Jeden svět
ohodnotit

EuroTrip

Rok:
2004
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
13.5.2004
„Americký maturant se vydává na prázdninovou cestu Evropou, aby našel a usmířil si krásku, kterou omylem urazil.“

Komentáře k filmu EuroTrip

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 48
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.1.2013
Ačkoli snímek na rozdíl od   mnohých podobných   nezachází až do kanálního   humoru, do trapností občas   ano, a nemyslím jen Hitlera,   ale třeba i ten úchyl ve   vlaku mi přišel dost   "jetej". Mihne se   několik českých více nebo   méně známých herců, ale   podle mě exceluje V. Jones -   ten to hraje skvěle.
hvezdyn
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.1.2013
Uznávám, že komedie má   pár docela vtipných hlášek   a situací. Ale teď   přichází to ale. Je to   kravina pro tupé americké   teenagery. Prezentuje se tu   Evropa jako místo, kdy se v   nějaké americké díře   přejde ulice. Náhody, kdy se   neznámí lidé potkávají,   třeba napřed v Paříži na   nádraží a pak třeba v   nějakém klubu v Berlíně.   Ještě před Hostelem je zde   Slovensko vykresleno jako   šílená díra, kde si   americký teenager za nacelý   dolar může koupit hromady   jídla a děvek. Pingl za   získaný pěťák dává   hoteliérovi výpověď apod.   Žádná nadsázka. To neberu.   On je vlastně toto obecně   pohled mladých lidí na   život. Žádná práce,   žádný výdělek a mohou si   dovolit vše. Film zcela   nesmyslně zkresluje realitu.   Až kacířsky je   zesměšňována Itálie,   Vatikán, britští fandové,   amsterodamská svoboda apod.   Všechny možné exteriéry   evropských měst se   natáčeli v Praze. Za   takovýhle slátaniny by měli   tvůrci ještě připlácet.
hledaseniki
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 31.12.2012
EuroTrip
Trávíte takhle sobotní   večer doma a tak si myslíte,   že film s názvem Eurotrip by   mohl nabídnout nějaké to   vtipné odreagování, ale   bohužel, myslet si tohle je   zásadní chyba! Jak už   začátek značí nebude se   jednat o žádný trhák,   který byste si rádi   pouštěli pravidelně. 4   přátelé, kteří se   dostávají do   nejabsurdnějších situací,   které nejsou ani možné aby   se stali, ale tak budiž,   tohle ještě zkousnu.   Pokládat Prahu za Paříž,   tak to byl docela vrchol a   řekla bych jediný vtip   celého filmu. Stejně tak   fotografie údajně   pořízená v Berlíně, ale   kde pak to je Praha 5 -   Smíchov, přesněji řečeno   před místním kinem.   Slovensko a jeho americké   vykreslení mi přišlo   poměrně urážlivé a co   víc absolutně jsem ho   nepochopila, odkdy je   Bratislava městem duchů, kde   pobíhají psi s lidskými   končetinami v tlamách.   Další zásadním problémem   je absolutní nevyzrálost   hlavních hrdinů, kteří se   chovali spíše jako 15-letí   parchanti a to tudíž ústilo   k dalším problémům   (incest,odcizení dokladů a   peněz, vlastně dobrovolné a   řady dalších absurdit,   které dohromady dávají   podívanou u které máte   chuť si rvát vlasy na   hlavě, či prorážet hlavou   zeď (přinejmenším).   Scénka v Římě byla už   další nesmyslnou podívanou,   které jsme mohli být   svědkem.
Jak praví   jeden název filmu Mravnost   nade vše v tomto případě   by se hodilo spíše Trapnost   nade vše.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.4.2015
Mladá parta lidí, kteří se   rozhodnou odcestovat do Evropy   ... Teen komedie, která si   bere něco z Prciček, něco z   Road Trip a bůh ví odkud,   ale na jedno zaplácnutí cca   90 min. to docela šlo:-)
Justik66
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.12.2007
Jedna z nejlepších komdii   všech dob. Skvělá zábava   od začátku až dokonce.   Podíváme se do evropy z   hodně netradičního pohledu,   nemá to chybu. A počkejte   až se dostanete do   "BRATISLAVA", to   teprve bude hukot :))))))))
Lienocka22
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.1.2009
Hlúposť
Trápne, trápne a ešte raz   trápne. Táto komédia   poukazuje na hlúpu americkú   pýchu a úplne potiera   európanov ... Podľa mňa   skôr smutný pohľad na   dekadentnú americkú mládež   ...
