Jeden svět
ohodnotit

EuroTrip

Rok:
2004
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
13.5.2004
„Americký maturant se vydává na prázdninovou cestu Evropou, aby našel a usmířil si krásku, kterou omylem urazil.“

Obsah filmu EuroTrip

 
Scott Thomas právě odmaturoval a má před sebou nezapomenutelné prázdniny. Před nástupem na vysokou má v úmyslu pracovat v otcově kanceláři a užít si volna s přítelkyní Fionou, ale vše dopadne jinak. Ve stejný den totiž skončily škola i jeho vztah. Večer se Scott na maturitním večírku opije a pošle nelichotivý e-mail příteli Miekeovi, který mu po celou dobu studia pomáhal s němčinou. V posledním dopise mu totiž dělal návrhy a chtěl za ním přijet. Jenže když další den Scott vystřízliví, zjistí, že Mieke není chlap, ale velmi atraktivní a žhavá kráska. Marně se jí pokouší poslat omluvu. Jediná věc, kterou může Scotty udělat, je přemluvit...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu EuroTrip >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Ramilie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.2.2020
Poprvé jsem viděla jako 16letá a i po deseti   letech se mi to stále líbí. :) Ve filmu jsou   skvěle zakomponované stereotypy o jednotlivých   národech a zemích, to je potřeba opravdu brát   s nadsázkou. Skvělé fóry, má to spád, i po   těch letech se znova zasměju... takže za mě   paráda. Akorát hvězda dolů za trochu   přehnanou scénu ve Vatikánu (s "novým   Papežem"), jinak je to super komedie.
mikee007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.3.2018
Pohodová
komedie o putování amerických teenagerů   (myšleno spratků) Evropou. Ve filmu zazní   prakticky všechna klišé i mýty, které má   běžný americký človíček v podvědomí o   těch za velkou louží.
Nás Čechy může jen   těšit, že jsme z tohoto dogmatu opět nevyšli   nejhůře, což se ovšem nedá říci o   Slovensku.
Těžko říci co Slováci   Američanům provedli, že se jim ve svých   filmech tak mstí. Možná to bude tím, že jim   Slováci v roce 1941 vyhlásili válku a   Američané se z toho šoku dodnes nevzpamatovali.   Ale je také dost dobře možné, že naši   zámořští spojenci nemají ani ponětí, kde   vlastně Slovensko leží a že to není jedna ze   Sovětských socialistických republik.
Ale zpět   k filmu. Je to taková volovinka, ale jako   příjemný oddechový film pro dlouhý zimní   večer určitě poslouží.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.2.2016
50/50
Nekdy se clovek pobavi, neco je ve filmu silne   prehnane...proste komedie. Co se tyka tech   nahod...pri prochazce Londynem potkavame zname z   CR. Takze ano, nahody se stavaji.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.4.2015
Mladá parta lidí, kteří se rozhodnou   odcestovat do Evropy ... Teen komedie, která si   bere něco z Prciček, něco z Road Trip a bůh   ví odkud, ale na jedno zaplácnutí cca 90 min.   to docela šlo:-)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.1.2013
Ačkoli snímek na rozdíl od mnohých podobných   nezachází až do kanálního humoru, do   trapností občas ano, a nemyslím jen Hitlera,   ale třeba i ten úchyl ve vlaku mi přišel dost   "jetej". Mihne se několik českých   více nebo méně známých herců, ale podle mě   exceluje V. Jones - ten to hraje skvěle.
Naki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Troufám si napsat ještě lepší než Roadtrip   :)) Správná bláznivá komedie pro   středoškoláky, výborně motivována hudba ve   scénách a výběr herců. Režie se vyhnula i   různým fekálním nadbytečnostem, na které   jsme bohužel v těchto filmech zvyklí a tak   snímek zanechává vcelku pozitivní dojem, v   kterém najdeme pohodovou mladistvou jízdu,   celkem i vydařené gagy a pár intimních scén.   Good Job.
hvezdyn
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.1.2013
Uznávám, že komedie má pár docela vtipných   hlášek a situací. Ale teď přichází to ale.   Je to kravina pro tupé americké teenagery.   Prezentuje se tu Evropa jako místo, kdy se v   nějaké americké díře přejde ulice. Náhody,   kdy se neznámí lidé potkávají, třeba napřed   v Paříži na nádraží a pak třeba v nějakém   klubu v Berlíně. Ještě před Hostelem je zde   Slovensko vykresleno jako šílená díra, kde si   americký teenager za nacelý dolar může koupit   hromady jídla a děvek. Pingl za získaný   pěťák dává hoteliérovi výpověď apod.   Žádná nadsázka. To neberu. On je vlastně toto   obecně pohled mladých lidí na život. Žádná   práce, žádný výdělek a mohou si dovolit   vše. Film zcela nesmyslně zkresluje realitu. Až   kacířsky je zesměšňována Itálie, Vatikán,   britští fandové, amsterodamská svoboda apod.   Všechny možné exteriéry evropských měst se   natáčeli v Praze. Za takovýhle slátaniny by   měli tvůrci ještě připlácet.
