Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Knight Rider

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 24
green-tea
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.5.2010
Tak tenhle přihlouplý   seriál s užvaněným a   namachrovaným bourákem mi   teda k srdéčku nepřirostl.   Ať si K.I.T.T. blikal jak   chtěl...
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.6.2008
No jo, když si Hasselhoff   nehraje na pláži na   plavčíka, tak se musí   prohánět fárem. Ale to auto   bych brala všema deseti.   Nejen že je chytrý, ale samo   řídí, létá, mluví.... no   prostě je dokonalý! Což se   nedá říct to samý o   hlavní postavě.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.7.2009
Tak dobry serial o boji proti   zlocinu,ktery sledovala   generace jako ja.Dnes uz by to   asi tak nebrali.A na tu dobu   docela dobry serial.A hlavne   na tu dobu dost dobre   efekty,hlavne ty,jak to auto   litalo.Dodnes jsem to nikde   nevidel.
Agostino
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.7.2009
Úvodné časti tohto   amerického seriálu s Davidom   Hasselhoffom v hlavnej roli za   vyzerali byť zaujímavé, ale   postupom času keď je všetko   príliš podobné na jedno   kopyto, to platí aj v   prípade tohto seriálu omrzí   snáď aj každého diváka.   Dej každej jednej časti   celej tejto serie je   jednotvárny a podobný,   každému už je od začiatku   jasné ako skončí samotný   koniec, je tu malo napätia a   dramatických situácii.
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2009
Dnes již kultovní seriál je   to nostalgie slušně  
natočeno.slušně   zahráno a v době vzniku   povedené dnes již jen   vzpomínka.
Kuvik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.1.2010
Síce kultový, ale podľa   mňa pomerne nudný seriál s   predvídateľným a   stereotypným dejom. Ani   prítomnosť D. Hasselhofa v   prvých častiach s tým   neurobila zázraky.
Karius
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.8.2012
KITT neboli Knight Industries   Two Thousand,legendární to   mluvící a inteligentní   vozítko,které si poradilo   snad se vším. Projelo   rozžhavenou lávou,dokázalo   jet neuvěřitelnou rychlostí   nebo skákat do nebeských   výšin. Dneska se tomu   člověk už spíše   pousměje,ale tenkrát to byla   pecka :) Ty případy,které   Michael Knight v každém   díle řešil,ani moc nestály   za řeč,mě šlo hlavně o   ten poladěnej Pontiac,kterej   mi stejně jako konkurenční   Dodge Viper v seriálu Zmije   hodně napověděl,co mě bude   v životě zajímat. Autům se   věnuju dodnes a 60% nedávám   ani z nostalgie či za   kvalitu,ale prostě za ten   auťák :) btw.legendární   hláška--->KITTE!   Super stíhácí chod...jasně   Majkle!! šup kluci,tak tam   hoďte ten zrychlenej záběr   :-D velmi vtipné,ale   zábavné :)
superfilmar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.3.2012
Nejdříve jsem ten seriál   nemusel. Ale když jsem se   podíval na jeden díl s   kamarádem, celkem mě to   chytlo. Jediný akční   seriál, na který se rád   podívam. Příjemná akce s   K.I.T.T.ovými hláškami z   osmdesátých let.
payo1555
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.3.2012
Je jasný, kdo by se nepřál   mít takový suprácký auto.   Jinak je to trapnost,   zvláště David Hasselhoff je   tak topornej. Viděl jsem pár   dílů kdysi a vidím,že i   nyní tomu udělali   opáčko.Ani ne!
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.9.2008
Původně jsem čekal, že to   bude další akční seriál   jen tak na podívání - aby v   pokoji nebylo ticho - ale   musím uznat, že příběhy   jsou opravdu pěkné; zkrátka   se zase našel někdo schopný   napsat něco lepšího než   strojovitý příběh podle   bezduchého schématu.
Bohužel 3. řada už byla   horší - všimli jste si   třeba, že zde z toho auta   naprosto zmizely   bezpečnostní pásy?   Příběh se snaží být   potrhlý, no prostě nic moc;   své hodnocení však   neměním, první dvě řady   vřele doporučuju, třetí   jenom na odlehčené   podívání.
Rocky4
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.12.2007
Kultovní americký seriál z   80 let. V té době   nepříliš známí David   Hasselhoff a jeho auto   K.I.T.T. Poprvé jsem tento   seriál viděl ve 4 letech ve   školce a jako každý malí   kluk jsem byl unešen, hrál   jsem si Na Knighta a chtěl   jsem i to auto. Uznávám na   tu dobu to byl seriál se   skvělýma trikama. Nyní už   to působí zastarale, David   má ale charisma. Když jsem   se na něj díval po letech   (nedávno na Primě), už jsem   tak nadšen nebyl, našli se   epizody které jsem hltal   např: Goliáš, a taky   epizody které mě nechytli   vůbec.Nejlepší díly jsou   vždycky na začátku série,   kdy je K.i.t.t zničen a   opravován. Nebo skvěle   působí epizoda, s kyselinou   ve třetí sérii, kdy z Kitta   zbyde akorát kostra. a musí   se vyrobit znova. Je to celkem   koukatelný seriál u kterého   nemusíte přemýšlet a hezky   si odpočinete ale nebudete   unešeni jako jsou z toho   malí kluci od 4 let výše.   Pro ně je to především,   ale ani se nemusíte stydět   když si to pustíte jako   dospělí. A úvodní melodie   je skvělá. 55%
