Zari
ohodnotit

Pařba v Bangkoku

The Hangover Part II

Další název:
Vo štvorici po opici 2 (SK)
Žánr:
Rok:
2011
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
9.6.2011
„Plánovaná decentní předsvatební oslava v Thajsku se nějak vymkne z rukou...“

Komentáře k filmu Pařba v Bangkoku

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 24
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.9.2019
Nic naplat, pařba je prostě   pařba a když se toho chopí   chlapi, je z toho větší   katastrofa než výbuch sopky.   Stu má před svatbou, tudíž   je potřeba rozlučka se   svobodou. A stejně jako   posledně v Las Vegas se to i   tentokrát vymkne kontrole a   stanou se věci vskutku   nevídané. Dějová šablona   je tedy v podstatě stejná,   jen s jinými událostmi.   Takže se pánové ráno po   mejdanu znovu probudí z   alkoholového opojení a   nestačí se divit. Celý   příběh je tak opět pouze o   tom, jak postupně odkrývají   co kde zpustošili. Jo a také   se hledá jeden nezvěstný.   Snímek má stejnou   atmosféru, stejnou   dobrodružnou náturu, stejnou   zábavnost. A že by byl tím   pádem předvídatelný? No,   jak se to vezme. Asi nikdo   předem neodhadne co, kde a   kdo provedl. Každá kocovina   je zkrátka originál a podle   toho to také vypadá. A   třešničku na dortu na   samém konci jako pojítko s   předešlých filmem určitě   nikdo nečekal. Na tomto   druhém snímku je znatelný   větší rozpočet, což na   výpravě hodně přidalo.   Každopádně, kdo neviděl   předchozí snímek a začal s   tímto, vůbec to nevadí.   Může se zdá být   zbytečným, ale když jsou   chlapi nepoučitelní, proč o   tom zase nevyprávět.
prediger
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.8.2011
Nestává se mi moc často,   abych brečel smíchy. Tomuto   filmu se to podařilo. Jedinou   výtkou je, že prvních 20   minut se stále vrací k   prvnímu dílu. Takže rada.   Bez Pařby ve Vegas se na   tento film nedívejte
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.7.2011
The Hangover Part II
Předchozí díl byl super.   Jak jsem zjistila je jedna   skupina co film miluje a   druhá co ho nenávidí. Já   se řadím k té první.   Druhé pokračování, kromě   jiné destinace nepřináší   až tak nic nového, ale   přesto byl o něco malinko   lepší než první. Alan   opět boduje. Tentokrát se   nehledá ženich, ale bratr   nevěsty. Film našlapaný   akcí, vtipem a hláškami   hlavních hrdinů.
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.7.2014
The Hangover Part II aneb solídne pokračovanie
Dvojka pokračuje v úspechu   jednotky aj ked o trochu so   slabším humorom.Pár scénok   pri,ktorých som vybuchol   smiechom sa tu nájde.Trochu   ma zamrzelo že sme zase   dostali málo J.Barthu to je   pre mna velká škoda.
terka69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.7.2011
O něco slabší než Pařba   ve Vegas, ale pořád se u   toho člověk nasměje a   nejlepší jsou stejně ty   fotky na závěr
sylwikk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.1.2012
Phil, Alan a Doug zamíří   tentokrát do Thajska na   svatbu Stua. Ten už nechce za   žádnou cenu pít, protože   si moc dobře pamatuje, co   vyváděli ve Vegas. Jenže ne   všecko, co si naplánujete,   vyjde tak, jak ste si   představovali. A proto Phil,   Alan, Stu a dokonce i   nevěstin sedumnáctiletej   brácha Teddy se další den   probudí kdesi uprostřed   Bangkoku. Vlastně - probudí   se jen ty tři, Teddy je   totiž k nenalezení. Jenže   nikdo z nich si opět nic   nepamatuje, a tak budou muset   vypátrat, co se stalo,   urychleně najít Teddyho a   stihnout včas přijet na   svatbu...
Opakovanej   vtip už neni tak vtipnej, a   tak na jedničku to prostě   nemá. Ta se mi líbila   hodně. Tohle je vlastně   taková kopie - opět ožralý   kamarádi, který pátraj po   tom, co se stalo, opět   svatba, opět závěrečný   fotky. Ale to je ode mě asi   tak všecko, co chci   kritizovat.
Ačkoliv   už to neni taková bomba,   jako jednička, pořád je to   sranda a pořád je to fajn   film. O vtipný scény neni   nouze - Stu a jeho tetování,   nemrtvej Mr. Chow, Stuova   "tanečnice" a   spousta dalších. Pro mě byl   teda nejluxusnější Mike   Tyson, toho sem fakt nečekala   :D Dobrá oddechovka, určitě   sem to neviděla naposled :)
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.1.2012
Žijeme alternatívnym štýlom
