Zari
ohodnotit

Zatím spolu, zatím živí

Knight & Day

Další název:
Knight and Day; Trouble Man; Untitled James Mangold Project; Wichita; Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive (SK)
Rok:
2010
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
29.7.2010
„Zábavná, akcí nabitá vzrušující jízda.“

Komentáře k filmu Zatím spolu, zatím živí

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 36
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.11.2013
Je to taková uvolněná verze   M:I; v některých směrech   ještě zběsilejší -   přesuny ze země do země   během střihu; občas trochu   přeskočení v ději - on   visí za nohy, střih, je   volný; jede na motorce,   střih, padá samotná   motorka, on dopadne na auto -   a tohle by bylo zajímavý   vidět zvenku:) Akce a triky   dobré, efektní; příběh   trochu přeplácaný.
Že by býci převrátili   kabriolet, který má   těžiště docela nízko, se   mi nezdá, ale kdoví...
Nemusím ho vlastnit, ale   jednou za čas, ob-rok se   vidět dá.
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.3.2014
Svěží dílko, které dobře   pobaví a nenechá trvalé   následky. Děj je celkem   svěží, ale má i dost   hluchým míst. V každém   případě se na to možná   podruhé podívat dá. Mně   opět celý film kazí   přítomnost Diaz, kterou fakt   vůbec nemusím.   2013030710431/10931
Erkul
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.3.2013
Profesionálně zvládnutá   zábava, takže jsem od   obrazovky odcházel pobavený,   ale měl jsem trošku pocit,   že jsem viděl něco na   způsob: mnoho podobných   filmů v jednom.
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.3.2013
takhle si představuju komedii   s velkými hvězdami. Vůbec   nic jsem nečekala, nevěděla   jsem co se bude dít...ani kdo   v tom hraje...
když   přišel drsný Cruise,   typovala jsem další Misson   Impossible...a skoro to byla   pravda.. přišlo mě, že se   Tom i Cameron u natáčení   bavili a ...což se mi moc   nestává... jsem se párkrát   i hlasitě smála... takže za   mě skvělá podívaná (bez   nároků na mozkovou kapacitu
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.12.2010
Tak nám ten Tomík Crujsů   trošku uvadá, od Top Gunu   už je to dlouho, co začal   rozdávat ten svůj úsměv.   Toto zatím jeho poslední   dílko je řemeslně odvedená   filmařina, nic zásadního,   ale zase se to dá přežít.   Diazce to sekne pořád,   scény ve vlaku a na ostrově   mě hodně pobavily, akorát   jsem se celou dobu nemohla   rozhodnout jestli tenhle film   měla být parodie na   akčňáky s agenty nebo to   bylo myšleno smrtelně   vážně.
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.2.2011
Knight & Day
Na tenhle film jsem se vůbec   nechystala koukat, ale z nudy   jsem si ho přece jen pustila.   Pár vtipných hlášek se zde   objeví ale to je opravdu   málo. Jak už tady bylo   řečeno děj je   předvídatelný, takže se v   podstatě nedočkáme ničeho   nového. Dvojce Cameron a Tom   je už osvědčená a tak   proč ne, ale tenhle film   nepatří k těm filmům na   které se můžete koukat   pořád a pořád a nikdy to   neokoukáte. Stačí jednou.   Já jsem příliš nadšená   nebyla a to, že jsou spolu a   zatím živí je mi úplně   jedno.
