Jeden svět
ohodnotit

Plivu na váš hrob

I Spit on Your Grave

Další název:
Pomsta znásilnenej (SK)
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
107 minut

Obsah filmu Plivu na váš hrob

 
Jennifer Hills kvůli práci na své nové knize odjede z města na venkov. Nechce být rozptylována. Domorodci však na nikoho z města nejsou zvědaví. Jednoho večera se ji rozhodnou tak trochu vystrašit. Lekce, kterou městské slečince připravili, se ale změní v brutální útok zahrnující bolestivé mučení a znásilňování. Navzdory všeobecnému očekávání Jennifer přežije. V hlavě má teď myšlenku jen na jedinou věc – na pomstu.

Zdroj: FTV Prima

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Steven R. MonroeSteven R. Monroe  
hraje:
Sarah ButlerSarah Butler.....Jennifer [25]   
Daniel FranzeseDaniel Franzese.....Stanley [31]   
Chad LindbergChad Lindberg.....Matthew [33]   
Jeff BransonJeff Branson.....Johnny [33]   
Tracey WalterTracey Walter.....Earl Woodason [62]   
Andrew HowardAndrew Howard.....šerif Storch [40]   
Mollie MilliganMollie Milligan.....pani Storch [33]   
Rodney EastmanRodney Eastman.....Andy [42]   
Saxon SharbinoSaxon Sharbino.....Chastity [10]   
Amber DawnAmber Dawn.....dívka na pumpě   
scénář:
Meir ZarchiMeir Zarchi  
Stuart MorseStuart Morse  
hudba:
Corey A. JacksonCorey A. Jackson  
kamera:
Neil LiskNeil Lisk  
střih:
Daniel DuncanDaniel Duncan  
dvd obal trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Plivu na váš hrob >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.1.2019
Hned ze začátku bych chtěl pochválit skvělou   kameru a stejně tak skvěle barvy, které filmu   dodávají šťávu a nejen to. Docela se divím,   že to bylo normálně odvysílané na Primě,   jelikož to je docela brutální, ale co už.   Steven R. Monroe film zrežíroval opravdu pěkně   a docela jsem litoval holku, co si myslela, že   když vidí policajta, že ji pomůže. Mnohem   lepší než z roku 78.
majkronyk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.8.2018
Viděl jsem jedničku a dvojku a recenzi napíšu   jen k tomuhle, protože ty filmy jsou prakticky na   chlup stejné. Tedy liší se trochu v příběhu,   ale ta druhá část, tedy krutá pomsta za to   všechno, tak ta už je opravdu stejná a víc se   mi líbila v té jedničce a byla i   uvěřitelnější v té jedničce, i když na   druhou stranu, to, co všechno jim ta děvčata   provedla, tak asi zase ta postava ze dvojky k tomu   měla větší předpoklady, protože to byla   holka, co se o sebe uměla postarat.   Scénáristicky mi taky přišla lepší trochu ta   dvojka, ale jednička je rozhodně zasazená do   lepšího prostředí.

Každopádně oba ty   filmy jsou hodně brutální a tak to také má   být. Naprosto nemůžu říct, že bych se   nezachoval stejně, kdyby mi někdo ublížil nebo   mojí rodině tak, jak to dělali ty svině v tom   filmu

