Jeden svět

Komentáře uživatele michaelka.m

michaelka.m

michaelka.m zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Míša

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 28
50x a stále poprvé (50 First Dates)
 
Přidáno: 11.4.2007
No..
Ač do tohoto filmu byly   obsazeny samé lepší   tváře, děj je poměrně   laciný a mezi námi nic moc..   docela núúúďa.. Ale na   odreagování fajn!
8. Míle (8 Mile)
 
Přidáno: 10.4.2007
:-)
Musím uznat že Eminem co by   nový americký herec svůj   výkon zvládl na 1.. scény,   kdy se hádá s matkou jsou   důvěryhodný, ale za to taky   může ostřílená Kim!
Apollo 13
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.4.2007
Hmm..
Tenhle film byl moc   pěknýý.. na to že byl   naočen v roce 94 efekty jsou   perfektní.. Stejně jako   herecké výkony a děj!!   Obsazení je vskutku   výborné.. nesmí chybět Tom   Hanks..
:-))) Docela   jsem měla během filmu   otevřenou pusinku, protože   vám bude chlapců líto a vy   budete jejich největší   fanoušci!
Candy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2007
:)
Takže vážení.. právě   jsem shlédla film Candy s   Heathem Ledger co by drogově   závislým Danem.. A dorgově   závislé Candy, které   drogytotálně ovládnou..
Děj i svižnost je na 1!   Stejně jako herecké   výkony!
Tenhle film je   pro každého, zvláště pro   náctileté kteří chtějí   okusit tu extázi z drog!
Drž hubu! (Tais-toi)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.12.2005
!!!
I přesto, že jsem tenhle   filmeček vidal nedávno,   smála jsem se od začátku do   konce.. Místy mi bylo   strašně líto Gerardea, ale   bylo to super.. obvzláště   scéno s MERDE a kravičkou..   ti co viděli, moc dobře ví   co myslím!!!
Elizabethtown
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.12.2005
Pokud jste tento film neviděli- přečtěte si toto!!
Jelikož pracuju v jednom   nejmenovaném multikině v   Č.B., měla jsem možnost   vidět dnes ráno tento film   snad jako první.. Musím   říct, že i když nejsem   zrovna fanda Orlanda :o)), v   tomto snímku se mi moc   líbil. Tento film je o muži,   který přišel o vše- práci   a hlavně otce.. Musím   říct, že to není jen   nějaká trapná lovestory,   ale románek Claire a Drewa se   odehrává jen v pozadí   hlavního dramatu.. přesto to   dopadne tak, jak vás nappadne   hned v prvních 20min.. ale   musím říct, že jsem byla   opravdu nadšená z toho, jak   se tady krásně doplňuje   hudba se scénou.. Kamera je   udělaná perfektně..   Rozhodně vám doporučuju   tenhle film vidět, protože   pokud jste ztratili někoho   blízkého, možná vám tak   dojde spousta věcí.. Ať už   si na tenhle moc pěkný film   zajdete nebo ne je na vás,   ale já vám přeju moc   pěknou podívanou!!!!!
Čauky Míša
Forrest Gump
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2007
The one!
Osoba jež se rozhodla naočit   tenhle filmeček je   geniálnííí... :-) Stejně   jako Tom Hanks a mnozí   dalšííí..
Plné   citu, smutku, zklamání,   lásky a napětí.. Všichni   Forrresta zamilují!! Výkon   beznohého plukovníka je   vynikajcí!! No jednoduše   doporučuji film jak půjčit   tak i koupit, protože, to se   vyplatí!!
Gilmorova děvčata (Gilmore Girls)
 
Přidáno: 10.4.2007
GG
Lorelei a Rory jsou nejlepší   baby.. jejich sarkasmus a   cynismus je výborným lékem   na špatnou náladu.. Viděla   jsem všechny řady a čekám   na další.. Seriál je plný   sexy chlapů, sexy ženských,   ale i krásného a jemného   humoru, který vás chytne za   srdíčko a vy se pak budete   chtít do Starshollow ihned   přestěhovat!!!
Johnny English
 