Cllementine
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.10.2007
Jo,David Hasselhoff je fakt   borec.A jeho kamarád   mluvící auto Kit,který   všechno ví,všechno dokáže   a navíc je nezničitelný je   taky skvělej:-)
Ivett
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.9.2007
No dobře. Je to strašná   blbina. Hasselhoff je   příšernej, ale když jsem   byla malá, tak jsme tenhle   seriál hltala. Ten je to sice   tak trochu debilní   záležitost, ale když to   vezmete s nadhledem, docela se   pobavíte.
K.I.T.T
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.1.2010
Skvělý seriál, který jsem   viděl poprvé, když chodil v   pořadu Oáza a stále se mi   líbí. Můžu se na něj   dívat pořád. Některé   díly sice nejsou nic moc, ale   většina jich je skvělá.
JanaOss
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.7.2010
knght rider
Mí synové vyrostli na   seriálech jako A-team a   Knight rider, máme je dokonce   snad celé na kazetách,   stejně jako Pepka   námořníka a Toma a   Jerryho.
K novému   seriálu - Legenda pokračuje   bych spíš řekla -   propadák. Podle mého názoru   jde o seriál, který je   postavený jako tuctový   akčňák a jeho děj je dost   nezajímavý a občas se v tom   člověk trochu ztrácí.
Vzhledem k tomu, že se   jedná o seriál ani ne tak   pro dospělé, kterým mnohé   akce původního jezdce   připadají dost směšné,   ale pro děti, byl ten první   a původní opéravdu   skvělý. Dodnes se na něj i   já někdy ráda podívám.   Jistě, akce jsou dětinské,   ale ty dialogy, to je někdy   koncert, zvláště   připomínky KITTa. Myslím,   že původní myšlenka je   někde v nenávratnu a jde   opravdu jen o   přetechnizovaný akční   omyl.
Děti mají rády   jasné hrdiny a tím Hasselhof   byl. Jasně dané byly - KITT   se svými poznámkami a   rozvíjejícími se   schopnostmi, řidič - tak   trochu holkař, ale to k   podobným hrdinům patří,   ovšem muž a gentleman   každým coulem, jemná a   krásná technička, jíž   všichni ochraňují a jejíž   mozek vyváží skupiny   vědců a distinguovaný   angličan, co by šéf, jehož   smysl pro spravedlnost a   zároveň slabost pro jeho   lidi jsou zajímavým   doplněním týmu.
Legenda se vrací je   vůbec nějak pomotaná. Nic   není jednoznačné, nic není   předvídatelné, všechno je   jakoby okopírované z   různých filmů jako minulý   díl např. mi hodně   připomínal Rychle a   zběsile.
Raději si   pustím kazety z roku raz dva,   není to sice moje hobby, ale   je to příjemná změna   oproti běnému tv programu.
Micinka1237
Hodnocení:
Přidáno: 20.9.2016
Knight Ridera jednu dobu   dávali na Primě. Nejvíce se   mi zde líbilo mluvící auto   K.I.T.T.,hlas Bohdana Tůmy se   na K.I.T.T.A. dobře hodil.   Někde jsem četla,že David   Hasselhof to auto draží,ale   asi bych si ho nemohla   koupit,protože to dražil za   dost přemrštěnou cenu.
Rumenka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.7.2008
Vtipný seriál s   nejpromiskuitnějším   hlavním hrdinou nepočítaje   Vince Blacka apod. plný   kýčovitých scén a   slizskosti osmdesátejch let.   Jediné co by mě zajímalo je   proč se na to pořád musím   koukat :)
Jarda6
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.11.2010
Tento seriál jsem zpočátku   dost sledoval...ale postupem   času se z toho stala spíše   parodie-hodnotím asi tak   první dvě řady, ty další   raději hodnotit nebudu.
Kozelíno
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.8.2007
KR
Co na to říct? Vcelku   obyčejný seriál, který   ničím nepřekvapí... Jen   bych chtěl vidět, kde auto   vezme IQ okolo 200 bodů :-D   Ale na oddych a relaxaci,   proč ne...
kinonaj
Hodnocení:
Přidáno: 31.12.2010
K I T T ...
Jo jo,super seriál na který   jsem koukal pořád a třeba i   dokola.I teď běží v tv a   tak když ho chytnu tak se   dívám.Pokračování je taky   zdařilé,ale na TV PRIMA už   ho nějak típli a zatím   nepokračuje.
Škoda -   třeba se zase objeví
sissi
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Tak před deseti lety to moh   bejt řekněme průměrnej   seriál..Hasselhof je marnej   (to už je lepší v   Pobřežní hlídce, tam má   alespoň hezký tělo) a děj   je taky vždycky dost   marnej..ani to auto to   nezachrání..
kinojan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.8.2009
KITT...
Tento legendární seriál se   mi stále moc líbí.Pamatuju   si když byl na Výstavišti   vystavován KITT -nevím   přesně kdy to bylo,ale   někdy v roce 85 myslím.
Jan
martina24
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.5.2009
Je to super seriál.Mluvící   auto KITT , zajímavý a   hlavně krásný jaho řidič.   Nejlepší jsou první 2   série.
3 je však   také dobrá
Don
Hodnocení:
Přidáno: 24.9.2007
8/10
Teda nevim ale na tenhle   seriál se podívám vždycky   rád,mě se Kid prostě libí   a David sice se vždycky   ukáže v ten správný moment   občas je to trochu ujeté ale   né podle mě zas tak špatné

