Duben
ohodnotit

Kocour v botách

Puss in Boots

Další název:
Kocour v botách 3D; Kocúr v čižmách; Der gestiefelte Kater
Rok:
2011
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
1.12.2011
„Co bylo předtím, než se Kocour v botách setkal se Shrekem…?“

Komentáře k filmu Kocour v botách

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 21
georginaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.3.2012
Já jsem se pobavila a to byl   účel :-), dabing byl skvěle   vybrán a nenašla jsem tam   ani jednu výtku. Kreslené   pohádky mají vždy dětské   kouzlo a když se pobaví i   dospělí, tak je to fajn.
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.6.2012
Nejlepší animák loňska - s Riem, samozřejmě
V Dream Works opět   zabodovali. Kocour v botách   mi dal přesně to, co jsem od   něj čekal a navíc ještě o   dost víc. Bavil jsem se   úžasně, český dabing byl   povedený, tempo animáče   skvěle. To, že Kocour dostal   svůj vlastní film byl   rozhodně ten nejlepší   nápad a dvojce bych se   nebránil. Valda Cvalda se   tvůrcům filmu také povedl,   rozhodně výborná postava.   Jako vždy zábava pro celou   rodinu, Jack a Jill jsou taky   vypečená dvojka. Nevím,   jaké to bylo ve 3D, ale bez   brýlí to nemělo jedinou   chybu. 100%.
rimeon
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.2.2012
Kocour v botách (2011)
americki animatori take k   filmu dotvorili bonusove DVD a   BD ve 3D
s nazvem :Puss   in Boots The Three Diablos   (Kocour v botach a tři   ďabelski kocouri (2011) cca   15 minutovy animak.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.10.2013
Velmi vydařený animovaný   film,který je perfektně   udělaný,animace a detaily   berou dech:-)Má   švih,vtip,akci,zvraty a tak   na první podívání dávám   80%.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.10.2013
CGI animovaný dobrodružný   příběh o kocourovi coby   psanci kdesi v Mexiku je   zajímavý nápad. Má to   atmosféru a styl. Už chybí   jen samotný Zorro. Animace   již nemá čím překvapit.   Polemizovat by se dalo nad   akčními scénami, které   přijdou na dětského diváka   dost rychlé. Jinak si snímek   drží své vypravěčské   tempo, je plný nápadů a   zajímavých gagů. Má   rozumnou stopáž, takže se   nic zbytečně nenatahuje a   vyvarovává se od   nelogičností. Snad jen to   vajíčko se nějak jeví   nepochopitelně. To skutečně   nesedlo. Nápad dát jedné   postavě ze Shreka vlastní   film se však vydařil. A   čert vem, že za ním   zaostává.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.9.2018
║Rozpočet   $130miliónov║Tržby USA   $149,260,504║Tržby   Celosvetovo $554,987,477▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $42,217,226 //počet   predaných kusov 1,470,556║   Tržby za predaj DVD v USA   $48,330,341 //počet   predaných kusov 2,732,055║   Spokojnosť, a to hlavne keď   si zoberiem ako dopadli Shrek   3 a 4, tak toto bola fakt   náplasť. Samozrejme kostra   príbehu nič nové nedá ale   kocúr a jeho sprievodná   partia smerujúca za   fazuľkovým dobrodružstvom   to krásne celé utiahne bez   toho aby ste čo i len na   moment mohli trpieť, dej   obsahuje skvelé gagy, veľa   roztomilých a iskrivých   scén, šermovačky a tanečky   = delikatesa, nečakané   prekvapenie, oplatí sa   vidieť v 3D, plus výborný   Slovenský dabing. /videl v   kine 3D verziu: 80%/
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.1.2012
Myslím, že celkem povedený   animák :-)
Příjemné   obsazení, ne až tak moc   otřelý příběh, pěkné   zpracování, vtipné vsuvky   :-)
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.12.2011
Od svého miláčka bych   čekala trošku víc, ale   budiž, jsem ochotna mu   odpustit mnohé. I to, že   svoje kouzelná očička   použil jenom jednou.
Na mě byl příběh   trochu dětský, čekala jsem   víc "dospělých"   odkazů - viz ukaž zlaté   vejce, tanečních scén bylo   podle mě moc. Na konci jsem   čekala pořádnou vaječnou   omeletu, ale happyendu bylo   učiněno zadost. Manželská   dvojice loupežníků byla   dost dobrá, hlavně jejich   debaty o dítěti:-)Český   dabing slušný, o 3D   nestojím, kombinace   Shrek-oslík-kocour by mě   však potěšila víc.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.1.2017
Kocour v botách
Obstojně zpracovaný   animovaný film, kde Kocour   působí rozhodně jako   sympaťák, má povedené gagy   a jeho kousky mnohdy taky   stojí za podívání.   Opačným dojmem na mě   působilo Vajíčko a ejhle,   jaký podrazák se z něj   vyklubal. Děl filmu je   smysluplný, lehce   dobrodružný, každopádně   celkově nic z čeho bych se v   dnešní době až nadbytku   animáků posadil na prdel.
Naki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2013
