Zari
ohodnotit

Pusinky

Další název:
Dolls
Rok:
2007
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
5.4.2007
„Když nepřekročíš hranice, nedostaneš se dál.“

Komentáře k filmu Pusinky

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 39
petrusmev
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.8.2014
Hodně nepovedená road, ale   hodně povedená road movie.   Velké sousto, které autorka   a režisérka zvládly se   ctí, a za to a za svou odvahu   mají můj obdiv. Film bych   zařadil mezi díla jako   Černý Petr, Džusový román   nebo Indiánské léto, to   jest díla, která ukazují,   že mládí není zdaleka   bezstarostné.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.2.2014
Netuším, koho mohl tento   film zaujmout, ale jistě se   někdo najde. Mne tedy   rozhodně nezaujal a některé   postavy mi přímo pily krev.   Stejně jako jejich chování.   Dávám jen velmi málo za   trošku té erotiky, jinak   bych asi u tohoto filmu usnul   jako špalek.   230920119511/9915
Ostrovan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.7.2012
Jako reklama na PSP: dobrý
Jako reklama na SA:   dobrý
Jako filmová   maturita: dobrý
Ale   chtělo by tu vysokou...
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.11.2011
Prej podle nějakých   chytrých film.kritiků   nejlepší film roku?Ha a   kde?Zajímavé téma+dobrá   hudba a pár vtipů a   zajímavých herců mě   neumožní dát tomu méně   bodů.Jinak to   jejich"cestování   odnikud nikam"a něktré   dialogy a scény mě fakt   sraly!!
Hortensie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.10.2011
Pusinky byl film, který   řadím k tomu nejhoršímu,   co mohlo být po roce 2000   natočeno. Filmy pro mládež   jako takové mi nevadí, i v   období středního věku se   člověk může podívat na   snímek pro mladé a s   určitou shovívavostí se   dívat na   "problémy"   některých teenagerů. U   Pusinek jsem očekávala   přihlouplé holčičí   tlachání, trapné dialogy,   ale tak nějak jsem   očekávala, že i přes   typické teenagerovské znaky   mě film bude alespoň bavit.   Nestalo se. Viděla jsem jej v   kině, kde jsem jen silou   vůle vydržela až do konce   přemáhajíc spánek, neboť   neskutečně znuděný a   nespádový film by mohl z   fleku sloužit jako   uspávačka pro malé děti.   Je až směšné, jak se   tento naivní a bezduchý film   snaží chvílema být   jakýmsi pokusem o drama a sem   tam vkládá cosi jako   psychologické prvky o   hledání sexuální identity.   Nevím, kdyby to všechno   mělo trochu jiný obal, jiný   scénář, kdyby 95 procent   filmu nebylo jen žvanění od   ničeho k ničemu, snad by z   toho vzešlo i něco   koukatelného. Herecké   výkony strojené, nemastné a   neslané. Sandra Nováková   se sice snažila asi nejvíc,   ale ani její herecký projev   nemohl film zachránit, neboť   v prvé řadě byl   prachmizerný scénář. Marie   Doležalová, ve své době   docela chválená kritikami,   mi přišla suchopárná, jen   bezbarvě odříkávající   pár naučených vět.   Hudební doprovod také   katastrofa. Tak co s tím?   Občas se snažím najít na   něčem špatném alespoň   něco dobrého, ale Pusinky   mě tak neskutečně   otrávily, že už nechci   nikdy v životě vidět z   tohoto filmu ani úvodní   titulky.
Peykka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.7.2010
Souhlasím s Regal - jak tohle   někdo mohl vymyslet!! :(   Tohle je film, který se vám   buď líbí nebo ne! Já   patřím rozhodně do té   negativní části. Jako road   movie ano, ale ne takovéhle   podání. Dialogy mi přijdou   trochu zaostalý. Pro mě   hodně podprůměrný film a   to si myslí, že ČR točí   lepší!!
Lucelka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.7.2010
příběh kamaradek ktere si   přestaly rozumět zjistily   že jsou každá uplně jiná   dochází u nich k   neustálému nedorozumění   pomluvy urážky atd snímek   je docela dobrý ale místy   nudný
lucymat
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.7.2010
Na českou tvorbu průměr.   Nic zvláštního jsem od   Pusinek nečekala. Kromě   několika málo situací a   občasných výkonů   představitelek nic   nepřekvapí. Hotová 99   minutová reklama na Student   Agency.
