Cerven

Filmové a seriálové tipy: Únor 2024

Vydáno dne 16.02.2024

Nejen v kinech, nýbrž i na streamovacích platformách se ve druhém měsíci roku 2024 objeví pozoruhodné tituly. Nebude mezi nimi chybět vynikající dokument od zkušeného Kevina Macdonalda, jenž se v něm soustředí na fenomenální zpěvačku Whitney Houston. Velká očekávání vzbuzuje také fantasy seriál Avatar: Legenda o Aangovi, zatímco na stříbrném plátně bude pokračovat příběh Paula Atreidese a planety Arakis ...


VOD

 

 
Netflix
 

 










foto z filmu Hráčky


Orion a tma
 - 
premiéra 2.2.
Malý kluk s velkou představivostí se statečně postaví svým nočním můrám a s novým kámošem, usměvavým obrem Tmou, se vydá na nezapomenutelnou cestu nocí.
 
Jeden den - premiéra 8.2.
Emma a Dexter spolu po promoci stráví noc a ráno si jde každý vlastní cestou. Jejich osudy už ale zůstanou navždycky pevně svázané. Podle románu Davida Nichollse.

Hráčky - premiéra 14.2.
Sportovní novinářka má celý arzenál balicích her a umí si je užít, jenže pak se nečekaně zamiluje. Co teď, když nestačí skórovat, ale je potřeba dát do hry srdce?

Avatar: Legenda o Aangovi - premiéra 22.2.
Mladík zvaný Avatar musí ovládnout čtyři živly, aby zachránil svět, který se zmítá ve válce. A taky porazit kruté nepřátele, kteří ho chtějí zastavit.


VOYO

Kurz manželské touhy
 - 
premiéra 3.2.
Páry toužící po návratu vášně a touhy do svého partnerství přijedou na kurz ambiciózního párového terapeuta Mazla (Vojta Kotek), který razí teorii, že partnerské štěstí stojí na maximální blízkosti obou partnerů, duševní i tělesné.

 
Disney+

Shôgun
 - 
premiéra 27.2.
Zatímco lord Joši Toranaga bojuje v Japonsku roku 1600 o život, protože se proti němu spojili jeho nepřátelé v Radě regentů, v nedaleké rybářské vesnici je nalezena záhadná opuštěná evropská loď.


HBO MAX

Whitney - premiéra 10.2.
Dokument od oscarového režiséra Kevina Macdonalda přibližuje božskou Whitney tak, jak ji ještě neznáte. Jedná se o oficiální dokument požehnaný matkou Whitney a její nejbližší rodinou.

Equalizer 3: Poslední kapitola - premiéra 3.2. 
Od chvíle, kdy se Robert McCall vzdal života v elitní jednotce, snaží se vyrovnat s hrůznými činy, které v minulosti spáchal, a nachází zvláštní útěchu ve službě spravedlnosti ve jménu utlačovaných. Když překvapivě zdomácní v jižní Itálii, zjistí, že jeho noví přátelé jsou pod dohledem místních zločineckých bossů. 


KINO
 

 










foto z filmu Duna: Část druhá

 
Duna: část druhá - premiéra 29.2.
Oceňovaný režisér Denis Villeneuve přichází s další kapitolou slavného románu Duna Franka Herberta, s mezinárodním hvězdným obsazením. Film z dílny Warner Bros. Pictures a Legendary Pictures je velmi očekávaným pokračováním šestinásobně oscarové "Duny" z roku 2021.

Případ Goldman - premiéra 22.2.
Psychopatologický portrét militantního revolucionáře a společnosti zmítané rasismem a nespravedlností, které jsou vysoce nakažlivé i dnes.

 
TV
 
Zalez do spacáku - premiéra 5.2. v TV a od 29.1. na Prima+
Ivan se chce oženit s krásnou mladou Sárou, jenže se jí nějak nezmínil, že už byl třikrát ženatý a má tři děti.
 
Policie Hvar - premiéra 4.2. v TV a od 28.1. na Voyo
Na dovolené se může stát cokoliv. Děj původní komediální kriminálky z chorvatského pobřeží se odehrává na ostrově Hvar, kde pomáhá ústřední dvojice česko-slovenských detektivů objasňovat zločiny českých a slovenských turistů.



FOTO: cinema.de, Warner Bros.

(Autor: Tomáš Kordík)
 

DVD

Recenze: 48 hodin v Paříži

Nadále oslavujeme dvaaosmdesátiny Harrisona Forda. A opět s počinem, co je k dispozici na DVD.  celý článek
Reklama
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Čtvrtý muž (De vierde man)

Čtvrtý muž
De vierde man

Naposled navštívené:
Čtvrtý muž (De vierde man)

Čtvrtý muž
De vierde man