No já tedy nevím, ale ten   konec byl hodně zvláštní.   Povedená animace,   dobrodružné scénky a velmi   vtipné hlášky. Celý   příběh byl možná tak   trochu postaven na hlavu, ale   ten konec mi stále leží v   žaludku. Každopádně   číča tlapička a zrzek   kocour parádní choreografie   ve všech směrech. V   poslední době si na   animovaných filmech   ujíždím, možná jsem v   hodnocení mírný, ale   prostě jsem se bavil. Nutno   podotknout, že film byl i v   nominaci na Oscara. No   dobře... s číčou, kocourem   a vejcem jsem si vystačil,   některé věci se hold dají   přehlédnout. :)) Teď si tak   matně vzpomínám. Nebyla ve   Shreku zmínka o tom, že   Kocour ztratil kamaráda?
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.4.2012
Puss in Boots
První co řeknu bude, že   jsem byla docela zklamaná z   mého oblíbeného Kocoura,   očekávala jsem trochu víc.   Příběh není nijak   složitý to samozřejmě   vůbec nevadí, nicméně já   jsem byla trochu překvapená   a ne v dobrém slova smyslu   ostatními postavami. Valda   Cvalda no nevím to Vajíčko   mi nepřišlo zrovna   sympatické a stejně tak   Tlapička. Nevím když to   porovnám se Shrekem, tak tam   si najdete přece jen o něco   víc postaviček, které si   zamilujete, zde to byl jen   Kocour, tedy pro mě. Jinak co   se týče té finální scény   s obří husou, myslím, že   to bylo zbytečně přehnané.   Takže přesto, že Kocoura   mám moc ráda, raději se   vrátím ke Shrekovi.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.7.2012
Když jsem zaslechl, že bude   mít "kocour" ze   Shreka svůj vlastní film,   tak jsem se docela těšil na   pěknou podívanou.
Co   se týče zpracování, tak   nemám vůbec námitek.Tvůrci   se drželi svého   "shrekovkého" stylu   a to bylo dobře.
Ovšem příběh mě   hodně zklamal, čekal jsem   něco docela jiného.Ten Walda   mi tam vůbec   neseděl.Zkrátka příběh -   velká slabota.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.10.2013
Než se kocour v botách   dostal do Shreka i on prožil   řadu dobrodružství, kdy   musel očistit svoje jméno a   přestat žít jako uprchlík.   Jak to tak vypadá, asi bude   mít každá postava ze Shreka   svůj film, kde se dozvíme,   jak to s ním bylo.
vojtam
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.5.2012
Nic moc...
Na Kocoura v botách jsem se   těšil pač je to můj   oblíbenec ze Shreka.Film jen   o něm mně teda   zklamal,určitě nejslabší   animák který jsem v   poslední době   viděl.Příběh nic moc a   postavičky kolem mně taky   neoslovili.Kde přišli na to   šílený vejce?A bylo tam   málo těch jeho   kukadel...Film který dle mně   vůbec nemusel být.Škoda za   mně slabšich 6:(
karlosphonic
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.1.2012
Pro mě nejlepší postavička   ze Shreka,protože autor zná   dokonale chování koček   (zvracení chlupů,závislost   na catnipu,atd.)
Kocour   v botách nabízí pár   slušných humorných   míst,snad ani jednu nějakou   špatnou situaci,ale do   kreslených legend tento   příběh nikdy nezapadne.Na   to mu chybí větší   originalita a víc   nápadů.Docela mě   překvapilo,že v pohádce o   kocourovi neuslyším   předení!To je špatné.
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.10.2013
Ne že bych hned poznal jeho   charakter, ale od samého   začátku mi to vejce nebylo   sympatické; klaďas by měl   "roztomilejší"   xicht. Snímek obsahuje   aspekdy mnohých, nejen PC,   filmů: zrada kamaráda,   vykoupení atd. atd. Některé   věci nám Čechům moc   neříkají - kouz. fazole,   Jack a Jill apod. - a tím (v   mých očích) trpí i celý   film. Prostě zlatý Shrek,   jehož výhledově okomentuji   též.
MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.12.2014
Kocour v botách
Absence televize chrání můj   drahocenný čas k tomu, abych   mohl podnikat nejrůznější   kraviny a nemusel tak trávit   večery před bednou. Ale sem   tam je potřeba navštívit   rodiče, hlavně přes   vánoce, a jejich tradicí je   prostě sednout po setmění   do obýváku a něco sledovat.   Letos padla volba na Kocoura v   botách.
Tato klasická   francouzská pohádka od   Charlese Perraulta dostala   úplně nový kabát. Už ve   "Shrekovi" se nám   totiž Kocour představil jako   jiný kocour než na jakého   jsme byli až doposud zvyklí.   Svým stylem spíše   připomínal "Zorra"   než kočku chudého   mlynáře.
Od samého   začátku je jasné, komu je   to celé určené. Zatímco   "Shrek" měl mnoho   odkazů i pro větší diváky   (nebo jsem byl možná   menší?) a dalo se na něj   pěkně koukat, Kocour v   botách je pouze pro děcka a   já se tak dost nudil. Navíc   ho v televizi samozřejmě   pustili s dabingem, jak jinak,   což mě trhalo uši - už   pár let jsem neviděl nic   nadabovaného, a tak jsem si   prostě dost odvykl. Celkově   tedy hodnotím jako průměr,   nic víc, ale na druhou stranu   ani nic míň...
prvosenka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.6.2012
KOCOUR V BOTÁCH

