Zari
ohodnotit

Rudá volavka

Red Sparrow

Další název:
Červená volavka (SK)
Rok:
2018
Délka:
140 minut
Premiéra v ČR:
1.3.2018

Komentáře k filmu Rudá volavka

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 13
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.9.2018
Za dob "studené   války" používaly   taktiku sexu všechny tajné   služby bez vyjímky.   Největší úspěchy měli   Francouzi a Rusové. Ovšem   ani Britové za nima moc   nezaostávali - toto je   realita. A ta taktika jim   všem vycházela nadmíru   dobře.
Film je dost   dobře zpracován a skvělě   zamotaný.
Doporučuju   sledovat až do konce - konec   je přímo perfektní.
Retep
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.9.2019
Celé to stojí a padá-..
.. na výkone Jennifer   Lawrance, ktorý je v tomto   prípade výborný. Prišla mi   omnoho viac uveritelnejšia   než v celej sérii Hunger   Games. Postava akoby šitá na   telo. V kontexte filmu sa   jedná o v podstate priemerný   špionážny thriller, ktorý   má ale akúsi svojskú   amtosféru. Trocha akcie,   drámy a eroitky a plus do   toho výborná Lawrance.
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.9.2019
Špionážní pohádka
Hlavní hrdinka hozena do   špionážní mašinérie kde   jí jde o vlastní kejhák.   Samozřejmě si se vším   poradí a vše vyřeší jak   James 007. Bylo by s toho   udělat spíše erotický film   než o pokus akčního.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.11.2018
Studená válka a   špionážní hrátky. Hlavní   hrdinka je takový chameleon,   že jsem celý film   přemýšlela, co hraje a co   ne a do poslední chvíle jsem   nevěděla, kterou stranu si   vybrala. I když vlastně   věděla – tu svou. Sympatie   ve mně rozhodně nevzbudila,   její situaci jsem jí   nezáviděla, pro přežití   se rozhodla udělat a ukázat   cokoli, inteligenci jí nešlo   upřít, ale některé akce   špionů ve mně vzbuzovaly   pocit, že si vlastně   říkají o to, aby je někdo   oddělal. V druhém plánu   zajímavé hvězdy nehvězdy,   včetně toho chlapa s   šíleným příjmením, jako   špionážka dobré, ale tak   nějak už studené válce   odzvonilo, takže mi to tak   nějak bylo jedno.   Odebírání kožních   štěpů je fakt masakr.
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2019
Rusové v pokusu přelstít   Američany využijí jejich   sexuchtivost a pošlou svoji   nejlepší zpravodajskou   agentku, aby svedla agenta   CIA, se záměrem získání   jména svého dvojitého   agenta. A jak to celé   probíhá a jak to nakonec   dopadne vypráví tento   snímek. Tělo a sexuální   svádění jako zbraň.   Námětově to vypadá na   erotický thriller, ale chyba   lávky. Jedná se o klasický   špionážní film plný   psychologický zvratů a   překvapení, kde vítězí   inteligence jednotlivce a   svým způsobem i štěstí.   Snímek je ve svém smyslu   úchvatný špionážní   thriller, který v zájmu   diváků přeci jen mohl být   krapet kratší. Mnohé scény   působí zbytečně   natahovaně, čímž se   vytrácí napětí a ponurá   atmosféra. Tímto neduhem se   tak rozpadá celý základ   všeho dějství a zbytečně   tak shazuje herecký um   Jennifer Lawrence. Jako   filmová reklama na knihu   napsané bývalým agentem CIA   však snímek slouží dobře,   takže nelze dělat nic   jiného, než odkázat na   literaturu. Ta přeci jen   jistě uspokojí daleko více.
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.7.2018
║Rozpočet   $69miliónov║Tržby USA   $46,869,980 ║Tržby   Celosvetovo $150,230,691▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ Snaživé, snaží sa to   držať pri zemi v reálnej   rovine ale riadi to tu   rutinér Francis Lawrence a   tak to aj dopadá vyškriabe   sa to na klasický priemer. Je   pekné že to má akú takú   retro patinu socializmu,   vidíme tu dokonca aj lokácie   z Bratislavy ako Istropolis   či obrátenú pyramídu.   Spoznáme tu veľa známych   tvári, herecky to ani nie je   zle od nich zahrané ale   pútavosť, či údernosť   ponúknutého príbehu je na   minime. Pre priame   konkurenčné porovnanie mala   Atomic Blonde viac šťavy.   /60%/
Izzy8635
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.12.2018
Je pravda, že až do posledni   chvíle jsem nevěděla, na   čí straně je. Ale jinak tam   hrál hlavní roli spíš   tvrdeh sex než konspirace   studený války. Bylo tam   hodně surových scén, které   mě po zhlédnutí traileru   překvapily. Očekávala jsem   klasiku. A nelíbil se mi ani   hlavní mužský hrdina.
Venom_TomHardy
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.2.2019
Rudá volavka je film, při   jehož sledování se nelze   zbavit dojmu, že se děj   odehrává v nějaké   alternativní realitě, kde   jsou všichni naprostí   idioti! (Samozřejmě včetně   postavy, kterou ztvárňuje   Mary-Louise Parker.) Agentky,   co se prezentují jako   svůdné femme fatale, o   kterých se ví, že   využívají své tělo, aby   popletly hlavu, manipulovaly a   dosáhly tak svých mnohdy   zvrhlých cílů, by přece   měly být snadno k   rozpoznání. Tím spíše,   že Nat tohle všechno o   Dominice ví. A i kdyby   nevěděl, jako zkušený   agent by to měl prokouknout.   Tím spíše, že ona dělala   původně něco docela   jiného. Jako kdyby Nevěsta v   případném třetím Kill   Billovi najednou po   profesionálním vraždění   přesedlala na učivo a   okamžitě vyhrála   matematickou olympiádu.   Přesto ústřední zápletka   Rudé volavky spočívá v   tom, že se chci sblížit a   na svou stranu přetáhnout   někoho, o kom vím, že mu   nemůžu věřit ... Jak   píšu, zřejmě alternativní   realita, no.