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih111663minih111663Zlatá muška (2007) [TV film] 
Zlatá muška n
minih43627minih43627Hvězdný prach (2007) 
Stardust n
minih22036minih22036Valentin Dobrotivý (1942) 
Valentin Dobrotivý n
minih12567minih12567Mission: Impossible (1996) 
Mission: Impossible n
minih22614minih22614Vlak plný peněz (1995) 
Money Train n
minih156419minih156419Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 
The Post n
minih45556minih45556Titanic - legenda pokračuje... (2001) 
Titanic: La leggenda continua... n
minih119327minih119327Dům kouzel (2013) [2k digital] 
Le manoir magique n
minih39074minih39074Vánoce naruby (2004) 
Christmas With the Kranks n
minih7519minih7519Falešná kočička (1937) 
Falešná kočička n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Knight Rider - Legenda se vrací (2008) [TV seriál]

 Knight Rider - Legenda se vrací (2008) [TV seriál]
Knight Rider - Legenda se vrací n
Knight Rider
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: David Solomon, Jay Chandrasekhar, Allan Kroeker

(pokračování)

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Na plovárně s Robertem Kvačkem

11:10 - 11:40

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

10:55 - 11:45

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

2 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698000
Fotografií: 764509
Plakátů: 376916
Obsahů a biografií: 178381

Poslední komentáře

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10