Duben
ohodnotit

Kletba bratří Grimmů

The Brothers Grimm

Další název:
Kliatba bratov Grimmovcov (SK)
Rok:
2005
Délka:
118 minut
Premiéra v ČR:
10.11.2005
„Neexistuje zaklínadlo, které nemohou zvrátit. Neexistuje kouzlo, které nedokáží zlomit. Neexistuje ďábel, kterého nedokáží porazit.“

Komentáře k filmu Kletba bratří Grimmů

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 46
red.mann
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.5.2019
Na tak hvězdné obsazení a s   ohledem na slušné české   zastoupení mě film vcelku   zklamal. Je to taková   historická temná pohádka,   která mě ničím neohromila   ani nijak zvlášť   neoslovila. Od sestavy - Terry   Gilliam, Matt Damon a Heath   Ledger jsem čekal ovšem   větší pecku.
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.10.2018
Skrz-naskr rutinná   historická rozprávka, ktorá   nemá čím prekvapiť a   nadchnúť. Temný tón,   podčiarknutý gotickou   výpravou a rozbehanou kamerou   je tu prítomný, no   koncepčne ostáva v tieni   Burtonovej SLEEPY HOLLOW.   Postavy a príbeh čistý   štandard bez vyšších   ambícií. Keby išlo o rýdzo   český film, povedal by som   si, že na ten Hollywood   predsa len máme. Ale v rámci   vysokorozpočtovej   hollywoodskej produkcie a   navyše pod taktovkou ináč   vždy inovatívneho a   osobitého Gilliama... No way.   Akoby to režisér spravil bez   zapálenia, čoby čisto   štúdiovú zákazku.
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.10.2018
║Rozpočet   $88miliónov║Tržby USA   $37,916,267║Tržby   Celosvetovo $105,316,267 ║   /videl v kine: 65%/____
Izzy8635
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.9.2018
Rozhodně se někdo snažil   přijít s dalším   zajímavým mišmašem   pohádek. Nakonec vymyslel   něco, co v podstatě není   pohádka, ani akční film,   ani horor, prostě nic. Ale   jinak děj i ušel. Triky na   několik případů povedené,   herci dobří, zbytečné   přehrávání a protahování   v některých pasážích. Mě   si určitě nezískal ani   humor, kterého tam mohlo být   víc, protože těch málo   dobrých vtipů na vylepšení   nedostatků nestačilo.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.4.2016
Do lesa jedine s Malleus Maleficarum
Bratia Grimmovci, lovci   čarodejníc. Ach jaj. Čakal   som rozhodne úplne niečo   iné. Avšak sklamanie. Je to   taká zmes všetkého   možného a ničoho zároveň.   Niečo z rozprávky, niečo z   komédie, niečo z hororu,   niečo historického, niečo   dobrodružného. A konečný   výsledok žiadny. Paradoxne   začiatok vyzeral, že by to   mohla byť zábava, ale   nestalo sa tak. Nechápem,   prečo si zobrali na paškál   bratov Grimmovcov, keďže   pochybujem, že aj v   skutočnosti naháňali   čarodejnice po lesoch, na to   boli vtedy iní odborníci.   Ale je mi jasné, že keby sa   to volalo Kliatba bratov   Beckvcov, Fischerovcov alebo   Mullerovcov, tak by to asi   nemuselo mať taký ohlas.   Navyše tu bolo zopár   tragických hereckých   výkonov na čele s našou   stopárkou, na druhej strane   tu fakt zahviezdil, síce   krátko, ale nemal chybu   Miroslav Táborský. Tiež   musím vyzdvihnúť niektoré   temné zákutia lesa a aj ten   vlk mal čosi do seba, aj keď   ho mohli spraviť troška   mohutnejšieho. Avšak   totálne oskarový herecký   výkon podala tá slúžka,   čo mu doniesla ten prejt a k   tomu ten famózny blažený   nemecký dievčenský výraz a   hláška: "To prasa som   zabila ja." Oskar za   ženský herecký výkon vo   vedľajšej úlohe by bol veru   na mieste
shadowdark
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.2.2016
Příjemná fantasy pohádka   od Terryho Gilliama.   Zajímavá atmosféra, efekty,   Miroslav Táborský. Ale   později začne film trochu   nudit, protože je zbytečně   dlouhý.
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.3.2014
Vizuální pecka s rychlým   střihem a kamerou a poměrně   vygradovým dějem. Zápory?   Myslím, že zbytečně   dlouhá stopáž. Perfektně   udělaný les, velmi dobré   efekty, tedy až na pár   výjimek. Film vhodný pro   celou rodinu. 2014022810611/0
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.2.2014
Pro dospělé strašidelné   málo, pro menší děti   možná až moc. Celkově ale   poměrně zajímavý filmík,   jehož hlavními hrdiny jsou   oba němečtí bratři -   známí pohádkáři. Hezké   (?barrandovské?) kulisy   středověké vsi i zakletého   lesa. A děj? Sice žádná   "pecka", ale docela   roztomilý příběh s   nákrokem k temnější   fantasy a několika známými   tvářemi českých herců   jako bonusem pro našince.
