Duben
ohodnotit

Spy Kids: Špióni v akci

Spy Kids

Další název:
Spy Kids: Špióni v akcii (SK)
Rok:
2001
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
4.10.2001
„Když dva špičkoví agenti selžou při záchraně světa, musí do akce nastoupit jejich děti.“

Komentáře k filmu Spy Kids: Špióni v akci

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 17
SvoKar
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.3.2012
1.3.2012: Takový rozpočet na   takovou ujetost! Režisér   "zhmotní" svoje   dětské sny, kde nic nelze   brát vážně, obsadí   hvězdy, které samy sebe   ztrapňují, a ono to má   úspěch. Nepochopím.
5.3.2014: Hodnocení a   komentáře dalších dílů   jsem radši smazal.
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.10.2015
pro děti dobrý.. pro   dospělý děkuji, příště   už nee
Měla jsem   tušit, že když si film   skoro nepamatuju, že tam asi   nebylo nic k zapamatování...   a je to tak. V dnešní době   by to asi už neobstálo, ale   v době vzniku průměrná   podívaná pro děti kolem 10   let :) kde dobro rukou dětí   zvítězí atd.. pohádka v   moderním hávu.. tak trochu.
řepešínský
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.9.2009
příjemným a milým   překvapením je rodgrigezův   snímek spy kids: špioni v   akci, který má být   klasickou komedií rodinného   typu a ona skutečně pro   celou rodinu je, když si   děti i dospělí ve filmu   najdou každý to své. spy   kids: špioni v akci   nepostrádá vtip, akčnost   ani dramatické sekvence, v   nichž se filmařům podařilo   do sebe skloubit rytmus,   napětí i určité   mezigenerační poselství.   nebýt toho, že se dílo ve   výsledném efektu drží   osvědčeného a klasického   schématu typologie jiných   jemu podobných filmů, s   dobrem, co vítězí nad zlem   nebo s prozřením jedné ze   záporných rolí, mohl   snímek spy kids: špioni v   akci stanout v nejvyšší   světové kinematografické   třídě. I tak ale lze v   celkovém hodnocení snímek s   českým distribučním   názvem spy kids: špioni v   akci zařadit mezi nejlepší   díla středního filmového   pole.
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.8.2010
Film pro malé diváky,   kterým se možná líbí, ale   pro dospělého je to   naprostá ptákovina. Antonio   Banderas mě neustále   přesvědčuje, jak je   mizerný herec.
MARi0
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.10.2010
Spy Kids: Špióni v akci
Robert Rodrigueze a dílo pro   děti? To prostě nejde   dohromady. Rodinná podívaná   ze špiónského prostředí   mě lákala hlavně kvůli   efektům, ale ty byly tak   příšerné, tak amatérské,   nejspíš padly všechny   finance na honoráře Antonia   Banderase (který teda v tom   mále prostoru co mu bylo   dáno nepředvedl nic moc) a   na ostatní nezbylo.
Přesto jsem ale pár   potěšení nalezl. Není to   tedy nic, co by tu kravinu   ospravedlňovalo, ale aspoň   mi na chvilku osvětlilo   temnou hodinku a půl. Tak za   prvé Alan Cumming, který   vždy hraje zlouny. Nikdy jsem   ho ještě v žádné větší   roli neviděl, ale docela se   mi líbí. Pak také, a to   oceňuji ještě o něco víc,   Gerge Cloony (asi půl minuty,   ale stálo to za to). A   důvodem, proč jsem se   rozhodl přidat jednu   hvězdičku navíc je Danny   Trejo jako   "Machette". Odkaz na   tehdy ještě neexistující   snímek, dnes žhavou novinku   a kandidát na   nejzábavnější film   roku.
Docela by mě   zajímal názor malých   dětí, kterým je nejspíš   vše určeno. Ty už ale   nemohou chápat ani ten odkaz   a tak jim nezbývá nic...
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.11.2007
Známý režisér krvavých   akčňáků Robert Rodriguez   nám trochu (nebo spíš   hodně) zmírnil a natočil   akční podívanou určenou   hlavně pro mladší publikum.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.5.2014