Regal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.5.2010
Co dodat!!
Můj bože! Tohle vážně je   někdo schopen vymyslet? Ptám   se proč? Je to totiž směs   pravděpodobně možných   příběhů a situací   skloubených do jednoho   nepravděpodobného filmu.   Jsem zklamán! Mé zklamání   alespoň částečně   zachránily svým hereckým   výkonem hlavní postavy.
Jarda.ftr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Pusinky nejsou asi zrovna   komedií v pravém slova   smyslu. Jsou spíš   psychologickým rozborem o   hledání, o tom jací   vlastně máme být a kam   jít. Po psychologické   stránce jsou dobře   zvládnutým filmem, který   vystihuje období, kterým si   prochází každý. Zkrátka o   tom jací v současnosti jste   ani to nevíte-nebo raději   nechcete vědět.
Mladé herečky zvládly   film dobře, protože zahrát   náročné role, které měly,   nebude vůbec nic   jednoduchého. Určitě to   není laciná komedie ze   střední s nalíčenými   manekýnami a manekýny.
BinLADIN
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Dosti špatnej film bez   děje bez konce nemám k   tomuto radoby filmu ani co   napsat je na ostatních co   k tomu řeknou mně to teda   nechytlo
Lucka-V.
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.7.2009
Tohle není podle mě zrovna   moc pěkný film. Je   pochmurný děj, a když se to   vezme je i docela dost   nudný.
Alespoň   herecké výkony jsou   přesvědčivé.
mildaaxe
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.6.2009
Jako čet sem pár docela   kladných recenzí takže sem   čekal trošku víc, než   jenom obsazení hezkejma   herečkama, kerý se   dostávaji do většinou   ničim zajímavých situací,   který, mi teda zrovna moc   neřikaji...Film je podle mě   jenom pár pospojovanejch   scének, příběh sem zde   hledal marně, pokud teda   nemělo bejt příběhem   "hledání sebe   sama"pokud jo, tak to   bylo vopravdu skvěle   rozvedený...(samozřejmě   ironie).Fakt   zklamání...Takže zbejvá   jenom pár nahých dívčích   těl, což dobrej filmovej   zážitek jaksi   nedělá.Jedině docela   sympatický obsazení mi   brání tendle snímek   totálně ztrhat.Koukat na to   znova ale určitě nebudu...
sylwikk
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.5.2009
Tak tenhle film se zrovna moc   nepoved. Čekala sem teda   mnohem víc. Komedie? Blbost,   nic vtipnýho na tomhle filmu   neni. Nemá děj a celkově je   docela nudnej. Radši si   vyberte jinýho filma.
DaveDeMode
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.5.2009
5-
Něco tak strašného jsem už   dlouho neviděl. Odjakživa   mám rád České filmy, ale   tohle bylo moc:-(. Film   absolutně bez děje,   tragická kamera, snaha o   lacinou erotiku (čím   víckrát budou vidět ňadra,   tím to asi film   nezachrání). Myslím, že   kdybych si vzal digitální   kameru, oslovil tři   kamarádky, tak během dvou   hodin vymyslím scénář a   natočit něco   kvalitnějšího než tohle..   Hrůza!!!!
hledaseniki
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.2.2009
Pusinky
99 minut na tenhle film je   podle mě moc. Je to naprosto   o ničem jako většina   novějších českých filmů.   Jestli se chcete nudit, tak si   to určitě puste.
Rocky4
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.1.2009
Žádná sláva to určitě   nebyla, ale nedopadlo to ani   tak hrozně. Pravda je, že   jsem se u filmu občas   začínal nudit. A chvíli mi   trvalo než jsem se dostal do   děje. Asi bylo chybou že mi   utekli první 4 minuty filmu,   těžko říct. Rozhodně to   není komedie, ale spíš bych   to označil za psychologické   drama, o hledání sebe sama.   Nevzpomenu si na žádnou   scénu kdy bych se zasmál.   Sexu a nahotinek je ve filmu   řekl bych až moc. Jen nevím   jestli to je ku prospěchu   filmu.
Dobrý herecký   projec předvedla Nováková a   hlavně dobře zahrála   Doležalová roli lesbičky   Išky. Líbil se mi i bratr   Vojta jedné z hlavních   hrdinek.
Na DVD film   vlastnit nemusím, stačí   vidět v TV. Až film budou   opakovat, zřejmě si ho   zopakuju ještě jednou pro   zajímavost, i když   pochybuju, že by poté   hodnocení poskočilo nahoru.   60%.
