Zari
ohodnotit

Resident Evil: Afterlife

Další název:
Resident Evil 4
Rok:
2010
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
23.9.2010
„Alice pokračuje v boji proti smrtícímu viru měnícímu nevinné lidi v zombie a snaží se najít ty přeživší a odvézt je do bezpečí.“

Komentáře k filmu Resident Evil: Afterlife

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 32
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.12.2021
Alice s tváří Milly   Jovovich vstoupila do   dalšího dějství v boji   proti společnosti Umbrella a   nutno uznat, že úvodní   dešťová scéna, právě ve   spleti deštníků, je jako   připomínka oč se jedná   prostě efektně úžasná.   Režisérské otěže si zpět   převzal Paul W.S. Anderson a   natočil snímek tentokrát   již nově v obrazovém   pojetí 3D. Co se týče   námětu, s tím si už Paul   W.S. Anderson, coby také   scénárista této filmové   série, moc práci nedal. Ono   je to totiž v podstatě   stejné, jako ve velkofilmu   ´Vodní svět´ (1995). Alice   se přidá ke skupince lidí   chtíc se dostat do nějakého   bezpečného místa pod   názvem Arcadia. A   samozřejmě se stále bije se   všudypřítomnými   nepřáteli. Nějakou hloubku   příběhu není třeba   hledat. Nic takového tu   není. Tohle opět není o   psychologii, ale jen a čistě   o boji. Nakonec, ještě   pořád je to zpracováno na   základě videohry a toto   jednoduché dějství by se   jako hra dalo představit. Že   se jedná o recyklaci všeho,   co už bylo k vidění, by se   právě vlivem toho ještě   dalo pochopit. Akční tempo s   pomalými záběry, které v   akčním filmu proslavil   hlavně John Woo, vytváří   dokonalou vizuální akční   zábavu v plné své   jednoduchosti, která se dá   prožít v celém svém   spektru představivosti. Je to   prostě jen filmová videohra,   která plně vynikne právě   ve svém 3D provedení.   Zápletka děje je tedy ve   své skromnosti krapet   stáhnutá do pozadí v zájmu   vizuálních efektů. Filmový   stereotyp, ale ještě dá   stále po divácké stránce   popcornové užít.
Rastaman33
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.2.2020
Scény komplet vykradené z   Matrixu, pořád ty samé   souboje, pohledy do očí,   gesta, příšery...už je to   fakt obehraná písnička.   Bohužel Mila Jovovich neumí   nic jiného a tak je ráda i   za tenhle brak.
Pitryx
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2019
I přes slaběji hluchých asi   dvacet minut po začátečním   boji hodnotím opět v té   nejvyšší rovině. Jen   dvacítku si zasloužila   postava obra s tou   kladivosekerou. Milé   překvapení na konci s   psíky, a práci trikařů.   Holt někdo umí, druhej zase   ne.
T2
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.7.2018
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $60,128,566║Tržby   Celosvetovo $296,221,663▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $13,273,686║ Tržby za   predaj DVD v USA $22,206,488   ║ Režisér Anderson sa fakt   prekonáva a recykluje Matrix   a iné filmy ako sa len dá, a   to v tak pitomom deji až   hrôza, úvod bol vrcholová   samoúčelnosť, zaujímavých   scén minimum, otravných   vrchovato, keby tam nebolo to   3D, ktoré aspoň za niečo   stálo tak neviem, neviem aký   zmysel má robiť takéto   bezúčelové výplachy.   /videl v kine 3D verziu: 25%/
rimmerova-motorka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.6.2017
Milla Jovovitch je herečka   jediné role. Ve všech svých   filmech se objevuje nahá,   všude bojuje a utíká a ani   tohle dílo není výjimka.   Všechno se stereotypně   opakuje. Evidentně   scénáristům dochází   nápady a snaží se každou   věc vydojit až na dřeň.   Navíc ten začátek   vybrakoval většinu bojových   scén z Matrixu.
Hugin
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.2.2015