thejduk
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.2.2014
Jacob a Wilhelm Grimmové jsou   na jednu stranu sběratelé   pohádek, na druhou stranu   podvodníci, živící se   lidskou naivitou. Film mne   dost zklamal, očekával jsem   od filmu, vzhledem k   obsazení, včetně   režiséra, trochu jiné   dílo, asi více pohádkové.
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.6.2013
Pěkný fantasy + pohádka,   troška komedie a   strašidelných scén. Snímek   točený v české republice   má u mě velkou zelenou.   Opravdu Terry Gilliam je   skvělý režisér a hlavní   herci - Heath Ledger, Matt   Damon a Lena Headey jsou   taktéž skvělí. Velice   povedená hraná pohádka.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.1.2012
Terry Gilliam točí   netuctové filmy a točí je   po svém.Tenhle mix   dobrodružné,fantasy,pohádky   je od začátku   přístupnější k   divákovi,ale později se v   tom začne člověk   ztrácet(já určitě)ke konci   už mě to moc nebavilo a   popravdě ani nevím zda těch   50% je na místě,,,,
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.11.2011
Nádherný příběh o   počátku všech pohádek   bratří Grimmů.   Strašidelný les - na kterém   se podíleli i čeští   filmaři - je krásně   udělaný. T.Gilliam tady   opět ukázal že umí   magično.
azenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.7.2011
Roztomile děsivý a   strašidelný film, ponurá   atmosféra podporovaná   monotónními tmavými   barvami, které vysvitnou (jen   tak jakobynic) v poslední   scéně. Sice si film dělá z   Grimmů spíše legraci, ale   to se dá překousnout. A je   hezké sledovat výkony   českých herců po boku Matta   Damona a Heatha Ledgera.
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.6.2011
Dobry napad,ale tragicka realizacia.
Sklamanie.Cakal som vizualne   orgie podobne ako vo filme   Faunov labyrint,ale dostal som   scenaristicky salat a   nepresvedcive herecke vykony   vcetne dvoch superstar   Damon-Ledger.Specialne efekty   podpriemerne a rezijne ma   Terry Gilliam sklamal.Jedine   pozitivum:Monica Belucci a   Lena Headey su perlami,ktore   svietia v ciernociernej   tme.Film doporucujem s velkymi   vyhradami.
ancaz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.5.2011
Velice slušný film. Co si   budeme povídat, chyby jsou   všude, ale i tak to je film v   lepším průměru. Fajn   herecké výkony, krásné   exteriéry.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.8.2010
The Brothers Grimm
Terri Gilliam se řekl dost   bylo Monty Pythona a zkusím   něco jiného, na paškál si   vzal dva německé pohádkové   bratry, kteří na to šli   také po svém stejně jako   Gilliam. Příběh je dost   našlapaný ať už   imaginárními strašidly až   po francouzské vojáky,   kteří dělají Grimmům   peklo, k tomu si přičteme   zlou, ale krásnou královnu,   která utekla před morem na   věž, což jí moc nepomohlo   a teď se rozhodla povstat.   Jak jsem říkala příběh je   našlapaný k prasknutí a   někdy bych řekla, že až   zbytečně moc. Herecky si   Heath Ledger s Mattem Damonem   sednou a tak se můžeme   vychutnat oba skvělé herce   pohromadě. Potěší i role   Tomáše Hanáka.
Peykka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.7.2010
Tenhle film mě nijak   zvlášť neohromil. Asi to   bude taky režisérem,   protože filmy Terryho   Gilliama nemusím. Vždy mají   zvláštní atmosféru, někdy   scény ani nezapadají do   kontextu. Ani Matt Damon a   Heath Ledger tomu nepomohli.   Zpracování takového filmu   bych si představovala jinak.
biscutstar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.2.2010
Dobrý film s lehce   komediálním a hororovím   nádechem fim je pro všechny   a zajímaví je tím že jednu   z hlavních rolí hraje   právě Tomáš Hanák a film   je natáčený v česku
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.7.2009
Velmi pekna pohadka,spis bych   rekl,ze pro dospele,vyborne   udelane efekty.Skvele obsazeni   hercu,hodne hvezdne a docela   me potesilo,ze si tam zahrali   i cesti herci,sice v   malych,ale docela dost   dulezitych rolich.Tomase   Hanaka tam poznate jenom   stezi.
efCZa
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.4.2009
Tento film se nějak nepovedl,   řekla bych. Přestože je   vizuálně velmi působivý a   herecké obsazení je také   kvalitní, nějak mi   pokulhává scénář a   prostě mi chybí důvod,   proč byl film natočen -   není extra zábavný,   akční...prostě nuda.
Agostino
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.2.2009
Celkom zaujímavý film,   ktorý bol nakrútený na   motívy bratov Grimmovcov.   Scenár tohto filmu je dosť   odlišný od skutočného   románu. Niektoré scény sú   tam celkom prehnané, ktoré   pôsobia v očiach diváka   skôr akčným dojmom. Lepšie   povedané je to moderná   rozprávka pre dospelých.
romarikan
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.2.2009
rozpravkovy mix,v ktorom sa   stretnete s prvkami   horroru,akcie,fantazie ale aj   dobrodruznymi,komedialnymi ci   historickymi prvkami..
Akana
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.1.2009
Není to určitě   nejvydařenější Gilliamův   film, ale protože miluju jeho   poetiku, i tohle je pro mě   lahůdka. Pro autora hodně   typický snímek. Pochmurný,   groteskní, bizarní, plný   černého humoru, všechno, co   od Terryho čekám, tu je.   Paradoxně v tom právě   může být problém:   režisérova fanouška tu   máloco překvapí.   Souhlasím, že scénář má   slabiny, konec mi přišel   taky trochu banální, ale   co... Gilliamovi bych odpustil   i víc. Jeho bezbřehá   fantazie a ujeté nápady a   fórky to bohatě vynahradí.
mudr.pavlik
Hodnocení:
Přidáno: 9.10.2008
Těžko hodnotit.
Je to   pohádka, horor nebo ....
Od každého něco a   dohromady průměrný film.
Herecké obsazení   vynikající a nádherná   Bellucci.
Papaja73
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.8.2008
Ač měl snímek určitě   vysoké ambice na to stát se   filmovým hitem,zůstal stát   někde v půli cesty.Pohádka   s hororovou atmosférou a   temnými prvky,jak by se to   asi dalo nazvat působí   zmateně a příliš   rozvlekle.Situaci bohužel   nezachrání ani Matt Damon a   Heath Ledger v hlavních   rolích.
janika333
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.4.2008
Dobrodružný příběh o dvou   legendárních bratrech   německého původu Jakobovi a   Wilhelmovi Grimmových - se   začal natáčet v Praze v   červnu 2003. Režie se ujal   známý režisér Terry   Gilliam (Monty Pythonův   létající cirkus, Strach a   hnus v Las Vegas) a scénář   zpracoval Ehren Kruger (Kruh).   Smyšleným dějem provází   sběratelé bájí a   pověstí, nyní nazvaní Jake   a Will, kteří cestují od   vesnice k vesnici, sbírají   tajemné kletby a   předpokládají, že tak   dokáží ochránit lidi z   města před kouzelnými   příšerami a zaklínadly.   Budou však potřebovat notnou   dávku odvahy, když se   osobně střetnou se   skutečnými čarodějnými   stvůrami a zaříkávadly.
alus
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.2.2008
Pro mě nebetyčná   slátanina, kde je však   několik výborných   hororových scének, takže   proto alespoň 3 body
foxx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2008
V tomto případě myslím   skutečnost očekávání   nepředčila. Film byl   kvalitně zpracován, výprava   byla ohromující. Herecké   obsazení bylo na vysoké   úrovni, děj byl   srozumitelný a přehledný.   Jediné co trochu kazilo   celkový dojem, byla   částečná temnota snímku.   Až příliš tmavé pasáže   na "pohádku". Proto   právem ti, kdo pohádku   očekávali, byli zklamání.
Hugin
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.12.2007
Začátek se rozjížděl   slibně, vymítání   čarodějnice a následné   odhalení, že jde o   připravený podvod, ale potom   se děj stal rozvláčným a   překombinovaným, úplně   zbyteční a trapně   zparodovaní   „žabožrouti“,   nejslavnější mučitel   všech dob jim usiluje celý   film o život a nakonec se   přidá na jejich stranu,   proč?. Filmové triky a   efekty trochu zaspali dobu, a   vlk-Hanák vypadal jak z Cesty   do pravěku (nic proti tomuto   filmu, je to můj oblíbený),   a to mu ještě dost   lichotím. Za povšimnutí   stojí akorát pěkně   nasvícená lesní scéna s   karkulkou (nebo kdo to měl   být) a výkon Vladimíra   Táborského v malé roli   mlynáře. Ještě, že se dá   u takových filmů dívat   alespoň na kostýmy a   dekorace.
Rendys
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.10.2007