Komparsista11
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.1.2009
Úpadek českého filmu!
Nic jiného mě nenapadlo,   když tenhle výplod hrůzy   skončil. Tři neskutečně   imbecilní pipiny navíc   hnusné jak noc žvanily jenom   samý nesmysly. Neskutečně   odpornou postavou je Iška.   Blbka bez mozku, co neví, s   prominutím, s kým to má   dělat. Závěr s lesběním   mě dostal. Proti   homosexuálům nic nemám. To   aby si to někdo nevyložil   blbě, ale jako prvek k   trapnosti celého filmu to   vyznělo šíleně. Kdyby to   byl psychologickej film o   hledání sexuální identity   tak budiž. Ale komedii nebo   road movie to skoro   nepřipomínalo a já si moh   jen gratulovat, že jsem tuhle   ptákovinu viděl jen v telce.   Dát prachy za lístek do kina   nebo za půjčení dývka, asi   bych si to do smrti vyčítal.
Manuela
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.1.2009
Teda Petře1984 tys to fakt   dobře napsal! I když je   tenhle film o holkách mýho   věku, ani tak mě to moc   nebavilo. Hlavně postava   Išky mě tam vytáčela asi   nejvíc. Přišla mi jako   bezduchá pipka. Naopak docela   Sandra Nováková mě tam   bavila. Taková správňácká   držkatá holka. Asi by to   nebyl špatnej film, ale je   moc rozvleklej. Taky hudba se   moc nepovedla. Moc jsem se na   to těšila, kámošky mi film   hrozně vychválily, ale   zklamalo mě to. Skoro vůbec   jsem se nebavila.
georginaa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.1.2009
Tyto holky hledají sami sebe,   neví jak si počít se   životem. Myslí si , že bez   pravidel a peněz můžou   všechno, ale stejně zjistí,   že tak to nefunguje a   všechny představy se jen tak   splnit nedají. Zažívají   své první zkušenosti,   hlouposti, zklamání, stejně   spadnou zpět tam , kde   začaly.
Petr1984
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.1.2009
Při sledování filmu jsem se   několikrát přistihl, že   zívám a civím někam   "za obrazovku".   Čekal jsem ujetý   mládežnický film s dobrým   humorem, ale bohužel. Tři   holčiny, co pořád dokola   opakovaly jedno a totéž,   docela blbě nasynchronovanej   zvuk (to mě taky dost   odrazovalo) a místa děsný   nudy. Zlatej Kotek a Mádl,   jejich komedie aspoň mají   šťávu a člověk se baví.   Pusinky jsou velká slabota.
Ondra44
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.1.2009
Trochu neobvyklý film na   dnešní dobu. Určitě není   komedií. Místy působí   zmateně, neurovnaně, místy   hluše, možná tím o to víc   vystihuje pocity hlavních   hrdinek (a hrdiny). Rozhodně   dá trochu víc   přemýšlení. K jeho plusům   patří, že i přez tu svou   určitou zmatenost je   rozhodně skutečnější než   laciné komedie.
Frolíček
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.10.2008
Několikrát v průběhu filmu   jsem se musela ujišťovat,   že hlavní hrdinky už mají   opravdu po maturitě, protože   takhle naivní a nevyrovnané   osoby, aby člověk pohledal.   V zásadě jinak celkem   zajímavý filmeček, z   jiného soudku než   Snowboarďáci apod.,   chvílemi naivní - hlavně,   když jedna z hrdinek vleze   sama do auta ke dvoum   chlápkům, proboha co jiného   čekala? Nejvyrovnanější mi   připadal čtrnáctiletý   bratr jedné z hlavních   postav, slibná Doležalová,   ta alespoň měla co hrát a   uhrála to.
ondrech
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.10.2008
No tak jsem nestihl prvních   pět minut a myslím, že to   byla chyba, protože jsem měl   z toho takový pocit, že   vlastně jedou někam, a   přitom se pořád točí v   kruhu. tak nevím. Líbila se   mi kamera - její pastelová   barevnost je nádherná.   Škoda toho podivného   příběhu.
Radka30
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.10.2008
blbost
Od této komedie jsem si   slibovala mnohem víc, ale   přiznám se, že už jsem   dlouho takovou blbost   neviděla. Možná je v ní   moc nahoty, která této   "komedii" nějak   nepomohla a takřka žádný   děj.
Papaja73
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.8.2008