Žádný z předešlých   dílů jsem neviděl, tudíž   pokud to mělo na něco   navazovat, tak mně zřejmě   unikaly souvislosti, tedy   pokud tam nějaké vůbec   byly. Ale i tak, ve zkratce   zhodnoceno. Zombie, nemrtvý,   mutanti, virové epidemie   měnící lidi v krvelačné   bestie, jak jinak, je už   dosti obehraná, a trapná,   písnička. No, a také nejsem   příznivec scén, kde plně   vybavené a vyzbrojené   vojáky, nebo tisícové   zástupy mutantů, většinou   likvidují modelky v sexy   trikotech, které by odfouknul   i silnější vánek. Co také   čekat od filmu, jehož   předlohou je počítačová   hra, tedy údajně, neznám.   Vše asi podřízeno akci a   efektům pro 3D produkci.   Hrozný trend.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.6.2014
Jak
již bylo psáno,scény jak z   Matrixu,Alice jak super Lara   Croft,nelogické dějové   linky...Na druhou stranu   akční,koukatelné,trikově   solidní.A i mě,který nejsem   zrovna skalním fanouškem   tohoto žánru,film bavil a to   je podstatné;-)
movie-freak
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.5.2013
Proč tak nízké hodnocení?   Fantastická nuda. Podle mě   jen snad pro opravdu skalní   fanoušky Resident Evilu.   Milla Jovovich pěkná jako   vždy, ale W.Miller s tím   svým zamračeným výrazem a   snahou o vtipné připomínky   zkazil už tak nudný   zážitek z příběhu, který   se tedy opravdu nepovedl. A   ten hlavní padouch? Jak se   vlastně jmenoval? Zvláštní   napodobenina agenta z Matrixu.   Nevím, ale zde mi triky z   Matrixu připadaly celkem   trapné.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.4.2013
Určitě patřím k hlavnímu   jádru fanoušků série   Resident Evil, ovšem z této   čtverky jsem měl takový   zvláštní pocit.
Zdá   se mi, že tady bylo několik   dějových nesrovnalostí, ale   ty si nechám pro sebe. Ať si   udělá obrázek každý   sám.
Efekty a triky   nepotřebují dalšího   komentáře.
Z   hereckého ansáblu potěšil   Kim Coates v roli bývalého   produkčního Bennetta a také   mile překvapil Wentworth   Miller jako brácha Claire (   Ali Larter ).
No a   potom "zase"   otevřeném konci se jistě   všichni těšíme na pětku   :-).
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2013
Čtvrtý díl opět   skvělý,opět více   akce,opět napětí opět   výtečná Mila   Jovovich.Resident Evil už   jiný ani nemůže být než   skvělá akční hororová   podívaná.
Naki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Hlavní pointa filmu se zde   už ztrácela. Nemrtví už   toho neměli moc společného   s nemrtvými, ale chápu, že   někam se pokročit muselo,   ale že se zajde až do   těchto extrémů napodobovat   produkci Matrixe a Blade, tak   to mě docela zarazilo. Milla   Jovovich nám zase ukázala   svůj půvab a že akční   hrdinka to je parádní.   Nevím jak daleko se zajde a   kdy tato nesmrtelná série   skončí. Čím delší to   začíná být, tím se stále   víc těším na další díl   pokračování, ale zároveň   se čím dál více bojím,   že to bude pěkná fraška,   protože Paul W. S. Andreson   na to sám stačit rozhodně   nebude. Už nevím zda mám   víc vnímat akční stránku   nebo mysteriózní thriller,   aspoň že se můžu dívat na   sexy Millu Jovovich...
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.1.2013
Afterlife
Najakčnejší najkrvavejší   resident.Páčilo sa mi že   Alice bolo hned v prvej scéne   asi 60.3D efekty bomba.Final   Boss teda konečne Albert   Wesker takže super.Miller sa   mi páčil bol celkom   drsný.Akčné scény super   ako sa prestrielavali 1500   zombíkmi.Príbeh bol   tentokrát dobrý taký   podobný Usvitu Mrtvych.
ergotoxin
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.4.2012
Zklamání. Film je plný   akčních scén, ty vás ale   do děje sotva vtáhnou - na   postavách vám nezáleží a   zpomalené záběry jsou   laciné a nudné. Příběh   nulový a efekty dobré tak   akorát pro 3Déčko. Pět   bodů dávám čistě z   nostalgie... Anderson by se   měl vážně vrátit ke svým   kořenům (rozuměj: Horizont   událostí).