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.5.2012
Majami Vajs
Je to blbosť, ale podarená   blbosť. Oproti podobným   komédiam je výrazne lepšia.   Má to náboj, nápad a   slušnú porciu absurdít. No,   niektorým troška leží v   bruchu, najmä pre romantické   zobrazenie Bratislavy. Možno   si nestrieľajú ani tak z   nás, ale možno si   strieľajú z (ich) mládeže,   ktorá je schopná tomu   uveriť a nutia ju zobrať   atlas či encyklopédiu a   zistiť si, že skutočne cez   Bratislavu už jazdia dokonca   aj vlaky. Celý film je   vlastne jazda po Európe za   láskou z Nemecka. To čo   však sa miestami dorába to   je brutalita v dobrom slova   zmysle. Čo je prekvapivé,   film nie je vôbec moc   sprostý, len hnaný do   slušných absurdít.   Jednoducho zážitky po   Európe sú výnimočné.   Anglický raubíri verní   Rudým Diablom na čele so   slušným šílencom (očami   otvára pivo), odzbrojujúci   týpek vo vlaku očividne na   chlapcoch (bacha an tunely),   nejaká tá trávka v   Holandsku (nakoniec tam   nebola), svojský chlapček v   Nemecku s neobvyklým   pochodovaním (a maľovaním   sa), a všetkomu kráľuje   Bratislava, v podstate peklo   na Zemi kde psy zbierajú   ľudské pozostatky, stavia sa   vlaková stanica, sídliska   sú na pokraji rozpadnutia a   dá sa slušne zdiviť za   necelé dva doláre (dokonca   si u nás postavíte hotel za   sprepitné). Na pobavenie   dobré
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.10.2009
Podle mně kravina ale   skvělá kravina,sranda celým   filmem.
Je to   odpočinková komedie která   je opravdu odlehčená   slušným humorem.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.5.2009
Popravdě to nebylo takové   peklo jaké jsem čekal ale   ani tak se nejedná o dobrý   film a těch pár slušných   gagů a návštěva mnoha   míst (včetně Slovenska) to   určitě nezachrání. P.S. S   Road Tripem to nemá nic   společného ten je o dvě   třídy výše.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.11.2012
EuroTrip
Hodně povedená americká   komedie, která nabídne   dostatek srandovních scének   a hlášek, které zaručeně   pobaví. Film má parádní   náboj a spád je mimo jiné   plný bláznivých situací,   jež rohodně nejsou nudné. A   to jak tvůrci vykreslili   Slovensko byl, doufám, taky   jenom vtip.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.6.2009
Tohle mě vážně   dostalo.Opravdu skvělá   komedie, která mě výborně   pobavila, přestože Evropany   nevykreslila zrovna v   nejlepšim světle.U každýho   národu si zvolila jednu věc,   co je víceméně (aspoň teda   podle amíků) charakterizuje   a vyhnali to až do úplnýho   extrému, ale naprosto super   způsobem,samozřejmě, jak tu   všichní píšou o   Bratislavě, ta to schytala   opravdu nejvíc.Na druhou   stranu, když si Miroslav   Táborský běžel za niklák   koupit hotel, to sem se   smíchy opravdu   neudržel.Nejbestovnější   scénka ale pro mně byla s   malym Hitlerem, to sem se   nejdřív zarazil a pak sem   vybouchnul a pochechtával sem   se celej zbytek   filmu.Skutečně výborný!
mikee007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.3.2018
Pohodová
komedie o putování   amerických teenagerů   (myšleno spratků) Evropou.   Ve filmu zazní prakticky   všechna klišé i mýty,   které má běžný americký   človíček v podvědomí o   těch za velkou louží.