Přiznám se,že jsem čekala   další rádoby teenagerovskou   komedii plnou pochybného   humoru a sexuálního   harašení.Tento film mě   však příjemně   překvapil.Film se sice točí   i kolem sexu ale najdeme v   něm i pár psychologických   zvratů,to jak se vztahy mezi   hlavními hrdiny filmu   postupně mění a nic není   tak jednoznačné,jak by se na   první pohled mohlo   zdát.Trochu lepší dějové   zvraty(občas se ve snímku   najde pár hluchých míst)a   mohlo to být ještě   lepší.I tak se však snímek   řadí k těm lepším   počinům.
Snura
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.8.2008
Váhal jsem se od čtyř do   sedmi bodů, přičemž ta   čtyřka byla na začátku,   kdy jsem se trochu nudil a   obracel oči v sloup, ale na   konci to již byla jasná   sedmička a uznale jsem   pokyvoval hlavou. Což je   samozřejmě lepší, než   kdyby to bylo obráceně.   Uznání patří především   dobrému příběhu Petry   Ušelové, perfektní   režijní práci Karin   Babinské, a také výborným   hereckým výkonům všech   tří hlavních   představitelek. Kdybych jednu   vyzdvihl nad ty dvě ostatní,   tak by to nebylo vůči těm   dvěma fér. Každá byla tak   trochu jiná, ale výborné   všechny. Ještě trochu   lepší začátek a bylo by to   za devět.
paseka74
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.7.2008
Smutná možná ale   komedie???Myslím že u   komedie i u smutné by se měl   člověk alespoň občas   zasmát,u tohoto filmu se mě   to nepodařilo.Hrůza.
kcobain
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.6.2008
No co k tomu říct, 80% filmu   jsem byl myšlenkama jinde, je   to takový sled obrazů v   podstatě s žádným dějem,   filmu by prospěla mnohem   kratší stopáž.
Benyk
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.2.2008
Tento film s dnešní dobou   nemá nic společného, ubohá   a laciná road-movie, která v   sobě nese trochu nahoty,   možná by se tomu dalo říci   i erotiky, občas někdo   vypustí z úst nějaké to   pseudomoudro, ale to je tak   všechno, nechápu jak to   mohla porota ocenit jako   nejlepší celovečerní   film!!!Ve filmu někdo   neustále brečí až je to   komické jak se snaží v   divákovi vyvolat nějaké   spřízněné emoce. Hrůza   úpadek.
Hammer
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.12.2007
Navzdory zdánlivě   "sladkému" názvu   je film značně dramatický.   Tři kamarádky se chtějí   vydat na společnou   bezstarostnou cestu, ale brzy   zjistí, že uvažovaly   příliš lehkomyslně. Tento   námět sám o sobě by nebyl   ničím výjimečným, ale v   případě filmu Pusinky jde o   velmi poutavé zpracování.   Příběh je vyprávěn se   svou samozřejmostí, ale bez   přehnaného sentimentu, je   hodně odvážný i   přesvědčivý. Je nutné   zmínit skvělou kameru a   střih a samozřejmě herecké   výkony představitelek   hlavních rolí pod skvělou   režií Karin Babinské.
ChewieDC
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.11.2007
Po tomhle filmu se vážně   stydím, že jsem dal kdysi   Snowboarďákům tak vysoké   hodnocení. Je to dost   ošemetný film. Dementní   název vyzve diváky na   srandovní teenagerskej film,   a ve výsledku je to famózně   natočená deprese ze života.   Sice nedrží moc tempo,   zpočátku se tam toho děje   strašně moc a nestíhá se   to zpracovávat, ale dopad má   silný. Kamera, střih a   režie ovšem na světové   úrovni. V posledních   několika letech jsem neviděl   tak dobře nasnímaný český   film. Fakt.
Pardal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.11.2007
Být to moje spolužačky tak   bych se jim musel asi smát,   protože ty holky měli   schízu snad ze všeho a   všechno brali strašne   tragicky... Kdyby to   řežisérka tak moc   nenahecovala tak z toho mohl   bejt aji pěknej film ale v   tom stavu v jákým nám jej   podává jste z těh holek   každým daším záběrem   víc a víc otrávený.
Warden
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.10.2007
Dost nevyrovnaný film.Ale   při přihmouření oka-dobré   herecké obsazení,super hudba   a kamera a navíc je to   takový pocitový film,jaké   mám rád.Takže holky,za   8.Těším se na další film   Karin Babinské.
Mgb
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.8.2007
