Duben
ohodnotit

Looper

Další název:
Looper: Nájemný zabiják
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
118 minut
Premiéra v ČR:
11.10.2012
„Přece se nepopravím!“

Komentáře k filmu Looper

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 33
Peracos
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2013
Slušné Sci-Fi
Po shlédnutí v multikině   Letňany a zvukovém   rozčarování jsem ohodnotil   osmi hvězdami .
Pozakoupení originálu a   shlédnutí na mém domácím   kině jsem opravil na deset   hvězd .
Teprve doma   jsem si vychutnal po dlouhé   době sci-fi jak má   být.Nemá smysl popisovat   děj,pochopte si jej sami,mě   se to podařilo až napodruhé   a stálo to za to .
beneva
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.1.2013
Makačka na bednu...
Mám ráda filmy, u kterých   se musí myslet. Výborně   zpracovaný motiv přesunu v   čase a všech důsledků.   Každý musí jednou umřít,   ale zabít se a pak 30 let   čekat na to, až mě šoupnou   do tunelu, abych se v   minulosti odpráskla a   uklidila... silný kafe i pro   zabijáka. Pro filmového   diváka vzrušující   představa. Ale zabít dítě,   protože z něj může vyrůst   zrůda? V dnešní době, kdy   čas od času vezme šílenec   do ruky "trombón" a   vystřílí nějakou   základní školu ... docela   kontroverzní část   scénáře.
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.1.2013
LOOPER

Film, ze   kterého na první pohled   kouká omezený rozpočet.   Díky režijnímu uchopení a   vedení příběhu přesto   vznikla pecka. Tichá pecka,   která to nebude mít u   diváků vůbec lehké, neboť   není zdaleka tak vděčná,   jak by člověk od filmu se   zabijáky a cestováním v   čase očekával. O to   silnější ale dokáže   nabídnout zážitek.

Looper v prvních   minutách fascinuje   schopností prodat základní   pravidla, v těch příštích   elegantně proplouvá   neotřelými audiovizuálními   nápady a pak už se vrhá do   spárů polemik s časem.   Nabídne výživný koktejl   budoucích motivů, hrátek s   časem a vizuálních   lahůdek, které se nestihnou   jen tak snadno okoukat.   Důležitější než sci-fi   motiv cestování časem je   totiž osudový příběh   jedné utahující se smyčky,   ze které se hrdina hrozně   moc chce vymanit.

Tempo příběhu není   nijak vražedné. Snad i díky   tomu Looper zůstává   přehledný a podává se v   rovině srozumitelného   vyprávění nejen pro   nenáročné diváky, ale i   pro badatele hledající ve   filmových rozuzleních velkou   lidskou osudovost. Diskuze na   téma časových paradoxů je   ve filmu umně setřena   jedinou větou Bruce Willise.   To, oč tu skutečně běží,   je jednání a motivace   jednotlivých postav. Díky   dobře rozehraným kartám   divák netuší, komu vlastně   fandit, protože všichni   hlavní aktéři mají dobrý   důvod, proč by zrovna jejich   budoucnost měla být ta   důležitá. Krom toho si ani   nevzpomínám na jiný film, v   kterém by hlavní motivace   postav byla tak protichůdná,   současně u všech logická a   bylo jen otázkou úhlu   pohledu, kdo je dobrý a zlý.   Prostě jako ve skutečném   životě... Brutální   ukázka, že život je   otázkou priorit, láska je   věčná a kožená bunda je   nadčasový hit...

Důležitější než   časové paradoxy jsou pro   Johnsona totiž morální   dilemata, jež před postavami   vyvstávají a jež také nás   nutí k neustálému   vyhodnocování situace z   emocionálního hlediska. Komu   patří budoucnost? Kudy vede   hranice mezi promarněným a   naplněným životem? Jaký   máme nárok na to, činit   rozhodnutí za druhé? Postavy   a jejich jednání jsou   nekompromisní a hlavně   sympaticky dramaticky   prokreslené. Willisova   "volba", jak   nastalou situaci řešit, je   opravdu silné kafe.

