Zari
ohodnotit

Taxi, taxi

Taxi 2

Žánr:
Země:
Rok:
2000
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
31.5.2001
„Japonský velvyslanec na návštěvě francouzské policie…Krásná auta, krásné ženy a superrychlá jízda…“

Komentáře k filmu Taxi, taxi

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 27
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.9.2018
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   humor opět v tom nejlepším   podání. Druhý snímek v   řadě předchozí převýšil   hlavně co se týče humoru a   vůbec komediantství, což se   nejvíce týká hlavně   vrchního inspektora Giberta.   Pozadu však nezůstala ani   velkolepost a styl. Hledat v   tom realitu? V komedii? No to   snad ne. Dobře propracovaný   scénář natočený takřka v   klipovém stylu je plný   překvapení, akce a dokonce i   milostného vzplanutí, které   rozjeté tempo kupodivu vůbec   nebrzdí. Vše podpořeno   dobrou kamerou a výborným   komediálním herectvím.   Každá postava je   charakterově prokreslená a   má v ději své   nezastupitelné místo. U   dvojek to nebývá zvykem, ale   tohle předčilo veškerá   očekávání.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.9.2009
Asi nejlip natoceny film z   Taxi-manie filmu.
Ostatni jsem radsi ani   nekomentoval,ale tento mel   podle me konecne aspon poradny   dej,ktery me zaujal.
O   hercich uz to same rict   nemuzu.
Takze za dej   filmu a rychlost aut davam   8...........a mozna jsem to   prehnal.
Prasoid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.7.2008
výborné taxi, policejní   šéf je snad ještě   praštěnější než v   předchozím dílu, ale   slušelo by se spíš říci,   že jsou zde ještě   zajímavější v podstatě   všichni; velmi slušná   komedie
Karius
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.9.2012
Po úspěchu jedničky se   francouzi trošku namlsali a   chtěli vydělat nějaký ty   franky i na dalším chodu.   Ale pravda je taková,že   šéfkuchař měl asi volno.   Tohle už takovej zábavnej   pamlsek není,nicméně   vytuněnýho Peugeota jsem tu   opět měl a ten to udržel na   70ti %
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.7.2018
║Rozpočet FRF   70miliónov║Tržby USA   $626,164║Tržby Celosvetovo   $66,400,000(z toho vo   Francúzsku s tržbou   $63,704,000)║ /40%/
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.1.2010
Taxi, taxi
Výborná komedie, která   dokonale skloubila humor s   akcí pěkně po francouzsku.   Najde se tu dostatek   povedených scének a stejně   dobrých hlášek, které   ručí za skvělou zábavu.   Akční scény, zejména ty z   taxíku, opět vynikající a   to díky dobré práci kamery.   Jednotlivé postavy nemají   chybu, každá z nich vyniká   v tom svojem. Slušná   zápletka, japonská mafie a   skvělé honičky tvoří   dohromady jeden celek, který   se nese v pekelně svižném   tempu plném prvotřídní   akce a humoru.
jirry
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.1.2008
Dvojka je ještě lepší než   jednička. Na úvod   projížďka po rallyové   trati -paráda- a rostoucí   hromada policejních aut   podbarvená úľasnou   francouzskou hudbou je taky   vynikající. Moc dobrá   komedie, opravdu vtipné a   promyšlené. Škoda že   nezůstalo u tohoto dílu,   trojku sem ani neshlédl   celou, to už je slaboučký   odvar.
2 huron,   kalhotky neměla bílé ale   tělové barvy, když sem to   viděl prvně, studovali sme   podrobně zda má nebo nemá   ;-))
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.8.2011
Zřejmě můj   nejoblíbenější díl.   Oproti jedničce je   pokračování mnohem   zábavnější a též   akčnější. Navíc akce   tady není jenom nutné zlo,   jako v jedničce. Což je   jediné štěstí, protože   nějaký způsob akce je   přítomen téměř v každé   minutě filmu. Ať už se   jedná o využití   Danielových jízdních   schopností, střelby nebo   boje tělo na tělo, vše je   zvládnuto na jedničku – je   to přehledné, řádně   šílené, ale také   neobyčejně zábavné. Přeci   jenom v kolika jiných filmech   uvidíte závod taxíku s   rally speciálem, nebo   poněkud neobvyklý vojenský   výsadek,že? Největším   kladem je však komediální   složka, jenž sice plynule   zasahuje i do akce, ale   funguje stejně dobře i   samostatně. Na tom mají   hlavní zásluhu hlavní   hrdinové, kdy Daniel   povětšinu času skvěle   hlásí a Emil…to je   zkrátka stejnej blb jako   dříve. A pak má brát   policii někdo   vážně…Přítomnost Marion   Cotillard je ještě mnohem   více odsunuta do fáze   čekání, až na malou   chvilku po začátku se s   Danielem vůbec neobjeví na   plátně. Ale pořád se na   ní dobře kouká:-) Radost mi   udělal Luc Besson, jenž v   pokračování už tolik   netěží jenom z hlavní   myšlenky taxikáře-šílence   a policajta-dementa, ale   předvedl nejen o třídu   lepší příběh (ehm, nebudu   tvrdit, že je něco extra,   ale po řemeslné stránce mu   není příliš co vytknout,   zábava to je dobrá a to je   pro komedii ta hlavní deviza,   tak co). Zkrátka, ač to   nebývá rozhodně pravidlem,   považuji pokračování   zajímavé jedničky za mnohem   lepší. A funguje i odhadem   napošesté:-)
killy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.11.2007
Dobrá francouzská komedie s   vtipnými rozhovory. Daniel   řádí ve své nadupané   káře stejně jako v   jedničce.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.7.2016
Kam se poděly dobré   francouzské komedie? Ví   bůh. Tahle serie rozhodně   dobrá není. Naopak. Je   velice mizerná.
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.8.2013
Taxi 2
skvele pokracovanie ktore   predchodcu nijak nezahambi ale   uz to nema ten spravny drive   akcia a prestrelky s japoncami   a to nove super auto je sice   dobre ale proste to uz nie je   ono.
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.8.2009