Juni a Carmen jsou děti   slavných špiónů, ale   netuší to, dokud jejich   rodiče nejsou namočeni do   riskantní akce a nemají   potíže. Ukáže se, že jsou   správnými dětmi svých   rodičů a prokáží svoje   schopnosti a zachrání svět,   ale hlavně svoje rodiče.   Klasická oddychovka mající,   jak je zvykem, několik   navazujících dílú.
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2012
Začátek naprosto skvělé série
Příjemná akce, tempo,   dobrodružství, nápad.   Spoustu hvězd. Příjemná   rodinná komedie pro celou   rodinu, na kterou se vždy   rád podívám. Pěkné   efekty. Robert Rodriguez   skvěle umí film i tohoto   žánru. Dvojka se mi ale   líbila ještě o něco víc.   Opravdu, kdysi jsem na téhlé   sérii hrozně   ujížděl...
Zábava   pro celou rodinu, vážně   ohromně skvělý film,   spoustu šílených nápadů a   skvěle natočené akce, vtipu   i napětí. Je hodně dobré,   že se na tuhle sérii upsali   Banderas a Danny Trejo, které   mají skvělé role.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.3.2013
Akčňák zejména pro děti   mladšího školního věku,   ale pobavit se rozhodně   můžou i dospělí - když   už ne přebarvenými kulisami   s výdobytky nejmodernější   techniky, tak ještě pořád   zbývají borci, kteří   nemohou nikdy chybět na   Rodriguezově výplatní   listině:-)
Máša13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.6.2023
Taková oddechová ptákovinka   pro děti. No zcela určitě   to šlo vymyslet a natočit   líp, ale u tohoto typu filmu   to člověk zas tolik   neřeší:-)
Akana
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.1.2010
Programově oddychový film   určený hlavně dětem,   které se zhlédly v   superhrdinech a bondovských   agentech. Že jde o   Rodriguezovo dílo poznáme   spíš z hereckého obsazení,   než z čeho jiného. Jeho   pokus o rodinnou, trikově   opulentní komedii se vcelku   vydařil, hýří   ztřeštěnými nápady, děj   hezky odsýpá, ale pocit   nadšení se přece jen   nedostavuje. Rodriguezova   fantazie nemá eleganci a   soudržnost Tima Burtona ani   bezbřehost a podprahovou   zlověstnost Terryho Gilliama.   Přes lehce dietní vyznění   ale přesto palec nahoru.
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.8.2008
Než tento první díl mám   možná radši pokračování   Spy kids, ale i Spy kids 1   jsou nesmírně povedenou   komedií, narážkovým stylem   získávající hlubší   myšlenku. První film hlavně   vytváří povedený základ   příběhu.
Film je   natočen v klasickém   Rodriguezově stylu, a   obsazeni byli Rodriguezovi   oblíbenci i nové objevy - do   hlavních rolí Antonio   Banderas, Carla Gugino, Daryl   Sabara a Alexa Vega, které v   televizní verzi doplnili Jan   Šťastný, Jitka Ježková,   Jan Battěk a Terezie   Taberyová. Ve vedlejších   postavách byli zajímaví   třeba Tony Shalhoub, Danny   Trejo, či George Cloony v   krásné roli Devlina.
Rodrigueze poznáme také   v jeho oblíbeném   monologovém úvodu, kdy   Ingrid vypráví vtipný a   napínavý příběh dvou   agentů, ve skutečnosti jí a   Gregoria - Svět byl kdysi   rozdělen na zájmové   sféry... - takhle přesně to   neřekla nebylo, ale i já si   rád dovolím spojení...
Žánrově se jedná o   rodinnou akční komedii a   zároveň variaci na akční   filmy. Rodinná myšlenka je   zdůrazňována, ale zároveň   poskytuje východiště pro   mnoho narážek. Odporné   obludy z příšerného   pořadu F. Floopa, k němuž   Juni bezmezně vzhlíží, pro   mě dříve byly odrazujícím   motivem; to se ovšem změnilo   ve chvíli, kdy mi došlo, že   se jedná o povedenou parodii   ne neméně obludné Sezame,   otevři se. Dnes bych řekl,   že také pro tento prvek   musíte Spy kids vidět.
netopir55
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.5.2009