Je to taková divná pohádka,   místy bizarní nebo temná,   se zvláštní atmosférou,   ale docela dobře se na ni   dívá. Čekají nás pěkné   a zajímavé efekty, film má   spád i šmrnc.Pro nás je   zajímavé i to, že snad   polovinu rolí obsadili   čeští herci, v čele s   Tomášem Hanákem.Celkově   jde o nijak výjimečnou   podívanou, ale nejde ani o   vyložené zklamání.
Ivett
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.10.2007
Čekala jsem od toho mnohem   víc. Ač bylo herecké   obsazení celkem kvalitní,   snímek mě moc nestrhl a bylo   mi jedno, jak dopadne. Nějak   mě moc nezaujala ani   atmosféra, která mohla být   temnější.
Faye
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.7.2007
Velmi ponuré (pro mě i velmi   zmatené) putování za   strašidly a možná i z   pohádky do pohádky. Jenže,   já jsem se ztratila už   někde na začátku téhle   blátivé cesty. Ovšem pohled   na čerstvě olíznutou a   spokojeně se na zádech   rozvalující žábu, ten mě   nadchnul tak, že tomu tu 5*   dám.
resino
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Netradiční zfilmování   bratří Grimmů. Jsou v tomto   příběhu jako podvodníci   jenž se živí tím, že   vyhánějí čarodějnice z   vesnic a tim jim za to   slušně platí. Postupem   času se dostávají do kletby   skutečné čarodějnice a   musí se jí zbavit... Čekal   jsem od tohot snímku mnohem   víc. Byl jsem z toho dost   zklamaný. Velká reklama na   špatný film.
Merito
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.5.2007
Máte-li rádi pohádky   bratří Grimmů zde nenajdete   typický pohled na ně.
Zde jsou tito bratři za   podvodníky, kteří sice   napsali krásné pohádky, ale   vydělávají si hlavně   odháněním příšerek,   které sami do domu   "vpustili".
Jednou však past musí   zklapnout a tito bratři musí   vyhnat zlo, o kterém doposud   jen psali.
To se mi na   tom líbí-thrillerové   pojednání pohádek.(dívka   přijde ke splašenému koni a   utěšuje ho slovy "ty   máš tak krásné velké oči   a jak máš velké   uši......."a kůň ji   sežere)
Duster
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Poněkud bezkrevný žánrový   mišmaš, který moc   nezachránilo ani zajímavé   herecké obsazení ani   několik velmi zdařilých a   působivých scén, ani hodně   zajímavá hudba Daria   Marianelliho. Potenciál tu   byl velký, ale výsledek je   víc než rozpačitý. Trochu   škoda.
yakub
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Me se tato "pohadka"   nelibila, protoze ...   nevim...moc pohadkove, nic moc   triky, snad jen hudba byla   dobra. Da se na to koukat, ale   cekal jsem asi vic, nez mi   film nabidnul. Kdybych   nevedel, ze je to v koprodukci   s USA a nehrali tam cizi   herci, klidne bych si to   spletl s nejakou ceskou   pohadkou natacenou v lese...   pro me palec dolu.
janaetz
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.4.2007
hezky zpracovaná pohádka   plná zvratů, napětí a   nečekaných rozuzlení   celého příběhu bratří   grimů, tak jak je známe,   jako pohádkopisce.Fil má   smysluplný děj od začátku   do konce sice s troškou   nadsázky, ale jak už to v   "pohádkách"   bývá.Koukněte ale malinké   děti dejte raději spát.
kali.4
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Na Gilliama příliš   rozpačitý film, který sice   lahodí oku, ničeho jiného   ale nedosáhne. Známých   tváří požehnaně, ponuré   atmosféry taktéž, ale něco   tomu chybělo. Postavy vám k   srdci nepřirostou a většina   scén vyšla emočně   naprázdno. Zkrátka a dobře,   bylo to příliš umělé a   aranžované.
SakoVerife
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.4.2007
uff opet zklamani pro mne.   Videl jsem jej zcela nedavno a   musim konstatovat ze filmove   upoutavky do kina byly asi to   nejzabavnejsi z celeho filmu.
huron
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.9.2006
Nudná záležitost, která se   prostě nepovedla. Místy byl   film i na mě, který je   zvyklý na ledacos, trochu   nechutný, do filmů tohoto   typu se prostě nehodí. Vždy   jsem si říkal, že Damon má   čuch na role - tentokrát ho   ale nos zklamal. Přes dobré   obsazení (včetně účastí   několika českých herců) a   očividně vysoký rozpočet   film nezujme.
K3
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.5.2006
Pro mě je to zklamání,   není to ani pohádka ani   pořádnej film, spíš   taková rádoby vtipná   slátanina
besik33
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.2.2006
mix rozpravok
S filmom spokojny.
Sice   zlatanina rozpravok, ale   prijemna a vtipna.

