Duben

Komentáře uživatele dave86

dave86

dave86 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  David Horák

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 42
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2007
Nevím zase kdo má co proti.   Velmi dobrá podívaná.   Spousta lidí dala tak nízké   hodnocení, protože viděli   nejakou nekvalitni sestrihanou   kinoverzi. Já osobně nemám   co vytknout.
A co Bob? (What About Bob?)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.2.2007
Bill Murray podává svůj   standartní dobrý výkon, na   který jsme zvyklí. Dobrá   komedie na uvolňení, která   neurazí. Ničím   nepřekvapí, ale dobře   pobaví.
Addamsova rodina (The Addams Family)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.2.2007
Je to taková příjemná   komedie o jedné rodince   podivínů, která i po   několika zhlédnutích   dokáže člověka pobavit.   Pobaví dokonce i starší   publikum než je dětské, a   to se cení.
Agent WC 40 (Spy Hard)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.2.2007
Parodie na nezpočet filmů,   která ale místy působi až   trochu trapně. Ale i tak sem   se příjemně bavil.
Andrew - člen naší rodiny (Bicentennial Man)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.2.2007
Pamatuji si tento film z   videopůjčovny. Nikdy jsem si   ho nepůjčil, protože mě   tak nehorázně odrazoval obal   a komentář, že se jedná o   rodinnou komedii. Poté jsem,   ale zhlédl film v televizi a   byl jsem ohromen. Vůbec mi   nepřipadá přeslazený. Je   to filosofické dílo   úžasných kvalit. Williams   mi čím dál víc dokazuje   jaký je výborný herec.
Barbar Conan (Conan the Barbarian)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.3.2007
Perfektní fantasy od   začátku do konce. Nádherný   soundtrack. Arnold namakaný,   že by ho ani futra   neudržely. Jednoduše   skvělá podívaná, která se   nepochopitelně nelíbi všem.
Beetlejuice (Beetle Juice)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2007
Skvělý Tim Burton, ale já   má radši jeho animovanou   tvorbu. Ale i tak je tenhle   film tak zvláštní a   originální, že ho mám   velmi rád.
Běžící muž (The Running Man)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2007
Další film Arnolda, na   který se podívám vždy,   když je v televizi. Musí se   brát s rezervou, ale docela   chápu, že se vetšině lidí   zas tak nelíbí. Je to spíš   pro fanoušky Árního.
Bratrstvo neohrožených (Band Of Brothers)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2007
Strhujici zazitek ktery kdyby   byl na poli valecnych filmu   prekonan tak bych jasal   radosti protoze videt neco   podobneho treba za nemeckou   stranu bych uvital. I proto ze   nekteri kritici tento film   oznacili za moc patriotsky.   Nevim proc. Nejake mavani   vlajkou jako v Pearl Harberu   sem tu nevidel. Zasednete s   bramburkama u 5.1 repro   soustavy a budete nadmiru   spokojeni. 9 jsem dal pouze   proto, ze jsem obcas nevedel   která postava je ktera.
Casino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.8.2007
Brutální náhled do mafie   točící se okolo kasín.   Úžasné herecké výkony. Na   podruhé už sice trochu   ztrácí lesk, ale i tak velmi   kvalitní snímek.
Černý orel (Black Eagle)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.3.2007
Zhovadilost, na kterou jsem se   nikdy nevydržel dívat víc   jak deset minut.
Červený trpaslík (Red Dwarf)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2007
Kdyz jsem tento serial videl   poprve nechapal jsem co na   nekteri vidi tak uzasneho. Po   druhe mi to doslo. Stal sem se   fanouskema a bylo mi smutno u   posledniho dilu ze tvurci   nenatocili dalsi a dalsi dili.   Jedny z nejhorsich efektu jake   kdy kdo videl dodavaji jeste   vetsi stavu. Vesmirna sranda   ktera jen tak zapomenuta   nebude.
Doom
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.2.2007
Hlavní roly měl podle mě   hrát Kurt Russell. Ten kdo   alespoň viděl DOOM3, tak   kdyby se Kurt ostříhal a   nabarvil vlasy na černo byla   by to paráda. Místo toho   typická skupinka, která   pojednom pokape. Místo pekla   DNA. Tři body jsem dal za BFG   a tu zcénu z prvního phledu,   která byla alespoň   béčkově srandovní.
Dračí život Bruce Lee (Dragon: The Bruce Lee Story)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.2.2007
Nic moc film o takové   legendě jako je Bruce Lee.   Zasloužil by si o hodně   lepší zpracování. A ten   konec filmu byl strašne   odfláknutý.
Duna (Dune)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.2.2007
Ne ne a ne! Dávam jednu   hvězdičku, i když i ta je   moc. Frank Herbert s musí   obracet v hrobě. Neskutečně   nudný, špatně zpracovaný   brak, který mi zebral   zbytečně čas. Nikdo mě   nepřesvedčí, že je to   alespoň dobré(Spoustě lidí   se to docela líbí). Např:   Paul Atreid měl mít okolo   12let, ale vypadat měl   ještě na míň. Místo toho   tam strčili vousatého   kulturistu, který má přes   25. Mohl bych pokračovat   dál, ale škoda energie.   Totální odpad filmového   zpracování.
Equilibrium