Taxi 2 je určitě slušné   pokračováni velmi dobré   jedničky,trochu slabší,no   pořád lepší než trojka   nebo čtyřka.Samy Naceri v   roli Daniela a jeho rýchle   taxi,opět suprový.A   Fréderick Diefenthal v roli   policisty,řídici auto húř   než malé dítě,byl zase moc   dobrý.Určitě sou tu   humorné scény a taxi a taxi   2 sou moc povedené   francouzské filmy.
Defied_Master
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.3.2009
Ze všech sérií filmu Taxi   je dvojka nejlepší. Nejvíc   akce, nejvíc humoru a   nejlepší hudba. Akční   komedie mi sice nic moc   neříkají ale Taxi, taxi   prostě nešlo přehlédnout.   Jsem s tímto filmem moc   spokojen.
huron
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.5.2006
"Byl jednou jeden   polda" po francouzku,   oddychovka, u které je lépe   nepřemýšlet. Slušně   natočeno, hlavní hrdinové   sympaťáci, český dabing   mě po dlouhé době mile   překvapil. Co mě ale   udivilo: Když Petru unesli ze   záchodu, zůstaly po ní   černé kalhotky. O chvíli   později ale v Paříži už   vesele metala hvězdy s   kalhotkama bílými :-o
movie-freak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.1.2014
Pokračování úspěšného   snímku mě vůbec nezklamalo.   Opět skvělá muzika, rychlá   jízda, vtip, krásné ženy a   hlavně inspektor Gibert. Vše   co se mi líbilo v jedničce   tu je.
Obivan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.5.2010
Tenhle díl série Taxi jsem   viděl jako první a hned mě   nadchnul. Protože sranda je   to neskutečná! Podařené   gagy a super hlášky dělají   z tohoto filmu skvělou   záležitost. Další pro mě   velký plus je vynikající   hudba... Rozhodně nejlepší   díl celé série. Jen jsem   zvědav, čeho se dočkáme v   dalších pokračováních.
Vanous
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.4.2007
Druhy dil franouzke rychle   komedie. Kupodivu neni vubec k   zahozeni. Rozhodne se jednicce   vyrovnava, ne-li dokonce i   jednicku predci. Daniel opet   radi ve sve super karce,   hlasky ma stale stejne a   celkove ma komedie po celou   dobu zajimavy spad a nejsou   zde zadna hlucha mista kde by   se clovek nudil, nebo nedej   boze nesmal.
AlCapone
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.3.2007
Taxi Taxi je z 3 dílů ta   nej,povedené hlášky i   zápletka mě vždycky   dostanou.Opět vrchní   komisař Gibert nesklamal a   jeho (operace) jsou kořením   celého filmu..Vřele   doporučuju :)
Warrior7
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.1.2010
Ze všech sérií filmu Taxi   je dvojka nejlepší.   Nejvíc akce, nejvíc humoru   a nejlepší hudba. Akční   komedie mi sice nic moc   neříkají ale Taxi, taxi   prostě nešlo přehlédnout.   Jsem s tímto filmem moc   spokojen.
Luky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.7.2005
Perfektní zábavná komedie.   Podle mě je dvojka lepší   než jednička. Jedo tam po   městě větší rychlostí   (mám dojem, že policajti   naměřili 306 km/h). To je na   tom filmu super a bohatě to   stačí k deseti bodům.
wawer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.4.2007
Relativně důstojné   pokračování, které sice   opakuje to co fungovalo v   prvním díle, ale už to   není tak vtipné jako   poprvé. Ale pořád je to   relativně slušná místy i   adrenalinová komedie, která   má už ale relativně mnoho   slabším momentů, což se o   jejím pokračování už   řict nedá, protože to už   má prakticky jen slabší   momenty
petroniuss
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.4.2006
Taxi 2
Přečetl jsem si komentáře   na tento film a musím uznat,   že většina informací o   obsahu byla řečena.
tedy jen stručně: Často   říkám, že francouzské   komedie většinou nezklamou a   o této akčí komedii to   platí dvojnásobně. Nejen,   že to je pastva pro ty, kdo   milují   "vytuningovaná"   auta, ale navíc je zde řada   gagů domyšlených až do   konce. Napadají mě např.   zběsilé jizdy taxikáře,   který pamatuje na to, že   každému cestujícímu se   musí zákonitě udělat   špatně, a proto po   zastavení se automaticky   vysune pytlík před   cestujícím, kam vypustí   obsah žaludku. Navíc je u   francouzských komedií   většinou dobré herecké   obsazení, i když je možné   polemizovat s jinými, přesto   u nás poulárními, komediemi   (např. Funés apod).
fifoml
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.2.2005
Stejne dobre ako jednicka.   Filmu nechybi spad, humor a   dobre sceny s automobil.   honickami. Necekal sem ze i   dvojka se povede ale musim   rict ze sem byl milo   prekvapeny.
Ziidgaa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.11.2004
Danielova stará známá   vypadá spokojenější než   prvním díle, ale jemu   bohužel přibyly starosti z   jiné strany... Přitom   rychlý spád a originalita   filmu opět neschází.
A to je zatraceně dobře.
FDbJakub
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.11.2008
Podle mě je druhý díl   možná i lepší než ten   první, více hlášek, nové   a dobré nápady a zase   originální detektivní   zápletka....Co víc si   přát? Hlavně ne třetí   díl..
geojezek
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.9.2015
Ja ti nevim...
Nulovy vtip, nudne dialogy,   nezajimavi herci, co na tom   kdo vidi? Nezaujal me ani   jeden dil. Veskery dej   zalozeny na jednom bilem   Peugeotu? Litaci auto   Fantomase? A co na tom???
709112412
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.4.2007
super komedie kde Daniel se   svým super fárem exceluje,   líbí se mi hned od úvodu   hlášky které jsou snad   ještě lepší než v   jedničce, asi dozráli herci   i scenárista. Ale zase až   tak velký rozdíl není vše   je podřízeno jedinému   cíli. Originální nápad a   super zpracování,,oddechovka   jako vyšitá..