Nás Čechy může jen   těšit, že jsme z tohoto   dogmatu opět nevyšli   nejhůře, což se ovšem   nedá říci o Slovensku.
Těžko říci co Slováci   Američanům provedli, že se   jim ve svých filmech tak   mstí. Možná to bude tím,   že jim Slováci v roce 1941   vyhlásili válku a   Američané se z toho šoku   dodnes nevzpamatovali. Ale je   také dost dobře možné, že   naši zámořští spojenci   nemají ani ponětí, kde   vlastně Slovensko leží a   že to není jedna ze   Sovětských socialistických   republik.
Ale zpět k   filmu. Je to taková   volovinka, ale jako   příjemný oddechový film   pro dlouhý zimní večer   určitě poslouží.
kali.4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.9.2008
Čtveřice amerických   studentů cestuje vybranými   evropskými zeměmi, v každé   čapne jedno dvě klišé a   dožene je do extrému.   Někomu by to mohlo připadat   jako poněkud infantilní   projev americké nabubřelosti   a omezenosti, někomu zase   jako velice tendenční   anti-evropská agitka ;-).   Nicméně Bratislava jako po   výbuchu atomové bomby (plus   záběr na psa s urvanou   lidskou rukou v tlamě) byla   neskutečně bizarním   pseudouměleckým zážitkem,   stejně tak berlínský   hošík ve službách   Wehrmachtu. Docela pobavila i   nizozemská domina a italský   chlípník. K tomu si   připočtěte celou plejádu   českých herců (poprvé –   a možná, že i naposled –   mne pobavil Petr Jákl :-)),   krásné dívky a   fantastického Matta Damona s   písní „Scotty Doesn’t   Know“, přehlédněte   několik vyloženě trapných   momentů a nehumorných   úchylností, a třeba se   budete bavit.
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.10.2011
Ne že bych byl příznivcem   amerických komedií, ba   naopak! Ale EuroTrip je více   než solidní parodie na   všechno!
rimmerova-motorka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.2.2016
50/50
Nekdy se clovek pobavi, neco   je ve filmu silne   prehnane...proste komedie. Co   se tyka tech nahod...pri   prochazce Londynem potkavame   zname z CR. Takze ano, nahody   se stavaji.
Rocky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2009
V podstatě jen blbost, ale je   to komedie a ta má pobavit,   což tento film v pohodě   splní.
Nejlepší   scéna je s malým klukem   který si hraje na Hitlera,   jak už tady padlo, nejdřív   se člověk u scény zarazí,   ale pak následuje totální   výbuch smíchu, to se prostě   nedalo.
legenda
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.6.2005
Skvelý film...
Myslím, že to bol skvelý a   vtipný film, hlavne vtip s   Bratislavou sa im veľmi   podaril. Tie scény sa však   natáčali na Luníku IX., čo   je Rómske sídlisko v   Košiciach a naozaj to tam tak   vyzerá. Takže nie sú úplne   ďaleko od reality...
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.8.2008
suprova komedie s tou   nejchytlavejsi melodii na   svete, ktera ma slova Scotty   doesn´t know... tato pisnicka   si me omotala kolem prstu a k   tomu jeste ftipne sceny, ktere   provazeji cely film... Ani mi   nijak nevadilo, ze nam nase   sousedy Slovaky shodili, co se   tyce vyvoje... ale slovenske   podniky jsou fajn. Take   sourozenecke duo, ktere po   poziti absintu zapomene, ze ma   stejnou krev a div si to spolu   na miste .... no... jdu se na   to podivat znovu... Pekna   cesta po Evrope
m.king
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2009
Kravina, která stojí za   podívání, už jen proto,   že se částečně točila i   v Čechách. Je to spíš   parodie roadmovie a teen   komendií.