Co na tom, že   film je v podstatě   zkřížením několika   filmů. Tady to vůbec není   na škodu. Johnson drží   napětí až do samého   závěru a má k tomu při   ruce sakra schopné herce   odvádějící mistrné   dialogové i akční kejkle.   Willis má po dlouhé době   opravdu dobře napsané   scény. Navíc je radost   dívat se na to, jak Bruce   Willis zas po letech hraje v   příběhu, který jej   evidentně baví. Pozadu   nezůstává ani Joseph   Gordon-Levitt

Věřím, že kdyby   Johnson zůstal u původně   plánované krátké   metráže, máme před sebou   bombu. I takhle ale jde o   velmi nápaditý film, který   akorát, poněkud v rozporu se   svým dominantním sci-fi   žánrem, dává víc na city   než na rozum. Všechna   negativa, která si o tomhle   filmu přečtete, jsou pravda.   A přesto se na něj   podívejte. Tohle je   perfektně odvedená práce za   pár dolarů, která v sobě   spojuje vizi špinavé   budoucnosti se zajímavými   aspekty a náznaky.   Naštěstí je to ale stále   tučná sci-fi zábava s   haldami dobrých nápadů a   dostatkem akce. Nelze jinak,   než doporučit.
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.10.2012
Bruce Willis se ve sci-fi   žánru příliš neobjevuje,   nicméně, když tam je, tak   to vždy stojí zato a u   Loopera to platí   dvojnásobně. Spolu s   Josephem Gordonem-Levittem a   režisérem Rianem Johnsonem   rozehráli dynamický a   zajímavě odvíjející   snímek, jak se na druh tohoto   žánru sluší a patří.   Začátek šlape rychle, ihned   z úst Gordona-Levitta   zjistíme, co jsou Loopers   zač a přejde se pozvolna k   nastartování příběhu, kdy   se na scéně objeví Joeovo   starší já (Willis).   Začíná šikovně odvedená   práce s akcí, nahánění   Willise, jehož vede určité   poslání kvůli smutné   události v budoucnosti, jenž   chce dokončit za každou cenu   a dojde i na citově vypjaté   momenty s vhodně zvoleným   hudebním podkresem.   Prostřední část zvolní   tempo, aby mohlo ke konci zase   přidat pod kotel a s i   nízkým rozpočtem (30   milionů) se dají dělat   slušné divy. Zpočátku mě   film příliš nepohltil, ale   to se však změnilo za   několik minut. Jelikož se mi   Looper dostal pod kůži, tak   na něj budu vzpomínat   ještě dlouho. Je to další   skvost mezi sci-fi. Vřele   doporučuji.
vojtam
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.10.2012
Milujte svého zabijáka....
Looper byl další můj   letošní žhavý kandidát a   nezklamal. Tady přesně   platí pořekadlo - za málo   peněz hodně muziky. To se   režiséru Johnsonovi opravdu   povedlo, výborná akční   sci-fi, bez zbytečných mega   triků a future staveb. Tady   se to soustředí hlavně na   příběh a charaktery   hlavních hrdinů. Budu jen   chválit Joseph opět   výbornej, toho kluka čeká   velká filmová budoucnost,   Emily Blunt začínám mít   čím dál raději a Bruce? To   je klasika, tenhle chlápek do   starého železa ještě   určitě nepatří. Nejvíc   mě dostaly scény s   odhalením a výbuchama vzteku   Rainmakera. Velká paráda a   doporučuji dále. Dávám 9:)
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.11.2012
S logikou časoprostoru si   tvůrci opravdu hlavu   nelámou, takže tímto   směrem radím potenciálním   divákům příliš nepátrat.   Řešila jsem zda dát sedm   nebo osm hvězdiček, ale   nakonec jsem se rozhodla pro   osm. Přeci jen klady   převyšovaly. Levitt má   slibnou budoucnost, myslím   hereckou, ale to už jsem   věděla, když jsem ho   viděla v seriálu Temné   stíny (Dark Shadows, 1991),   Brucík do starého železa   opravdu nepatří, Bluntice je   hrozně hubená a scény s   Rainmakerem byly moc dobré   (kdopak opisoval z Xmenů?).   Jenom jsem chvílemi měla   pocit, že jsem si něco   nakapala do očí, protože   Levitt, hlavně ve scéně na   poli, vypadal jako by ho   někdo počítačově   překreslil.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.9.2013
Filmy tohoto žánru mě   baví. Trošičku mi film   připomněl Jumpera. Abych   pochopil veškeré souvislosti   bude to chtít zkouknout   ještě jednou, ale i přesto   mě děj bavil a nutil k   přemýšlení. Doporučuji
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.3.2013
Dobrý příběh ,napínavý i   sci-fi si divák užije .   Chlapec Cid který má trochu   něco navíc asi nakonec   nevyroste v šefa zločinecké   organizace Joe to vyřešil   jednou ranou. A smyčka se   uzavřela .