PS: Při sledování filmu   jsem si říkal, že kdyby   běžel "normální"   rychlostí, nejspíš by   netrval ani hodinu :)
btip007
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.3.2012
Natočit béčkový film se   70. mil rozpočtem je také   docela umění. Snímek   těží z 3D projekce, jinak   je vše doslova ubohé.   Herecké obsazení jde ruku v   ruce s neskutečně nevhodnou   hudbou, která se hodí na   diskotéky, ale do filmů   vůbec ne. Zpomalovací efekty   byly fantastické ve filmu   Matrix, kde měli své   opodstatnění, ale tady   působí doslova trapně.   Tento žánr vyhledávám,   proto jsem se na 4 díl Evil   těšil, ale výsledek je   tristní. Příběh je stále   stejný a obsahuje tolik   nelogických obratů a scén,   které již nelze přehlížet   a přičítat žánrovému   zařazení. Z celého filmu   mě zaujalo jen obří kladivo   a přistání dvouplošníku   na střeše vězení.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.12.2011
Další Resident a už   čtvrté pokračování, kam   to až zajde? Dají tvůrci do   kupy pátý díl? Byla tam   akce, krev, zombíci, mrtvá   místa, ale nějak mě to   nenadchlo. Asi podobné pocity   jako u druhého dílu. Hodně   akce, ale vlastně nuda a   šeď,,,,
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.12.2011
vsechny dily resident evila   jsou dobre, vice nez   koukatelne jen je skoda ze   nemaji krome prvniho a druheho   dilu moc spolecneho se hrou
Snura
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.9.2011
Neurazí, nenadchne. Jen   rutina, nijak nevybočující   z průměru předchozích   částí. Děje velmi   poskrovnu, zombíků za to   přehršel, takže Milla má   celý film na to je střílet,   sekat a krájet prakticky   kontinuálně. Toť vše.   Uvidíte, zapomenete.
viana
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.7.2011
Hmmmm.....tak   nic!Nudné,nezáživné,občas   jsem uhnula před kulkami a   noži a toť vše.Prostě na   jedničku to nemá ani   omylem,jako u vícero   filmečků a jejich trapných   pokračování:(a to jsem   fanoušek Milly Jojovich a   hlavně Residentu...
Nikotyna
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.4.2011
Poslední díl, už teda   docela u Residentu hodně   zklamal, zbytečně   zpomalený scény, roztáhlý   do půlky filmu, začátek a   konec zbytečnej, jenom   prostředek filmu ujde,   čekalo se od toho mnohem   víc.
Wolf72
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.3.2011
7 let starý Matrix Reloaded   strčí celý,krásný Resi:   Afterlife do kapsy! (naprosto   nepovedená imitace akčních   scén!) Nějak jsem nepochopil   o co tvůrcům   šlo...očekávané   "dílo" za 60 mega v   důsledku vypadá jako laciný   televizní produkt! Někde se   stala chyba...
BiTch_
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.2.2011
Zklamání
Na čtverku Residenta sem se   těšil i netěšil...proč   těšil?Vidina LA plného   zombíků byla prostě   lákavá!Proč   netěšil?Protože čtyřky   bývají špatné a velice   špatné..
Resident   Evil :Afterlife je rozhodně   nejhorší z celé série,film   naprosto odfláknutý hlavně   co se děje týče..jen   začátek v Tokiu ušel a i   tam mohly místo klonů dát   nejaký zombíky a pořádnou   palebnou sílu,no co už..z5   do USA..časové skoky   naprosto zbytečné,vlasy Mily   vypadaly jak   načmárané,jedna blbá   veznice,jeden pitomej tanker v   mlze o kterém je to od   začátku jasné,všemocná   Umbrella Corp...první   Resident byl skvělej,dvojka   se taky povedla...trojka si   ukousla příliš velké   sousto ale neudusila se   jím...no a čtyřka?ta   zustala ležet v   talíři!!Mrtvá,udušená,odf   láklá..škoda ,nato jak   dobrou povest tenhle produkt   má!Dobrý filmy se v dnešní   době už moc   netočí..všechno je delaný   jen na přiblblý 3D a kde nic   tu nic,tvurci zapomínají na   příbeh,slátanina efektů   ještě ktomu chabých to   nezachrání,bylo videt že   režisér opravdu valí jen na   bullettime ala   Matrix..chyba!jen z ucty k   předchozím dvěma dílům   (jedničce a apokalypse)   dávám za 5..
leunka592
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.12.2010
Zajímavé pokračování, ale   co mě hlavně vadí je, že   děj už se dá snadno   předvídat a u filmu s   označením thriller / horor   bych čekala trochu strachu,   což se jaksi nekonalo...
Steve997
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.11.2010
