Zari
ohodnotit

Plivu na váš hrob

I Spit on Your Grave

Další název:
Pomsta znásilnenej (SK)
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
107 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Plivu na váš hrob
POZOR SPOILER

Na chatu „U Drozdí cesty“ přijíždí mladá spisovatelka Jennifer Hillsová. Ucpaný záchod a nefungující voda ji přinutí zavolat pomoc a přichází sem místní pošuk Matthew. Oprava se mu podaří a hned běží za kamarády Andym, Stanleym a Johnym. Vedou se různé řeči a právě kvůli nim se tato čtveřice ocitne v chatě, kde Jenny bydlí. Kluci ji začnou týrat, ale jí se zdaří utéci. Na útěku narazí naštěstí na šerifa a ten se s ní ihned vrací. Hledá různé záminky k represi a pak se ukáže, že ti čtyři jsou stále v domě. Šerif však proti nim nezasahuje, naopak, přidává se k nim. Děvče opět ztýrají a pak přinutí Matta, aby se s ní poměl, což on pod tímto nátlakem učiní. Děvče znovu utíká lesem, ale „vynoří“ se na místě, kde je zrovna tato pětice. Tentokrát si užije šerif. Děvče pak kráčí pryč a skáče z mostu do dravé řeky. Její věci jsou spáleny, auto rozebráno a stopy pečlivě zahlazeny. Měsíc se nic neděje. Pak dostane jeden z nich v noci podivnou návštěvu. Neví kdo to je, ale nalézá jednu „botu“, kterou měla Jennifer. A šerif dostává poštou malou videokazetku. Stejnou, na jakou si oni to, co udělali, natáčeli. Šerif zuří, protože se domníval, že kazetka je zničená. Kluci tvrdí, že to dělá Matty a šerif chce, aby jej našli. Jenže toho už našla domněle mrtvá Jenny a právě s ním hovoří pomocí provazu. Stanleye a Andyho si naláká harmonikou ke staré budově. Tam je uspí basebalovou pálkou, a oba spoutá. Oba mládenci si hodně užijí, než pochopí, že to, co spáchali, neměli nikdy udělat. Johnyho zaskočí přímo u benzínové pumpy, tam kde se poprvé setkali a omráčí ho. Následně je týž pověšen a to, co s ním Jenny dělá, to se mu vůbec nelíbí. Nu, dokonáno jest, a to už je Jenny u šerifa doma, kde se vydává za novou paní učitelku. Šerif je pak vylákán do lesa, omráčen a probere se a ž v ne moc pohodlné poloze, s brokovnicí nachystanou ke střelbě. Ještě je třeba provázek a uvázat jej, zatím stále v bezvědomí naproti sedícímu - Mattymu. Jeden jediný jeho pohyb bude smrtící…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Plivu na váš hrob
Krásná mladá spisovatelka Jennifer odjíždí na samotu, aby mohla psát svoji knihu, ale to netuší, co ji čeká. Parta místních buranů se rozhodne ji tak trochu vystrašit, ale z pouhého pokusu o vystrašení se stane brutální útok a znásilnění. Jenže Jennifer spadne do řeky a oni si myslí, že jejich starosti skončily, ale opak je pravdou. Jennifer netouží po ničem jiném než po pomstě a dá chlapcům to, co si zaslouží - smrt.


Autor: hledaseniki

Popis / Obsah / Info k filmu Plivu na váš hrob
Jennifer Hills kvůli práci na své nové knize odjede z města na venkov. Nechce být rozptylována. Domorodci však na nikoho z města nejsou zvědaví. Jednoho večera se ji rozhodnou tak trochu vystrašit. Lekce, kterou městské slečince připravili, se ale změní v brutální útok zahrnující bolestivé mučení a znásilňování. Navzdory všeobecnému očekávání Jennifer přežije. V hlavě má teď myšlenku jen na jedinou věc – na pomstu.

Zdroj: FTV Prima


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Plivu na váš hrob 3 (2015)

 Plivu na váš hrob 3 (2015)
Plivu na váš hrob 3 n
I Spit on Your Grave 3
Žánr: horor / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: R.D. Braunstein

(pokračování)

Plivu na váš hrob 2 (2013)

 Plivu na váš hrob 2 (2013)
Plivu na váš hrob 2 n
I Spit on Your Grave 2
Žánr: horor / thriller / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Steven R. Monroe

(pokračování)

Plivu na tvůj hrob (1978)

 Plivu na tvůj hrob (1978)
Plivu na tvůj hrob n
Day of the Woman
Žánr: horor / tragédie
Země: Spojené státy americké
Režie: Meir Zarchi

(remake)

TV Program

ČT1 - Losování Sportky a Šance

20:05 - 20:10

3 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Strach nad městem (1975)

20:00 - 22:10

8 minut již uběhlo
122 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Showtime (2020) [TV pořad]

19:55 - 20:15

13 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Lucille Soong

Soong Lucille

Ivana Christová

Christová Ivana

Naposled navštívené:
Lucille Soong

Soong Lucille

Ivana Christová

Christová Ivana