Jeden svět
ohodnotit

Obsah filmu Na špatné straně

 
Dva policejní detektivové jsou suspendováni ze služby poté, co do médií unikne videozáznam jejich svérázných metod. Zdiskreditovaná dvojice se rozhodne v boji s podsvětím pokračovat na vlastní pěst a učinit spravedlnosti zadost.

Otupělý policejní veterán Ridgeman (Mel Gibson) a jeho náladový mladší kolega Anthony (Vince Vaughn) jsou suspendováni ze služby poté, co do médií unikne videozáznam jejich svérázných metod. Bez prostředků a velkých šancí se oba zatrpklí vojáci vydají do kriminálního podsvětí, aby učinili spravedlnosti zadost. Mezitím je v jiné části města propuštěn z vězení mladý zločinec Henry Jones a zjišťuje, že jeho matce a...
 
Související odkazy
 
Recenze: Na špatné straně (Dragged Across Concrete)

Film, který se s nikým a s ničím nes*re! číst dál

 
 
Na špatné straně

Čím je Mel Gibson starší, tím více má charisma. číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Na špatné straně >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.1.2023
Herecké obsazení v pohodě,začátek v pohodě   do té doby než jsou suspendováni to vypadá   slibně,ale pak to začne nějak nudit než začne   zase akce a začne přepadení,kdyby prostředek   filmu zkrátili dal bych víc.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.7.2022
Gibson-Vaughn zohrané duo...
Solídny krimi thriller, v ktorom ma najviac   bavilo duo Gibson-Vaughn.Chémia medzi nimi   funguje na jednotku, podobne ako atmosféra   snímku.Scenár až na pár logických chybičiek   funguje.Režisér, ktorý má za sebou skvostný   Bone Tomahawk /jednoznačne doporučujem/   nesklamal.Niektoré dejové linky sú možno   zbytočné a pár hlášok bolo pomerne ostrých,   ale presne vyjadrujú myslenie ľudí, ktorí   bývajú v nebezpečných štvrtiach a nemajú na   to, aby sa presťahovali.Len málo chýbalo, aby   sa tento film dostal v mojom hodnotení ešte   vyššie.
Film jednoznačne doporučujem.
peginka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.2.2022
Proč???
Proč je tak dlouhá stopáž?
Proč se mezi   začátkem a koncem téměř nic neděje?
Proč   jsou při sledovačce tak nudné dialogy?
Ach   jo... a tak jsem se těšila! Musím na to   kouknout ještě jednou, prostředek vzít   rychloposunem a bude to docela pěkný film.
klasifikátor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.4.2021
Normální ničím mimořadná filmová   detektivka, která je na můj vkus trochu   příliš upovídaná. Vlastně jedna   mimořádnost tu je a to je extrémní více než   dvoupalůlhodinová (z mého pohledu zcela   nesmyslná) stopáž. Myslím, že při   razantnější práci ve střižně a zkrácení o   cca 20-30 minut by film působil lépe, protože   hned několik delších scén působí jako   zbytečná vata. Mel Gibson tu odvedl dobrý   standard stejně jako německý tandem. Vince   Vaughna opravdu nemusím a Don Johnson - ach   kdeže loňské sněhy jsou!
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.12.2019
Mel Gibson v tomto snímku ukazuje, že i nadále   na to prostě má. Vince Vaughn mu výborně   sekunduje a tak tu máme převážně   atmosférickou dramatizaci o dvou stárnoucích   poldech nemající ve službě k brutálnímu   násilí moc daleko. Jednou se jim to nevyplatí a   jsou postavení mimo službu bez náhrady na plat.   Jenomže to by nebyli oni, aby do něčeho i tak   nešli. Jde však skutečně spíše o dramatizaci   takřka tarantinovského typu, neboť snímek   obsahuje poměrně dlouhé konverzace na jednom   místě. I tak to kupodivu neztrácí šťávu a   zajímavost. Síla scénáře je zkrátka znát.   Akce samozřejmě nechybí, ale jeho poměr je   vcelku nízký. Obzvlášť u filmu, který má   přes dvě a půl hodiny. To leckoho zamrzí,   protože začátek je vcelku brutální. A potom   dlouho dlouho nic. Akční fanoušci si tedy   tentokrát na své nepřijdou. Neobvykle dlouhé   je obzvlášť představování hlavních postav.   Ale jak bylo zmíněno, je to vlivem dlouhých   konverzačních scén, které sice mohou nudit,   ale jen u diváka, který nebude vnímat právě   onu sílu dialogu. Snímek je pro všechny,   kteří mají rádi námět spočívající boj za   sociální spravedlnost. V tomto ohledu se to   hodně probírá, ale přísně se to drží své   hranice. V žádném případě se nepřekračuje   do propagandy. Příběh je jednoduchý a dobře   uchopitelný. Je v něm vyjádřen realismus a   důkladně střízlivý pohled na takový svět,   jaký skutečně je. Snímek má v tomto ohromný   potenciál vetřít se do podstaty problému a   náležitě s tím naložit.