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.8.2010
Zatím spolu, zatím živí
Vypnout mozek, hodit se do   pohody, nnechat se unášet   létem... To je přesně ta   pravá prázdninová   podívaná, kterou si v kině   můžeme přát. Tom Cruiz se   po Valkýře dostal k   něčemu, co se na něho hodí   prostě o moc moc moc víc   (zdálo se mi to, nebo byl v   "Knight & Day"   odkaz na "Top   Gun"?). A Cameron Diaz?   Zdá se mi to, nebo jsem jí   opravdu dlouho nikde neviděl?   Jako kdyby se nám vypařila z   hlavních rolí a objevila se   až teď. Trochu starší   (čas je znát), ale pořád   tak sexy...
K ději:   ten je zúžen na tak malé   minimum, jak jen se dalo.   Proč bychom se zdržovali   nějakým příběhem (který   byl stejnak nejvíce rušivým   elementem), vrhneme se rovnou   do akce a nejlépe s co   největší porcí humoru.   Absurdní přestřelky a   honičky se na tolik povedly,   že jsem se od začátku   nepřestal ani chvíli smát.   A to až do chvíle, kdy celá   akce skončila (přiblížně   tak konec druhé třetiny) a   přišel na řadu zase děj   (tak očekávaný a nudný).   Naštěstí netrvalo dlouho a   je zde zase akce. Sice   začátku se už nevyrovná,   dalo by se snad i říci že   celý konec je takzvaně   pokulhávající, výsledný   dojem však naštěstí nijak   extra nezkazil (i když já   bych si představoval   zakončení trochu jinak, měl   jsem super tip, který mi   bohužel nevyšel).
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.3.2013
Akční komedie,kde je   nevinná slečna zapletena do   "války"agentů a od   toho se odvíjejí různé   situace,které známe z   jiných filmů.Na jedno   shlédnutí to ušlo,natočeno   je to obstojně,ale nevidím   ve filmu potenciál abych se   podíval znovu.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2018
Nefalšovaná akční zábava   dělající si legraci ze sebe   samého. Tom Cruise je tu ve   své roli tajného agenta Roye   Millera v podstatě ve stejné   pozici jako v ´Mission:   Impossible´ , jen si z toho   nesmírně utahuje. Lze v tom   vidět i Jamese Bonda, čímž   by se dala vysvětlit pozice   ženské postavy June Havens v   podání Cameron Diaz. Ano,   myšlenka míří na Bond   girl, ale záleží na úhlu   pohledu. Vyloženě o parodii   se nejedná, avšak když   tento snímek porovnáme se   starším s Leslie Nielsenem   pod názvem ´Bláznivá   střela´, mají hodně   společného. Příběh je   plný honiček, přestřelek,   neočekávaných zvratů,   humoru a romance. Děj má   švih a výraznou kameru.   Chvílemi je tempo sice   zbytečně přibrzďováno,   ale na druhou stranu na   oddechnutí asi pro někoho   dobře. Ne, tohle není   další temný snímek o   tajném agentovi, tohle je   pouze letní legrace na letní   večer.
prvosenka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.11.2013
ZATÍM SPOLU, ZATÍM ŽIVÍ

Spoustě lidem se   při vyslovení jména Toma   Cruise vybaví jeho postava   tajného agenta Ethana Hunta   ze série Mission Impossible.   Poslání špiona je   povolání jistě záslužné   v každém režimu, ale občas   neuškodí si z něj udělat   trochu srandu. No, trochu je v   tomto případě slabé   slovo…prostě parodie jako   vyšitá. Film Zatím spolu,   zatím živí z roku 2010 beru   jako trénink Toma Cruise na   roli v Mission Impossible:   Ghost Protocol, který byl   natočen o rok později.

Jelikož mne   komedie moc neberou, tak   přimhouřím obě oči. Spád   to mělo, Tom byl vtipný,   bystrý i sexy, navíc s jeho   neobyčejnými schopnostmi   neměl vážně konkurenci.   Zato naivní a uječená   Cameron Diaz mi poněkud lezla   na nervy, ale v její situaci   by nejspíš stejně   vyváděla i úplně němá   herečka. Prostě bylo tam   všechno co ve správné   parodii má být. Kupodivu   jsem na to vydržela koukat   až do konce a sledování   filmu jsem ve zdraví   přežila, což znamená, že   to až tak špatný film   nebude.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.6.2014
Mission Impossible vs   Charlieho andílek aneb   T.Cruise vs C.Diaz docela   dobrá odpočinková akční   komedie,vtipný hlášky se   Cruisovy docela povedly takže   jsem se docela bavil,akčním   scénám nebylo co vytknout   sem tam i honička autem nebo   na motorce dodaly filmu   napínavou podívanou.
RM
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2010
Mno, možná to nebylo úplně   pro každého (proti gustu   ...), ale mě se to líbilo.   Tomu Cruisovi to stále šlape   (je něco zlýho, že se to   podobalo MI?) a Cameron Diaz   je i ve třicetiosmi fakt   kočka :-)
collen
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.2.2018
Dostalo se mi přesně podle   očekávání. Bláznivé a   plno mrtvol, ale pro jednou se   dalo dívat - pro jednou je   maximum.
Jo, kam se   poděl pohledný Tom Cruise?
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.8.2011
Zabavne a akcne-bravo!
Vyborna akcna komedia so   slusnou reziou a podarenymi   hereckymi vykonmi.Tom Cruise   je profesional kazdym   centimetrom tela a nepoznam   film,v ktorom by vyslovene   sklamal.Zdatne mu sekunduje   stale nadherna Cameron   Diaz.Obaja posobia zohrate a   vzajomne sa doplnuju.Akcne   sceny su na urovni a humor   neprekaza.Vysledkom je   film,ktory rozhodne   doporucujem.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.2.2011
Tom patří k těm mužům,   kteří zrají jako víno.   Není to tak ale s každým   jeho filmem. Tenhleten se dá   nazvat jako   "jednoduchý". Tento   snímek jsem viděla poprvé   na premiéře v KV a zhltla   jsem ho rychlostí blesku s   otevřenou pusou. Už trailer   napovídal, že tohle bude   nadlidská akce, míchaná   humorem a nic opravdového si   z toho nevezmeme a ano,   scénky, které ani kaskadér   nesvede, tudíž dohotovené   pomocí počítačových   triků, byly opravdu chvílemi   laciné, tak jako život   superšpiona, i přesto je to   oddechový snímek a já se na   něj ráda a opět z postele   podívám. Nejhezčí scény   byly ty "drogami   omámené" a jízda na   motorce spolu s býky kolem.   Doporučuji i přesto, že   filmoví fajnšmejkři si z   tohohle snímku zážitek   neodnesou, zato podle mne z   něj vzejde spousta hlášek,   užitých ve filmu k nám do   běžného života.
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.2.2019
Dobrá jízda, svižný   akční film na sobotní   večer. Ničím člověka   neurazí, ale také ničím   novým neohromí. Nicméně   Tom Cruise i Cameron Diaz se   zhostili téhle akce dobře.   65%
Xpojntman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2022
Asi budu přiliš hodný a   hodnotím v počasném   poblouznění smylslů. Ale   nějak mě ty dva   hollywoodští sympaˇatci   vzali u srdce.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.1.2015
