Zari
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro další pokračování se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
» Nejste přihlášeni, pro další pokračování se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
» Nejste přihlášeni, pro další pokračování se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Predátor: Evoluce

The Predator

Další název:
Predátor: Evolúcia; Predator - Upgrade
Rok:
2018
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
13.9.2018
„Lov se vyvinul.“

Komentáře k filmu Predátor: Evoluce

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 22
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.11.2018
Těžko hodnotit. Mé   tvrzení, že predátor už   nemůže přinést nic nového   se v podstatě potvrdilo.   Nebýt těch čtyřnohých   potvor, tak nihil novi sub   sole. Digi triky snadno   odhalitelné, není nad   klasiku a sáčky s   marmeládou. Děj hodně   podivný, doktorka která umí   jako kdyby prošla výcvikem   SPECNAz, o bláznech nemluvě.   Takže nevím nevím. Zase na   druhou stránku musím   přiznat, že až na ty dvě   či tři hluchá místa jsem   se opravdu bavil. No, zatím   dám čtyřicet procent a   zkusím někdy mrknou   podruhé.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.11.2018
Zbytečná Evoluce:-(
Predátor (1987) a (1990) ty   uznávám a jsou nejlepší,   ten zbytek co přišel potom,   krom krátkometrážních, ty   neznám, moc nezaujal. Novej   Predátor je proto zklamáním   co se týče příběhu a   scénáře. Chybí pocit   stísněnosti, lekačky,   hororová atmoška. Je to   klasická vybíjená bez hlavy   a paty, ale viděl jsem   větší Shity, takže nakonec   50% a pocit zklamání:-(
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.12.2018
Od posledního filmového   zpracování o druhém   nejnebezpečnějším   mimozemšťanovi všech dob   uběhlo osm let a jakoby si na   něj už nikdo z tvůrců   nevzpomněl. Opakuje se z něj   totiž nemálo motivů, byť   krapet pozměněných, což   výsledné divácké nadšení   spíše více snižuje. A to i   ucelený dojem, že je v   příběhu vidět snad i   inspirace snímku   ´Vetřelci´. Proboha, proč?   V určitých ohledech a   mezích sice byl do něčeho   takového vnesen svěží   vítr, ale když tomu   viditelně chybí osobnost a   nátura, všechna námaha   zůstává zcela marná. John   McTieman v roce 1987 prvním   Predátorem nastavil laťku   skutečně hodně vysoko,   čímž všechny snahy se   oné výšky alespoň   přiblížit vždy vešla   vniveč. Že se dějový   vývoj opět ubírá kupředu   má své opodstatnění, ale   naznačovat možný vznik   filmové série určitě nebyl   dobrý nápad. Jak je psáno   výše, chybí tomu výrazná   osobnost a také nějaké   přesvědčení, jako tomu   bylo u prvního snímku a bez   toho to prostě nikdy dál   nepůjde. A už vůbec ne,   když se do toho bude míchat   v současné době tolik   vyzdvihovaná politická   korektnost a rovnoprávnost.   Původně drsný námět je v   současné době zpracováván   naprosto dětinsky. U komiksů   to fungovat může, ale u   filmů, jako je tento,   rozhodně ne. Snímek je tedy   pro novou generaci neznající   klasiku snad uspokojující,   ale až ji uvidí, rychle   změní názor. Původně   akční horor se zoufale   změnil v téměř dětskou   akční estrádu, která svým   monstrózním patosem a   nepřesvědčivostí bourá   vše kolem. To si Predátor   nezasloužil.
PROCESOR
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.12.2018
PROCESOR!
Tak tohle s Predátorem nemá   už nic společného. Jenom se   to snaží vytřískat prachy   na slavném jméně. Osobně   si myslím, že těmhle   filmům více sluší džungle   a nehostinná planeta, jako   tomu bylo v Predátoři-2010.   Tam máte to napětí a   zábavu hned. Jakmile se to   přemístí do města,   potažmo na super tajnou   vládní laboratoř a   zamíchá se do toho   uvědomělej voják, chytrý   dítě, sexy bioložka co   hravě střílí a skáče,   jako by měla výcvik u   vojáků, a parta „hustejch   týpků“ s rádoby vtipnými   kecy, tak je zaděláno na   průser. Ne jinak tomu bylo i   v tomto případě.