Film ma pohltil a   priviedol k dojmu ze sa to   naozaj mohlo-moze prihodit.

Na rozdiel od   ostatnych kritikov film   hodnotim pozitivne,
ziadne velke chyby v deji   ako v LOTR-miestami nelogicke   ciny hrdinov alebo   NARNIA-scenky bez zmyslu, bez   logiky ci zmyslu.
hejtman
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.12.2005
Celkem povedené triky a   suchý černý humor,toť vše   a dál nic nehledejte.Bohužel   se musím přidat na stranu   kritiků,nic tam nedávalo   smysl a než jsem pochopil   jednu scénu ztratil jsem se v   druhé,vtip asi někam utek a   to co zbylo je nuda.
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.12.2005
Pomsta bratrům Grimmů za jejich strašení dětí
Na rozdíl od jiných   přispěvatelů jsem byl s   filmem spokojen. Kdo má rád   černý humor, humor skupiny   Monty Python, pohádky   bratří Grimmů, horrory a   hodně hlasitý zvuk plný   řevu, tak tomu se film   rozhodně bude líbit.   Filmové triky hodnotím na   jedničku. V lidech může   nastat pocit, že film je   trochu chaotický a   nepřehledný, ale to je   jejich problém. Já jsem se v   ději docela vyznal i   orientoval.
Pardal
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.11.2005
Naprosto nudná slátanina, je   to jak kdyby někdo vzal   třicet knih pohádek, rozthal   je a pak smíchal dohromady.   Nezáživnost ani té akce tam   moc není.
Myshitchka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.11.2005
pohádka
Tak tedy, na tento film   nechoďte, pokud od něj mnoho   očekáváte, tak jako já,   která se spoléhala na   Terryho Gilliama a šla na to   i přes svou nepochopitelnou   nesympatii k Mattu Damonovi.   Je to hollywoodská pohádka,   rádobyvtipná. Monika Belluci   byla dost nemastna neslana   coby carodejnice, myslim ze z   te postavy by se dalo vytlouct   mnohem vic. Stejne tak Matt   Damon a Heath Ledger nepodali   nijak zajimavy vykon, stejne   tak jejich postavy nebyly   dotazeny do konce, nak sem   nevedela co si o nich mam   myslet a proc se Angelika   zamilovala do Matta misto do   Heatha, to sem taky nak   nepochopila, stacila mu k tomu   jedna veta:)No a kat Cavaldi   byl přehranej a přehnanej,   neustále na sebe strhával   pozornost ačkoli byl trapnej   až hrůza:) Kdyby se z toho   nesnažil Gilliam udělat   komedii, a udělal z toho   horror, tak by udělal líp.   Jedinkrát sem se nezasmála.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih40778minih40778Tarzan 2 (2005) 
Tarzan II n
minih180195minih180195Nadějná mladá žena (2020) 
Promising Young Woman n
minih34927minih34927Rukojmí (2005) 
Hostage n
minih12567minih12567Mission: Impossible (1996) 
Mission: Impossible n
minih118851minih118851Šéf (2014) 
Chef n
minih137559minih137559Pokoj (2015) [DCP] 
Room n
minih25108minih25108Posel z Liptákova (1997) 
n
minih42833minih42833Krvavý diamant (2006) 
Blood Diamond n
minih19244minih19244Smrtihlav (1998) 
Dark City n
minih17661minih17661Raději zemřít (1986) 
Death Before Dishonor n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných - Vladimír Dl...

10:30 - 11:30

22 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Anakonda - konec mýtu?

10:40 - 11:30

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:30 - 10:55

82 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:30 - 11:30

22 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10