Jo a i Sarah Butler se mi líbila víc   než ta druhá, byla podle mě víc   přesvědčivá. To je ovšem na názoru   každého.
SNCIS
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.12.2017
Vše vypadá realisticky, velice dobrá   filmařina. Banda křupanu napadne a následně   znásilní krásnou drobnou Sarah Butler. Ta   měří 160 centimetrů a snad váží 30 kilo i s   postelí. Její výkon přesvědčivý a   realistický, bylo mi jí i líto. Po 50 minutách   šikany to vypadá že Butlerová spáchala   harakiri skokem z mostu. "Byla to sranda   dokud to trvalo." Druhá půlka je o krvavé   pomstě, Butlerová si podává křupany jednoho   po druhém. Je to syrové, brutální a jen pro   silné povahy, avšak jinak možná nejlepší   horor co jsem viděl, protože jsem se fakt bál.   "Nech ji být, je to nevinný děvče."   - "To já byla taky!" - 80%.
argenson
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.1.2017
Hodina nudy a pak - nutno přiznat - hodně   sofistikovaná a do detailu promakaná pomsta.   Jinak ovšem filmařina na bodu nula a sadistická   zvrácenost. Už to nikdy nechci vidět.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.1.2015
Tak jednoduchý děj, že jednodušší snad už   být ani nemohl. V brutalitě je však vše   vyzdvihnuto do té nejlepší dokonalosti. Snímek   je dějstvím rozdělen na dva díly. V prvním se   jedná o zločin, v druhém o pomstu. Scéna o   znásilnění mladé dívky docela hraje na city.   I já se přistihl, jak sní soucítím. Její   následná pomsta je nápaditá a účinná.   Některé útoky si však přeci jen trochu   pohrávají s jistou kýčovitostí. Tvůrci se i   drželi již zavedené šablony. Dívka uteče,   potká se se šerifem, který vypadá že jí   pomůže, aby se nakonec ukázalo, že je s   útočníky spolčený. Ano, to už je opravdu   provařené. Jinak nemám další námitek. Pro   tento snímek platí pravidlo, že i z mála lze   udělat hodně.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.1.2015
Učebnicový příklad, jak žák předčí své   učitele, aniž by se zpronevěřil všemu, co ho   naučili... od toho se také odvíjí veškerá   koncepce - první polovina suchopárný výklad s   rutinními ukázkami, druhá striktně v duchu   pouček, které odříkáte, i kdyby vás vzbudili   o půlnoci, ovšem v plné praxi a s dychtivou   invencí.
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.2.2014
Starší verze byla lepší. Ale i na tuto se   koukat dalo, jen mi to přišlo zpočáku   zbytečně roztahané.   20120922 10414/19815+++++
Souhlasím s mým   předchozím komentem, ale zase musím uznat, že   pomsta byla propracovanější, a to o hodně,   nežli v první verzi. Proto zvyšuji o dvacet   kusů hodnocení. Mimochodem pobavil dabing, kde   zpočátku utekly jen slova, pak věty a ke konci   i krátké pasáže. Asi byli na Primě všichni   ožralí jako prasata.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.5.2013
Docela sadistická a brutální podívaná,teda v   první plovině nic moc až když začnou Jennifer   znásilňovat to začíná být sadistický a pak   příjde její brutální odplata.Některé scény   dost realistický a pár nechutných,hlavně když   mentál začne zvracet a tečou jim smrkány z   nosu.
prvosenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.1.2013
PLIVU NA VÁŠ HROB

Konečně pořádný horor.   Docela silný film, který přes svou brutalitu   nabízí přece jen i něco navíc. Jedná se   remake filmu Plivu na tvůj hrob.

V první   půlce nás ukolébá poněkud pomalejší   rozjezd. Ale o to větší potěšení nastává v   půlce druhé. Film pak vrcholí až extrémně   brutálním závěrem. Film přinesl vše, co má   pořádný horor mít. Skvělé herecké výkony,   sympatické postavy, napětí, skvělou kvalitu   obrazu i zvuku ....