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih98218minih98218Kick-Ass 2 (2013) 
Kick-Ass 2 n
minih14433minih14433Noční můra v Elm Street (1984) 
A Nightmare on Elm Street n
minih161273minih161273Klér (2018) 
Kler n
minih41680minih41680Žoldáci spravedlnosti (2006) [Video] 
Mercenary for Justice n
minih65203minih65203Méďa Béďa - 3D (2010) 
Yogi Bear n
minih44693minih44693Než si pro nás přijde (2007) 
The Bucket List n
minih46897minih4689710 položek a méně (2006) 
10 Items or Less n
minih63196minih63196Cukr, med a feferonka (1980) 
Zucchero, miele e peperoncino n
minih10313minih10313Klute (1970) 
Klute n
minih143601minih143601Tajné spiknutí (2015) 
Echo Effect n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Taxi 5 (2018)

 Taxi 5 (2018)
Taxi 5 n
 
Žánr: akční / dobrodružný / komedie
Země: Francie
Režie: Franck Gastambide

(pokračování)

Taxi Brooklyn (2014) [TV seriál]

 Taxi Brooklyn (2014) [TV seriál]
Taxi Brooklyn n
 
Žánr: akční / komedie / krimi / drama
Země: Francie
Režie: Frédéric Berthe, Gérard Krawczyk, Alain Tasma

(pokračování)

Taxi 4 (2007)

 Taxi 4 (2007)
Taxi 4 n
T4xi
Žánr: akční / komedie
Země: Francie
Režie: Gérard Krawczyk

(pokračování)

Taxi 3 (2003)

 Taxi 3 (2003)
Taxi 3 n
 
Žánr: komedie / akční / krimi
Země: Francie
Režie: Gérard Krawczyk

(pokračování)

Taxi (1998)

 Taxi (1998)
Taxi n
 
Žánr: komedie
Země: Francie
Režie: Gérard Pirès, Gérard Krawczyk

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Modrá krev (1995) [TV inscenac...

15:00 - 15:50

49 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Klenoty středověké Paříže

15:10 - 16:00

39 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - To ty nosíš smůlu, lásko (2023...

13:35 - 15:50

134 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Duch (2022) [TV seriál]

15:35 - 16:50

14 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Reklama