Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Rocky 5

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 32
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.11.2011
Zpět na začátku
Milionář Rocky po návratu   ze sovětského svazu zjistí   že se dostal na mizinu vinou   podvodnického učetního.   Všechen jeho majetek se   rozprodá v aukcích a Rocky   se vrací do čtvrtě   Philadelphie kde s Adrian   začínali protože boxovat   už kvůli zdravotním   trablům nemůže. znovu   otevře Mickyho bývalou   tělocvičnu kterou s Pauliem   vede. Objeví se tam   talentovaný mladík Tommy Gun   kterému se Rocky začne   věnovat individuálně a   vytáhne ho na vrchol. Tommy   už chce bojovat o titul ale   Rocky ho brzdí s tím že má   čas a že se brzy do toho   pustí. Promotér Duke nakonec   Tommyho Rockymu přetáhne,   zprostředkuje mu zápas s   umělě vytvořeným   šampionem po odchodu Rockyho.   Tommy jasně vyhraje a je   světový šampion, na   tiskové konferenci ho však   novináři zesměšnují že   je žabař že není pravý   šampion protože neporazil   Balbou. Rozlícený Tommy se   vydá Rockyho hledat a chce ho   vyzvat na zápas, Rocky   odmítá a naštvaný Tommy   udeří Paulieho .   "srazil jsi ho na zem,   zkusíš ted srazit mě??   pronese Rocky a začne bitka   na ulici.kterou natáčí tv   která pronásledovala nového   šamiona Tommyho Guna. Balboa   rvačku vyhraje a ukáže že   je šampion at už v ringu   nebo v pouliční bitce