Na úspěchu se podílí   určitě i šikovná herečka, dobrá práce s   atmosférou, zručně obsazení „zlí chlapi“.   I když jim přejete spravedlivou odplatu a co   nejbolestivější smrt, oceňujete, že zároveň   nesklouzli k afektovaným karikaturám. Režisér   vybudoval skvělou a zlověstnou atmosféru   „ticha před bouří“. Film se nevyhnul ani   hrubému násilí. Film by se sice bez něj   klidně obešel, ale byl by to podvod na diváky.   Režisér však jede na doraz a jednotlivé   promyšlené způsoby pomsty a odplaty si   vychutnáte. Ano, je to možná trošku zvrhlé,   ale tento svět je někdy takový a s nikým se   nemazlí. A to, že ten největší hajzl je ve   skutečnosti milující otec, je sice klišé, ale   taky bude hodně ze života, který je plný   přetvářky. Maskování nejrůznějších   prohřešků je přece tak lidské. Jinak je   zajímavé, že dívka vlastně nikoho nezabila.   Jenom připravila důmyslné pasti a oni nakonec   vlastně všichni zemřeli v podstatě sami. Celý   akt pomsty je postaven na obhajitelnosti   brutálních činů. Jako v každém filmu i zde   se najde pár podivných momentů. Nevím, jestli   by si dívka s takovou tělesnou konstrukcí   poradila s takovými pořízky i ve skutečnosti.   Otázky kde si sehnala oblečení, kde se celou   dobu skrývala, že ji neobjevili, jsou ale v   rychle ubíhajícím ději vlastně nepodstatné.   Brutální sadistické násilí působí někdy   samoúčelně, ale je hodně nalézavé, to se   musí uznat. Film, který bude některé diváky   bavit a užijí si jej, některé bude šokovat a   zavrhnou jej.

V každém případě jde ale o   hodně atmosférický film nečekaně vysokých   kvalit.
kockak1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.12.2012
Dlouho jsem chodila okolo, než jsem sebrala   odvahu se na tenhle film podívat. Z počátku se   docela pomalu rozjíždí a pak už si jen   říkáte "tak už dost!" Následná   rafinovanost nastražených pastí a mučidel byla   podobně geniální jako třeba ve Smrti on-line,   nebo Saw. Když pominu fakt, že křehká mladá   dívka by jen horko těžko manipulovala s   bezmála stokilovými chlapy, fandila jsem jí,   jako asi většina normálních lidí, a přála   si, aby si to jednou takhle vypili všichni   zamindrákovaní ubožáci.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih9996minih9996Kariéra Pavla Čamrdy (1931) 
Kariéra Pavla Čamrdy n
minih28392minih28392Mexičan (2001) 
The Mexican n
minih86184minih86184Hladová hra (2009) 
Hunger n
minih62237minih62237Cargo (2009) 
Cargo n
minih24513minih24513Zelené obzory (1962) 
Zelené obzory n
minih154275minih154275Noční hra (2018) 
Game Night n
minih39767minih39767Ong-bak (2003) 
Ong-bak n
minih18596minih18596Sedmá rota za úplňku (1977) 
La 7éme Compagnie Au Clair De Lune n
minih120162minih120162More v kvapke vody (1980) [TV film] 
More v kvapke vody n
minih174526minih174526Dnes v noci v lese nikdo nespí (2020) 
W lesie dziś nie zaśnie nikt n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Plivu na váš hrob 3 (2015)

 Plivu na váš hrob 3 (2015)
Plivu na váš hrob 3 n
I Spit on Your Grave 3
Žánr: horor / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: R.D. Braunstein

(pokračování)

Plivu na váš hrob 2 (2013)

 Plivu na váš hrob 2 (2013)
Plivu na váš hrob 2 n
I Spit on Your Grave 2
Žánr: horor / thriller / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Steven R. Monroe

(pokračování)

Plivu na tvůj hrob (1978)

 Plivu na tvůj hrob (1978)
Plivu na tvůj hrob n
Day of the Woman
Žánr: horor / tragédie
Země: Spojené státy americké
Režie: Meir Zarchi

(remake)

Plivu na váš hrob (2010)Plivu na váš hrob (2010)Plivu na váš hrob (2010)Plivu na váš hrob (2010)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190272
Osobností: 697372
Fotografií: 762979
Plakátů: 375675
Obsahů a biografií: 177914

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10