No co říct, především to,   že hodnotím 2D verzi,   stejně jako u všech dílů   série. Oproti trojce šel   děj i výprava stranou,   žádné napětí ani strach,   jen spousta zpomalované akce   jak vytažené z Matrixu,   která mě zrovna moc nebere.   A když už to začalo být   zajímavé, objevili se   závěrečné titulky. Co se   mi líbilo byly hezky   rozpálené hlavní hrdinky a   ten chlápek s tim velkym   kladivem, i když tam mohl   být trochu déle. Vypadá to   tak, že se dočkáme   dalšího pokračování, ale   doufám že nebude pokračovat   v tomhle stylu.
Prema19
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.10.2010
Tak tomu říkám 3D akční   řežba!! Opravdu nadupaný   film, kde jsem se ani vteřinu   nenudil!! Zpomalené   záběry?? No a co?? Ve 3D   jsem si je naprosto užíval a   obdivoval každou kapičku   která se na mě řítila!!   Trochu mi tam chyběla hudba   od Charliho Closera, ale i tak   se hudba neztrácela a   podkreslovala děj(někdy až   moc akčně). Jako fanoušek   hry i filmů jsem naprosto   spokojen!!
dedmolice
Hodnocení:
Přidáno: 15.10.2010
tragedie
S velikým elánem jsem   spěchala do kina na úžasnou   podívanou, kterou jsem dle   hodnocení víceméně   očekávala .. ale narovinu   ... absolutní propadák ,   jediné co obstálo byla   hudba.. ale jinak .. žádný   děj, efekty 0 příšerná   nuda ..
wlki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.10.2010
...
jako fanda (videoherni i   filmove) serie jsem byl   zklaman a nebyt 3D, film by   asi u me neuspel...a navic mam   velke obavy z nasledneho   pokracovani, ktere nas jiste   nemine!
martas_v
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.10.2010
Hodnotím 2D verzi: Klasický   díl série, kde jsou zombie   vybíjeny po stovkách a kde   se objevují zrůdy   všemožných druhů.   Výborné na vypnutí mozku.   Film i díky menší stopáži   utíká velmi rychle,   nenudíte se.
BrainSick
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.10.2010
Milé překvapení
Režisérskou tvorbu Andersona   mám rád, líbí se mi   barevné filtry, které   používá a líbí se mi   celkový dojem co dokáže z   filmu vymáčknout. Přesně   to dokázal u tohoto filmu,   film nenudí, příjemně   utíká a akce je dost a dost   a co si budeme povídat, je to   film podle videohry, takže   jde hlavně o akci a té jsem   dostal mnoho. A podle mého   kvalitní akce. Ano   zpomalovaček mohlo být o   něco méně, ale celkově mě   film nadchnul...
goranchorvat
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.10.2010
Bolestivý propadák
Jako fanoušek série RE si   myslím že jsem byl asi na   jiném filmu, když vidím   současná hodnocení.Hodně   jsem se těšil a nevěnoval   pozornost negacím vůči   filmu, o to větší   procitnutí mě čekalo.Ve 4   díle je v podstatě všechno   špatně.Již úvodní scéna   jakkoli mě trošku naladila,   má řadu nelogických   chyb.Zpomalená akce proč ne?   Tady ale se jedná doslova o   sportovní záznam, do teď mi   nedošlo proč musím sledovat   někoho kdo 30 sek běží,   aby pak během 3 sek   postřílel tucet členů   zásahové jednotky v   neprůstřelných   vestách.(Samozřejmě ani   jedna kulka neminula   cíl).Následuje témeř   nekonečná nuda s lobotomicky   vybraným scénařem, ve   které cca 15 minut filmu   sledujeme Millu jak se   natáčí na video v letadle.V   celém filmu jsou čtyři   lokace základna Umbrelly,   pláž, věznice, velká loď   toť vše.Akční scény na   kterých by měl film stát   jsou bez nápadu, nudné ,   pomalé a kdyby jste je   pustily na normál mají ve   filmu cca 5 min   zastoupení.Kopírované   scény z Matrixu spíš   připomínají parodii než   vážně myšlenou   řežbu.Složitostí a   charakterem postav si stejně   jako se scénářem p.Anderson   hlavu nelámal, jejich   charakteristika-něco se před   kamerou hýbalo a nějak se to   jmenovalo.Větším problémem   než rychlost rádoby   akčních scén je ovšem   příběh, který nám   otřesná kamera snímku   servíruje.Milla občas někam   zaskočí, někoho naslepo   zastřelí v křoví (opakuji   vždy se trefí).Následně se   na scéně objeví   čtyřmetrové hovado, které   metá s kladivem takovým   způsobem že by mu i Ruští   stachanovci záviděly.Proč,   odkuď nebo z jakého důvodu   se ve filmu objevil o tom ani   zmínka.Není to horror, není   akční, není to zábavné   ale je to 3D.A to je asi tak   jediný klad filmu.Bohužel i   to 3D se používá nikoli pro   účel filmu, ale pro   představení co dnes tato   technologie dokáže. Je to   vlastně takový trailer   uprostřed filmu. Marně   hledám dispozice diváka pro   tento snímek, asi 12 letý hi   cool teenager s hamburgerem a   Coca Colou v ruce.Je mi   těžko to u mé oblíbené   série psát, ale Paul W.S.   Anderson stvořil blábol   hybridních rozměrů a   vzpomínka na skvělou   jedničku a slušný druhý a   třetí díl tento pocit jen   podtrhuje.Vyhodil jsem 200 Kč   za nejhorší snímek co jsem   v kině shlédl, a za tohle by   potřebovali zúčastněný   pořádně za uši.-30%