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.2.2007
Zajimavy film, ktery se   bohuzel moc neprosadil a tak   sirokemu publiku nemel sanci   ani utkvet v pameti. Je   originalne neoriginalni.   Nevykrada to urcite ne. Jista   podobnost s metrixem tu sice   je, ale je to vec nazoru.   Akcni sceny jsou uzasne a   skvele natocene. A hlavne   zajimave vymysleny bojovy   styl, ktery je jeste lepsi nez   nahravani dat do hlavy. A   Christian Bale podava   neuveritelny vykon. Emoce bez   mrknuti. Behal mi pritom mraz   po zadech. Jedina vytka a dost   silna a to ze nektere sceny   nepusobi tak atmosfericky, aby   si zaslouzili tak dlouhou   stopaz. 9/10 a komu se libi   hrozne moc natazene sceny bude   nadsen.
Fimfárum Jana Wericha
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.2.2007
Pohádka pro starší, od   které jsem čekal, ale trochu   víc. Jan Werich je   báječný. Nedokázal jsem   pochopit ty pasáže s Otou   Jirákem. Kdyby tam nebyly   vůbec bych si nestěžoval,   ba naopak. Ale bavil jsem se a   to je hlavní.
Futurama
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2007
Serial The Simpsons to ma   tezsi v tom ze jsou omezeni   jakousi zabehlou simpsonovskou   realitou a vyradit se tvurci   muzou jen na specialni   carodejnicky dil. Tak tohle ve   Futurame neplati tady je kazdy   dil specialni. Scenarista si   muze vymyslet jakoukoliv   silenost protoze rok 3000 je   taky sileny. Bezvadny serial u   ktereho sem se nekdy tak smal   ze sem uz ani nedoufal ze   prestanu.
Ghost Rider
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.3.2007
Tak tenhle film od kritiky moc   chvalné hodnocení nedostal a   nedostane. Já, ale musím za   sebe říct, že se mi to   líbilo víc než ostatní   zpracování marvelovských   komixů. Obrovské mínus je   délka. 90min. je opravdu   málo. O hereckých výkonech   se bavit nebudu, protože   tento film o žádných   výkonech ani nechce být. A   podle mě je Nicolas Cage   lepší než předloha.
Highlander
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.2.2007
Nejkrásněší pohádka jakou   jsem kdy viděl. Lambert má   takové charisma, že si ho   člověk prostě oblíbyt   musí. Krásná hudba queen,   tak co dodat. Je to prostě   pododívaná, která stojí za   to.
Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy (Raiders of the Lost Ark)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.3.2007
Perfektní scéna s   mečujícím frajerem. V   originále Indy ale neřekne   ani slovo. Těžko říct co   je lepší. Mě se líbí obě   verze.
Mafiáni (Goodfellas)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.3.2007
Nej mafiánský film jaký   jsem viděl. Naprosto   úžasné herecké výkony.   Seděl jsem s otevřenou pusou   a nevěřil. Nebo věřil?
Mortal Kombat 2: Vyhlazení (Mortal Kombat: Annihilation)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.8.2007
Jsem rád, že už tam Lambert   nehrál. Asi by si to u mě   hodně pokazil. Vše co bylo   na jedničce dobré, tak tady   dopadlo katastrofálně až   směšně. Parodie na sebe   sama.
Pán šelem (Beastmaster)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.2.2007
Když jsem byl dítě tak jsem   se u toho bál. Připadalo mi   to hrozně temné. Za tu   chudinku fretku dávam sedm.   Dokonce jsem snad i brečel.   Jinak dnes už tenhle film   nikoho neosloví. Pude   nejspíš považován za brak.
Ponorka (Das Boot)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.3.2007
Realita. Tvrdá realita   obklopuje tento výjmečný   snímek. Výborný soundtrack   ta atmosférická hudba je   úžasná. Vždy když ji   slyším nebo si na ni   vzpomenu tak mi běhá mráz   po zádech.
Přelet nad kukaččím hnízdem (One Flew Over the Cuckoo's Nest)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.3.2007
Formanův trhák vypadá   skvěle a bude vypadat skvěle   ještě za tisíc let. Podle   mě je to o hodně lepší   osvěta než   "Šóšenk".
Pulp Fiction - Historky z podsvětí (Pulp Fiction)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2007
S čím dál větší oblibou   tohoto filmu u mě klesá   zájem mě o něj. Ale musím   dát 10, protože si to   zaslouží uplně za všechno.
Requiem pro panenku
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2007
Opravdu velice depresivni   drama, ktere mrazi kazdou   minutou. Herecke vykony   Geislerove a Holubove jsou   nadmiru dobre. Takovych par   dalsich filmu od Filipa Rence   a stane se spickou českeho   filmu.
Rocky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2007
Tomuhle tomu filmu se nadá   nic vytknout. Je to drama o   člověku, který si splní   svůj americký sen. Je to   velmi inspirativní a takové   filmy by měli být. Sly to   vlastně nehraje, je to film o   něm samotném. Místo boxera   je herec, a to je jediný   rozdíl. Důkaz toho, že   člověk dokáže všechno,   když má vůli. A soundtrack   je jeden z nejlepších v   historii filmů.
Rocky 2 (Rocky II)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2007
Velice důstojné   pokračování, které nic   neztrácí z lesku prvního   dílu. 10/10
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10