Sympatický kocour,   kterého známe jako přítele   zlobra Shreka, se dočkal   vlastního příběhu. Nutno   říct, že jako průvodce   Shreka na cestách za   dobrodružstvím, mi byl   mnohem sympatičtější.   Nyní je z něj pouhý   Casanova v kožíšku. Budiž,   nakonec ke kocourovi se to   snad i hodí. Na jednu stranu   si tedy Kocour á la novio de   espaňol hraje na   „dospělého dobyvatele“,   na druhé straně se honí za   kouzelnými fazolemi z   pohádky, která u nás ani   není považována za   tradiční. Jakoby si tvůrci   nedokázali přesně vybrat,   zda má být kocour v botách   filmem více pro děti, nebo   více pro dospělé. Sice jeho   partnerka byla skvělá, zato   zrádné přerostlé vejce mi   připadalo doslova trapné.   Já nevím, ale asi jsem   čekala mnohem víc, a tak   jsem z výsledku zklamaná.   Ani děti z toho nebyly až   tak moc nadšené jako třeba   ze Shreka. Asi je to škoda,   ale Kocour v botách prostě   naše očekávání nesplnil.   Je to obyčejný animák,   který nijak významně   nepřesáhl linku   průměrnosti.
Pecik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.4.2012
Mě tedy tohle volné   pokračování (nebo   retrospektivní) příliš   nezaujalo. Scénář fajn,   grafika též, příběh již   slabší a celkový dojem   takový nemastný neslaný.   Nic co by překvapilo,   zaujalo...jistou roli hraje   již přesycenost animáky,   ale přesto nevidím nic co   bych na tomhle filmu vyzdvihl!
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.6.2012
Prasivy Kocur v zodratych cizmach.
Na tuto rozpravku som sa   tesil, ale sklamala   ma.Banderas a Hayek nemozu   zachranit priblbly scenar a   odflaknutu animaciu.Vo vacsine   modernych rozpravok si to   svoje najdu vsetky generacie,   ale tato je zamierena len na   deti a to je skoda.Par   svetlych humornych zableskov   najdete, ale je ich ako   safranu.
Doporucujem   len detom.
Superbus
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.12.2012
Animovaná pohádka od tvůrců Shreka
3D animované filmy ve   vysokém rozlišení stojí za   zhlédnutí hlavně kvůli   audiovizuální stránce. Ani   Kocour v botách v tomto   směru nezklame - semi-cartoon   styl působí do detailu   vymodelovaný a   rozpohybovaný.

Scénář je ale určen   pro děti a případně pro   konzumenty mýdlových oper -   příběh je schématicky   moralistický (přátelství,   zrada, sebeobětování,   vítězství dobrých stránek   osoby a potrestání zla,   atd.), vše prolínáno   "milostným   jiskřením" a   samoúčelnými   hudebně-tanečními kreacemi   animovaných postav. Dabing   postav je ale dobrý v   češtině i angličtině.

