Jeden svět
ohodnotit

Sebevražedný oddíl

Suicide Squad

Další název:
Jednotka samovrahov (SK)
Rok:
2016
Délka:
123 minut
Premiéra v ČR:
4.8.2016

Obsah filmu Sebevražedný oddíl

 
Je to dobrý pocit, být ten zlý... Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu.

Freeman Ent.

 
Související odkaz
 
Recenze: Sebevražedný oddíl

Jaký je tenhle určitě nejen pro mě nejočekávanější film roku?  číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Distributor v ČR:
Freeman Entertainment
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno, s titulky
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Sebevražedný oddíl >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.1.2024
Zatímco svět truchlí nad Supermanovou smrtí,   americká vláda sestavuje nájemné komando ze   známých zločinců, kteří mohou být kdykoli   obětováni. Ach ano. Tento nápad je sice   převzatý z klasického válečného filmu   „Tucet špinavců“ (1967), ale nakonec, proč   ne? Alespoň je zajištěno, že se různorodé   kriminální postavy spolu náležitě pobaví.   Nebo ne? Jedná se o třetí film v pořadí od   DC, jehož předchozí filmy neměly zrovna na   růžích ustláno. Aby byli silným konkurentem   studia Marvel, jednoduše to s efekty a akcí   přehnali, ale tady se zdá, že to konečně   trochu zmírnili. Takže tu máme neohroženou   týmovku bez bázně a hany, která kupodivu   docela funguje. Je to hlavně díky důrazu na   patřičné slabiny každého z nich, které jsou   ve vhodných chvílích využity k vytvoření   dějové těžkopádnosti a atmosférických   pocitů. Nemusí se nutně přecházet od jedné   akce k druhé, ale stačí, když je snaha o   vytvoření plnohodnotného dějového vývoje,   který je pro správné uchopení udržován v   naprosté jednoduchosti. Akční scény tak nejsou   přepálené jako v předchozích DC filmech, a   tak to dává daleko větší potenciál   diváckého zájmu. Film se stal pro tvůrce   těžkým břemenem, protože se v podstatě   jedná o válečný film, a ano, velmi podobný   výše zmíněné klasice. Jen je komiksový,   antihrdinský a postavy postrádají osobní   superschopnosti. Všichni jsou prostě v něčem   dobří a to je asi tak všechno. Je to trochu   nevyrovnané, co se týče dramatu a čisté   komiksové zábavy, ale ne nejhorší. Tohle   prostě není jako parta Avengers nebo z X-Menů   od Marvelu, kde jsou všichni charakterově   stejní hrdinové a v akci se jen doplňují. Tady   naopak na každého číhá zrada, nesympatie a   zášť, na což je třeba si rychle po divácké   stránce zvyknout. Stejně jako na nového Jokera,   který je opět jiný než ti předchozí od   Heatha Ledgera nebo Jacka Nicholsona.   Každopádně je vidět, že se tvůrci poučili z   neúspěchu předchozích DC filmů, a i když je   stále co napravovat, snaha o odlišné pojetí,   zejména vynecháním sebevážnosti, je   evidentní.
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.3.2021
Superhrdinové ze super padouchů. Nejvíce mě   seděla Harley a Crock ostatní takový umělý.   Triky a kouzlení s obrazem velmi dobré , povedl   se i výběr hudby.
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2020
PG-13 nestaci...
Komiksovka so skupinou zapornych postav v sebe   skryva ohromny potencial.Nebol som sklamany, ale   rating PG-13 je na tento typ filmu prilis   nizky.R-ko by mu sluselo viac.Aj napriek tomu som   sa slusne bavil a zostava Will Smith a spol. mi az   na par vynimiek sadla.Margot je neskutocne sexi a   herecky je na slusnej urovni, narozdiel od slabsej   Cary, ktorej neviem prist na chut.Vo filme sa   mihne aj Batman a Joker.Solidny humor a akcia   vyvazila slabsi scenar.Skoda toho R-ka...
Film   jednoznacne doporucujem.
Alix
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.8.2019
Děj byl pro mne lehce zmatený, jako   nedodělaný. Postavy měly málo prostoru, tak   jsem si k nim ani nedokázala vytvořit nějaký   vztah. Kromě Margot Robbie, ta opravdu   vyčnívala a já jsem se těšila pokaždé,   když se objevila. Efekty fajn, hudba taky.
corea
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.6.2019