PROCESOR
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.9.2019
PROCESOR!
Ta stopáž je děsivá. No ono kdyby se tam něco   dělo, tak by mi nevadila, ale téměř   tříhodinový film, kde je na konci 20. min.   akce, se musíte prokousat téměř hodinovou   sledovačkou v autě a nezáživnými strašně   dlouhými záběry, který nic neřeší a snímek   nikam neposouvají, to teda nevím. Kam se   vytratila stará dobrá 90. min. stopáž? Když   to mělo švih, tak se stihlo v pohodě vše   vysvětlit, dnes ty filmy mají téměř tři   hodiny a nic se tam neděje…, tak nevím jestli   se nás filmaři snaží unudit či co….
goranchorvat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.9.2019
Dragged Across Concrete
Zahler nám zde předložil syrovou a drsnou   realitu krimi, proloženou velkou spoustou   dialogů, a NE happy závěrem. Oceňuji výborný   scénář, velmi dobře zvolenou dvojici Gibson -   Vaughn, napětí, syrovost , drsnost.Veliké   mínus za totálně přepálenou minutáž, a to   naprosto zbytečně. Poctivých 60%
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.8.2019
Dobrá akční krimi s Melem Gibsonem ve   standardní formě a polovičním hepyendem i   když by stačilo deset procent.
red.mann
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.6.2019
Delší film, kde se spoustou dialogu dostaneme k   dokonalému závěru. S. Craig Zahler nám   předkládá tvdý, nesmlouvavý příběh, který   je navíc hodně originální. Je zajímavé, že   film nemá žádné zběsilé tempo, je dost   dlouhý a přitom to člověka dost uzemní. Co se   týká Mela Gibsona je škoda, jeho odstavení v   Hollywoodu, neboť prokazuje, že je velký herec.
topipig
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.5.2019
Zahler jede! Vůbec bych se ho nebál přirovnat k   režisérskému pojmu jako je Tarantino. Ty   scény, zápletky, dialogy - tím nemyslím, že   by ho kopíroval, jen je z jeho filmů cítit   podobný feeling a styl, nebo užití hudebních   skladeb v různých okolností (většinu muziky   si napsal sám Zahler). Tento krimi thriller   pojednává o dvou suspendovaných policistech,   kteří se zapletou do loupeže banky a   nezákonnou cestou se snaží zmocnit se peněz.   Nejsou však sami a situace se posléze vymyká z   rukou. Moc mám rád na Zahlerových snímcích   vrchovatou míru brutality a i zde se docela   rozjede, scéna v bance a nebohá Jenifer   Carpenter, nebo situace, v níž figuruje klíč   od auta. Pomalejší rozjezd a tempo mě vůbec   nevadí, naopak připravuje půdu pro parádní   finále. Dvojka policajtů Gibson s Vaughnem by s   přehledem mohla konkurovat Travoltovi a   Jacksonovi z Pulp fiction.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih112830minih112830Pohled na lásku (2013) 
The Face of Love n
minih27041minih27041Bubu a Filip (1996) [TV seriál] 
n
minih137258minih137258Megažralok versus Kolossus (2015) [TV film] 
Mega Shark vs. Kolossus n
minih41827minih41827Záhada zamčeného pokoje (1986) [TV hra] 
Záhada zamčeného pokoje n
minih22744minih22744Voskové muzeum (1988) 
Waxwork n
minih36641minih36641Chladnokrevně (2003) 
Confidence n
minih29866minih29866Blade II (2002) 
Blade II n
minih22626minih22626Vlasy (1979) 
Hair n
minih137813minih137813Dařbuján a Pandrhola (1963) [TV inscenace] 
Dařbuján a Pandrhola n
minih38379minih38379Žena mého muže (2003) 
Nathalie… n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Na špatné straně (2018)Na špatné straně (2018)Na špatné straně (2018)Na špatné straně (2018)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190271
Osobností: 697371
Fotografií: 762965
Plakátů: 375674
Obsahů a biografií: 177913

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10