Protože   nepatřím do cílové   skupiny, takovéto filmy   nemusím. Přesto hodnotím   průměrně, protože je film   v porovnání s dalšími   animovanými pohádkami dobře   zpracovaný a přes kritiku je   ještě koukatelný.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih19583minih19583Star Trek: Film (1979) 
Star Trek - The Motion Picture n
minih19114minih19114Smolař (1965) 
Le Corniaud n
minih45428minih45428Jízdenka do vesmíru (2006) 
Un ticket pour l'espace n
minih46928minih46928Vexille 2077 (2007) 
Vexille n
minih60640minih60640Případy detektiva Murdocha (2008) [TV seriál] 
Murdoch Mysteries n
minih22835minih22835Vražda v Bílém domě (1997) 
Murder at 1600 n
minih79889minih79889Navždy spolu (2012) 
The Vow n
minih40634minih40634Ulice (2005) [TV seriál] 
Ulice n
minih37493minih37493Zpověď královny střední školy (2004) 
Confessions of a Teenage Drama Queen n
minih41241minih41241Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu (2004) [TV film] 
The Librarian: Quest for the Spear n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Shrek's Thrilling Tales (2012) [Video]

 Shrek's Thrilling Tales (2012) [Video]
Shrek's Thrilling Tales n
 
Žánr: animovaný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Simon J. Smith, Gary Trousdale

(spin-off)

Kocour v botách: Tři ďáblíci (2012) [Video]

 Kocour v botách: Tři ďáblíci (2012) [Video]
Kocour v botách: Tři ďáblíci n
Puss in Boots: The Three Diablos
Žánr: animovaný / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Raman Hui, Chris Sievey

(spin-off)

Thriller Night (2011)

 Thriller Night (2011)
Thriller Night n
 
Žánr: animovaný
Země: Spojené státy americké
Režie: Gary Trousdale, Sean Bishop

(spin-off)

Kdopak by se Shreka bál (2010) [TV film]

 Kdopak by se Shreka bál (2010) [TV film]
Kdopak by se Shreka bál n
Scared Shrekless
Žánr: animovaný / komedie / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Gary Trousdale, Raman Hui

(spin-off)

Shrek: Zvonec a konec (2010)

 Shrek: Zvonec a konec (2010)
Shrek: Zvonec a konec n
Shrek Forever After
Žánr: animovaný / komedie / pohádka
Země: Spojené státy americké
Režie: Mike Mitchell

(spin-off)

Donkey's Christmas Shrektacular (2010)

 Donkey's Christmas Shrektacular (2010)
Donkey's Christmas Shrektacular n
 
Žánr: animovaný / komedie / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Walt Dohrn

(spin-off)

Shrekoleda (2007) [TV film]

 Shrekoleda (2007) [TV film]
Shrekoleda n
Shrek the Halls
Žánr: rodinný / animovaný / komedie / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: Gary Trousdale

(spin-off)

Shrek Třetí (2007)

 Shrek Třetí (2007)
Shrek Třetí n
Shrek the Third
Žánr: animovaný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Raman Hui, Chris Miller

(spin-off)

Shrek 2 (2004)

 Shrek 2 (2004)
Shrek 2 n
 
Žánr: animovaný / dobrodružný / rodinný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Andrew Adamson, Kelly Asbury, Conrad Vernon

(spin-off)

Far Far Away Idol (2004) [Video]

 Far Far Away Idol (2004) [Video]
Far Far Away Idol n
 
Žánr: animovaný / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Simon J. Smith

(spin-off)

Shrek 4-D (2003)

 Shrek 4-D (2003)
Shrek 4-D n
 
Žánr: animovaný / komedie / rodinný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Simon J. Smith

(spin-off)

Shrek in the Swamp Karaoke Dance Party (2001)

 Shrek in the Swamp Karaoke Dance Party (2001)
Shrek in the Swamp Karaoke Dance Party n
 
Žánr: komedie / muzikál /
Země: Spojené státy americké
Režie: Andrew Adamson, Vicky Jenson

(spin-off)

Shrek (2001)

 Shrek (2001)
Shrek n
 
Žánr: animovaný / rodinný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Andrew Adamson, Vicky Jenson

(spin-off)

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

38 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Žiješ jenom 2x

19:15 - 19:40

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

8 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

43 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763989
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178296

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10