím dost dobře   vysvětlit. Nevím, jestli je   to hereckým obsazením,   nádhernými exteriéry,   téměř rodinnou atmosférou   malého města na Jihu,   skvělým scénářem... Asi   všechno dohromady.   Každopádně se tenhle film   mimořádně povedl.
Pasti, pasti, pastičky
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.10.2007
Velmi dobrá černá komedie o   tématech, které v praxi   vůbec nejsou komické.   Skvělé herecké obsazení,   zvlášť hlavní role   (Miroslav Donutil, Tomáš   Hanák i Zuzana Stivínová).
Perfektní loupež (The Real McCoy)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.1.2008
Povedený film
Velmi pěkně udělaný film o   jedné perfektní bankovní   loupeži. Herecké výkony   bych hodnotil jako dobré,   zvláště Kim Basinger v   titulní roli je skvělá.   Snímek je natočen velmi   rozumně a citlivě, žádné   zbytečné pyrotechnické   efekty ani nesmyslné   rozbíjení aut, zkrátka   opravdu dobrý film.
Vadou na kráse je pouze   zpracování v ořezaném   formátu 4:3, což má na   svědomí český distributor   - MIDO Film Brno. Originál je   natočen ve formátu 1,85:1   (16:9).
Poslední mise (Out of Reach)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.10.2007
Slabé
Vcelku hezký příběh, ale   dost nedbale zpracovaný.   Scénář je odfláknutý,   místy poněkud naivní, ani   režisér Po-Chih Leong se moc   nevyznamenal. Například   scéna, kde Seagal ošetřuje   střelnou ránu polské   vyšetřovatelky kuchyňským   nožem, je hodně přitažená   za vlasy (že by v Polsku   nebyly nemocnice?). Akční   scény jsou taky slabé,   Steven Seagal už asi stárne,   dříve býval v lepší   formě. Určitým kladem   snímku je absence   pyrotechnických scén - nic   tu nevyletí do povětří.
S jiným realizačním   týmem a větším rozpočtem   to mohl být skvělý film,   ale takhle je dojem spíše   rozpačitý.
Příšerná tchyně (Monster-in-Law)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.6.2009
Svěží komedie
Nemám odpovídající   vzdělání v oblasti filmové   kritiky, ani herectví, takže   nedokážu kvalifikovaně   posoudit úroveň hereckého   výkonu Jennifer Lopez.   Myslím si, že ve filmu   Příšerná tchýně se od   herců oskarové výkony ani   neočekávaly. Je to lehká   oddychová komedie, určená   pro pobavení diváků,   prostá ambicí stát se   námětem intelektuálních   debat...
Rafťáci
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.10.2007
Příliš mnoho reklamy
Film trpí obvyklým komplexem   pokračování komerčně   úspěšných snímků, které   mají být "ještě   lepší" nebo   "ještě   zábavnější" a přitom   jsou jen "ještě   trapnější".
Celý film se točí kolem   snahy jednoho z hlavních   hrdinů o ztrátu panictví.   Lhostejno s kterou, hlavně,   když zasune. Celý film je   série různých, často   nesmyslných gagů, spojených   řídkou omáčkou   prostinkého děje. Některé   scény byly pravděpodobně   napsány jen proto, aby se   uplatnily produkty nebo loga   sponzorů filmu (Spořitelna,   vyhledávač Seznam aj.).   Product-placementová reklama   je velká zloba tohoto filmu.
Rock ze střední (Bandslam)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.5.2012
Překvapení
Čekal jsem něco jako High   School Musical 4, ale byl jsem   příjemně překvapen   zvláště hudební stránkou   filmu.
Růžový Cadillac (Pink Cadillac)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.8.2008
Průměr
Zápletka je vcelku klasická   - lovec lidí má chytit ženu   na útěku, nejen před   zákonem, ale i před bandou   darebáků, kterým sebrala   peníze. Namísto toho, aby ji   zatknul, jí začne pomáhat a   nakonec je z toho láska.   Myslím, že tenhle klasický   příběh si zasloužil   lepší scénář i lepšího   režiséra. Děj je dost   jednoduchý, na akční film   poměrně poklidný, ale dá   se na to dívat.
Clint   Eastwood předvedl standardní   výkon. Jeho partnerka,   Bernardette Peters, moc   přesvědčivá nebyla.
Řidič (Drive)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.3.2013
Zajímavý film
Zajímavé dílko, které   stojí za to vidět. Líbil se   mi příběh, herecký výkon   Ryana Goslinga a křehký   půvab Carey Mulligan.   Celkový dojem snižuje   horší úroveň   "řemeslného"   zpracování filmu - několik   drobných, ale   nepřehlédnutelných chyb   (ruka rozbitá kladivem   nekrvácí, auto po čelním   nárazu nemá poškozený   předek a dál mu svítí   světla, atd.). Ale jako celek   velmi dobré, řekl bych.