Jednička není tak otrasná   jako trojka.I tak,tahle   trilogie je marnení   času.špatné efekty a marná   snaha dosáhnout kvalitní   akční komedie.Vtipy a herci   mi příjdou nekdy až   trapne.Jediná záchrana je   známe jména jako je Robert   Rodriguez a Antonio Banderas.
Koimisto
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.10.2006
Ups...no naštěstí se jedná   jen o vyjímku (bohužel   3dílnou) v tvorbě ROBERTa   RODRIGUEZe!!!Své hodnocení   dávám tak vysoké jen díky   : 1.) Mám rád tohoto   skvělého režiséra, 2.)   Herecké obsazení bylo   perfektní (jak k RODRIGUEZovi   neodmyslitelně patří), za   třetí bohužel již žádný   klad není ... rodinná   komedie to sice je, ale mě   absolutně nenadchla ...od   takového esa jsem čekal   mnohem více a že ANTONIO   BANDERAS v celém filmu není   takřka vidět mě velmi   zamrzelo.Takže ubohý film,   při jeho sledování se dá   vykonávat mnoho užitečných   činností (já jsem psal   obsah filmu pro tuto   databázy) ... :@)
artcrime
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.2.2005
rodrigez si to proste umi   uzit.vyhral si jaksepatri a   klidne muze udelat dalsi a   dalsi pokracovani
Brcko.GOS
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Pro malé
Film je jednoznačně určen   pro ty menší. Oko   dospělého člověka spíše   pobaví. Zajímavé herecké   výkony např. Alexy Vegy nebo   Alana Cummingse. Antonio   Banderas je ve filmu jen   zřídka, ale už jen jeho   obsazení dává filmu jistou   eleganci. Na závěr   jednoduše: prostě pro děti   :-)
jarek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Málokdy mám u sledování   filmu pocit, že si ho celý   štáb užíval, tady to ale z   plátna přímo čiší.   Ideální rodinný film, u   kterého se pobaví děti i   rodiče (každý si   samozřejmě vychutná něco   jiného :-)
Hlavní   hrdinové jsou hlavní   hrdinové, ale Danny Trejo je   jen jeden.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih47000minih47000Kašpárkovy rolničky (1999) [TV inscenace] 
Kašpárkovy rolničky n
minih41643minih41643Goyovy přízraky (2006) 
Goya’s Ghosts n
minih69045minih69045Vodník a Karolínka (2010) [TV film] 
Vodník a Karolínka n
minih100736minih100736Rallye smrti: Peklo na zemi (2012) 
Death Race: Inferno n
minih46844minih46844Odsouzen k smrti (2007) 
Already Dead n
minih50451minih50451Lidice (2011) 
Lidice n
minih43022minih43022Střelný prach (1985) 
Poroch n
minih16569minih16569Poslední Mohykán (1992) 
The Last of the Mohicans n
minih25126minih25126Matrix (1999) 
The Matrix n
minih48373minih48373Doly krále Šalamouna (1985) 
King Solomon's Mines n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Spy Kids 4D: Stroj času (2011)

 Spy Kids 4D: Stroj času (2011)
Spy Kids 4D: Stroj času n
Spy Kids 4: All the Time in the World in 4D
Žánr: akční / sci-fi / dobrodružný / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Robert Rodriguez

(pokračování)

Spy Kids 3-D: Game Over (2003)

 Spy Kids 3-D: Game Over (2003)
Spy Kids 3-D: Game Over n
 
Žánr: fantasy / akční / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Robert Rodriguez

(pokračování)

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů (2002)

 Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů (2002)
Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů n
Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams
Žánr: rodinný / sci-fi / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Robert Rodriguez

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

18:25 - 19:15

15 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

45 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763989
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178295

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10