stvspm
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.10.2009
Bomba
docela oddechovka. nejvíce   mě však dostal souboj   robotů :) Errorr Errorr. :)   no dobrý nápad.. stejně   jako přiteplený francouz
Vídžej
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.11.2004
Scotty fakt netuší a to je   možná dobře. Ten song je   docela chytlavý stejně jako   celý film. S kamarády jsme   se na něj dívali už snad   dvacetkrát za poslední tři   měsíce. Pokaždé si tam   najdeme novou scénu, která   nás nadchne. Film je plný   nečekaných zvratů, ale   hlavně legrace, která na   vás bafne, když to nejmíň   čekáte. Pokud mám říct   jednu scénu, která se mi   líbí nejvíc, pak musím   rezignovat, protože to se   zkrátka nedá. Vyberte si:   úchyl ve vlaku, fanoušci   reds, erotický klub,   pekárna, nudapláž, vatikán   a nesmím zapomenout ani na   malého "fírera".   Na tohle se prostě   podívejte.
Naki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Troufám si napsat ještě   lepší než Roadtrip :))   Správná bláznivá komedie   pro středoškoláky,   výborně motivována hudba ve   scénách a výběr herců.   Režie se vyhnula i různým   fekálním nadbytečnostem, na   které jsme bohužel v těchto   filmech zvyklí a tak snímek   zanechává vcelku pozitivní   dojem, v kterém najdeme   pohodovou mladistvou jízdu,   celkem i vydařené gagy a   pár intimních scén. Good   Job.
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.10.2009
Hodně dobrá komedie. Furt se   rozhoduju mezi devíti a   desíti hvězdičkama, tak   dávám nakonec deset. Sice   neuvěřitelná blbost - ale   opravdu vtipná blbost :D Fakt   super byla i písnička Scotty   doesn´t know - vůbec sem   nepoznala, že je to Matt   Damon! S tou Bratislavou to   vážně trošku přehnali,   vypadalo to tam jak v   cigánskym doupěti, ale i tak   to byla prdel. Jako asi   úplně nejvíc se mě líbila   scénka, jak Scotty vyleze z   okna jako papež :D No fakt   mazec, vážně sem se   pobavila :)
AcidBurn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.10.2005
Přehnaně vysoké hodnocení
Jako typická teenagerovská   komedie to není špatný   film, je zajímavé pozorovat   a ironizovat stereotypy   chování jednotlivých   národů Evropy...některé   scény jsou opravdu dobré,   ale celkově je to jen   průměrná komedie.   Nejlepší vizitkou pro   Čečensko pardon Slovensko   byla Bratislava...zajímavé   je, že film se z větší   části točil v ČR...takže   vypněte mozek, zrušte logiku   a koukněte na to...je to   rozhodně o třídu lepší   než Holky to chtěj taky a   jim podobné...pokud   nesnášíte Slováky,   přidejte k hodnocení 2 body,   pokud tento žánr nemusíte,   nedívejte se a pusťte si   něco intelektuálního -   třeba filmy Andyho Varhola =)
Gredor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2009
Je to střeštěná a   bláznivá komedie s dílny   americké kinematografie,   bláznivá cesta po evropě za   svoji láskou do Berlína. Je   to bláznovina u které se   člověk potrhá smíchy!
Tink
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.8.2008
Co je kluk schopen udělat pro   to, aby získal perfektní   "kost" z Německa?   Jednoduše projet celou   Evropu, cestovat s   fotbalovými holligans, stát   se novým papežem:)),   absolvovat návštěvu Coffee   Shopu, či bojovat s robotem u   Louvru:) Tak to je Eurotrip.   Teenage movie se spoustou   vtipných situací vás chytne   a nepustí (u scény ve vlaku   jsem se opravdu válela). K   tomu bezva soundtrack. A v   tomto filmu se setkáme nejen   s neznámými herci. Řekli   byste, že zpěváka, který   zpívá kultovní Scotty   doesn´t know hraje Matt   Damon??A doporučuji podívat   se na film v původním   znění.
azenka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.6.2011
Na tomhle filmu je asi   nejlepší hudba. Ale i   některé situace jsou dost   vtipné...některé méňe,   ale to už tak v amerických   komediích bývá. A český   divák si v tom může najít   i jiný druh pobavení, který   v Americe nepochopí.