Síce už nie tak bombové ako   jednotka, ale stále si   zachováva istú porciu   kvality. Forma je skoro   identická ako v jednotke (a   samozrejme   predvídateľnejšia), avšak   to nevadí. Pobavíte sa   určite. Akurát teraz to je   ešte brutálnejšie, ešte   zapletenejšie, a ešte   spoločensky nekorektnejšie.   Stu sa odviaže ešte viac,   Alan blbne ešte viac, a Phil   zasa upokojuje ešte viac.   Mnoho vecí priamo odkazuje na   jednotku a priznám sa, že mi   to je i sympatické, so   scenárom sa museli istotne   pekne pohrať. Asi to bol   zámer. Svadba, fotky, strata   jedného člena, to všetko   nás čaká. A samozrejme   nesmie chýbať sekundovať   šialenec Mr. Chow. Namiesto   dieťaťa opica, namiesto zuba   tetovanie, namiesto luxus   hotelu diera. No a   čerešničkou zasa o čosi   hlbší latentný vzťah Alana   k Philovi. Solídne,   dôstojné pokračovanie a   samozrejme sa môžeme tešiť   na trojku, ktorej by sa malo   údajne obávať Los Angeles
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.4.2012
oproti jedničce už slabší   odvárek, kde člověk už   trochu všude čekal co se   stane a ono jo... ale pár   povedených vtípků,hlášek,   scén a situací tu rozhodně   bylo. Oddechovka nebo spíše   kulisa při nudění=)
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.12.2014
Pařba v Bangkoku
Staří známí pařmeni se   opět vracejí v druhém   filmu, tentokráte se   odehrávajím v thajském   Bangkoku. Za sebe musím   říct, že se mi to nelíbí   jako tak jako geniálně   bláznivá jednička. Je tu   ovšem pořád hodně   povedených srandovních   situací, které fungují na   výbornou. Za všechny musím   samozřejmě zmínit tu s   tranvestitou, to bylo vskutku   k popukání. A nakonec nesmí   chybět ani fotografie, které   celou záležitost pěkně   objasňujou.
mikee007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.6.2011
...já jsem nebyl z Pařby ve   Vegas až zas tak úplně   rozstřelenej,ale byla to   mpohodová komedie,bez   velkého přemýšlení.
Druhý díl se řídí   stejnými pravidly,vše je v   něm dost podobné a přesto   si uchoval jistou dávku   zábavnosti s tím bonusem,že   už jsou pro nás   "pařmeni" starými   známými.
Opět se   pídí po tom,co sakra   předchozí noc vyváděli a   opět se na sebe dozví   "pěkné" věci. Jen   drobátko brutálnější,než   minule. Pokud by se čirou   náhodou točil další   díl,půjde už o krk.
Ale jinak,jooo . Pařbu   můžu doporučit. Oskara   nedostane,ale neurazí. Mně   osobně se druhý díl líbil   o chloupek víc.
Sanchez
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.2.2012
Kluci jedni ušatí, to zas   byla jedna povedená pařba s   velkým "P" ..   předem je dobré uvést, že   pokud by se jednalo o   samostatný film, tak   'Hangover II' zřejmě   exceluje, jenže není.   Originál je pouze jeden a ten   už byl viděn ve 'Vegas'. Z   tohoto pokračování jde už   od úvodu citít práce přes   kopírák, podobné ražení a   styl. Samotné smyšlené   psychárny jsou cool, ale ve   výsledku ztrácí páru. Ale   co mi přišlo nejvíce   negativní - z prvního dílu   byla opravdu cítit všemocná   reálnost ( chlast dělá divy   :), ale tohle pokračování   se vymiká realitě a občas   přechazí i hodně   smyšleným akcím. Phil, Alan   a Doug zábavní jsou,   dělají bezva srandu a umí   to pořádně roztočit, ale z   plných plic jsem se smál asi   o 1/2 míň, než tomu bylo u   dílu prvního.
Naki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Nemohu si pomoct, ale Todd   Phillips opět nezklamal. To   že se film opakuje ničemu   absolutně nevadí. První   snímek byl více vtipný,   teď se to okořenilo akcí.   Hvězdu uberu pouze za   opakovaný děj, který ale   neztratil na kvalitě a   provedení. Hudba byla opět   parádní a Mike Tyson nesmí   chybět. :))
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.4.2013
Pařba ve Vegas docela ušla,   ale nebyla to komedie, ze   který bych se válel smíchy.   Paření v Bangkoku je myslím   o něco málo vtipnější,   ale shlídnout se dalo. Dle   mého průměrná bláznivá   komedie, nic víc nic míň:-)   Ale jednu hvězdu jsem   přihodil za sex s ladyboyem,   protože ta scéna, jak se tam   domlouvaj co se mezi Stu   Pricem a tou prostitutkou   stalo mě dostala:-)
Karius
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.7.2012
Musela jsem si dát   pozor,abych nevysypala svůj   náklad příliš brzo a pak   odhalení mužství ..asi   nejlepší scéna z   filmu...Jednička byla   určitě lepší,tohle už   bylo spíš,jak přes   kopírák,ale furt se člověk   zasměje a to je u komedie   základ --->60%
goranchorvat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.6.2013
Ještě jednou ?
Říká se že opakový vtip   není vtipem, no tvůrci   Hangoveru to pořekadlo   zřejmě nikdy neslyšely. Co   vadí nejvíce je opakované   schéma které se skoro do   puntíku drží   veleúspěšné jedničky.   Chybí moment překvapení, a   stále si říkáte jo to už   tady bylo. I přesto některé   gagy fungují i za této   situace, ale měl jsem spíš   pocit že to bylo v úctě k   prvnímu dílu. Lehce   nadprůměrná komedie, kterou   sráží fantastický první   díl. 55%