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.1.2021
Mimo pár dobrých akčních   scén a predátorských   pejsků který pobavili nic   moc nového a zajímavého   než v jiných dílech, mimo   jedničky která byla   originál a taková další   už asi nikdy nebude.
T2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.11.2018
║Rozpočet   $88miliónov║Tržby USA   $51,023,244║Tržby   Celosvetovo $160,540,670▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ Vôbec ma nemrzí, že   tento skvosť som nevidel v   kine. Na to aby sa to pasovalo   do série Predátor, je to až   príliš povrchná   výplachovka, popcorn, bez   kúska ambícii, ustrelené od   boku do prázdna. To aj   Predátori (2010) sú oproti   tomuto skvost a ako tak sa   ešte udržali v dobrej   znesiteľnej forme. Tu toho   moc nefunguje, tu to je skôr   na srandu zúčastnených   vtákov, komické vsuvky ako   na bežiacom páse robia až   zbytočnú hlušinu, žiadna   poriadna postava, okrem Olivie   Munn, na ňu sa dá aspoň   pozerať. Prvoplánové   béčko, Shane Black je už   vyšumený. /50%/
roox
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.10.2018
Pocta béčkovým filmům.
Tohle se povedlo. Jako nikdo   asi nemůže čekat, že se   bude dneska Predátora bát,   jako u prvního filmu s   Arnoldem, kde se tenhle emzák   ukázal až v půlce filmu.   Takže je to prostě   nespoutaná zábava s partou   zelenejch magorů, plná krve   a testosteronu, kupou   vtipných okamžiků a   hlášek s překvapivě   kloudným dějem. To i   přesto, že by se mohlo   zdát, že tahle sláma   (téma), je už 5x   vymlácená. Nee, Shane Black   z toho pár zrnek ještě   vytloukl a já se báječně   bavil. 8/10
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.2.2019
Ked jeden Predator nestaci...
Po velkej kritike som k filmu   pristupoval s despektom.Som   rad, ze som sa mylil.Naopak   bol som prijemne   prekvapeny.Hlavne R-kovy   rating bol skvely a gore sceny   pekne ostre.Mrzi ma nevyrazne   herecke obsadenie, zbytocny   humor a prekombinovany   scenar.
Film   jednoznacne doporucujem.
charlie1612
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.7.2021
Protože mám filmy o   „Predátorovi“ rád a až   na výjimky mě celkem   nezklamali, na tento film jsem   se těšil. Že ale dostanu   takový nelogický guláš   plný nakousnutých a   nedotažených myšlenek, byť   zabalený do celkem pěkného   vizuálu, jsem ale opravdu   nečekal …
Xpojntman
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.9.2018
Tak po pravdě, asi   zklamání. Slepované kousky   děje, moc nesympatických   postav, co asi měly být   sympatické a naopak. Děravý   scénář jak řešeto. Dobré   triky, akční scény a někdy   docela dobre vtipy.
MildaX
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.12.2018
Název filmu je zavazující,   ale s tím si tvůrci hlavu   nelámali, pro ně je to   hlavně marketing co   přitáhne diváky a tam byl   asi úkol splněn. Jinak jen   taková slatanina která   nenadchne a v době CGI   efektů ani nedá tolik práce   jako původní film.
Krupe
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.3.2019
Tušil jsem, že to nebude   klasika jako s Árním. Podle   komentářů mně začalo   trochu trnout. Ale nakonec se   mi to docela líbilo, trochu   jiný směr sice, ale nic   není navěky. Ta banda byla   suprová, jeden lepší jak   druhý, správné hefty, ok.   Průser je zatažení synka do   děje, autisty, který na   počkání odemyká kdejakou   loď, třebas i   mimozemskou.Ale nejvíce mě   dorazilo to rodeo na hřbetu   té lodi, to bylo už opravdu   přes čáru. Predátor jako   postava dobrý, takže nakonec   mi z toho vyšla docela dobrá   jednohubka.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.4.2019