ihladik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2012
Bruce a Joseph nově
Netradiční akční film, ve   kterém oba hlavní hrdinové   předvádějí nové polohy   svého herectví. O trochu   víc dramatických chvil a   dialogů, než je u   "akčňáků"   zvykem, ale film se povedl!
TradeCZ
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.10.2012
Pěkná kombinace filmů   Equilibrium a Terminátor   zapříčiní vznik právě   filmu Looper. Určitě nutnost   pro každého fanoušku scifi   filmů s cestováním v čase.
Kanystr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.11.2012
Nápad tomu rozhodně   nechyběl, a scénáristicky   téže vydařené. Na   josephovi bylo vidět, že   neni zrovna dvakrát   protřelý herec ale co se   první velké role týče to   zase více než ušlo. Bruce   měl (i když to nebyl   původní záměr) roli na   tělo a tak jsem věděl na co   jdu, nezklamal.
Celkově rozhodně jeden z   nejlepších filmů tohoto   roku, jen to cestování v   čase bylo odfláknuté. těch   chyb. I v tom přeblázněnym   červenym trpaslíku mají   cestování v čase víc   domyšleny. I když v   trpaslíku je všechno   nejpromyšlenější.
saridan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.4.2013
Dost zajímavý film   vynikající příběh a   herecké obsazení a závěr   stojí za to mě se film moc   líbil a jistě sem ho   neviděl naposledy
Zabr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.7.2017
Zabr
Naprostá lahůdka. Pro   milovníky japonské manga   školy (kostýmy zabijáků   jako by vypadly ze seriálu   Helsing, nebo scéna kdy se   divák dozví proč   přezdívka Rainmaker jsou   jako vystřižené z manga   filmu hrubého zrna) Byl jsem   spokojený i s hudbou (ambient   elektro) Bruce Willis   výborný jako vždycky.   Příběh zajímavý a   poutavý. Atmosférická   záležitost pro ty které   již nebaví filmy založené   pouze na efektech. Zde je to   méně efektů = lepší   příběh.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.6.2014
Dobrý film - ovšem, zřejmě   se přidám k ostatním ( i   když vlastně nevím -   osobně čtu komentáře k   filmu až poté, co napíšu   svůj ).Čekal jsem na toho   Bruce W.. Po půl hoďce jsem   si říkal, jestli tam teda   vůbec hraje - pak se objevil   a film nabral   "grády" ........a   ten konec !!!!! To musíte   prostě vidět!!! U mně byla   celkem spokojenost.
Petantino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.3.2013
Vraždit lidský odpad z   budoucnosti a po zavraždění   sebe samého si užívat   třicetiletý veget, to   považuji za skvělý námět   na film. Jeho zpracování   sice žádný zazrak   nepředstavuje, ale pokud se   divákovi podaří oprostit se   od fyzikálních znalostí,   tak si to může docela   slušně užít.
goranchorvat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.8.2013
Low Cost zábava
Inveční,novátorské a   pěkně prodaný příběh   jednoho laciného scifi   příběhu. Velmi kvalitně   rozkreslené hlavní postavy a   jejich rozpory. No a nebylo k   tomu třeba ani   megalomenského rozpočtu.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.7.2013
Ja a moje buduce Ja...
Zaujimavy napad,ktory bol   prilis prekombinovany a   nepozorny divak sa vo filme   moze lahko stratit.Rezia a   scenar na priemernej   urovni.Snimok zachranilo   hlavne herecke obsadenie.Trio   Gordon-Levitt,Willis,Daniels   film dokazali utiahnut,a preto   ho doporucujem.
Pozn.:Omnoho lepsi sci-fi   "zavari vam mozgove   zavity" film je   Inception.
ras84
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.3.2013
Looper (2012)
zvláštny film, od ktorého   dostanete niečo úplne iné,   ako by ste čakali. kvalitný   námet so slabím spracovaním   do filmovej podoby.
je   to taká filmová matrioška,   ktorá ponúka viacero filmov   v jednom a práve to film   zráža k zemi. nie je to ani   akcia, ani dráma. motivácia   postáv je priezračne jasná   a čistá, no paradoxne u   všetkých postáv logická a   divák má dlho problém   rozhodnúť sa, kto si vlastne   zaslúži tú   "svoju" budúcnosť   (ja som sa nerozhodol do konca   filmu). správnosť našich   činov totiž záleží od   uhla pohľadu a našich   priorít...
ak   čakáte drsnú a   nekompromisnú akčnú jazdu s   prvkami cestovania v čase,   sklamete sa. film ponúka   úplne iný zážitok.