Očekávání skončila na WC, zbyl jen   předražený bazmek s nezáživným dějem a   tupými postavami. Jediné na co se dá koukat je   Margotka natřásající hýždě, ale aby   udržela film, to by musela dělat průběžně   bizaar se všema ostatníma maníkama. Linie s   Jokerem to doráží, násilím naroubovaný vsun   postavy, kterou považuju za nejdebilnější   široko daleko. Herecké výkony neslané   nemastné, naštěstí se diváci věnují   efektům, a ty jsou v pohodě. Scénář hercům   moc nepomáhá, ovšem ti se sami moc nesnaží, u   Smithe jsem měl pořád dojem, že se uprostřed   akce rozpiští, že si zamazal rukavičku a chce   domů. Na dvouhodinový snímek tu není jediná   pozitivní rozumná postava. Vlastně je,   čarodějka, ta chtěla Zemi zbavit zbraní a kdo   se jí podrobí, bude žít v pohodlném světě.   No fuj, jak to uslyšel amícký   vojenskoprůmyslový komplex, nezbývalo než na   ni poslat údernou jednotkou sebevražedné   animace.
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.9.2018
Cool banda bad-ass indivíduí, ktoré zaujmú   štýlom a grimasami, ale "príbeh" im   nedá možnosť sa rozvinúť, či doň niečo   vniesť. Obzvlášť pri snahe skvelého Jareda   Leta, ktorého Joker je iba ikonickým   vedľajšákom, to zamrzí. Vtipných hlášok,   ktoré mali byť hlavným korením filmu, je tu   tiež poskromno. Šťavnatá Margotka a   soundtrackové šlágre zostávajú highlightom   Suicide Squad. Pri prvom zhliadnuti doslova   nadchnú. Pri tom druhom, kedy divák nazrie   hlbšie pod vyobliekanú pokličku filmu, sa ale   ukážu byť tým jediným, čo ho drží nad   vodou.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.8.2018
Enchaterka byla zajímavá postava, zbytek spíše   průměr a Joker ... zlatej Joker z Temného   rytíře. .... HODNOCENÍ: 60%
Hodnocení:
Přidáno: 8.8.2018
Anti-Avengers v podaní DC Comics. Tento   Blockbuster však ani napriek zvučným menám   nedokázal dosiahnuť podobné úspechy ako   Avengers. Dôvody sú rôzne – pre mňa najviac   padli do oka scenár a možno nie príliš   efektívne využité potenciály jednotlivých   postáv. Najväčším ťahúňom celého príbehu   je M. Robbie a jej postava Harley Quinn, ktorá   dokonale zahrala to čo mala. Ona drží celý   film nad vodou – a to nie len vďaka skvelej   postavy. Druhá významná postava je stelesnená   hercom W. Smith. Najväčší nevyužitý   potenciál je charakter, zahraný hercom J. Leto.   Jeho Joker má „iné vlastnosti“ ako   Nicholsonov alebo Ledgerov a jeho väčší   priestor by mohol byť zaujímavejší z hľadiska   celého príbehu. Hudba miestami veľmi dobrá,   miestami nedobre vybraná kompozícia. Suma k   sumáru: je to lepší priemer, ale nedokázal   vystúpiť z vlastného tieňa. Osobné   hodnotenie: 76%
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet $175miliónov║Tržby USA   $325,100,054║Tržby Celosvetovo $745,600,054▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA $57,123,021║   Tržby za predaj DVD v USA $23,514,232║ David   Ayer je späť v plnej kráse, po výborných   thrilleroch zvládol aj komiks, opäť potešil,   jeho štýl mi vždy sedel okrem nepodarku   Sabotage, ináč som si ho vždy vychutnal a v   tomto prípade tomu nebolo ináč, je prirodzený,   zbytočne neumelkuje, postavy sú hmatateľné,   majú šmrnc, suchý humor pasuje, Harley Quinn   dominuje, kraľuje, a aj keď dejovo to nemá   nejakú výraznú tvár, na nudu sa tu nehrá ani   chvíľu, tých pár dekoratívnych chybičiek sa   dá odpustiť, lebo záver smeroval k   nevyhnuteľnému happy endu, nuž čo už svet   plný šablón nás pohĺca, ale aj tak akcia   berie, triková stránka ako je zvykom u DC   netrčí, takže spokojnosť /videl v kine 2x:   90%/
MildaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.4.2018
V rámci žánru to je spíš průměr. Ale   zábavný průměr. Některé charaktery by skoro   zasloužili samostatný film. :-)
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih28460minih28460Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko (2001) 
Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko n
minih66603minih66603Případ hodného vedoucího (1977) [TV hra] 
Případ hodného vedoucího n
minih55427minih55427Hrátky s nebezpečím (2006) [TV film] 
Flirting with Danger n
minih52537minih52537Pan Nikdo (2009) 
Mr. Nobody n
minih12306minih12306Městečko na dlani (1942) 
n
minih9543minih9543Její hřích (1939) 
Její hřích n
minih31824minih31824Sullivanovy cesty (1941) 
Sullivan's Travels n
minih43816minih43816Veronica Mars (2004) [TV seriál] 
Veronica Mars n
minih8788minih8788Hříšný tanec (1987) 
Dirty Dancing n
minih74616minih74616G.I. Joe 2: Odveta (2013) 
G.I.Joe: Retaliation n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Aquaman a ztracené království (2023)