Po Pravidlech lži a Vratných   lahvích je toto další   český film, který se   povedl. Žádná trapně cool   komedie ve stylu   Snowborďáků a podobných   úletů, ale hodně zajímavý   příběh o jedné cestě.   Všechny tři hrdinky mi byli   velice sympatické a zároveň   mě něčím strašně   štvali. Jako v životě - nic   není černobílé. Jen tak   dál!
freddy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Čekal jsem Snowboarďáky v   ženském provedení. Dočkal   jsem se originálních postav   s výjimečnými vlastnostmi a   charaktery, s originálním   příběhem, se zajímavými   zvraty, mnohdy nádhernými   scenériemi (osamocené   omšelé veřejné   koupaliště a nudící se   prodavačka vstupenek na toto   koupaliště mají své   kouzlo) a se zcela   zvláštním pohledem na   život. K tomu si ještě   připočtěte, že miluju   road-movie, a mám jasno.   Devět hvězdiček dávám za   výše vyjmenované, jednu   ubírám za přílišný   product placement a trochu   zdlouhavý příběh, celkově   se my však tento milý a   pozoruhodný příběh líbil   a nebudu mít problém se na   něj podívat znovu...
hvezdyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.5.2007
Někdo by si mohl myslet, že   film Pusinky je další z   teenagerovských komedií.   Není tomu tak. Po jeho   shlédnutí jsem přemýšlel,   proč byl natočen. Koho měl   film oslovit a pro které   publikum je film určen. Road   movie, to by byla asi   nejlepší charakteristika   filmu. Jenže. Snad by mohl   nést přívlastek walk movie,   či drink movie a nebo sex   movie. Hlavními hrdinkami   jsou tři mládé dívky.   Maturitu mají za sebou,   život před sebou a   prožívají krizi svého   věku a hledají odpověď na   otázku, co bude dál. Film by   též mohl nést přívlastek   erotický, neb erotiky je ve   filmu na české zvyklosti   poměrně hodně. Což já   osobně vítám. :-) Dal by se   film Pusinky označit za   komedii? Někdy je to spíše   drama a psychologický   příběh. Vtipných situace a   hlášky mu nechybí. Film je   směsí různých žánrů, ve   kterém s věttšinou   vyskytují neznámé tváře.   Nejznámnější je snad   Sandra Nováková. Obrovským   hereckým objevem bude Marie   Doležalová, která   ztvárnila roli lesbické   Išky.
Mám už svým   věkem trochu dál od   dnešních teenagerů, ale   nemám pocit, že dokáží   uvažovat tak, jak hrdinky   filmu. Mé celkové hodnocení   se pohybuje na hranici mezi   šesti a sedmi body.
bandri
Hodnocení:
Přidáno: 2.5.2007
Nic moc
Tento film jsem již viděla,   a nějak zvlášť mě   nezaujal. Ale na druhou   stranu, snad si mladší   generace z tohoto filmu odnese   aspoň nějaké ponaučení.   Mně osobně se nelíbí, jak   dnešní mládež příliš   pije, a ve filmu je aspoň   vidět, jak to pak dopadá.   Mé hodnoce: nic moc.
adrasi
Hodnocení:
Přidáno: 2.5.2007
je super
Tenhle film je prostě bomba   moc se mi líbil, obsazení   skvělé prostě jednička.Co   dodat perfektní scénky,   dobrá hudba. Určitě ho   doporučuju všem co mají   rádi filmy u kterých se   zasmějí popřemýšlí a   někdy si i pobrečí.Je to   prostě realita podobná   dnesní době.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih70407minih70407The Loved Ones (2009) 
The Loved Ones n
minih14586minih14586O ševci Matoušovi (1948) 
O ševci Matoušovi n
minih153720minih153720Konec řetězce (2017) 
Keti lõpp n
minih44758minih44758Čas jeřabin (1997) [TV film] 
Čas jeřabin n
minih67896minih67896Voda pro slony (2011) 
Water for Elephants n
minih19147minih19147Smrt stopařek (1979) 
Smrt stopařek n
minih67880minih67880Zaspala nevěsta (1984) [TV inscenace] 
Zaspala nevěsta n
minih138826minih138826Kluci (2015) 
Pojkarna n
minih159276minih159276Johnny English znovu zasahuje (2018) 
Johnny English Strikes Again n
minih200458minih200458Land of Bad (2024) 
Land of Bad n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:52

49 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Jepice dlouhochvostá, Maďarsko

19:20 - 19:50

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

19 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:40 - 19:55

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Reklama