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.6.2019
Deja vu v Bangkoku...
Pokracovanie uspesnej komedie   je slabsie uz z principu deja   vu, len v inom   prostredi.Snimok taha   Galifianakis a Cooper.Humor sa   miestami dostava za hranu, co   moze citlivejsieho divaka   znechutit.Stale je to vsak   slusna zabava a Liama Neesona   som v cameu nespoznal...
Film doporucujem.
movie-freak
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.11.2013
Ach jo. opakovaný vtip   přestává býti vtipem. A   tady se to jen potvrzuje.   Jiné prostředí, avšak   shodná zápletka, jen jinak   rozdělené roličky. Ani jsem   to nedokoukal, takže vůbec   netuším kde skončil   ztracený člen skupiny. A ani   mě to nijak moc nezajímá.   Pro mě zklamání. A na   třetí? No to snad ne!
Superbus
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.12.2012
Asijská varianta známé crazy-komedie
Ačkoliv se jedná o druhý   díl, první díl jsem dosud   neviděl, proto se mi tato   bláznivá komedie líbila.   Byť se samozřejmě nemůže   rovnat satirickému britskému   humoru a přes bláznivost se   bere docela vážně až   pateticky, přesto je tam   množství neotřelých   nápadů a zábavným scén,   aniž by si film musel   vypomáhat vulgarismy. Dal   bych i sedm bodů, ale za   vzhledem k ne úplně   uvěřitelné kašírovnosti   při hledání budoucího   švagra svatebčana dávám   šestku.
Duri86
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.12.2011
téměř dokonalá kopie parby   ve vegas,neni to ani tak   pokracovani jako remake. po   probuzeni buhvikde,hledani   ztraceneho kamose po celem   meste,i kdyz ho na zacatku   meli za prdeli
MARi0
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.2.2019
Pařba v Bangkoku
Jak už bylo řečeno v   téměř každém předešlém   komentáři, jedná se o   naprostou kopii prvního dílu   Pařba ve Vegas. S tím   rozdílem, že tentokrát měl   režisér Todd Phillips za   úkol zremakovat to v   jihovýchodní Asii, a podle   názvu asi nikoho   nepřekvapí, že právě v   Bangkoku.
Jenže, já   si tenhle film pouštěl   právě v Bangkoku, takže   zklamání podtrhlo ještě   to, že z už takhle   předvídatelného děje   ještě ani pořádně nesedí   reálie. Jasně, něco je   schválně přehnané aby   zdůraznilo stereotypy, jenže   většina věcí je tak mimo   realitu, že jsem prostě   musel jen kroutit hlavou. Pak   nemají mít lidé tak   zkreslené představy o   okolním světě.
Bradley Cooper má svůj   klasický projev, když se na   něj koukneme v kterémkoliv   jiném filmu, je to vždycky   to samé, úplně jak přes   kopírák. Jak to tenhle   herec, který zvládá   stěží jeden typ role,   dotáhl až tak daleko?   Vždyť jeho tvářička   přeci není zas až tak mega   hezká, nebo se mýlím? Za   mě rozhodně ztráta času,   nikomu nedoporučuji, a   doufám že mě samotného   někdy nenapadne zkouknout   trojku...
Hakamiah
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.1.2012
Vůbec nachápu co tenhle film   měl jako znamenat. Jednička   se mi líbila opravdu hodně a   dobře jsem se u ní bavil.   Ten samý den jsem si pustil i   tento druhý díl a prakticky   celý film jsem měl dojem,   že koukám znovu na díl   první. Naprostá vykrádačka   prvního dílu, kdy se akorát   změnilo město, ale děj   zůstal takřka stejný. A co   je nejhorší, skoro stejné   jsou i monology "Vy si   fakt nic nepamatujete?"   "ne, nic si   nepamatujeme". No   nestačil jsem se divit.
Lienocka22
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.7.2011
Už pri jednotke som sa   viac-menej nudila, ale bolo to   niečo nové, tak sa to dalo   ešte vydržať, ale toto? Tá   istá somarina, len na inom   mieste s trošku zmeneným   príbehom ... takto som sa už   dávno nenudila, nikdy viac!
mat.ilda
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.2.2013
Viděno omylem, a to doslova,   neboť jsem se domnívala, že   se jedná o první z řady   pochybných pařeb (což se o   den později ukázalo být   dalším z mých filmových   omylů - nedoslovně).   Přiznám se, že nejsem   vůbec pyšná na svou   schopnost pokračovat ve   sledování podobných   ubohostí víc jak čtvrt   hodiny a bylo mně hanba   hodnotit, nakonec zvítězila   obava nad nechtěnou reprízou   z důvodu nedostatku paměti a   podpůrný fakt, že kromě   mé osoby mělo tu čest   dalších sto hodnotících   diváků.
Nymeria
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.11.2011
tak toto bola strašná   nuda...jednotka bola   úžasná, ale k tomuto ani   neviem čo povedať...viac   nechutné ako vtipné