ancaz
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.5.2011
To je ale zhovadilost! Co si   ti amíci myslí o Evropě?   Když už takové hovadiny   vypouští z pusy, ať se   nechlubí svou   nevzdělaností. Uznávám,   že to místy bylo i celkem   vtipné, ale jen místy. Co   mě urazilo to byla jednak   již zmiňovaná Bratislava   ála slam, ale hlavně ta   rádoby vtipná scéna, kdy   kluci dorazí do bytu otce   Mieke a ten spratek tam   pochoduje se zdviženou   pravicí a namalovaným   knírkem. V ten moment jsem   měla chuť praštit s   monitorem. Neznalost dějin a   slušnosti. Co se týká těch   hovadin ve Vatikánu, tak mi   to nepřišlo ani vtipné jako   trapné. Ubožárna.
Ramilie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.2.2020
Poprvé jsem viděla jako   16letá a i po deseti letech   se mi to stále líbí. :) Ve   filmu jsou skvěle   zakomponované stereotypy o   jednotlivých národech a   zemích, to je potřeba   opravdu brát s nadsázkou.   Skvělé fóry, má to spád,   i po těch letech se znova   zasměju... takže za mě   paráda. Akorát hvězda dolů   za trochu přehnanou scénu ve   Vatikánu (s "novým   Papežem"), jinak je to   super komedie.
paxo44
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.6.2005
Hneď po zhliadnuti scény,   kde tí zasraní američania,   ktorí nikdy ani nevideli mapu   urobili z Bratislavy   najväčšiu prdel sveta, som   sa totálne znechutil a nemal   som ani najmenšiu chuť tú   kravinu dopozerať a keď som   sa k tomu premohol, zistil   som, že by som naozaj o nič   neprišiel.
power
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.5.2005
Film je skvely poradna   komedie.na kterou se oplati   podivat
jen to   slovensko ve filmu je trochu   skresleny.nejvic se mi libily   hooligens a jejich hlasky.Film   patri medzi tu skvelou   americkou tvorbu.
Fugas16
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.8.2008
Pecka film!!
Dobrý film je to zábavný   akorát trochu nesmyslný že   by se vydal z Ameriky po celý   Evropě pro holku kterou ani   nezná. Ale ten konec sálo to   za to Doporučuju!
Vašulda
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.6.2007
Další dementní teenage film   z dílny amerických   tvůrců.Nejenom,že se film   opírá o typický teenage   děj jako vždy,ale navíc se   zde objevuje jakási americká   myšlenka,že evropané jsou   oprotí nim totální   magoři.Opět trapný děj s   ještě trapnějšími vtipy a   konec s láskyplným   happyendem,což bývá u   teenagerovských filmů   neobvyklým jevem :D
ICEMAN1979
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.7.2008
něco se v tom filmu povedlo   něco nepovedlo opět   nedostatky americkych filmařu   na téma slovensko no v   komedii se to asi bere trochu   jinak než u hostelu:o)jinak 9   bodu hlavně za volbu papeže   tahle scéna mě fakt   odrovnala:o)dlouho jsem se tak   nezasmal a pokud máte rádi   totalně ujeté komedie tuhle   doporučuji
retrogirl
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.8.2008
Ve své kategorii   teenagerovských komedií jde   o fakt podařené dílko.   Pokud máte rádi Prcičky   (první díly), tak vás   Eurotrip nezklame, naopak   možná ještě více   potěší :) Výborný lék na   špatnou náladu :) Mně   osobně dostal zpívající   Hasselhoff a malý Hitler :)))
Lampernaqui
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.9.2005
Konečně komedie, u které   jsem se dost nasmál. Kam se   hrabou prcičky a jim   podobné. Ale nedivil bych se   Slovákům, kdyby tenhle film   nenáviděli.