Taková ta úsměvná, akčně   zběsilá jízda, která   dokáže rozhodně pobavit.   Bohužel film táhne dolů   toporná a herecky   nepřesvědčivá Cameron Diaz   a přece jen poněkud   slaboduchý příběh.
Peykka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.10.2010
Sice nemám v ani jednoho z   herců v oblibě, ale přesto   jsem se na film podívala.   Prvních čtyřicet minut   filmu bylo fakt vtipných. Ale   pak...Tom Cruise mi připadal   pořád jako Ethan Hunt,   akorát v jiném filmu a   Cameron pořád jako blbá   blondýna. Taky jsem nějak   nepochopila pointu filmu. Za   jakým účelem byl film   vůbec natočen?! Co se mi ale   líbilo, byly hodně dobře   udělaný akční scény.
kockak1
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.12.2010
Asi bych neměla předem   číst komentáře, protože   pak přistupuji k filmům   zaujatě. Mě se teda líbil.   Dobrá oddechovka, která má   spád a dobře se na to   kouká. A navíc docela   vtipná parodie. Proč ne?
Georgie2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.11.2010
Ze začátku jsme to sledovali   nějak tak: "To si snad   dělají srandu...no jo,   dělají:-D" a pak už   jsme se jenom smáli. Je to   perfektní parodie na všechny   ty akčňáky s dvoji- a   trojitými agenty a jejich   romantické zápletky, hlavně   proto, že se u toho všichni   tváří smrtelně vážně. A   přitom pronášejí hlášky   jako: "Nikdo nás nebude   sledovat, jinak zabiju sebe a   potom ji". Kromě toho to   Cruisovi a Diaz spolu docela   sekne a nemusí jim být   dvacet, aby se na ně dalo   dívat.
K tomu všemu   hudba Johna Powella, která   je...nenapadá mě jiný   výraz než   "šmrncovní"
Naomi21
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.3.2013
Takže jste mladá dívka,   která letí domů - aby   stihla svatbu své mladší   sestřičky. Na letišti se   srazíte s jedním týpkem v   brýlích, projdete celní   kontrolou a narazíte na něj   znovu. Osud? Nechtějí vás   do letadla pro obsazenost   pustit, tajemný cizinec se   tam ale dostane. Za chvíli   vám ale sdělí, že v   letadle je pro vás místo.   Nastoupíte do téměř   prázdného letadla, dáte se   do řeči s chlapem, do   kterého jste již dvakrát   vrazila. Poté se polijete a   odejdete na záchod. Vrátíte   se, políbíte toho člověka,   který se vám představil   jako Roy. Následně se od   něj dozvíte, že zabil   všechny na palubě a teď   musí s letadlem přistát.   Váš smích vás přejde,   když zjistíte, že Roy   vážně nekecá. Po   přistání vám dá   instrukce, jak se chovat,   pokud vás poctí návštěvou   nějací zlí chlápkové a   poté vás zmůže oblbovák,   který vám dal vypít.   Probudíte se u sebe doma,   máte nachystanou snídani,   ale nikde nikdo. Jdete proto   na zkoušku družičkovských   šatů se svou sestrou. Zde na   vás čekají chlápci v   oblecích v černých   brýlích. Následuje honička   a znovu se setkáváte s Royem   z letadla. Ač se mu snažíte   utéct, dožene vás,   postřelí vašeho bývalého   přítele a unese vás. Poté   vám sdělí, že se musí   stavit pro jakéhosi Simona,   geniálního výnalézce   jedné super baterie s   nekonečným zdrojem energie.   Pochybujete o jeho duševním   zdraví,když se po dlouhých   18 hodinách probouzíte na   malém ostrůvku poté, co   vás opět oblbl uspávadlem.   Následně prcháte do   Rakouska, kde vyzvedáváte   Simona. Po vyslechnuvším   hovoru Roye odepisujete jako   toho zlého a předáváte ho   agentuře. Simon je tedy nyní   pod ochranou agentury, Roy je   po honičce po střechách   sejmut a končí v řece. Vy   se vracíte domů, přečkáte   sestřinu svatbu, ale něco   vám pořád chybí. Vydáte   se na adresu, kterou měl Roy   uloženou a zjišťujete něco   víc o jeho minulosti. Poté   se necháte chytit padouchem a   čekáte, že se Roy znovu   objeví.