Prostě béčko snažící se   vytřískat prachy ze slavné   série. Mizerní herci, slabý   scénář a celkově film   působí poněkud křečovitě   a až chvílemi směšně.   Snad jen triky si udrželi   alespoň standardní úroveň.   Možná to mělo tvůrci   dotáhnout do konce a místo   nechtěné, udělat parodii   opravdovou.
peginka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.5.2019
Prvních deset minut vypadalo   fakt nadějně. Pak se z toho   vyklubala taková kokotina,   že jsem to fakt nedala. Bylo   to tak blbý, že jsem   nepoužila ani rychloposun a   prostě jsem to po cca hodině   skončila. Jestli máte rádi   predátora, radši koukněta   na toho stokrát okoukaného,   tohle se nedá. Jednu   hvězdičku dávám za masku,   jinak ani ťuk.
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.9.2018
Shane Black upgraduje všechno   představitelné, odsýpá mu   to a v Dolby Atmosu   obzvláště naplňuje   úspěšně potřeby akčního   bijáku (hodně ho zvedá   našlapané finále). Co mu   ale nefunguje jsou postavy,   kterých je přehršel, ale   žádná sympatická nebo   zajímavá (kluk Jacoba   Tremblaya měl   “spielbergovský”   potenciál, ale zůstalo pouze   u něj). A taky větší snaha   o humor a coolovost (které   nefungují), než o atmosféru   a napětí, pro které   milujeme jedničku a nevadí   nám dvojka. Tohle je takovej   našlapanější a   nápaditější, ale ne o moc   chytřejší Predator vs.   Predator od Paula W.S.   Andersona.
Venom_TomHardy
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.12.2018
Predátor: Evoluce   představuje pro tuhle   oblíbenou sérii de facto   totéž, co Terminator:   Genisys pro tu svoji. Z toho   pohledu, že také chce mít   základ v tom, co na té   postavě diváky nejvíce   baví, ale jakékoliv snahy o   inovaci se míjejí účinkem   (ani ti pošahaní vojáci   nejsou tolik šílení jako   ten predátorský pes). Tam se   navíc vrátil Arnold. Tady   zase hodně zamrzí, že byl v   podstatě áčkový rozpočet   využítý k tomu, aby vzniklo   vcelku laciněji   vyhlížející béčko. To   nikdy není dobré. A zjevně   by jej nezachránil ani   eventuální přesun do   prostředí, kde jsme tohoto   mimozemského lovce dosud   neviděli (hory, poušť,   Praha, ...). Ale počkat!   Jeden výrazný klad   Predátor: Evoluce přeci jen   má. Díky jeho   „kvalitám“ se totiž   rázem z Predátorů (2010)   zpětně přeci jen stává   mnohem lepší podívaná.
Martal
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.1.2019
Parodie, nebo komedie
Prvnich par minut jsem si   rikal tak to bude pecka, ale   pak asi nekdo vymenil scenar a   ja nato koukal s otevrenou   pusou. Dal si tento radoby   Predator nezaslouzi dalsi   komentar.
Svarcneger
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.11.2018
Silena slatanina, jednicka je holt kultovni
Priserna slatanina, prakticky   bez deje s predvidatelnym   koncem, ktery jen rika, ze   vlastne bude pokracovani, kde   to uz bude ciste jen CGI   strilecka. Jednicka byla   manualni filmarska prace a   podle toho to taky vypadalo!   Tady velkej P mlati malyho a   do toho doktorka, ktera zrejme   prosla vycvykem marinaku,   protoze umi skvele se   zbranema, drsna holka, kterou   proste nic nerozhazi.   Namistrovanej ostrelovac s   bandou kriminalniku, kteri   cestou do vezeni v sobe najdou   u niceho nic vuli pomahat.   Nesmysly typu, jako je buchta   dobehne padajici vesmirnou lod   a hned je v pravek okamzik na   pravym miste. Komparz, kterej   ceka na to, az mu uriznou   hlavu atd., atd. a hlavni   hrdina kluk s autismem, kterej   je proste ten nejvetsi borec   na svete!! Mizerne herecke   vykony, prakticky zadny scenar   a dialogy, ktery psal dement.   Film je ztrata casu, stejne   jako novy Vetrelci. Skoda, ze   to takhle nekdo mrvi!
emdvojka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.11.2018