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih33932minih33932Zajatci pouště (1999) [TV film] 
Captive in Yemen n
minih22586minih22586Vítr v kapse (1983) 
Vítr v kapse n
minih69452minih69452Cesta do pekla (2009) 
Give 'em Hell, Malone n
minih15557minih15557Pavlínka (1974) 
n
minih90514minih90514Šílená hra (2011) [TV film] 
The Killing Game n
minih62475minih62475Rande s hvězdou (2010) [TV film] 
Starstruck n
minih36059minih36059Den zlomu (2003) [TV film] 
Killer Flood: The Day the Dam Broke n
minih113363minih113363Gagarin: První ve vesmíru (2013) 
Gagarin. Pěrvyj v kosmose n
minih77100minih77100Kazatel smrti (2007) [Video] 
Hallowed Ground n
minih83044minih83044Nezvaní hosté (2011) 
Intruders n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Pařba na třetí (2013)

 Pařba na třetí (2013)
Pařba na třetí n
The Hangover Part III.
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Todd Phillips

(pokračování)

Pařba ve Vegas (2009)

 Pařba ve Vegas (2009)
Pařba ve Vegas n
The Hangover
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Todd Phillips

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

11:05 - 12:00

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Yellowstonský park - tikající ...

11:25 - 12:20

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Tipy ptáka Loskutáka

11:30 - 11:45

2 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko

10:10 - 12:05

82 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Reklama