Lusinka1312
Hodnocení:
Přidáno: 5.2.2008
Scott právě odpromoval, ale   ten samý den se s ním   rozešla jeho přítelkyně   Fiona. Na promoční párty se   Scott opil a poslal ne zrovna   lichotivý e-mail svému   německému kamarádovi, se   kterým si píše nějakou   dobu. Pak zjistí, že Mike je   vlastně Mika, která vypadá   jako pořádná sexbomba,   která chtěla za Scottem   přijet. Po nelichotivém   e-mailu se však Mika   naštvala a nemá zájem   Scotta ještě někdy vidět.   Scott se rozhodne zachránit   tento vztah za každou cenu. A   tak se vydává napříč   Evropou společně se svým   kamarádem Cooperem a   dvojčaty Jamiem a Jenny.   Začíná strastiplná cesta   do Berlína, která vede přes   fotbalový Londýn,   romantickou Paříž, město   volné zábavy Amsterodam,   papežský Vatikán ale taky   přes Bratislavu, která   vypadá jako sousední město   Černobylu až do Berlína.   Bude však mít Mika zájem   Scotta ještě někdy vidět?
Isabella116
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.10.2008
Scotty doesn´t know...
skvělá podívaná, když   máte štrašnou náladu.   Spousta skvělých scén -   malý Hitler XD, úchyl ve   vlaku atd... ale teda ta   Bratislava... prej východní   Evropa... pes s rukou v   hubě... no jasně a   jednoduše, určitě se   nebudete nudit=)
+   skvělý soundtrack
EwiczkaH
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.6.2005
Tak tohle je fakt sranda!   Škoda že to Slovensko jemně   nevychytali, ale jinak opravdu   super!
PS:Scotty   doesnť know,...

Mi scusi
freddy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.6.2007
Očekával jsem teenage   komedii s místy trochu   zvláštním humorem. A   nezklamal jsem se. Ten film mi   dal přesně to, co jsem od   něj očekával, a k tomu   ještě scény, při kterých   jsem se smál na celé kolo.   Některé nápady byly velmi   originální (hlavní hrdina   jako nově zvolený papež,   souboj lidských robotů,   hooligans Manchesteru United -   no řekněte, ve které   teenage komedii narazíte na   hooligans?) a neotřelé.   Velmi mne dostalo   přiblížení Bratislavy   (suprová scéna s Miroslavem   Táborským, který si chce za   niklák koupit hotel nebo pes   na ulici, jež drží v ruce   lidskou ruku) a vůbec celá   komedie měla to, co   očekávám od nenáročné   zábavy. Zklamaný jsem nebyl,   ale na deset hvězdiček to u   mne nebylo ani omylem (film by   musel být kvalitní, musel by   mít nějakou uměleckou a   výpovědní hodnotu, měl by   být aspoň trochu reálný a   měl by se opírat o   perfektní režii, brilantní   scénář a grandiózní   herecké výkony). Na osm   hvězdiček to u mne také   nebylo (i když se to k nim   blížilo. Takže výsledek je   sedm hvězdiček. Třeba až   to uvidím podruhé, tak svůj   názor změním, nyní to   však vidím takto, ale   rozhodně mne tato teenage   komedie nezklamala...
sniki88
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.9.2008
nevidel som to cele ale je to   americka chujovina oni si   myslia ze su neviem co a   europani chuje a najme slovaci   kokot ten co to natocil.
sissi
Hodnocení:
Přidáno: 26.12.2006
eurotrip:)
Jedna z mála povedených   amerických teenagerovských   komedií, u které se opravdu   pobavíte. Dokonce i můj 47   otec se u ní smál. Jen mě   mrzí, že se Američané   opět projevili jako naprostí   blbouni, když Bratislavu   zobrazili jako téměř   neobydlenou zapadlou vesnici,   kdesi v SSSR. To je to   jediné, co mi na celé jinak   povedené komedii, vadí.
hrusovak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.8.2006
:o)
chcete dalsi oddechovku? tak   tady jedna je.
komedie,   na kterou se muzu divat znova   a znova.at uz se jedna o   urcite sceny, nebo o cely   film.

  ....takze filmari-takhle jen   tak dal....