Faustka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.9.2010
Doposud nedotknuta 3D(tím   skutečným, ne těmi   papíráky „3D-si   domysli“), prozatím jsem   tomu odolávala. A ejhle,   dorazí Resident Evil:   Afterlife a jsem ochotna se   vykoupat ve 3D projekci. Snad   to nebyla ta úplně   nejtragičtější volba:)   Budiž: Anderson povýšil   vymazlené technologické   prvky nad neméně   důležité, jako jsou   příběh, dialogy a možná i   navození strachu(zombíci   zahaleni šedou slupkou půstu   emoce nevyburcují), čehož   se v Afterlife nedostávalo;   a nejspíš to ani nebylo   zapotřebí. Když jsem totiž   omámena zpomalovačem:   vyřadí mě to z provozu; a   nahodit se zpět, to dá   zabrat. Sice Alice je opět   tou Alice z jedničky, ovšem   celý tento sériový   spektákl je bohužel   nasměrován jinam, než byl   původní záměr. Pro to mé   osobní prvenství však   zadávám odvirovaných sedm.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.9.2010
Resident Evil: Afterlife
Po vydařeném třetím díle   jsme my milovníci Resident   Evilu vyčkávali co nám   Alice ukáže tentokrát a   špatné to opět nebylo.   Režie se ujal Paul W.S.   Anderson, který se na   režisérskou židli posadil   již podruhé a po několika   letech, jeho práce je tam   rozhodně vidět, což   dokazuje hned první scéna,   která je na můj vkus plná   zpomalených záběrů a dle   mého to trochu kazí ten   zážitek z akční jízdy na   jakou jsme zvyklí. Trochu mi   vadí, že jakmile se z Alice   stává opět člověk na   jejím boji to skoro není   znát, ano je o něco   pomalejší, ale je trochu   škoda, že tvůrci   nerozvinuli téma její   lidskosti a jaký má dopad na   její bojovou stránku,   protože kdyby na začátku   Alice nedostala injekci která   z ní udělá opět člověka,   divák by si toho v průběhu   filmu ani nevšiml, její   bojové schopnosti jsou   stejné až na pár výkyvů.  
Opět se setkáváme s   Claire z předchozího dílu,   která tady byla o chlup   sympatičtější a s Alice   tvoří perfektní tým, ani   nové postavy nejsou úplně   marné. Příběh   odehrávající se ve   čtvrtém díle není   špatný, je pravda, že na   další pořádnou akci si   jako diváci musíme počkat   do druhé poloviny filmu, ale   jakmile se akce rozjíždí   udržuje si tempo až do   konce, kde se opět   setkáváme se   zpomalovačkami, některé se   rozhodně povedli, jenže   jinde to prostě kazí dojem a   místy to začíná až   otravovat, protože přece   celá akční scéna nemusí   být slow motion, proč by   taky měla. Takže můj   největší problém jsou   právě zpomalovačky, kamera   byla opět výborná, stejně   tak hudba. Milla Jovovich   opět dokazuje, že je tou   správnou a snad jedinou   pořádnou ženskou akční   hrdinkou na filmovém plátně   a horko těžko jí může   někdo konkurovat i co se   postav v RE týče. V   závěrečné scéně je to   někdy dost překombinované,   ale zase žádná velká   hrůza. Závěr opět   napovídá, že se můžeme   těšit na další díl a   víte co? Já se těším.
Langley
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.9.2010
Po vydařeném třetím díle,   tento film zcela neobstál.Za   kameru se vrátil Paul W. S.   Anderson a předvedl akční   sekvence plných   zpomalovaček, které   začínají poměrně dost   nudit.V 3D to jistě přidá   na zážitku, když se přímo   do kinosálů řítí kulky   nebo obří kladivo.Atmosféra   se drží podprůměru   napětí mi zde zcela   chybělo.Je zde ale   potěšující, že se tu   objevují další známé   herní postavy - Chris   Redfield nebo Wesker.Tvůrci   nemají v plánu s touto   sérií skončit, což   napovídá konec filmu, ale   nevím, jestli mám další   díl očekávat s chutí, či   naopak s obavami.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih49896minih49896Poslední noc (2009) [Video] 
Against the Dark n
minih154023minih154023Rampage: Ničitelé (2018) 
Rampage n
minih88837minih88837Liberi armati pericolosi (1976) 
Liberi armati pericolosi n
minih72252minih72252Bez dechu (2011) 
Abduction n
minih6637minih6637Dokonalý džentlmen (1992) 
The Distinguished Gentleman n
minih8501minih8501Horečka džungle (1991) 
Jungle Fever n
minih64993minih64993Únos: 48 hodin v ohrožení (2010) [TV film] 
Elopement n
minih114149minih114149Mrazivá noc přichází (2013) 
Cold Comes the Night n
minih8425minih8425Holky z porcelánu (1974) 
Holky z porcelánu n
minih66558minih66558Lupa je tlustý sklo (1984) [TV inscenace] 
Lupa je tlustý sklo n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Resident Evil: Poslední kapitola (2016)