POMOthy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.9.2018
Ako sa mladá balerína   Jennifer Lawrence zo dňa na   deň najlepšou ruskou   špiónkou stala, samozrejme   po absolvovaní výcviku   mladistvých rekruitov v   eticky kontroverznom ruskom   ústave “The Sex Games”.   Totálne nezvládnutý pokus o   atmosférický a rafinovaný   cold-war thriller s   romantickou linkou. Rádoby   vyspelá špionážna dráma,   ktorej chémia medzi ruskou   agentkou a americkým agentom   je píliš nijaká na to, aby   si mohol dovoliť stavať   výhradne na nej. Pri svojej   odvážnej stopáži totiž   neponúka nič iné - ani   thrillerové napätie, ani   akciu. Lawrence s jej detskou   tváričkou je v ňom   castingovým fuck-upom roku.   Matthias ako jediný hrá   uveriteľne, dokonca sa   podobá na Putina! Hudba   “inšpirovaná”   Goldsmithovým Základným   inštinktom má akože   navádzať zvodný sexuálny   tón filmu. Na nič si   nehrajúci akčňák Atomic   Blonde je v tomto dueli   jasným víťazom.
zeus12xy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.3.2018
Rudá volavka
Je to kravina. Už dlouho jsem   neviděla něco tak hloupě   naivního a   nepravděpodobného. Mladá   baletka žije s nemocnou   matkou v malém bytě, jehož   nájem platí divadlo. Když   je děvče zraněno a   kariéra u konce, vezme   strýčkovu nabídku a stane   se agentkou. Musí přece   chránit maminku a ji i sebe   uživit. Načež se rozjede   pohádka, která se   skutečností nemá mnoho   společného. Ne že bych   věděla jak to u Ruských   nebo Amerických agentů   chodí. Ale kdo má všech   pět pohromadě tak mu prostě   musí být jasné, že až   takový blbci to určitě   nejsou a že takhle to ani   fungovat nemůže. Kolikrát   se mi chtělo až smát té   americké představě o   východním bloku. No nic.   Jennifer zářila, měnila   oblečky a účesy, byl na   ni hezký pohled. A díky akci   a zkratkam se člověk aspoň   nenudil.
pigal
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.6.2018
Hand job, prsne dvorce a Jeremy Irons v baranici..
Ked vidim vysoke hodnotenie   tohto filmu mam pocit,ze som v   zlom sne.Samozrejme je to vec   nazoru.Ja tym svojim idem   proti prudu.V prvom rade   Jennifer ma ako herecka   nezaujala.Odhalovanie zenskych   prednosti je sice fajn, ale   herecky vykon nezrely.Ostatni   herci   "jakbysmet",snad s   vynimkou Edgertona.Jeremy   Irons v baranici ma bude   strasit do konca   zivota...LoL.Scenar je   nedoveryhodny a deravy ako   emental.Kretenizmus vyssie   popisaneho mohli vyvazit akcne   a spionazne sceny,co sa   nestalo a tahaju film ku dnu   spolu s dlhou minutazou /140   minut?Vazne?/.
Film   jednoznacne nedoporucujem.
MildaX
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.9.2018
Jennifer Lawrence je   průměrná herečka jediného   výrazu, ale má manžela   režiséra a to se vždycky   hodí. Pokus o špionážní   thriller nevyšel protože   příběhu chybí napětí a   uvěřitelnost. Nuda.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.10.2019
Tak jsem zpočátku myslel,   že budu koukat na erotickou   brutální Nikitu. Nekonalo   se. Ono se vlastně celý film   nic nekonalo. Pozornost jsem   ztratil někde v polovině,   takže jsem logicky nepobral   konec. Postav jako na orloji a   abych si to probral, tak bych   to musel jet podruhé, a to   ani omylem. Moc mne to   nebavilo, ale za to mučení,   první i druhé po deseti dát   musím. To byly asi jediné   okamžiky, které mne   probudily z letargie.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih2771minih2771Alena (1947) 
n
minih54093minih54093Tak jde čas (1965) [TV seriál] 
Days of Our Lives n
minih56347minih56347Snídaně s Novou (1994) [TV pořad] 
Snídaně s Novou n
minih13412minih13412Na západní frontě klid (1979) [TV film] 
All Quiet on the Western Front n
minih15653minih15653Periskop nahoru a dolů (1996) 
Down Periscope n
minih9814minih9814Jurský park (1993) 
Jurassic Park n
minih88019minih88019Velký Gatsby (2013) 
The Great Gatsby n
minih27545minih27545Modrý blesk (1999) 
Blue Streak n
minih16854minih16854Pravá a levá ruka ďábla (1970) 
Lo chiamavano Trinita; They Call Me Trinity n
minih47451minih47451Transformers: Pomsta poražených (2009) 
Transformers: Revenge of the Fallen n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

05:30 - 05:59

22 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - --

05:45 - 05:59

7 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

67 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Rozpal to, šéfe!

04:40 - 05:55

72 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Agguato a Tangeri

Agguato a Tangeri
Agguato a Tangeri

Naposled navštívené:
Agguato a Tangeri

Agguato a Tangeri
Agguato a Tangeri