Přidáno: 18.4.2007
No..
Noo.. trochu, vlastně docela   dost mě tenhle film   zklamal!!!
Na to, že   Rowan je můj oblíbený herec   a jeho scénky znám   nazpaměť, tak tohle dílo je   přímo stupidníí..
Snažil se to zachránit   John Malkovich co by Pascal,   ale i tak bych filmu dala   nanejvíš 30%
Kate a Leopold (Kate and Leopold)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.4.2007
Hmm..
Krásná dvojice.. Kate a   Leopold = Meg a Hugh..
Vtipné a milé dialogy..   jen doporučuju kouknout na   originál, páč dabing je   děěěěs!!!!
Mimochodem Hugh coby muž   z dávné minulosti je   neodolatelný a vy , dámy,   budete mít chuť vyškrábat   Meg oči :-))))
Letiště
 
Přidáno: 18.4.2007
No konečně!!
Letiště je první   inteligentní seriál na TV   Prima a zařadil se tak mezi   seriály, které se vysílají   zajména na ČT1..
Seriál je plný   výborných herců.
Např. B.Klepl je   úžasný malý napoleonek a   Z.Norisová je taková   nanynka, že nevíte jestli se   máte smát či jí litovat!
Líbánky (Just Married)
 
Přidáno: 10.4.2007
:)
Nebýt Ashtona, film stojí za   prd.. Kdo se chce jen lehce   pobavit, zajděte do   půjčovny..Jinak děj je   celkem předvídatelný.. :-(   Škoda!
Libertin (The Libertine)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2007
Hmm
Dámy a pánové,
tento   film je bomba!! Uvidíte, jak   se baví šlechta a jak   následně dopadne..
Johnny Depp opět ukázal,   že je vynikajcí herec a   maskéři se přímo   vyřádili na jeho   obličeji..
Navíc byli   obsazeni do filmu další   výborní herci, tak doufám,   že se budete bavit a nebudete   příliš znechuceni dobou, v   níž hrabě žil!!
Lovci duchů (Supernatural)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Stojí za vidění
Musím uznat, že jsem už   pár seriálů shlédla.. a   tenthle patří mezi jedny z   nejlepších. Jared Paladecki   je sexy a samotný děj se   šine, že se nemůžete   dočkat dalšího dílu..   Navíc po Čarodějkách   další seriálek plný magie   a duchů.. :-)Už se těším   na další řadu!!
Mr. Deeds - Náhodný milionář (Mr. Deeds)
 
Přidáno: 11.4.2007
Joo
Joo je tu další filmeček s   dvojkou Sandler a Buscemi!!   Pobavíte se a místy vám   bude i do pláče.. :)
Něco jako láska (A Lot Like Love)
 
Přidáno: 10.4.2007
:-)
Skvělá komedie.. Úžasný   soundtrack.. Herecké   obsazení na jedničku!   Dokonce mi ukápla slzička!   Scénu "fotografování   při měsíčku" chci v   tomhle životě zažít!!!
Noční hlídka (Nočnoj Dozor)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2005
Jupí
Jupí konečně nějakej   pěknej snímek.. plnej magie,   upírů a pod. Nejlepší byla   scéna, kdy se Olga   přeměňuje ze sovy na   člověka!!! Úžasný!!   Mimochodem už se těším na   druhej a třetí díl!!!
Osudový dotek (The Butterfly Effect)
 
Přidáno: 10.4.2007
Hmm..
Na to že sci-fi filmy jsou   vážně čím dál horší..   tenhle film mě vážně   překvapil.. Místy se   bojíte, místy si myslíte   že je vše pravda.. Takový   deník bych taky chtěla.. :)
Péčko pro začátečníky (After School Special)
 
Přidáno: 10.4.2007
Nic moc..
Rádoby film typu prcičky..   je to spíš pro děti věku   10 až 15 let! Děj je celkem   předvídatelný.. Ještě že   jsem za to nemusela zaplatit   ani korunu.. jasně.. je tu   pár vtipných scén, ale   jinak nuuuuuda!!!
Rozchod! (The Break-Up)
 
Přidáno: 18.4.2007
Hmm
Moji milí,
po   shlédnutí tohoto filmu vám   mohu s klidem sdělit, že to   není typická   "usákovina" .. Nic   nedopadne jak vás napadne po   prvních 15min.. Díky bohu!   Budete překvapeni!
Výkon milenecké dvojice   Vince a Jennifer ( i ve   skutečnosti ) je úctyhodný!  
Možná, že vám   nějaké hádky připomenou i   ty vaše!
Samotář v Seattlu (Sleepless In Seattle)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2007
:-)
Tenhle film je prostě   klasika.. setkání dvojice na   Empire state buildingu je   romantickéé..
Meg a   Tom jsou úžasná dvojice..  
Myslím to   upřímně!! (Jako Gross   rozodně NEEE ) :o)))
Film je pro romantické   snílky, ale milovníci   rychlých aut a akčních   scén se bohužel moc bavit   nebudou!
Sin City - Město hříchu (Sin City)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Sin city
Filmů s podobnou grafikou by   mělo být více.. kontrast   modrých očí a rudých rtů   je perfektní.. Jen je škoda,   že titulky byly bílý,   tudíž byly špatně vidět..   Mimocodem perfektní   obsazení!
Šifra mistra Leonarda (The Da Vinci Code)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.4.2007
Hmm..
Ačkoli kniha byla čtivá a   svižná.. Film je poměrně   nuuuuda!! Má to jen jednu   výhodu, a to že se   zviditelnila Amelie a   Gandalf!!! Tom Hanks to ani   nepotřeboval! :-))
Konec konců doporučuji   filmeček shlédnout, takže   mazejte do vyideopůjčovny..   moc jich tam už nezbývá!!!
Tři do tanga (Three to Tango)
 
Přidáno: 18.4.2007
Nebýt...
Nebýt Chandlera z Přátel..   Je to další typická   americká komedie..Hlavní   myšlenka je asi taková :   normální kluk předstírá,   že je gay kvůli svému   šéfovi, který je navíc   milenec dívky, do níž je   zamilován. Vše se provalí,   dívka chvilku trucuje.. No a   nakonec happy end - Dají se   dohromady!!!!
Body   navíc filmečku přidává   Neve Cambell..
Velký táta (Big Daddy)
 
Přidáno: 11.4.2007
:-)
Tenhle filmeček je díky   hereckému obsazení moc   pěknej.. Sandler co by   tatínek je nezkušenej ale   sladkej!! Steve Buscemi a Rob   Schneider - jejich výkon za   1!!!
X-Men
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.4.2007
Uh!
Uh!! První film o mutantech,   kteří jsou ti kladní..   Tenhle film je svižný,   plných logických dialogů..   Myslím si, že X-Men je z   celé trilogie nejlepší,hned   na druhém místě dvojka a   na třetím trojka. prostě,   jde to pěkně za sebou!!   Výkon Hugha Jackamana je moc   pěkný, stejně jako on..   Takže podívaná na akční   sci-fi film je nejem pro muže   :-)
Zkrocená hora (Brokeback Mountain)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2007
Ulala
Tak to nebylo.. Známí herci   se rozhodli propůjčit své   tváře do role   homosexuálů!! Musím   říct, že na tenhle snímek   jsem od začátku koukala s   otevřenou pusou.. Nejen na   sexuální scény , ale i na   diskriminaci gayů v USA!!
Výkonu Heathe a Jake jsou   na výborou.. stejně jako   jejich herecké partnerky..
Žába k zulíbání (The Hot Chick)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.12.2005
!!!!
Ahoj! Rob Schneider je   naprosto dokonalej.. ve všech   filmech!! A tenhle patří   mezi jeho nejlepší!! Bylo to   super... smála jsem se od   začátku do konce.. i kydž   ze začátku to trochu   připomíná   "puberťáckou"   komedii- jak říká moje   mamka.. ale nakonec to dopadne   tak, že budete příjemně   pobaveni :o)))

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

09:00 - 09:40

15 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

08:30 - 09:25

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:35 - 09:35

40 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:55 - 09:25

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190271
Osobností: 697371
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177913
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10