Tak končím,   nechci prozradit děj celého   filmu. Scénář hodně   skáče ze země do země.   Hrdinové se v rámci   několika hodin ocitají na   jiném kontinentu. Což je   umožněno právě díky   častým podáváním   uspávacích prostředků.   Akce je svižná - někdy   bohužel až moc   supermanovská. Cameron Diaz   působí místy trochu   rušivě, Tom Cruise se   předvádí v žánru, kde je   v posledích letech jako doma.   A jde mu to - tedy oboum - i   přes počáteční nedůvěru   ("...panebože, hraje v   tom Cruise a Diaz...") si   ti dva film užívají. A jo,   v 90. letech tohle mohl být   pořádný hit.
Naki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Někdy jsem ztrácel úplnou   podstatu filmu, ale nijak   zvlášť mě to nevadilo,   důležité je že jsem se   bavil a to je hlavní. Nebýt   některých efektivních   scének a dvojice Toma Cruise   s Cameron Diaz, tak úplná   nuda, poněvadž jsme viděli   stále opakující se   scénář, který dovolil   hereckému výkonu velmi   málo. Postrádal jsem daleko   větší zápletku a daleko   lepší konec, který mi   přišel trochu odfláknutý.
sakro
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.3.2013
náhradník Jamese Bonda
Já moc nemusím ani Toma   Cruise, ani Cameron Diaz, ale   musím přiznat, že jako   dvojice byli skvělí. Pokud   nebudete předem očekávat   víc než běžnou akční   oddechovku na sobotní večer,   tak jako já, budete mile   překvapeni. Spousta akcí,   solidní režie i kamera a   plných deset bodů bych dal   za výběr lokací. I když se   samozřejmě pár slabších   míst najde, celkově film   nemůže urazit a snad ani   nudit.
Honey0105
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.11.2010
Docela dobrá komedie, ale   přeci jen.. Nejlepší scény   byly obsaženy v traileru. Ale   stejně byly ve filmu vtipné   hlášky. Docela jsem se i   pobavila, ale něco bylo   trošku zdlouhavé. Čekala   jsem trošku lepší kousek,   ale úplně zklamána jsem   zase nebyla. Podle mě velice   dobré akční scény, dobré   boty Cameron Diaz a hvězdný   úsměv Toma Cruise.
Ryback
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.2.2011
Ach jo
Jeden z nejhorších filmů na   kterým žel buhu spočinul   můj zrak. Neuvěřitelně   ohraný a předvídatelný   děj ,sposty chyb a až   neuvěřitelně špatné   efekty...
SNCIS
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.3.2018
70%.
"Já toho ještě taky   dost nestihl... Potápět se v   korálovém útesu... Jet   Orient expresem... Projet   jižní pobřeží, na motorce   s batohem na zádech... Líbat   neznámou ženu na balkónu   Hotelu Du Cap."   Nemotorná Cameron Diaz a   akční Tom Cruise. Tom zde -   skáče po autech, skáče po   střechách domů, skáče z   letadel, projíždí se na   motorce či se rve ve vlaku.   Pochopitelně, že u toho   vystřílí několik   zásobníku. No, ale dá si i   oraz... A to na opuštěném   ostrově, kde je Cameron v   červených bikinách. Je to   dělané na oko, všechno je   krásně vystylizované -   prostředí, kostýmy. Pokud   jde o výkony hlavních   představitelů, tak skvělé.   Pokud jde o děj, tak je   předvídatelný. No, ale já   si to stejně užil, tak   nebudu remcat. - 70%.
mischel251
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.11.2010
Zo začiatku sa mi to   nepáčilo, ale neskôr to   nabralo ten správny   smer...vtipné,napínavé...su   per herecké obsadenie...
Rollage
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.9.2010
Klasický letní popcorňák