Seznamte se, Joe Black (Meet Joe Black)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.11.2007
Dlouhé a nudné
Na filmu si zaslouží   ocenění kultivované   herectví Anthony Hopkinse.   Brad Pitt zaujme spíše svým   zjevem (něco pro dámy),   hereckým výkonem už méně.   Děj filmu je dost pomalý,   postrádá jakoukoli dynamiku.
Smrt darebáka (Mort d'un pourri)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2019
Nadčasový film
Výborně natočený film s   nadčasovým tématem -   korupce a zlodějiny v   politice. Jako by to natočili   dnes...
Sucker Punch
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.5.2012
Drogy
Příběh je jednoduchý,   ovšem nikoliv hloupý.   Zvláštní je pouze způsob,   jakým jej režisér uchopil a   zpracoval. Tento druh umění   není zrovna můj šálek   čaje - neberu drogy, proto se   nedokážu vžít do pocitů   tvůrce a plně ocenit jeho   umělecké vize. Celkově mi   děj přijde poněkud   depresívní a ne zrovna   šťastný konec tento dojem   jen umocňuje. Nicméně   musím ocenit kvalitu   vizuálních efektů, hudbu a   také herecké obsazení.
Svatby podle Mary (The Wedding Planner)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.10.2007
Dobrá komedie
Svěží romantická komedie s   Jennifer Lopez v hlavní roli.   Děj filmu je vcelku   předvídatelný, ale to   ničemu nevadí, záměrem   bylo diváka především   pobavit, což se bezesporu   povedlo.
Tank
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.9.2010
Špatný film
Už jsem viděl pár   špatných filmů, ale tento   jednoznačně vede. Scénář   musel napsat nějaký amatér   a druhý amatér to   zrežíroval. Děj filmu   odpovídá popisu, ale je   neuvěřitelně hloupý,   nesmyslný a nudný.
Když se ale dívám na   hodnocení některých   uživatelů, uvědomuji si   jednu věc - každé zboží   má svého kupce a každý   člověk může mít na   stejnou věc jiný názor.
Thelma a Louise (Thelma and Louise)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.3.2009
Vynikající film
Tenhle film jsem viděl   poprvé někdy v 90. letech v   televizi. Je to jeden z mála   filmů, který mě opravdu   "dostal". Příběh,   který se tu odehrává je   možná vymyšlený, ale je   zároveň velmi uvěřitelný.   Psychologie hlavních postav   je velmi dobře propracovaná   a Susan Sarandon s Geenou   Davis to zahrály opravdu   skvěle.
Zvláštní   pozornost si zaslouží   výběr exteriérů -   Colorado, Valley of the Gods   (Utah), skvělá kamera a   vynikající zvuk (DVD).
Třináctka (Thirteen)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.5.2012
Pozoruhodný film
Uživatelé, kteří ve svých   komentářích vyjadřují   nepochopení nad názvem   filmu, který zcela   nekoresponduje se skutečným   věkem hereček, evidentně   nepochopili vůbec nic.
Myslím, že Třináctka   je i přes určitou syrovost   dobře natočený film, který   vypovídá o realitě velmi   autenticky, navíc bez   obvyklé politicko-korektní   zátěže.
V jako vítězství (V)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.6.2007
Opravdu dobrý seriál
Souhlasím s hodnocením   uživatele hvezdyn, opravdu to   byl skvělý seriál. Jen bych   doplnil, že měl dvě řady.   Jedna byla natočena v roce   1983 jako minisérie a pak v   letech 1984-5 následovalo   dalších devatenáct epizod.
Vdaná snoubenka (The Accidental Husband)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.2.2012
Příjemná romantická komedie
Nesčetněkrát obehrané   téma, leč uchopené   schopným realizačním týmem   dalo vzniknout velmi   příjemné romantické   komedii.
Vnitřní nepřítel (Submerged)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.10.2007
Dost špatný film
Zatím asi nejhorší   Seagalův film, který jsem   viděl. Mizerný scénář,   nadbytek digitálních triků,   nepřehledný děj, šílený   sestřih. Místy to   připomíná spíš   počítačovou hru, než film.   Je tady i trochu poznat, že   produkce se snažila ušetřit   - natáčelo se v Bulharsku a   opravdu to Jižní Ameriku moc   nepřipomíná. Nejlepší je   vojenská Tatra 815 s   podvalníkem, použitá jako   zátaras při nějaké   demonstraci. Film působí   celkově jako kdyby ho   natočili zdrogovaní blázni.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kniha rekordů Šutky (Šutka grad šampiona)

Kniha rekordů Šutky
Šutka grad šampiona

Ennio De Concini

De Concini Ennio

Naposled navštívené:
Kniha rekordů Šutky (Šutka grad šampiona)

Kniha rekordů Šutky
Šutka grad šampiona

Ennio De Concini

De Concini Ennio