hledaseniki
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 31.12.2012
EuroTrip
Trávíte takhle sobotní večer doma a tak si   myslíte, že film s názvem Eurotrip by mohl   nabídnout nějaké to vtipné odreagování, ale   bohužel, myslet si tohle je zásadní chyba! Jak   už začátek značí nebude se jednat o žádný   trhák, který byste si rádi pouštěli   pravidelně. 4 přátelé, kteří se dostávají   do nejabsurdnějších situací, které nejsou ani   možné aby se stali, ale tak budiž, tohle   ještě zkousnu. Pokládat Prahu za Paříž, tak   to byl docela vrchol a řekla bych jediný vtip   celého filmu. Stejně tak fotografie údajně   pořízená v Berlíně, ale kde pak to je Praha 5   - Smíchov, přesněji řečeno před místním   kinem. Slovensko a jeho americké vykreslení mi   přišlo poměrně urážlivé a co víc   absolutně jsem ho nepochopila, odkdy je   Bratislava městem duchů, kde pobíhají psi s   lidskými končetinami v tlamách. Další   zásadním problémem je absolutní nevyzrálost   hlavních hrdinů, kteří se chovali spíše jako   15-letí parchanti a to tudíž ústilo k dalším   problémům (incest,odcizení dokladů a peněz,   vlastně dobrovolné a řady dalších absurdit,   které dohromady dávají podívanou u které   máte chuť si rvát vlasy na hlavě, či   prorážet hlavou zeď (přinejmenším). Scénka   v Římě byla už další nesmyslnou podívanou,   které jsme mohli být svědkem.
Jak praví   jeden název filmu Mravnost nade vše v tomto   případě by se hodilo spíše Trapnost nade   vše.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.11.2012
EuroTrip
Hodně povedená americká komedie, která   nabídne dostatek srandovních scének a hlášek,   které zaručeně pobaví. Film má parádní   náboj a spád je mimo jiné plný bláznivých   situací, jež rohodně nejsou nudné. A to jak   tvůrci vykreslili Slovensko byl, doufám, taky   jenom vtip.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.5.2012
Majami Vajs
Je to blbosť, ale podarená blbosť. Oproti   podobným komédiam je výrazne lepšia. Má to   náboj, nápad a slušnú porciu absurdít. No,   niektorým troška leží v bruchu, najmä pre   romantické zobrazenie Bratislavy. Možno si   nestrieľajú ani tak z nás, ale možno si   strieľajú z (ich) mládeže, ktorá je schopná   tomu uveriť a nutia ju zobrať atlas či   encyklopédiu a zistiť si, že skutočne cez   Bratislavu už jazdia dokonca aj vlaky. Celý film   je vlastne jazda po Európe za láskou z Nemecka.   To čo však sa miestami dorába to je brutalita v   dobrom slova zmysle. Čo je prekvapivé, film nie   je vôbec moc sprostý, len hnaný do slušných   absurdít. Jednoducho zážitky po Európe sú   výnimočné. Anglický raubíri verní Rudým   Diablom na čele so slušným šílencom (očami   otvára pivo), odzbrojujúci týpek vo vlaku   očividne na chlapcoch (bacha an tunely), nejaká   tá trávka v Holandsku (nakoniec tam nebola),   svojský chlapček v Nemecku s neobvyklým   pochodovaním (a maľovaním sa), a všetkomu   kráľuje Bratislava, v podstate peklo na Zemi kde   psy zbierajú ľudské pozostatky, stavia sa   vlaková stanica, sídliska sú na pokraji   rozpadnutia a dá sa slušne zdiviť za necelé   dva doláre (dokonca si u nás postavíte hotel za   sprepitné). Na pobavenie dobré
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih32722minih32722Pán prstenů: Dvě věže (2002) 
The Lord of the Rings: The Two Towers n
minih47257minih47257Ils (2006) 
Ils n
minih100005minih100005Chci Tě? (2012) [DVD] 
n
minih16208minih16208Poklad rytíře Miloty (1989) 
n
minih6456minih6456Django (1966) 
Django n
minih22155minih22155Ve službách krále (1961) 
Le miracle des loups n
minih46368minih46368Poslední tanec (2006) 
One Last Dance n
minih49392minih49392Vražední ptáci (1987) 
Uccelli Assassini n
minih23778minih23778Země nikoho (2001) 
Ničija zemlja n
minih51138minih51138Souboj Titánů (2010) 
Clash of the Titans n


Hodnocení:n12345678910
EuroTrip (2004)EuroTrip (2004)EuroTrip (2004)EuroTrip (2004)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10