Neviem, čo to malo znamenať,   ale nejako podobne dopadol, aj   kultový Terminátor, ktorého   v Genisys totalne zmršili a   urobili z toho akúsi paródiu   na seba samého. Predátor   bohužiaľ dopadol podobne.   Miesto toho, aby sa tento   akčný horror po tých   všakovakých podivných   odbočkách, opäť vrátil do   starých koľají a   pokračoval v šlapajých   jednotky, sa z neho stalo   podivné dielo, ktoré sa   tvári rôzne, ale ako akčný   horror z maskovaným,   neprijemným a smrteľne   nebezpečným tvorom z cudzej   planéty určite nie.   Predátor si zaslúžil viac a   nie tento mix všetkého a   ničoho zároveň. Škoda,   možno nabudúce
pueblan
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.9.2019
?
Tohle si predátor opravdu   nezasloužil. Jedinou   hvězdičku dávám za Ivone   Strahowski, pár dobrej   hlášek, původní hudbu a   postavu predátora. To film   ale bohužel nezachrání.   Člověk ani chvílema neví   na co se dívá, jestli je to   scifi, horor, drama nebo   parodie. Jako když spojí   několik filmů se stejnýma   hercema a nějak to   sestříhají. A když už si   člověk myslí že je konec,   tak se objeví oblek alá Iron   Man. Co bude dál? Iron   Predátor? Shane, Shane to se   ti fakt nepovedlo.
Pswat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.9.2018
Predator
Akcne hlaskujici scifi   komedie. Na klasickyho   Predatora s Arniem to vubec   nema. Herci jsou dobre vybrani   az na doktorku
Htichac
Hodnocení:
Přidáno: 15.1.2019
COŽE??????
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů tenhle totální   brak? Nejlepší herecký   výkon podala poletující   můra pod lampou pač   neotevřela hubu aby z ní   vypadl granát nebo úplně   tupá hláška, která patří   do filmu pro obecenstvo tak do   10 let. Pan Shane Black se mi   vryl takovým způsobem do   paměti že už od něj nechci   vidět ani večerníček   jelikož by stál asi za   velkou kaky hromadu. Popravit   a vystavit jako výstrahu   dalším scénaristům pro   výstrahu. Takže varování   pro kino nadšence. Kupte si   raději za ty prachy 0,7l   levného rumu. Z něho vám   bude aspoň chvilku dobře a   na konci na zvracení jako z   tohoto snímku.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih47042minih47042Rodina podle plánu (2005) [TV film] 
Family Plan n
minih52966minih52966Tajemství vynálezce (1936) 
The Man Who Changed His Mind n
minih37748minih37748Jak se Matěj učil čarodějem (1998) [TV inscenace] 
Jak se Matěj učil čarodějem n
minih27682minih2768215 minut (2001) 
15 Minutes n
minih42261minih42261Královny kouzelného lesa (1998) [TV hra] 
n
minih83098minih83098Svatá čtveřice (2012) [2k digital] 
Svatá čtveřice n
minih44469minih44469Oběť: Lovec krve (2007) 
Rise: Blood Hunter n
minih192504minih192504Dobrá sestra (2022) 
The Good Nurse n
minih25468minih25468Mortal Kombat 2: Vyhlazení (1997) 
Mortal Kombat: Annihilation n
minih34894minih34894Čtyři pírka: zkouška cti (2002) 
The Four Feathers n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Predátor: Kořist (2022)

 Predátor: Kořist (2022)
Predátor: Kořist n
Prey
Žánr: akční / drama / horor / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Dan Trachtenberg

(pokračování)

Predátoři (2010)

 Predátoři (2010)
Predátoři n
Predators
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Nimród Antal

(pokračování)

Predátor 2 (1990)

 Predátor 2 (1990)
Predátor 2 n
Predator 2
Žánr: akční / sci-fi / horor / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Hopkins

(pokračování)

Predátor (1987)

 Predátor (1987)
Predátor n
Predator
Žánr: akční / horor / sci-fi / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: John McTiernan

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Výsledky losování Šťastných 10

22:39 - 22:40

0 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Mlčenlivý (1973)

22:10 - 00:05

29 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

NOVA - To ty nosíš smůlu, lásko (2023...

20:20 - 22:40

139 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko (2013) [TV poř...

22:05 - 23:55

34 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

Reklama