 Resident Evil: Poslední kapitola (2016)
Resident Evil: Poslední kapitola n
Resident Evil: The Final Chapter
Žánr: akční / horor / sci-fi
Země: Spolková republika Německo / Kanada / Austrálie / Francie
Režie: Paul W. S. Anderson

(pokračování)

Resident Evil: Odveta (2012)

 Resident Evil: Odveta (2012)
Resident Evil: Odveta n
Resident Evil: Retribution
Žánr: akční / horor / sci-fi
Země: Spolková republika Německo / Kanada
Režie: Paul W. S. Anderson

(pokračování)

Resident Evil: Rozklad (2008)

 Resident Evil: Rozklad (2008)
Resident Evil: Rozklad n
Baiohazâdo: Dijenerêshon
Žánr: animovaný / horor / sci-fi
Země: Japonsko
Režie: Makoto Kamiya

(spin-off)

Resident Evil: Zánik (2007)

 Resident Evil: Zánik (2007)
Resident Evil: Zánik n
Resident Evil: Extinction
Žánr: akční / sci-fi / horor / thriller
Země: Kanada / Velká Británie / Spolková republika Německo / Francie
Režie: Russell Mulcahy

(pokračování)

Resident Evil: Apokalypsa (2004)

 Resident Evil: Apokalypsa (2004)
Resident Evil: Apokalypsa n
Resident Evil: Apocalypse
Žánr: sci-fi / horor / akční
Země: Velká Británie / Spolková republika Německo / Kanada / Francie
Režie: Alexander Witt

(pokračování)

Resident Evil (2002)

 Resident Evil (2002)
Resident Evil n
 
Žánr: akční / horor / sci-fi / thriller
Země: Spolková republika Německo / Francie / Velká Británie
Režie: Paul W. S. Anderson

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2004) [TV cyklus...

14:00 - 14:50

30 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Dějiny antisemitismu

14:00 - 15:00

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

13:40 - 14:40

50 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:25 - 15:25

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ginger Lynn

Lynn Ginger

Gentlemen Are Born

Gentlemen Are Born
Gentlemen Are Born

Naposled navštívené:
Ginger Lynn

Lynn Ginger

Gentlemen Are Born

Gentlemen Are Born
Gentlemen Are Born