 Aquaman a ztracené království (2023)
Aquaman a ztracené království n
Aquaman and the Lost Kingdom
Žánr: akční / fantasy / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Wan

(pokračování)

Flash (2023)

 Flash (2023)
Flash n
The Flash
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Kanada / Austrálie / Nový Zéland
Režie: Andy Muschietti

(pokračování)

Blue Beetle (2023)

 Blue Beetle (2023)
Blue Beetle n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Mexiko
Režie: Angel Manuel Soto

(pokračování)

Black Adam (2022)

 Black Adam (2022)
Black Adam n
 
Žánr: akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jaume Collet-Serra

(pokračování)

Peacemaker (2022) [TV seriál]

 Peacemaker (2022) [TV seriál]
Peacemaker n
 
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn, Brad Anderson, Jody Hill

(pokračování)

Shazam! Hněv bohů (2022)

 Shazam! Hněv bohů (2022)
Shazam! Hněv bohů n
Shazam! Fury of the Gods
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: David F. Sandberg

(pokračování)

Batgirl (2022)

 Batgirl (2022)
Batgirl n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Sebevražedný oddíl (2021)

 Sebevražedný oddíl (2021)
Sebevražedný oddíl n
The Suicide Squad
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / mysteriózní / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Wonder Woman 1984 (2020)

 Wonder Woman 1984 (2020)
Wonder Woman 1984 n
Wonder Woman 2
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Patty Jenkins

(pokračování)

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (2020)

 Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (2020)
Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) n
Birds of Prey
Žánr: akční / dobrodružný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Cathy Yan

(pokračování)

Shazam! (2019)

 Shazam! (2019)
Shazam! n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: David F. Sandberg

(pokračování)

Aquaman (2018)

 Aquaman (2018)
Aquaman n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké / Austrálie
Režie: James Wan

(pokračování)

Wonder Woman (2017)

 Wonder Woman (2017)
Wonder Woman n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / válečný / komiks
Země: Spojené státy americké / Čína / Hongkong
Režie: Patty Jenkins

(pokračování)

Liga spravedlnosti (2017)

 Liga spravedlnosti (2017)
Liga spravedlnosti n
Justice League
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké / Kanada / Velká Británie
Režie: Zack Snyder

(pokračování)

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti (2016)

 Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti (2016)
Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti n
Batman v Superman: Dawn of Justice
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Zack Snyder

(pokračování)

Muž z oceli (2013)

 Muž z oceli (2013)
Muž z oceli n
Man of Steel
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Zack Snyder

(pokračování)

Sebevražedný oddíl (2016)Sebevražedný oddíl (2016)Sebevražedný oddíl (2016)Sebevražedný oddíl (2016)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10