Zari
ohodnotit

Cukr, med a feferonka

Zucchero, miele e peperoncino

Další název:
Sugar, Honey and Pepper; Cukor, med a feferónka (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
1980
Délka:
110 minut

Obsah filmu Cukr, med a feferonka

 
Bláznivá italská povídková komedie obsahuje tři povídky.

V první senzacechtivá novinářka (Edwige Fenech) unese ze soudní síně domnělé gangsterské eso s nápadem, že získá senzační reportáž. Tlustý plešatý mužík (Lino Banfi) však vyhlášeným gangsterem není - a oba mají teď v patách rozzuřenou policii.

Ve druhé povídce nezaměstnaný muž (Pippo Franco) v zoufalství vezme práci v ženském převleku a stane se služkou v domě krásné ženy (Dagmar Lassander), kterou její drsný manžel nepřetržitě zanedbává.

A ve třetí povídce se taxikář (Renato Pozzeto) zaplete do praktik mafiánského podsvětí kvůli únosu krásné dívky, kterého je svědkem.

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
italská
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Cukr, med a feferonka >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.5.2013
Italské komedie měli vždycky své kouzlo.   Divák se pobavil, odpočinul a přišel na jiné   myšlenky. Bohužel ale stárnou a při dnešním   pohledu mnohé ztřeštěné scénky už tolik   srandovní nepřipadají. Týká se to i tohoto   snímku, který ve své době byl velice   úspěšný. Dnes sice také dokáže pobavit, ale   už to prostě nějak není ono. Některé scénky   padají až do grotesky a snaží se pobavit za   každou cenu. Někdy herci strašně přehrávají   a vypadají, jako by zrovna byli smyslů zbavený.   Na druhou stranu se ale vůbec nejedná o špatný   film. Stále je to dobrá komedie, která sice už   tolik neoslní, ale na odpočinek je   dostačující.
hvezdyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.9.2012
Tahle italská komedie je rozdělena do tří   příběhů. Hrdinami každé z nich jsou muži. V   životě jsou spíše smolaři a okolí je   považuje za ňoumy. Během promítání mi do   smíchu moc nebylo. Film patří k těm s   poměrně primitivním humorem. Občas se tam   našla světlejší místa, ale celkově ten film   moc nezachránila.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama