Duben
ohodnotit

Osudový dotek

The Butterfly Effect

Další název:
Osudový dotyk (SK)
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
113 minut

Komentáře k filmu Osudový dotek

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 53
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.8.2020
Director's cut. Další   příběh nabízející novou   variantu na téma časového   paradoxu. Ano, opět tu máme   cestování v čase ve snaze   měnit špatné období k   lepšímu, které se však   očekávaně poněkud vymkne   kontrole. Složité dětství   hlavní postavy Evana mu dalo   do vínku psát si deník,   jehož texty určitého   období ho dokáží přenést   do dob dávno minulých, aby   se právě mohl pokusit   špatné věci obrátit v ty   dobré. Schopnost se   neobvyklým způsobem   pohybovat časem bez   vědeckého vysvětlení a s   rozporem se sebemenší   logikou není v takovýchto   příbězích nic   neobvyklého. Evan dokáže   měnit události pouze se   týkající jeho a v podstatě   kolikrát chce. Vliv na   další události s tím   spojených se však už nikdo   nezabývá. Zajímavostí je,   že se tvůrci zaměřili   převážně na temné   stránky lidstva, jako jsou   sebevraždy, drogové   závislosti, prostituce,   znásilnění, pedofilie,   mrzačení, sebevraždy,   násilné vraždy, rakovina a   mnoho dalšího, což v   takovém množství spíše   vede ke zmatku myšlenek   zabývající se filozofickým   aspektem lidských důsledků.   Přesto celý příběh dává   jasně najevo, že měnit   určitá odvětví minulosti   není zrovna žádná legrace   a že to může mít až   dalekosáhlé následky. Jako   sci-fi drama však námět,   který by se hodil i na   obsáhlý seriál, není   natočen špatně. Mohl být   sice kladen o něco větší   důraz na napětí, ale i tak   diváckou pozornost dokáže   upoutat. Takže proč měnit   minulost, aby ovlivnila   budoucnost? Aby se onen   jedinec dostal do lepšího   světa, který by ho učinil   bohatým, slavným a hlavně   šťastným? Ne, kvůli tomu,   aby byla láska jeho života   šťastná. Takže projde   několikrát   nepředvídatelným životním   peklem, aby po několika   pokusech nakonec uviděl pouze   jednu alternativu, která je   logická, stejně jako   bolestivá. Původní   myšlenka zakončení celého   dějství prý byla tak   děsivá, že nakonec do   výsledného filmu nebyla   použita, ale i tak to vypadá   hrůzostrašně. Zahrávat si   s časem holt není taková   legrace, jak by si mnohý mohl   představovat.
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.6.2019
Hodně zajímavý film. Měl   napětí a nečekané zvraty.   Každopádně příběh drží   diváky v napětí. Celkem za   pár peněz natočili   zajímavý sci-Fi thriller.
collen
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2017
Nejprve jsem vůbec nechápala   souvislosti, ale stejně jsem   byla příjemně překvapená,   v jaké roli se Ashton Kutcher   tentokrát prezentuje. Asi to   chce vidět tento mystický   příběh několikrát a   teprve potom posoudit jeho   kvality.
zeus12xy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.3.2015
Osudové
Naprosto skvělý film. Když   jsem ho viděla poprvé,   úplně mě pohltil, zírala   jsem s otevřenou pusou.   Podruhé, sledovala jsem   detaily, potřetí,   počtvrté... Film na mě   zapůsobil příběhem,   nápadem, napětím, tísnivou   atmosférou, vším! Je to   můj nejoblíbenější film   žánru mystický thriller.   Spíš tedy psychothriller.   Režiséry a scénáristy   tohoto filmu neznám. Kam se   poděli? Proč netočí a   nepíšou?
LetztesBiest
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2014
O tomhle filmu jsem se   dověděl náhodou a jsem za   to hrozně rád, protože pro   mě byl velmi příjemným   překvapením. Vlastně ani   nemám co vytknout - film   vtáhne do děje už na   začátku, kdy vzbudí   zvědavost, má zajímavý a   poutavý děj a celkem mě   překvapil i Ashton Kutcher, o   kterém jsem předtím neměl   nějaké extra mínění,   protože jsem ho viděl snad   jen v přiblblé komedii   "Hele vole, kde mám   káru". Zkrátka   spokojenost a můžu jen   doporučit, zvláště těm,   co mají rádi filmy s   cestováním v čase, neb tady   si ho člověk užije až až   ^^
lucymat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.7.2013
Neotřelý děj, který vás v   napětí udrží až do   poslední minuty, úderný   soundtrack, kupodivu dobře   hrající Kutcher... es má   The Butterfly Effect v rukávu   schovaných více, takže   vřele doporučuji ke   zhlédnutí. Je to vtipné,   děsivé, chvílemi   romantické - zkrátka   chameleon měnící se před   očima. Začtete se do   deníku?
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2013
Tak tohle bych chtěl umět   !!!
Mám to komentovat   dál ? To asi nemá smysl, ti   kdo to viděli, tak ví o čem   mluvím.Pro ty, co to ještě   neviděli - podívejte se.
Když jsem to viděl   poprvé, tak jsem byl ... jak   bych to řekl slušně   ...našel jsem slušné   přirovnání - "nalétý   jak váza" :-)
Nechtěl věřit tomu, co   se dějě na   "plátně", proto   jsem si řekl, že by bylo   dobré to vidět za   střízliva - dobrý nápad.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.1.2013
Na podobné filmy moc nejsem,   není to přímo můj šálek   čaje, ale tohle dílo vás   přiková k televizi. Ashton   jako mladý student který   může měnit svůj osud, i   budoucnost, nic ale není tak   růžové jak se zdá
vernom
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.6.2012
7/10
Je to opravdu něco jiného   než klasické thrillery nebo   horory, ale mě tento film   ničím nijak nezaujal, podle   recenzí tady jsem se na to   těšila, ale nijak extra mě   nevzal. Zajímavý námět, to   zcela určitě, ale můj   šálek kávy to nebyl.
Frolíček
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.4.2012
Měla jsem strach z Ashtona v   hlavní roli, ale považte on   opravdu hrál! Teda snažil   se:-) Český nic   neříkající název trochu   může mást, nicméně se za   Osudovým dotekem skrývá   inteligentní thriller, kde je   potřeba zapojit mozek, i   když podstatně méně než   tak musí činit hlavní   hrdina, kterému by třeba   neškodilo trochu upravit   občas děsivou vizáž.   Americkému divákovi bylo   učiněno za dost, takže vše   je vysvětleno do detailu,   možná trošku volných   skulinek navíc by neškodilo.   Ale nakonec zůstává   nadstandardní film. I když s   Ashtonem v hlavní roli.
ancaz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2011
Hodně hodně dobrý film, na   který budete koukat napjatě   a na konci budete mít nehty   ohlodané do krve. Herecké   výkony jsou brilantní a   atmosféra více než   výborná.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.4.2011
trénujme si mozeček, lepší než křížovka ...
tak dokonale nenormální,   neskutečné, nechronolické,   nevlastnící ani hlavu ani   patu, přitom vším naprosto   jasný, mysl trénující   film, který mám v paměťi   dodnes... a hlavně - od této   chvíle mne Ashton zaujal v   zájmu vážného žánru...
hanul.s
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.10.2010
Jeden z nejzajímavějších a   nejkrásnějších filmů,   které jsem zatím viděla.   Vše krásně navazuje a je   velmi pěkně logicky   promyšlené.
(Pro mě   asi nejšílenější bylo,   když si Evan začal   vzpomínat na svůj druhý či   třetí život a začala mu   téct krev z nosu - ehm - mě   taky)
Není to   příliš romantické, ale   zároveň je to postavené na   lásce k někomu. Navíc tento   film není takový ten   klasický - vrátím se do   minulosti (budoucnost) a   všechny zachráním -   zachráním svět. Ano je to   tam - ale mnohem   reálnější. Co se může   stát, když člověk změní   minulost? Jen malým   nepatrným dotekem, mávnutím   motýlích křídel způsobí   obrovskou změnu...
Hanice1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2010
Je to jeden z nejlepších   filmů které jsem viděla,   doporučuji všem kteří   chtějí u filmu trochu   přemýšlet.
Příjemné herecké   obsazení,velice zdařílá   kamera. Příběh velice   dobře zpracovaný. Tento film   řadím do své top 10.
Laila
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.2.2010
Tento film je velmi   zvláštní,mně osobně se   líbil i když ma takový   chaotický děj.Určitě   doporučuji
goranchorvat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.2.2010
Trochu studu za to že jsem   film tak dlouho   přehlížel.Chyba!Velice   efektní thriler,skvělý   nápad,paradní scénář.Film   má skvěle gradující   atmosféru a že se věnuje   tématu který mě bere ,je 10   % navrch.The Butterfly Effect   je film který vás vcucne a   nepustí a Ashton K. to   překvapivě nejen nepokazil   ale ještě přispěl k   jednomu z nejlepších   min.žánrově zaměřených   thrilerů všech dob.
Akana
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.11.2009
První třetina nadchla a   navnadila, pak ale s každou   další změnou minulosti tah   opadal a nakonec se příběh   tak trochu hryzal do   vlastního chvostu. Škoda.   Mám rád filmy s časovou   smyčkou a tenhle určitě   patří k těm   zajímavějším, ale 12 opic   je mnohem dotaženější a   atmosféričtější kus.
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.7.2009
Tento film dopad velmi dobře    
velmi slušné téma   které se naprosto senzačně   povedlo natočit a zahrát
K-R-I-S-T
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2009
Prostě užasnej film.   Originální nápad. nemá   prostě chybu. Moc se mi na   tom filmu líbilo že at   udělá cokoliv stejně se   něco podělá. Jeden z   nejlepších filmů co sem kdy   viděla.
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.6.2009
Tohle prostě musíte vidět,   abyste pochopili. Je to fakt   úžasnej film, kvalitní   herecký výkony a   originální děj. Evan se po   letech opět dostává do   minulosti, do svýho   dětství. Snaží se napravit   všechny špatný věi, co se   v tý době staly. Ono to ale   vůbec neni jednoduchý a Evan   zjišťuje, že bude muset   vybrat řešení, který by   bylo nejlepší nejen pro   něj, ale i pro jeho kamarády   a jeho lásku. Ať ale udělá   cokoli, nikdy to nedopadne   tak, jak by si všichni   přáli. Prostě fakt naprosto   úřasnej film, na kterej   byste určitě měli mrknout   :)
ghoul
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.5.2009
Paráda
Můžu říct, že jsem   ještě NIKDY neviděl lepší   film tohoto žánru. Dokonale   promyšlený děj, jen když   jsem to ale ukazoval   kamarádkám, tak ho kolikrát   nedokázaly pochopit. Takový   film už se nikdy nenatočí,   což je na jednu stranu smůla   a na druhou super. Jediný   film, co jsem postavil na   žebříček vedle tohoto je   Pokoj 1408 podle povídky   Stephena Kinga. Ale to už je   jiný žánr ;-)
kockak1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.5.2009
Zajímavý film, skvěle   promyšlený děj, který je   čím dál víc strhující.   Je neuvěřitelně   promyšlené a pravdivé, jak   by změna jedné věci v   minulosti, ovlivnila a   obrátila naruby spoustu   dalších událostí. A za co   jsem ubrala bodíky? Některé   trochu nechutné scény,   které mi vadili spíše jako   ženě (upálení psa,   znásilnění....), i když se   to nakonec spraví, vadilo mi   to.
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.5.2009
Nechápu, jakto že mi zmizel   komentář k takovému   snímku!! Výborný film, na   ktrém oceňuji nejen výkony   a nápady, ale hlavně to, že   si scénáristé věc   neulehčovali a příběh   promysleli od ačátku až do   konce, takže se není nutné   obávat, že by třeba od   poloviny filmu spěchali ke   konci, nebo že by celou   práci zazdily úděsným   klišoidním závěrem.   Kdepak...
suil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.4.2009
Jeden z těch   zajímavějších filmů.   Originální příběh, který   se postupně zamotává a   končí na jednu stranu dobře   (všem strašným věcem je   zažehnáno), na druhou stranu   špatně (on a ona spolu   neskončí jako šťastná   zamilovaná dvojice).
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.3.2009
Kvalitny film...
Zaujimavy film s trochu   komplikovanym dejom,v ktorom   ale nakoniec vsetko do seba   krasne zapada a zaver chyti za   srdce snad kazdeho.Kutcher   dokazal,ze je schopny zahrat   aj seriozne ulohy.Skoda,ze   nedostal sancu v podobnych   filmoch a ostala mu nalepka   komedialneho herca.Film je   vyborny a doporucujem ho.
pohy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.2.2009
tento film sem si koupil v   levnych CD s tím že alespoň   zaplácnu trochu nudy o   víkendu ale skutečnost? film   mě naprosto uchvátil, ten   nápad,provedení a herecké   výkony protagonistů jsou   výborné, film jsem si již   pustil poněkolikáté a   stále jsem u něj cítil   napětí a velice mne bavil.   Nestává se moc v posledních   letech aby vznikl takový   propracovaný snímek jako je   právě tento film
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.2.2009
od tohohle filmu sem čekal,   že bude docela dobrej, ale   skutečnost?Překonal všecky   mý očekávání - výbornej   nápad, navíc opravdu   dokonale zpracovanej.Jeden z   nej filmů, co sem viděl...
Sparta33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Luke
Co k tomu   říct....PARÁDA!!!!!! Film   jakej nemá obdoby!   Vynikající nápad a hlavně   DOKONALE zpracované!! Ani na   chvíli jsem nespustil zrak z   obrazovky,abych o něco   nepřišel!! Vynikající   Film!!!!!!! DOPORUČUJI!!
Pejpr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.2.2009
Úpřímně závidím těm,   kteří tento film ještě   neviděli a mají to v   plánu... :) Protože poprví   je to vždycky nejlepší ;)
Pali79
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.1.2009
Super!!!
Vynikajúci thriller, ktorý   som fakt žral od začiatku   až do konca. Vynikajúco   namiešaná zmes napätia,   mysterióznosti a   nepredvídateľných   udalostí....jednou vetou   zhrnuté - vynikajúci psycho   film.... myslím, že je   škoda sa zbytočne   rozpisovať - tento film   jednoducho treby vidieť...   vrelo odporúčam všetkým,   ktorí zatiaľ iba váhali,   či pozrieť alebo nie....
MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.11.2008
Osudový dotek
Bomba film. Konečně jsem   našel něco, co bavilo jak   mě, tak moji slečnu (zatím   se mi to u filmu nestalo ani   jednou!).
Dokáže   jedno, i nepatrné,   rozhodnutí změnit život   náš a lidí kolem? Na tuhle   otázku se snaží odpovědět   děj filmu, ale trochu jinak   než jsme zvyklí... A musím   říct že díky tomu si mě   snímek získal. Po usednutí   do křesla jsem nedokázal ani   na chvilku odvrátit zrak,   bál jsem se jen pohnout abych   omylem náhodou nezmeškal   něco důležitého.
Vřele doporučuji všem,   ať milovníkům sci-fi,   romantiky či thrilleru...
Markst
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Skvělěj film o cestování   časem a skvělej Ashton   Kutcher pro milovníky   cestováním časem   doporučuju rozhodně jeden z   těch nejlepších.
Mikyska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.9.2008
Bezkonkurenční!
Bezkonkurenčně nejlepší   thriller, co jsem kdy viděla.   Úžasné přenosy mezi   časem, fantastické herecké   výkony - např. když nemá   Evan ruce nebo když Killie   hraje fakt ohyzdnou   prostitutku, ... Nemám ani,   co bych vytkla nebo co by mi   vadilo.. Možná bych spíše   vyzdvihla konec, že   američané konečně změnili   trošku Happy End, který je   mnohem lidštější...
Papaja73
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.8.2008
Originální film,neobvyklá   zápletka,napětí až do   konce.Tento snímek vás   přiková k sedačce a   nedovolí vám vydechnout až   do konce.Dějový spád a   touha dozvědět se konečně   jak to všechno vlastně je   vám to zkrátka nedovolí.
davidek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Opět jeden perfektně   vypracovaný film jak po   stránce herecké tak po   stránce vizuální. Brzo se   podívám ještě jednou .
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.6.2008
Originální film s Ashtonem   Kutcherem, který zde   předvádí, že zvládá i   dramatické role.Zajímavě   natočený mrazivý sci-fi   snímek o cestování v čase   ve ztracených vzpomínkách.
retrogirl
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2008
Tak tohle bych nečekala.   Hodně hodně dobrej americkej   film, něco míň okoukanýho,   děj nepředpokládáte a   překvapuje vás každou   chvilku! Vidím v něm hlavně   poselství osudu a to, že   žádnej život není   dokonalej, v každym někdo   trpí... A taky nenaplněná   láska, která tak musela   zůstat... :,(
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.3.2008
Velmi podařená záležitost   o tématu cestování v čase   , která diváka upoutá do   sedačky a nenechá jej   vydechnout snad ani na   chviličku a svojí   atmosférou , podpořená   výbornými hereckými výkony   Ashtona Kutchera a Amy Smart ,   skvělým scénářem a   nádherným vizuálem se   nesmazatelně zapsal do mé   paměti , 90%
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2007
Přiznám se, že jsem byl v   průběhu děje filmu   zmatený, ale nakonec jsem se   zorientoval. Napínavý   příběh o tom, co se může   stát, když zasáhneme do   minulosti. A zase. A zase. A   ještě jednou zase. Film je   zajímavý a atraktivní. Jsem   však přesvědčen o tom, že   mi v paměti nijak neutkví.   Za čtrnáct dní, možná ani   ne, kdybych uslyšel jeho   název, tak si ani nevzpomenu   na to, o čem to je.
RaSTaMaN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Tak tohle je pecka!!! Tenhle   film je napínavý od   začátku do konce, má   skvělý nápad a určitě se   u něj nebudete nudit!!!
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Tohle mě vážně   překvapilo. Skvělý   scénář a překvapivě   skvěle hrající (spíše)   komediální herci. Vážně   výborný film, který ukazuje   co se stane když se   pokoušíte znovu a znovu   měnit minulost. Originální   film od začátku až do   skvělého konce.
Samurais
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.5.2007
Uff dlouho už dlouho se mi   nedostal do rukou film,který   by mě zaujal jako Butterfly   Effect.Příběh je   napínavý,plný zvratů,má   drive a nenechá vás ani na   chvíly vydechnout.Donutí   Vás k zamyšlení co kdyby   měl člověk opravdu možnost   měnit minulost a uvízne vám   na dlouhý čas v   hlavě.Výborný scénář(na   kterém rejpalové   samozřejmně najdou nějaká   slabší místa týkajícím   se logického   myšlení)podtrhují vcelku   dobré výkony herců.Tenhle   film vřele doporučuji
petulla
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2007
Skvělý film, který má   plono zvratů a cestování v   minulosti pomocí svého   deníku... Obsazení je velmi   dobré a doslechla jsem se,   že dokonce existuje dvojka,   tak doufám, že se brzo   objeví... Určitě vám   doporučuji tento film, pokud   nemáte rádi stereotyp ve   filmu, protože u totoho filmu   opravdu nevíte... Je to   strašidélné, napínavé,   dechberoucí, romantické i   bojácné...Určitě se na to   podívejte, opravdu to stojí   za shlédnutí.......
zdeluk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.5.2007
Zajímavý nápad...rychle   ubíhající děj se   schopností Vás vtáhnout do   příběhu...po zhlédnutí   člověk přemýšlí, jaké   by to bylo vlastnit deník,   ovlivňovat minulost a díky   ní i budoucnost...ještě   štěstí, že nikdo nic   takového nevymyslel...asi   bych jinak nepsal tenhle   komentář:o)
michaelka.m
Hodnocení:
Přidáno: 10.4.2007
Hmm..
Na to že sci-fi filmy jsou   vážně čím dál horší..   tenhle film mě vážně   překvapil.. Místy se   bojíte, místy si myslíte   že je vše pravda.. Takový   deník bych taky chtěla.. :)
hrusovak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2006
:o)
jeden z opravdu best filmu,   ktere mohl nekdo natocit.

na dnesni dobu   film, ktery ma ,, novy''   dej...napad noveho   scenare...to se ceni

uz zadne   katastroficke filmy, kde je   teroristy ukradeno letadlo a   nekdo ho musi   zachranit...takovych verzi   jsme uz videli tolik.

takze kdo se chce   podivat na film-doporucuji   Butterfly effect
Italiano
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.8.2005
Fantastický film co na mě   udělal veliký   dojem.Zajímavý příběh a   kamera...
Steve997
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.7.2005
Velmi působivý film s   originálním příběhem a   fantasticky vyřešeným   zakončením, o kterém jsem   pak ještě dlouho   přemýšlel. V průběhu   filmu jsem cítil příjemné   mrazení v zádech a s   napětím jsem očekával jak   se co rozuzlí. Řekl bych že   je to jeden z nejlepších   filmů, jaký jsem kdy viděl.   Všem fanouškům sci-fi by   rozhodně neměl uniknout.
legenda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2005
Dômyselné, domyslené, no predsa len...
Keď som videl perfektné   hodnotenie členov na tento   film, povedal som si:   "tento film musím   vidieť, musí byť   perfektný, keď má také   dobré referencie". Po   zhliadnutí filmu som však   bol nemilo prekvapený. Bol to   výborný film, výborné   spracovanie, no videl som už   aj lepšie natočené filmy s   témou sci-fi (cestovanie v   čase). Film ma ani   neprekvapil, ani nijak extra   nezaujal, no človek, ktorý   sa zaujíma o určité   nadprirodzené javy spojené s   cestovaním v čase by si   nemal tento film ujsť.
Film odporúčam, no   nečakajte od neho veľa, lebo   budete sklamaný, tak ako ja   po jeho zhliadnutí...
Príjemnú zábavu.
Litricoo
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.3.2005
Dotek
Co by bolo keby? Kazdeho z nas   to zaujima. Skvely napad na   film v ktorom vas toho hodne   prekvapi. Tento film treba   vidiet. Zmenit minulost aby sa   zmenila buducnost. Skvele.
nash
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.2.2005
Fakt dost velký překvapení,   ze kterého jsem se jen tak   nemohl vzpamatovat. Celý film   mě mrazilo v zádech z toho,   jaké maličkosti v našem   životě stačí k tomu, aby   bylo všechno jinak. Opravdu   originální film s velmi   originálním příběhem. A   ten konec? Brilantní   rozřešení...
Pecin
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.2.2005
Super
doufám, že se mi jednou při   sledování fotek nezačne jen   tak třepetat obraz před   očima :o)))
Emzak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.1.2005
Tak tento film rozhodně   stojí za shlédnutí, všem   milovníkům záhad a sci-fi   vřele doporučuji. Já sám   jsem měl z něj mrazení   téměř po celou dobu   sledování a navíc u mě   vyvolal čilou mozkovou   činnost a zanechal hlubokou   stopu. Samozřejmě jsem již   na téma měnění minulosti   viděl již několik filmů,   ale tento je opravdu   zdařilý. Ještě po ránu   jsme si o něm s přítelkyní   povídali. Zápletka je   vzkutku dosti poutavá a ty   různé zvraty, když minulost   mění a už už se zdá být   všechno v pořádku, ale pak   to zjištění, že se zase   něco po.... a musí se   vrátit to změnit. Až pak ke   konci příjde na vzkutku   perfektní řešení jak to   všechno napravit. Ten konec   je opravdu skvělý a dokonce   nikdo z nich není poškozený   až na malou drobnost....   :)
Z počátku to sice   vypadá jak pěkný nesmysl,   ale když se to postupně jako   skládanka odkrývá, mění   se film v opravdový požitek   a nemohu psát nic než jen   chválu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih53881minih53881La grosse caisse (1965) 
La grosse caisse n
minih41427minih41427Vzpomínky na lásku (2004) 
Nae meorisokui jiugae n
minih12902minih12902Most přes řeku Kwai (1957) 
The Bridge on the River Kwai n
minih96884minih96884Terapie láskou (2012) [2k digital] 
Silver Linings Playbook n
minih114590minih114590Poslední šance (2008) [TV film] 
Last Chance n
minih34721minih34721Hladina adrenalinu (2002) 
Extreme Ops n
minih43884minih43884Život jde dál (2006) 
Catch and Release n
minih35381minih35381Nezvratný osud 2 (2003) 
Final Destination 2 n
minih185186minih185186Sweet Girl (2021) 
Sweet Girl n
minih43721minih43721Kouzelná země skřítků (1999) [TV film] 
The Magical Legend of the Leprechauns n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Osudový dotek 2 (2006)

 Osudový dotek 2 (2006)
Osudový dotek 2 n
The Butterfly Effect 2
Žánr: drama / thriller / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: John R. Leonetti

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Perimetr

17:55 - 18:25

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

13 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763989
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178295

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10