+ herci
+   idea a príbeh
-   spracovanie
-   prílišná snaha o akciu na   úkor hlbšieho zamerania sa   na motívy a konanie   postáv
- značne   mätúci úvod, kde tie hry s   časom viac divaká motajú,   ako osvetľujú príbeh.
100000052556420
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.6.2016
Looper
Velmi dobrý scifi   film.Nezklamal mě.Willis je   zde vážně dobrý.Snad jen   je mínusem tohoto filmu,že   je docela   dlouhý.Sekundující herci   odvedli v tomto scifi filmu z   fiktivní budoucnosti také   dobré výkony.
Pan_Skala
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.12.2012
Co se týče nějaké   logičnosti v ději a tudíž   i v cestování časi tak to   je úplné pasé. Možná   právě tohle zjednodušení   až zblbnutí mi zkazilo celý   dojem z filmu. Ještě, že to   aspoň trochu pro mne   zachraňoval Willis, protože   jinak by to zase byl film,   který se podle traileru   tvářil dobře a výsledek   stál za ...
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.1.2013
Zajímavý a docela dobrý   sci-fi ale až v druhé   polovině filmu.První   polovina filmu naprosto   divná,vracení scén zpět   každých pět minut z toho   dělá chaos.Film běží pět   minut a najednou se objeví   scéna která byla předtím a   pořád dokola.
Uklidní se to až v   druhé půlce a potom   konečně pořádná   střílečka z B.Willisem.
mikee007
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.2.2014
Slušný námět+výborné obsazení=nenaplněné ambice.
Ne, koukat na Loopera není   úplná ztráta času. Není   to špatný film. Ale i po   týdnu od zkouknutí mám   pořád pocit, že mu něco   chybí... Že je takový   odfláknutý.
A to jak   vizuálně, tak i   scénáristicky.
Ono   pohybovat se v časové   smyčce a cestování v čase   je pro každého autora   trošku oříšek. Pořád se   objevují nová coby, kdyby? ,   cokdyby? a proooč? Udržet v   takovém maglajzu alespoň   jakous takous logiku je   pořádný nápor na bednu.
A já mám z filmu pocit,   jakoby autor věnoval   veškeré své úsilí   časové smyčce a už mu   nezbyla invence na lepší   příběh a dějovou linku.
Co mi přijde vysloveně   odfláknuté je prostředí.   Přestože se celý film   odehrává v budoucnosti   2044-2074 téměř to   nepoznáte..většina aut je   stejných. Také bytů,   budov,oblečení, jen občas   se někde objeví nějaká ta   vychytávka..zbraň,létací   motocykl apod.
Co se   týče hereckého ansámblu,   já jsem spokojený. Další z   "akčních dědků"   Willis si odvedl své, jeho   mladší já Joseph   Gordon-Levitt také (možná   mu trošku uškodilo, že se   naučil dělat ksichty alá   Bruce a nasazoval je i když   nemusel) a také další herci   si odvedli své. Vyzdvihuji   obzvlášť Jeffa Danielse,   který i na malém prostoru   ukázal, že umí.
Takže suma-sumárum   neodrazuji nikoho od   shlédnutí Loopera, ale do   trenek si u něj necvrknete...
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.1.2014
Nájemní zabijáci trochu   jinak. Děj se odehrává v   nedaleké blízké   budoucnosti, která mi ještě   jako reálná moc   nepřipadala, ale jelikož se   jedná o sci-fi, musím vše   respektovat. Zápletka je   krapet divně zamotaná,   takže kdyby nebylo ze   začátku vše patřičně   vysvětleno, nebyl bych si   vůbec jist, o čem to   vlastně celé je. Herecké   výkony nějak moc nenadchly.   Bruce Willis mi připadal,   jako by sem od někud omylem   zabloudil. Napětí žádné,   nečekané zvraty už vůbec   ne, dech beroucí scény tu   měli vstup zakázán. Děj se   divně vlekl a nic   příznačného nepřinášel.   Scenáristická směs jakého   si posílání nepohodlných   lidí z budoucnosti do   minulosti, kde je svým   způsobem popraví nijak   nenadchne. Námět není zase   až tak špatný, ale mohl   být daleko lépe využit.   Možností by se našlo vcelku   mnoho. Jenomže pokud měli   tvůrci nízký rozpočet,   není divu, že vzniklo   takové, pocitově neúplné   dílo. Pro slabou chvilku   však postačí.