V první polovině jsem se   solidně bavil. Z Cruise padá   jedna hláška za druhou,   které schopně doplňuje   naivně vyděšený výraz   Diaz. Chemie mezi Pittem a   Jolie fungovala v Mr/Mrs Smith   lépe, ale jak říkám, zde   jsem se (v první polovině)   skutečně solidně bavil,   zato u staršího filmového   bratra to bylo v této věci   slabší. Zde je problém, že   je děj neskutečně   předvídatelný, druhá   polovina postrádá veškerý   drive, kterým se mohla   chlubit polovina první a   záporáci jsou silně   nevýrazní. Stručně   řečeno: Vypnete mozek,   usmívat se budete až do   konce, neurazí a ani   nenadchne.
JARO.V.DUSI
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.10.2019
odlehčení
Ano, je to od "MI"   spíše, jak i ostatní   píší, film, kdy si to   spíš užíval Cruise, a   dohromady s Cameron Diaz dali   skělý mix, který opět   zaujal, možná nejen ty,   kteří se rádi kouknou na   Tomovy filmy ....
Prema19
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.12.2010
Jedna hvězda za prvních 20   minut, 1 za Cruse a 1 za Diaz.   Pak už jen nuda, nuda a   kýčovitá nuda. Bohužel   očekávání bylo o něco   větší než výsledek:-(   Mrzí mě to, tyto herce mám   opravdu rád.
renefer
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.11.2012
Pěkná blbost,   čtyřicetiletá Diaz hraje   "mladou slečnu" a   Cruise je tady stejně   šílený jako asi je i ve   skutečném životě, škoda   času :-(
sajnym
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.4.2012
Perfektní komedie, kde Diaz   hraje typickou blondýnku a   Cruise šíleného agenta.   Trochu mi to připomínalo   Mission Imposible přehozený   komediálním kabátem, ale to   byl nejspíše záměr, který   se povedl. Prodloužená verze   je lepší než kino verze,   která je docela hodně   očesaná. Například scéna   s býky je ořezaná o osobní   souboj mezi Cruisem a jedním   s býků, kterého při   honičce nakopl. Pokud   člověk chce vydechnout a   nepřemyšlét, tak se u   tohoto snímku docela zasměje   a pobaví.
Mesany
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.8.2011
oddychovka
Slušnej film s dobře   zvoleným obsazením v   hlavních rolích.Pár scén   malinko přehnaných,ale jinak   super.Film má děj,zápletku   i vtipný scény.Já si   příjemně odpočinul a sem   moc spokojenej.
Sájulinka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.8.2011
Tom Cruise patří k mým   oblíbeným hercům.Tenhle   film neni nic extra ale i tak   se mi líbil..taková   oddechovka.
tangorn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.8.2010
ale hej, da sa :)
Isiel som na tento film, hoci   som videl predtym v kine   ukazky :) bral som to ako   lahku oddychovku s tym, ze   prinajhorsom sa dvihnem a   odidem za niecim kulturnejsim.   Dopadlo to nastastie pre film   pozitivne. Je presne taka   lahka oddychovka, pri ktorej   nie je potrebne rozmyslat nad   zapletkou, pretoze ta je   sablonovita a plytka, ale dej   bol v celku dobre striedany a   sem tam sa podarilo vytvorit   aj situaciu na zasmiatie od   srdca a nie z povinnosti.   Cruise vam este ukaze, ze od   cias Top Gunu sa naucil robit   s motorkou onakvejsie veci :D

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih25236minih25236Fontána pro Zuzanu (1985) 
n
minih27314minih27314Co se doma usmaží (1998) 
Home Fries n
minih8437minih8437Holubice (1960) 
n
minih149252minih149252Čerez těrnii k zvjozdam (1980) 
Cherez ternii k zvyozdam n
minih48347minih48347Okruh přátel (2006) [TV film] 
Circle of Friends n
minih83075minih83075Podivná nevěsta (1987) [TV inscenace] 
Podivná nevěsta n
minih23348minih23348Z džungle do džungle (1997) 
Jungle 2 Jungle n
minih38405minih38405Dva bratři (2004) 
Deux frères n
minih132100minih132100Sebevražedný oddíl (2016) 
Suicide Squad n
minih16411minih16411Poplach v oblacích (1978) 
Poplach v oblacích n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Bang Bang (2014)

 Bang Bang (2014)
Bang Bang n
 
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / romantický
Země: Indie
Režie: Siddharth Anand

(remake)

Reklama