Maruška
Hodnocení:
Přidáno: 24.1.2006
Skvělá práce
Nedá mi to, abych se   nepřipojil se svým   komentářem k tomuto filmu,   ale z druhé strany. Hrál   jsem toho latexového   hromotluka v sado-maso   erotickém saloně. Věřte,   byla to nádherná práce s   "Xenou", točili   jsme to pět dní a dost jsme   se nasmáli. Bohužel, český   distributor se prý po   zhlédují filmu zhroutil a   odmítl ho dát do kin, tak se   v Česku tento film nevysílal   a na DVD je jen s titulkami.   Je to skvělá komedie a   opravdu povětšině   natočená v Praze.
Velinek
Hodnocení:
Přidáno: 16.1.2008
Paráda, konečně   teenagerovská komedie, která   mě pobavila, žádný   úchylný prcičky. Bratislava   neměla chybu, ale nejvíce   mě asi dostal hajlující   hošík v Berlíně. Vážně   stojí alespon za jedno   shlédnutí. Dávám devět
Hangman
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.11.2008
Tento film jsem viděl jak v   originále, tak i s českým   dubingem a doporučuji   skouknout v původním   znění. Film je fajn -   bezvadný nápad a fajn   zpracování. Moc jsem se u   něho pobavil. Dopuručuji
Samurais
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.5.2007
Teenergerských komedií o   cestě za svou láskou je   nespočet ale Eurotrip je   jednou z nejlepších ve svém   "oboru".Určitě se   nejedná o žádný oscarový   snímek,který přináší   morální   poučení,nevyčnívá ani   režií a už vůbec ne   námětem ale 10 bodů jsem   dal pro to,že když si chci   jen tak oddechnout,zasmát   se,a užít si pohodový   večer většinou moje volby   padne zrovna na tenhle   film.Dokonce,a to se na mě   nezlobte,jsem se i od srdce   zasmál nad tím jak film   vykresluje naše slovenské   bratry a určitě nejsem   sám.Film jako celek působí   i přes některé nelogické   momenty velmi příjemně.
ShadowT.d.T.
Hodnocení:
Přidáno: 12.9.2004
Tak jsem se prave dokoukal na   tento filmeček...No co dodat,   valel se mi na disku hodne   dlouho a byla to určitě   škoda, nasmal jsem se u toho   jako malej kluk...tahle   komedie se važne povedla.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih69048minih69048Škola princů (2010) [TV film] 
Škola princů n
minih65422minih65422Ip Man 2 (2010) 
Yip Man 2 n
minih12922minih12922Moucha (1986) 
The Fly n
minih59633minih59633Ženská věznice (2006) [Video] 
Anime perse n
minih5211minih5211Stalo se (2008) 
The Happening n
minih53114minih53114Uvězněni v čase (2007) 
Los cronocrímenes n
minih55155minih55155Deníky červených střevíčků (1992) [TV seriál] 
Red Shoe Diaries n
minih59844minih59844Balls Out: Garyho výzva (2009) [Video] 
Balls Out: Gary the Tennis Coach n
minih5880minih5880Dařbuján a Pandrhola (1959) 
Dařbuján a Pandrhola n
minih39805minih39805Pojišťovna štěstí (2004) [TV seriál] 
Pojišťovna štěstí n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190385
Osobností: 697531
Fotografií: 763185
Plakátů: 375849
Obsahů a biografií: 178012

Poslední komentáře

Gilmore Girls: A Year in the Lif...

Gilmore Girls: A Year in the Life
Zajímavý pohled na postavy   (a herce) po deseti letech.   Někteří se téměř   nezměnili, jiní jo... K   hrdinkám mám rozpolcený   "vztah". Je více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Deník malého poseroutky: Výlet z...

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Narozdíl od předchozích   dílů,tohle byl propadák.   Nesympatičtí herci,   stupidní námět, špatný   scénař, žádný humor,   absolutně nepochopitelné   scény. Prostě bída...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10

Býčí oko (1990)

Býčí oko
Ona je to obsahově vlastně   úplná pitomost, ale je to   taky docela nápadité,   vtipné a má to správný   švih. No a když vám tu   pitomost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10