T2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.8.2018
║Rozpočet   $30miliónov║Tržby USA   $66,486,205║Tržby   Celosvetovo $176,486,205▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $10,854,174 //počet   predaných kusov 498,159║   Tržby za predaj DVD v USA   $20,225,754 //počet   predaných kusov ║ Ono to   ako koncepčne nie je vôbec   zlé len problém je že to   nedokáže patrične   strhnúť, aspoň že to je   natočené za rozumný   rozpočet. /55%/
kockak1
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.2.2014
Podivný nepřehledný,   zmatený, nesympatický   snímek, u kterého jsem   pořad přemýšlela co tím   chtěl básník říci.   Kdybych si předem   nepřečetla, ze je to o   cestování v čase, asi by mi   to došlo až někde v   polovině. Jediné, co mě   zaujalo bylo, jak střelený   odletí ve směru střely, to   bylo efektní a vzhledem k   tomu, že je to to jediné, co   mi z filmu utkvělo v paměti,   hovoří to za vše.
emdvojka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.11.2018
Cestovanie v čase je námet,   ktorý ma vždy zaujme a keď   to sa do toho pustí nejaký   Hitmaker tak vtedy cítim   blaho až v špikoch kostí.   Nestalo sa. Hitmaker režisér   nieje a tak ani Looper nie je   hit. Ale má mnoho plusov,   ktoré sa ukážu hlavne v   druhej polovici príbehu, kedy   sa ocitáme v spoločnosti   Emily Blunt a jej malého   synčeka. Joseph to zahral   viac, ako dobre i keď musel   trošku popracovať na   výrazoch druhej hlavnej   postavy v podaní Brucea. A   tak jeho vlastne   "tvárenie sa"   ostalo v pozadí, čo je   škoda, mohol zo seba   vytlačiť viac emotívnu   postavu. Ale v konečnom   dôsledku, tam každý dostane   čo mu patrí a toto lemuje   veľká hrsť akčných   nápadov a výpadov, ktoré   končia až posledným   výstrelom. Ale pre mňa   každopádne zasa trocha iná   varianta na cesty časom čo   kvitujem a ďakujem, že sa   tieto filmy stále vedia   natočiť v originálnom   duchu, aj keď im chýba to   povestné "niečo" z   čoho by ľudia padali na   kolená.
enejčel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.2.2013
Absolutně spackaný, hrozně udělaný film
Snímek s Lewittem, Willisem,   Bluntovou a dalšími   hvězdami Hollywoodu se vůbec   nevyvedl. Byl jsem zvědav na   novou hvězdu dnešních   filmů Josepha Lewitta, ale   poté, co jsem shlédl jeho   hroznou postavu s hrozným   obličejem, řekl jsem si,   jestli je takhle vyhublý   schválně, nebo sám od sebe.   To je první co se filmařům   nepovedlo - uvést hlavního   hrdinu jako správného   symnpaťáka. Jeho role je   nesympatická, jak už jsem   řekl zkažená, hnusná a   odpozující a vůbec, divák   nedostane ten pocit, že mu   má fandit a držet mu palce,   to vůbec. Radši jsem fandil   Willisovi, protože ten mi   přišel jako menší zlo.   Film ale nejvíc trpí svým   nelogickým scénářem.   Vůbec jsem nepochopil, v   jaké dimenzi se ten příběh   vlastně odehrává, pak   dějová zápletka je v háji,   výkony herců včetně   Willise nestály za nic,   jedině Emily Blunt a Jeff   Daniels své role bych řek   zvládli.
Nepochopil   jsem ještě, jak pěkná   žena jako Emily chtěla jít   do postele s takovým   mrňousem bez jediné svalové   tkáně a obočím jak   Brežněv do postele. To   prostě nechápu, jak   scénárista mohl postavu   Lewitta takhle dokonale   sprznit.