Ve filmu hraje   Rockyho syna Roberta juniora,   Stalloneho pravý syn Sage   Stallone.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.11.2013
Po popkornovém vyznění   čtvrtého dílu se   vyprávění o životě   jednoho boxera vrací ke   starým kořenům. Režisér   John G. Avildsen se snažil,   aby se snímek svým pojetím   přiblížil na stejnou rovinu   jako díl první, který také   režíroval. Takže se opět   rozehrává životní drama   jednoho boxera nesoucí radost   i utrpení. Rocky má   poškozený mozek a Adrian si   nepřeje, aby dál boxoval. Do   toho je okraden o všechny   peníze. Padá na dno a tak se   vrací na místo, kde to   všechno začalo. Žije ve   vzpomínkách na Mickeyho,   začne sám trénovat a   předává své životní   zkušenosti svému synovi,   který jde do puberty. Jenže   ani tady nic není bez   problémů. Se synem si náhle   přestává rozumět a do   toho se proti němu obrátí   boxer, kterého trénoval a   kterému zachutnal úspěch a   vítězství. Stejně jako   již zmíněný první díl se   nejedná o sportovní, či   akční film, což mnohé   zklame a začnou to   zatracovat. Pravdou je, že se   jedná o vcelku povedený   příběh, který opět nese   jisté poselství.   Závěrečný souboj 'učitele   se žákem' je jen   vyvrcholením všeho dění,   které se dalo očekávat.   Ano, nejedná se o převratné   dílo, ale životní příběh   pokračuje přesně tak, jak   začal.
Rendys
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2008
Rocky bez závěrečného   souboje v ringu? A co to   blonďaté namyšlené stehno   v roli Tommyho Guna? Takhle   nemá umírat legenda a   určitě ne taková, jakou je   Rocky. Sylvester Stallone si   toho byl ale naštěstí   vědom taky
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.11.2012
Snímek připomíná   "Million Dolar Baby"   Oba dva filmy jsou si vlastně   podobní, samozřejmě s   odlišným příběhem, ale k   tomuto snímku.
Rocky V   se mi velice líbil. Jsem   rád, že se filmaři rozhodli   věnovat jiným boxerům, než   Rockymu, protože zde si Rocky   do ringu nevleze, ale i tak se   popere. Když tady čtu   některá nízká hodnocení,   tak si ťukam na hlavu a   říkám si "Proč?"   Protože snímek je prostě   pěkný. Milovníkům boxu   nebo Stallonea rozhodně   doporučuju, protože   rozhodně nezklame. Vadil mi   akorát místy zrychlený   děj. Není to sice nejlepší   díl, ale nejhorší také ne.   Až zkouknu všechny díly   série, tak prohlásím,   který díl je podle mě   nejslabší.
AshT
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.9.2009
Není to nejslabší díl ale   už to nebylo ono Rocky   neboxoval dával naděje do   Tommyho Gunna (Tom Morrison) a   ten ho pak zradil ale   příběh se zpravil těma   posledníma 15 minutama Rocky   Vs Gunn jeho žák kdo   vyhraje????
marecek.7
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.7.2009
už od dvojky se tvůrci   pokoušeli dostat rockyho do   penze kvůli zranění oka,   hlavě a později i kvůli   stáří a když to konečně   udělali a posadili rockyho na   roli trenéra dopadlo to   katastrofálně.nechci říct   že se měli držet klasiky a   poslat balbou zpátky do ringu   v boji o titul,, chci tím   říct že by pětku neměli   vůbec točit.i když ta   konečná scéna na ulici na   mě udělala dojem   apřehrával jsem si jí asi   třikrát za sebou, musím   trvat na svém zklamání.60%
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.8.2009
Rocky 5 už rozhodně nemá na   čtvrtý díl,Stallone už   neboxuje.Za to,ale učí   mladého a nadaného boxera   Tommyho Gunna,který bohužel   zatouží po slávě a   penězích tak moc,že zradí   svého učitele Rockyho,který   mu pomohl k boxu a za Rockyho   pomoci vyhrával zápas za   zápasem.Závěrečná scéna   stojí za to,jinak film už   nic jiného nenabízi.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.9.2009
Tak tady uz jsem zazil   zklamani z te petky.
A   ani ta posledni bitka na ulici   mi moc nesedla.
LenC2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.5.2009
Bohužel jediné co se dá na   pátém dílů ocenit je   konečná scéná rvačky na   ulici to jediné jsme opravdu   ještě s Rockym neviděli.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.3.2019
Späť ku koreňom
Toto malo byť zakončenie,   ale nemôžem si pomôcť,   bola to najzvláštnejšia   časť. Často je kritikou i   fanúšikmi označovaná ako   najhoršia a niektorí dokonca   hovoria, že zlá, ale ja by   som to až tak nevidel. Nie je   vyložene zlá, je len akosi   iná. I keď začiatok mi bol   jasný, kam sa to bude   uberať, teda, že príde do   nejakých finančných   problémov, i keď som skôr   čakal, že bude opäť   boxovať. No a záver ma   prekvapil, nečakal som, že   to takto skončí. Zápletka,   vyložene príbeh, niektorí   herci to bolo fajn. Na druhej   strane niektoré momenty a   hlavne jeho syn a jeho nový   žiak ma zasa vyložene   iritovali. Ako film to bolo aj   celkom fajn, ale celkom divné   zakončenie. I keď mám aj   pocit, že tu Rocky akosi   nasilu prehrával
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.2.2013
Bohužel Rocky Balboa   zestárnul a navíc s těch   všech zápasů má   poškozený mozek a film   strácí na efektivitě i   když se chopí role trenéra   a vycvičí nového boxera už   to není ono.
Karius
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.7.2012
Myslim,že jedna hvězda nebo   odpad je až moc přísný!   Podle mě těch průměrných   50% je adekvátních kvalitě   tohoto dílu. Nuda to není a   to je hlavní. Nevim co   většina z vás kritiků   čekala,Sly neztvárnil   Terminátora,ale normálního   stárnoucího boxera tudíž   je nesmysl,aby v pátém díle   opět boxoval ve 40ti letech s   o 20 let mladšíma soupeřema   a díky aspoň za tu   závěrečnou bitku na ulici.   Podle mě jinej příběh než   ten,že bude dělat trenéra a   manažera ani nepřipadal v   úvahu. To,že to není   bůhvíjak kvalitně   natočené,to bude hlavně   režisérem,Stallone si to   měl dotáhnout do konce sám   a možná by to dopadlo   trošku jinak,ale jak jsem už   psal. Zas taková bída to   nebyla a když vidim ty   odpady,tak přidam na 60%
johnny-rk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.8.2008
NE NE NE, jak je mozne, ze se   toto natocilo?! Jedine, co si   v patem filmu Rocky uvedomil,   je to, ze ma syna...
Poe64
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.11.2008
Piaty diel veľmi sklamal,ale   žiadna fušerina to   nebola.Mladý Balboa to zahral   skvelo,tento diel bol   najslabší zo všetkých ale   nudný nebol.
afer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.10.2014
Mohlo to být horší
V podstatě po 4, jsem čekal   horší tragedii. Jenže on se   nápad našel a nepřijde mi   zrovna špatnej. Rocky jako   trenér a zároveň   pochybovač zda ještě   zvládne profesionálně   boxovat je celkem dobrá   zápletka, která celý díl   zachraňuje.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.12.2011
Zbytečné a po perfektní   "4" né už tak   dobré pokračování. Viděl   jsem pouze jednou a to teprve   nedávno. Pořád jsem   slyšel, že tenhle díl je   už slabý a v podstatě to   tak je. Dalo se to překoukat,   ale vracet se k tomu nebudu,   slušnostních 5 bodů.
smíšek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Rocky 5
Po výborné čtyřce přišlo   velké zklamání. Depresivní   film o pádu velké hvězdy   až na samotné dno.   Zajímavé ale bylo, že   Rockyho syna tu hrál   Stalloneho vlastní syn Sage.   Jinak film postrádá velký a   napínavý závěr z minulých   dílů. Slabota , naštěstí   poslední Rocky reputaci   napravil.
Sygi5
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.7.2008
No,tento film ukazuje,jak to   nemají boxeři lehké.Ani   nevím,jestli se měl tento   díl točit.Ten začátek   mohli dát na konci čtyřky   jako jeho ukončení kariéry.
frankleone
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.9.2010
Rocky V
Bohužel pátý díl skvělé   boxerské série oproti   předchozím už výrazně   pokulhává ale aspoň   zavěrečný pouliční fight   a celkem slušná hudba stojí   za to.
Ba.tista
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Asi nejhorší díl z celé   série. Rocky po vyhraném   zápase v Moskvě   přijíždí. Přichází ale   o všechno protože ho jeho   bankéř podvedl. A tak   začína opět tam kde začal.   Stává se manažerem mladého   a talentovaného boxera   Tommyho Gunna, který ho ale   zradí, přejde ke konkurenci   a dokonce Rockyho vyzve k   zápasu. Ten ale odmítá,   protože doktoři mu zakázali   boxovat. Hrozí mu trvalé   poškození mozku. Tommy ho   ale vyhledá a tak začíná   střetnutí Tommyho Gunna a   Rockyho Gunna v pravé   pouliční rvačce.
jitush.b
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.1.2010
Je to škoda, ale tenhle film   se opravdu nepovedl. Scénář   zas taková katastrofa není,   nejvíce tomuto filmu podle   mě ublížilo herecké   obsazení. Představitel   Tommyho - Tommy Morrison je   absolutně nesympatický   "herec", který   opravdu hrát neumí a Richard   Gant coby George Washington   Duke svou roli absolutně   přehrává. Nejtrapnější   část filmu je závěrečná   scéna kdy se Rocky s Tommym   porvou, a Rocky vyhrává a   pronáší strašně   uvědomělé řečí. To jsem   se opravdu styděla.
Rocky4
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.12.2007
No co k pětce říct. Jasně   je nejhorší ale jednou to   přijít muselo, nakonec i   tento díl jsem   přijal,pořád je to Rocky. V   první třetině filmu je   cítit nostalgie, zbytek už   je špatný. Osobně mám   nejradši scénu jak Rocky   vzpominá na Mickeyho. Rocky   by si zasloužil   důstojnější konec,   naštěstí vznikla šestka.
Kecka1
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.2.2005
Tak tenhle díl se mi zdá   jako kopání do mrtvoly. Na   ty díly před tím se dívat   dalo, ale tohle byl paskvil.
WFan
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.5.2008
Poškozený film.
Poškozený film. Avildsen to   poškodil svou blbou režií.   Ten film. On ho poškodil.   Avildsen. Možná, že kdyby   tento díl režíroval   Stallone, tak by to nebylo tak   poškozený.. Takhle je to   zk*****ě děsivý   poškozený. Podle všeho   stejně jedničku režíroval   víc Stallone než Avildsen. A   nepoškodil to. Ten film.   Stallone. Neměl vyhrávat   Oscara. Avildsen.
Rollage
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.12.2010
Z vrcholu přímo na dlažbu
Dobrý nápad, hrozivé   zpracování. Úvodní minuty   a režisér Avildsen slibují   návrat k jedničce, ale s tou   má pětka společného jen   Rockyho klobouk. Richard Gant   se svým projevem útočí na   nejvíce přehrávajícího   herce a postava Tommyho Gunna   je scénáristicky   nezvládnutá tupá loutka,   až to diváka mnohonásobně   zabolí. Oproti relativně   nekonečným možnostem, jak   by se mohla pětka vyvíjet,   si Sly, jako scénárista,   vybírá opravdu tu (pro   diváka) nejúmornější   cestu, doprovázenou krajně   nezajímavým hudebním   doprovodem. Nejslabší Rocky.
Dexterman
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.1.2014
Podle mě je Rocky 5 fakt o   něco horší protože jeho   sláva je zašlá a místo   toho se on stává trenérem   na filmy s rockym byly dobré   protože se vždy objevil   někdo kdo ho pořádně   zmordoval a on se postavil na   nohy a dostal daného   člověka do K.O. v tom to   bylo tak dobré tenhle díl je   taky celkově ještě není k   zahození ale prostě ty   minulé filmy byly lepší a   to o moc když srovnám tento   a ostatní tak je to hodně   rozdílné
halounak
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.11.2008
Začátek filmu vypráví o   Rockyho zraněních hlavy   utržených od Ivana Draga v   posledním zápase. Tvůrci se   měli držet rady lékaře,   který Rockymu zakázal   další zápas, udělali by   moc dobře. Pro sebe i diváky
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.8.2012
Na tomto dílu mě víc než   sám Rocky zaujal spíš   příběh jeho syna, byť ve   výsledku též typicky   americký. S tou houpavou   náušnicí vypadal "fakt   drsně".
Rockyho   rvačka s Tommym a její   okolnosti mi přijdou dost   přehnané.
nash
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.2.2005
Až v pátém díle této   série přišlo to, co leckdo   čekal už ve dvojce.   Průšvih. Hodně uškodil   fakt, že Rocky už vlastně   není hlavním hrdinou,   boxerem. Zranění už ho   nepustí do ringu, a tak se z   něj stává trenér. Škoda,   zakončení takového kultu by   mělo být důstojnější.
dave86
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.2.2007
Strašlivé zklamání. Tohle   není pro Rockyho důstojné.   Dokonce i ten soundtrack je   straslivý. Místo skvělé   tréninkové hudby nějaké   rapové album. No to je   hrůza. Pro fandu Rockyho je   tohle smrt.
eto
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.11.2007
Tento díl Rokyho byl   nejhorší co byl natočen   předchozí díly byly hodně   dobré ale tento díl vše   pokazil vubec to nebylo   zaživný a vubec to   neodpovídalo předchozím   dílum promě to je katastrofa
Jarda6
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.10.2009
Nikdy mě nenapadlo že k tomu   dojde-ale ono ktomu   došlo!Pátý díl svým   předchůdcům (dokonce ani   slabší trojce) nesahá ani   po kotníky a z Rockyho se   stal prachsprostý pokus o   natočení (?) ani nevím   čeho.Finální bitka v   ulicích je mizerná, a   vzhledem k trapnosti dialogů   nemohu hodnotit   jinak.Tentokrát dokonce ani   kvůly hudbě, kvůly které   bych dal klidně i 3...ale   film je na většině míst   "hluchý" a těch   pár "pípnutí" se   skvělým singlům ze čtyřky   rozhodně nevyrovná.ZTRÁTA   ČASU.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih40848minih40848Království prstenu (2004) [TV film] 
Ring the Nibelungs n
minih13501minih13501Nájemní vrazi (1995) 
Assassins n
minih45902minih45902Karneval duší (1962) 
Carnival of Souls n
minih15776minih15776Philadelphia (1993) 
Philadelphia n
minih44614minih44614Velké dobrodružství (2005) 
Ching din dai sing n
minih103056minih103056Thompsonovi: Hlad po krvi (2012) 
The Thompsons n
minih31001minih31001Ošetřovatel (2011) 
The Zookeeper n
minih23069minih23069Vynucená pomsta (1982) 
Forced Vengeance n
minih2522minih2522Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 
Ace Ventura: When Nature Calls n
minih14709minih14709Oceloví žraloci (1996) 
Steel Sharks n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Creed (2015)

 Creed (2015)
Creed n
 
Žánr: drama / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Rocky Balboa (2006)

 Rocky Balboa (2006)
Rocky Balboa n
Rocky Balboa / Rocky VI
Žánr: drama / sportovní / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Sylvester Stallone

(---)

Rocky 4 (1985)

 Rocky 4 (1985)
Rocky 4 n
Rocky IV
Žánr: akční / drama / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: Sylvester Stallone

(---)

Rocky 3 (1982)

 Rocky 3 (1982)
Rocky 3 n
Rocky III
Žánr: akční / drama / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: Sylvester Stallone

(---)

Rocky 2 (1979)

 Rocky 2 (1979)
Rocky 2 n
Rocky II
Žánr: akční / drama / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: Sylvester Stallone

(---)

Rocky (1976)

 Rocky (1976)
Rocky n
 
Žánr: akční / drama / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: John G. Avildsen

(---)

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

09:00 - 10:10

36 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Nádherná Amerika

09:30 - 10:20

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Hell’s Kitchen Česko (2024) [T...

09:30 - 10:55

6 minut již uběhlo
79 minut zbývá do konce

Prima - Dvojka na zabití (2021) [TV se...

09:20 - 10:30

16 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Reklama