Poslední věc co nechápu   jsou takhle vysoká hodnocení   na FDB. Vždyť je tento   snímek sprznění filmového   průmyslu a výsměch   filmovým legendám, jako   Terminátor, nebo Smrtonosná   past. Willis někde musel své   peníze prochlastat, když   vezme roli do této tragédie.
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.1.2013
Tak trochu terminátořina a   dalších 100 + 1 žánrových   situací, které jsem už   někde viděla...   Přiznávám, že mívám   problém s cestováním v   čase, ale tato moje   nechápavost mě netrápí   díky podezření,   hraničícího s jistotou, že   scénárista je na tom stejně   a jen kombinuje   neověřitelné, což si   může v podstatě dovolit,   při podrobnějším   rozebírání problému se   však nakonec každý, díky   své nevědoucnosti, zamotá   do svých teorií...
A   režie by měla zase vědět,   že z Gordona-Levitta nelze   udělat Willise, první   jmenovaný tím tratí na své   osobnosti, projevu a možná i   pověsti.
A abych   nezapomněla, Oskárka pro   malého Rainmakera a Zlatou   malinu za masky!
Elda1
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.5.2014
Nic moc
Divný, nudný, nelogický,   nepřehledný a zmatený   film... Námět je zajímavý,   ale to je snad vše. Moc sem   nepochopila, proč se vlastně   hlavní hrdina udělal na   konci filmu, to co udělal,   neboť tím stejně nic   neovlivnil. V minulosti se ten   dotyčný padouch stejně stal   padouchem, aniž by se   setkaly, tak proč by to po   jejich setkání mělo být   jinak? Celkově nevychytaly   změny, které by se udály   při cestování časem. A   Bruce Willis mi do tohohle   filmu taky moc nesedí.
PetrGDF
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 31.3.2013
Zklamání
Docela dobrý příbeh ale od   filmu jesm dost zklamán,   skoro žádná akce až skoro   nudný, tento film mě skoro   vůbec nezaujal. 3/10   hodnocení.
radegaster
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.8.2015
Willis contra Willis
Rozhodně to pro mě žádná   velká pecka není. Příběh   je alespoň trochu odlišný   než jiné filmy, ale jedná   se jen o podprůměr. Hlavní   představitel filmu Joseph   Gordon-Levitt hraje nic moc,   docela mi vadil, neúspěšně   zlikviduje další obět a to   své starší já. Film je   dost slátaný. Délka 118   minut je celkem dost. První   polovina filmu je celkem   ucházející. Blízká   budoucnost. Druhá půlka je   dost natahovaná. Konec   trošku divný a nepochopený.   Celkově mě film zklamal.   Hudba nic extra, často je   film v určitých scénách   bez hudby. Willis ve starší   podobě hlavního hrdiny se tu   moc nepředvede.
Salám
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.3.2016
Blbina
Je to vážně blbost.   Nesmysl, nelogičnost,   zdlouhavé, chaotické. I   dítě a ZŠ je jasné, že   musí mít svoje vzpomínky,   když je z budoucosti,musí   znát i minulost - to je zde   nějak nenápadně obkecaný.   Ale je to vlastně blbost...od   začátku...do konce. A ten   přijde za hooooodně dlooouho
zyko46
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.1.2014
katastrofa!!! jedinej kdo si v   téhle naprosté zbytečnosti   zaslouží pochvalu je   přectavitel Cida Pierce   Gagnon!!!
stráta   času ,, zlatej Terminátor! a   nebo Kačeří příběhy...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih67904minih67904Zrcadla 2 (2010) [Video] 
Mirrors 2 n
minih43403minih43403Tajnosti (2007) 
Tajnosti n
minih42153minih42153Salon krásy (2005) 
Beauty Shop n
minih126803minih126803Ztracené hračky (1999) [TV seriál] 
The Forgotten Toys n
minih29647minih29647Neříkej ani slovo (2001) 
Don't Say a Word n
minih180639minih180639Boží hněv (1972) 
The Wrath of God n
minih46372minih46372Přehlížený (2007) 
The Invisible n
minih25876minih25876Vzkaz v láhvi (1999) 
Message in a Bottle n
minih27685minih27685Muž na Měsíci (1999) 
Man on the Moon n
minih15550minih15550Pátý element (1997) 
Le cinquième élément n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Bydlet jako... na houbách

17:00 - 17:30

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Velké Británie

16:35 - 17:25

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:30

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito

16:40 - 17:55

43 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178295

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10